Opwindend.Net
Datum: 12-02-2018
Stemmen: 96x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 14127x
Lengte: Zeer Lang
Klassiek Geschoold - 15
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Klassiek Geschoold - 14

Hoofdstuk 15: Spelen met twee geile tieners

De volgende dag regende het af en aan en besteedden Hilde en ik aan een rondrit door de regio, waarbij we een kasteel bezochten, een bierbrouwerij en een goed restaurant met ons bezoek vereerden en ’s avonds zijn we naar de bioscoop gegaan, om er halverwege weer uit te gaan, want een Amerikaanse film in Duitse nasynchronisatie was niet echt iets waar we zin in hadden.

De dag erna scheen de zon weer volop en kreeg Hilde weer de kriebels in haar mooie buik. We besloten om naar een van de plekjes langs de Rijn te rijden en daar lekker van elkaar te genieten. Ik ruimde de ontbijtspullen op en Hilde ging even wat doen, zoals zij zei.

Tien minuten later kwam ze terug met Hanna en Fritz achter zich aan. “Hi lieverd.” Zei mijn zus met een guitige blik in haar ogen. “Ik heb de buurtjes gevraagd of ze mee wilden. Hans en Silke moesten toch weer naar hun familie en deze rakkers hier wilden maar wat graag mee. Vind je niet erg hè?”

Bij dat laatste kreeg ik een vette knipoog en ik grijnsde breeduit. Ik monsterde de tieners, die er niet heel erg zomers uitzagen en vroeg of ze geen andere wat meer relaxtere kleding bij zich hadden. Een beetje sip schudden ze hun hoofden en zeiden dