Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 95x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 24692x
Lengte: Lang
Voor Haar Plezier - 1
Door Jeffrey - Zoek naar meer...

Hallo beste lezers... hier mijn verhaal

Ik ben Harold en ben gescheiden, ik ben 55 jaar en werkzaam als taxichauffeur. Om het weekend ben ik in het gezelschap van mijn dochter Ester van 16 jaar. Zij bezorgd haar moeder grijze haren en heeft bij mij meestal rust. Ze vind haar moeder met name ouderwets en ik ben moderner ingesteld. Nou moet ik zeggen, dat Ester zich soms wel heel erg uitdagend kleed, maar ik begrijp dat wel. Ze wil niet onder doen voor andere meiden.

Aan de rand van de stad waar ik woon ben ik in het bezit van een tuinhuisje op zo'n tuinen complex. Als het weer het toelaat ben ik daar lekker bezig. Ook Ester komt er graag en helpt mij vaak mee. Zo was Ester afgelopen zomer 4 weken bij me en we besloten naar het tuinhuis te gaan. Ze hielp me niet echt geweldig, madam was enigszins lui. Het maakte me niet zoveel uit, dat ze koos voor de rust. Ze had immers ook kunnen klagen over het feit dat we niet in een vakantieoord zaten.

Het weer was prachtig, die 2e dag. Ik was bezig met een waterafvoer en ik zag Ester naar buiten komen in een vrij kleine bikini. Het viel me op, dat ze nog kleine maar stevige tietjes had en een parmantig kontje. Wauw, dacht ik, dat is er eentje die ze rauw lusten. Ik schrok van mijn reactie en ging voort met mijn afvoer.Ik pakte binnen wat te drinken en bracht haar ook een glas. En pap, hoe vind je me nieuwe bikini? Ja,wel mooi lieverd, maar die heb je vast niet met je moeder gekocht. Ze lachte en vroeg nogmaals... past het me? Ik keek er nu echt goed naar en ontwaarde de contouren van haar lipjes. Het viel me op, dat ze zich scheerde en ik keek naar de dunne touwtjes. Ja, zei ik tenslotte; het staat je prachtig. Ik had zowaar een erectie in mijn korte broek en liep snel bij haar vandaan. Dank je pap, riep ze achter mij aan. Ik schaamde me voor mijn reactie, maar ik kon er ook niet omheen. Dat ik niet de enige was, werd mij al snel duidelijk. Buurman aan de linkerzijde was aan het schoffelen, maar zorgde dat ie een goed uitzicht had. Hij keek naar een lekker dingetje die nu zo in haar telefoon zat, dat ze hem niet eens zag. Ik was nog niet klaar met mijn klus, dus ik ging weer aan de slag. Na een goed half uur, was ik dan zover. Ik dacht aan een lunch en liep weer richting Ester, maar die was verdwenen. Wat was dat nou, misschien even naar het winkeltje. Ik keek even rond en zag haar toen het pad oplopen in haar bikini. Oh, daar ben je schat... ik wilde even wat eten zei ik. Waar zat je dan? vroeg ik licht geÔrriteerd. Oh, even bij de huisjes kijken zei ze. Zal ik even onze boterhammen pakken? vroeg ze. Ze liep langs me en toen rook ik het. Mijn dochter rook naar sperma... een lucht die je uit duizenden gewoon herkend. ook zag ik enkele vlekjes op haar bovenstuk en haar broekje was ook niet helemaal droog.

Ik wilde er wat van zeggen, maar kreeg de woorden niet over mijn lippen. Dan zag ik buurman links ineens weer opdoemen. Hij groette me vriendelijk, ik groette terug. Ik besloot hier even niks mee te doen. Je zegt dan snel iets, waar je wellicht spijt van krijgt. Bovendien, was onze vakantie nog maar net begonnen. We aten onze boterhammen, terwijl ik met andere ogen naar mijn dochter keek. In haar bruine ogen, zag ik dat zij wist, dat ik iets vermoede. Het was dat gedeelte, waar je geen woorden voor nodig hebt. Een aantal dagen ging voorbij en ook de keren dat Ester weer even verdwenen was, nam toe. Maar deze keer had ik een plannetje en besloot haar te volgen. Nadat ik had voorgedaan dat ik in de kruipruimte ging werken waar ik minstens een uur voor nodig had, gaf ik haar natuurlijk vrij spel. Deze gelegenheid, zou ze zeker met 2 handen aanpakken. Ze liep in het bikinibroekje, maar had nu een klein shirt aan, waar duidelijk geen bovenstukje inzat. Haar borstjes vlijden vrolijk langs de stof en haar tepeltjes waren goed te zien. Toen zij de sprong waagde en ik even wachtte dat ze eerste pad af was, merkte ik op dat ze haar telefoon vergeten was. Ik griste het ding van het tafeltje en keek erop. Een bericht van ene Dirk, met de tekst... achter op het parkeer terrein, grijs busje. Antwoord van Ester, ok tot zo. Dat kwam goed uit, ik kende een kortere weg want ik kende het gebied uit mijn broekzak. Ik hoefde me niet eens te haasten. Ik liep rustig die kant uit en zou zo op de achterkant uitkomen, die ook nog is voorzien was van bosjes en bomen.

Eenmaal aangekomen, merkte ik gelijk het grijze busje op. Ester kwam aangelopen en keek een beetje schichtig om zich heen. Ze liep op het busje af, waar een beetje gezette oudere man uitkwam. Ik kon niet horen wat ze zeiden, maar hij gebaarde naar de achterkant van het busje. Ze keken nog even om zich heen en Ester stapte in, gevolgd door Dirk dus. De deurtjes gingen dicht en ik kon mijn schuilplek verlaten. Door de voorruit was niks te zien, en aan de achterkant zaten geen raampjes. Het was een gesloten model, maar ik hoefde natuurlijk niet te raden wat zich hier zou afspelen. Ik zag ook enkele bewegingen van de achtervering en toen ik mijn oren goed de kost gaf, hoorde ik 2 hijgende stemmen. Oh ja Dirk, neuk me kut lekker, oh ja... harder, zo ja.

Ja, ik ga je hoerige kut lekker volpompen, lekker geil dier. Ik kreeg er rode oren van: mijn dochter de slet deed het gewoon waneer ze er zin in had en met iedereen. Maar het allerergste was nog, dat ik hier met een stijve pik stond te luisteren hoe ze afgeneukt werd. Ze waren al snel klaar en ik besloot te gaan zoals ik gekomen was. Bij mijn huisje, ben ik in alleen een korte broek gaan zitten op de favoriete stretcher van Ester. Ik trok een flesje bier open en pakte een tijdschrift. Ester kwam bijna overdreven vrolijk, naar mij toe en zei hai pappie, ben je al klaar? Ik vertelde haar, dat het achteraf erg was meegevallen en reikte haar haar telefoon aan. Ze keek me aan en deed wat handelingen in het ding. Ze keek me aan met van die vragende ogen, maar vroeg verder niets. Schenk jezelf wat in zei ik, je zal wel dorst hebben. Ik zag dat ze even opschrok, maar ze acteerde prima. Ze pakte een andere stretcher en ging erin liggen. Ik stond op en ging voor haar staan. Ik bekeek haar van teen tot top en dacht aan het tafereel waar ik getuige van was. Wat kijk je pap? vroeg ze wat onzeker. Oh zei ik, ik mag toch wel naar mijn prachtige dochter kijken? Ze lachte even en ze keek even stiekem naar mijn kruis, die al de tekenen van een erectie vertoonden. Ze wist zich geen raad en ik liep weer bij haar vandaan.

Op internet bezocht ik een chat site...chat girl genaamd en daarin waren veel oproepen te zien van mannen die om jonge meiden vroegen. Het bracht mij op een geweldig idee. Er was een oproep van 2 mannen, die vroegen om een geile date met een jong meisje. Ze stonden op een camping en kwamen uit BelgiŽ. Het waren twee 50+

Ze waren in het bezit van een camper en waren ook bereid langs te komen. Ik sprak met ze af in een bos. Morgenmiddag om 5 uur zouden we elkaar ontmoeten. Ik had ze verteld met mijn dochter langs te komen en de heren waren hierdoor erg verrast, maar zeker niet afkerig. Ik stuurde ze nog een foto van haar in haar bikini. Zo dacht ik, als je en slet wilt zijn, dan maar meteen goed. De rest van de dag, keek Ester mij argwanend aan. Ik vertelde haar, dat we morgen een boswandeling gingen maken. Dat vond ze nou niet echt fantastisch, maar vooruit, ze ging mee. Als ik jouw er een plezier mee doe, zo zei ze. Ze moest is weten. S'avond liep ik in mijn boxer en liep vaak met een stijve door het huisje. Ze heeft het gezien, dat weet ik.

De volgende dag half 4 maakte ik me op voor de wandeling. Het was maar 10 minuten rijden van hier en Marlies kwam gekleed in een rokje en een shirt, waar ze een bh onder droeg. Is dat niet te warm, vroeg ik. Wat bedoel je pap. Nou, zo zonder bh is toch veel koeler, de mussen vallen van het dak. Nou, je hebt misschien wel gelijk sprak ze terug. Achterlangs en onderdoor trok ze ding van haar bovenlijfje. Ik keek naar de tepels door het shirt heen, zo zei ik... dat is veel beter. Ze keek me aan met zo'n blik van ja ja. In de auto had ik haar witte onderbroekje ontwaard onder het korte rokje. Ze deed ook niet erg haar best om het te verbergen. Op gepaste afstand van waar de camper moest staan, parkeerde ik de wagen en we stapten uit. Ik nam een pad, waar weinig mensen zouden lopen. De meeste mensen hadden het ruime veld genomen om te picknicken of op een andere manier van het mooie weer te genieten. We kletsten wat, en ik besloot mijn eerste zet te zetten. Heel brutaal en onverwacht zei ik tegen Ester, dat ze beter haar onderbroekje uitdeed. Hier had ze niet op gerekend en ze keek me aan met de woorden... wat! ik herhaalde mijn woorden, je broekje zei ik... doe 'm lekker uit. Pap, wat is dit nou weer? Met zekere stem vertelde ik haar, dat ik het geil vond als een meisje zonder broekje loopt. Papa, je bent raar en je geilt op mij... want ik had je stijve wel gezien hoor. Nou zei ik, dan klopt het toch wat ik zeg. Zal ik het anders voor je uittrekken? Je zou het nog doen ook, he? Maar haar glimlachje verraadde haar gedachten en ik liep naar haar toe. Ik ging op mijn hurken en ging met beide handen onder haar rokje. Ik trok het stukje textiel naar beneden en zij stapte eruit. Het broekje deed ik in mijn rugtas. Zo zei ik, dat is veel beter zo. Pap, je bent een perverse vent. Maar weer zei ze dat met een big smile. Ach zei ik, je kan het denken of je kan het doen. Het zou nog ongeveer 10 minuten lopen zijn, schatte ik en op dit pad waren we absoluut alleen. Ik ging voor haar staan en zei met zwoele stem; til je rokje is op. Ze zei niks... keek me aan en die lach verscheen weer op haar mondje. Ze leek even te aarzelen, maar deed wat ik vroeg. Man, wat een lekker kaal kutje was dat. Vind je me mooi pap? vroeg ze. Wind ik je op en word je geil van me? Ik knikte instemmend. Je geilt gewoon op je eigen dochter he pap? Ik legde een hand op haar kontje en zei sloot haar ogen. Uit het kleine spleetje zag ik wat vocht lopen, maar besloot haar bewust niet bij haar kutje te pakken, daar hoopte ze kennelijk op. Wat ik wel deed, was de rits van haar rokje opentrekken en ik deed haar rokje uit. Ze opende hierop haar ogen en keek om zich heen. Kom sprak ik duidelijk... we gaan nog wat lopen. Maar pap, wat als iemand me ziet dan? Oh zei ik, die ziet dan wat moois. Met alleen haar shirt en gympen aan liep ze voor me uit over het smalle pad. Aan het einde van het pad ontwaarden we de contouren van de camper. Pap, geef me mijn rokje, want daar zitten mensen in denk ik. Ik liep nu voor haar uit en zei dat ze gewoon moest doorlopen. Met ongeveer 10 meter uit elkaar, liep ik op de achterkant van die camper af. Ester hield even halt en keek verbaasd naar wat komen ging. Binnen! werd er geroepen. Ik trok het deurtje open en werd begroet door 2 naakte mannen. Hai, ik ben Harold met Ester. Kom binnen sprak de stem in Belgisch accent. Ik gebaarde Ester om te komen. Verbaasd liep ze naar het deurtje toe en keek naar binnen. Oh zei de stem, wat een heerlijk kind. Ze keek me met grote ogen aan en ik zei... kom, naar binnen. De mannen zaten al met een flinke erectie aan hun pik te trekken. Ester wist geen woorden te vinden en pakte haar bij haar kut. Kijk zei ik, je bent al lekker nat en jouw papa weet dat je dit wil. Kom maar schatje zei de man, kom maar tussen ons inzitten op het bankje. Weer keek ze me aan en ik gebaarde haar te gaan zitten. Die ene vent, begon meteen tussen haar benen te voelen en toen hij zijn vinger erin stak, begon ze zachtjes te hijgen. Ze werd wat losser en begon aan twee pikken gelijk te trekken. Ja lekker schatje... toe maar hoor. Uit mijn rugzak pakte ik mijn telefoon en begon het tafereel te filmen. Ik legde het even op tafel en liet mijn short zakken en ging met mijn stijve pik voor haar staan. Ik geloof dat jouw pap even wilt dat je hem in je mondje neemt lieverd. Ze kwam iets naar voren mar hield de 2 pikken vast. Nu zat ze me lekker te pijpen, met lange halen. Ook dit filmde ik even. Een van de mannen, trok haar shirt omhoog en begon haar borstjes te kneden, terwijl de ander haar heftig aan het vingeren was. Ik wou nog niet komen, dus ik haalde mijn pik terug. Ik denk dat het tijd is, dat we haar gaan neuken sprak ik het gezelschap toe. Ze keek weer naar me en zei... ja ik wil lekker geneukt worden pap en lekker volgespoten worden. Het feit dat die 2 vreemden zo aan mijn dochter zaten, maakte mij enorm geil.

Buk maar even over het tafeltje, zei de man. het behoefde verder geen betoog en ze deed wat er gevraagd werd. Ze opende haar benen wijd en de man stak zijn genotsknuppel in het meisje. Hij nam gelijk een heftig tempo en zijn ballen klotsten tegen Ester haar kleine billen. Ja, jah ...ja begon ze ja neuk me lekker hard. Hij greep haar ook lekker bij de tieten en speelde met haar tepels, waar hij soms hard in kneep. Soms gaf ie haar en klets op haar kont, waar ze alleen maar hitsiger van werd. Aan de andere kant van de tafel bood de andere man haar zijn pik aan bij haar mond. Die begon ze gretig te pijpen, terwijl haar hoogtepunt naderde. Ik ga komen riep ze... ik kom ja ga door zo... ik kom aaaaahhhh. Het was voor de neukende man ook het moment supreme en hij spoot zijn lading in mijn tienerdochter. Luid kreunend kwam hij klaar, oh ja geile slet zei hij steeds. Hij kwam uit haar en het vocht sijpelde uit haar kut. Ik had wat stukjes film geschoten, maar mijn geheugenkaart raakte vol helaas. De andere man kwam nu achter het meisje staan en herhaalde het ritueel. Hij vingerde dan ook nog haar kontgaatje, welke gretig geaccepteerd werd. Weer kwam ze gillend klaar en ik wou haar toch ook nog neuken. Ik legde haar op haar rug en zei... ik wil je aankijken als ik je neuk. De sperma, zat werkelijk overal... maar een voor gesmeerd kutje is best lekker. Ik bracht mijn pik naar haar schacht en vroeg of ze klaar was. Kom maar pap, ik weet dat je het wilt... neuk je geile dochter slet maar. Ik stak me pik in haar en ze kreunde heftig... laat me maar is voelen wat voor vader ik heb. Met lange diepe halen, heb ik haar flink liggen rammen. Haar shirt was omhoog en haar kleine tieten dansden vrolijk op het tempo van de neukpartij. Toen ik klaar kwam, haalde ik mijn pik eruit en spoot het op haar tieten en onderbuik. Ooooh papa, lekkere geile papa.. wat heb je lekker veel zaad. We kregen wat te drinken en de ruimte was wat bedompt en benauwd. De heren bedankten ons en wij gingen de camper uit. Ze ging eruit, zoals ze was binnengekomen.. in haar blote billen. Er waren weinig mensen in het bos. Af en toe hoorden we wel iemand praten of lopen, maar dan wachten we even.

In een moment van onoplettendheid, liepen we uiteindelijk een man tegen het lijf van een jaar of 60. Verschrikt keek hij naar het blote meisje en naar mij. Uh, pardon sprak hij ... ik wilde niet. Ssst gebaarde Ester... het geeft niks. Ik keek naar de man en zei... wil je even? Mijn lieve schat heeft die man even lekker klaar gepijpt en liet het zaad over haar bloesje spuiten. Je vind het lekker he pap om mij uit te lenen? Heerlijk zei ik, ik wil dat ze allemaal van je kunnen genieten. Op de vraag wat ze nou eigenlijk vroeg voor een beurt antwoordde ze; niks zei ze... ik ben geen hoer maar een slet. Ik doe het voor mijn plezier.

(wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voor Haar Plezier - 2

Zoek naar meer verhalen van Jeffrey...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Dokter Pappa Door: Lekker Bezig
Gelezen: 31460x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Incest, Dochter, Anaal
10-04
7.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net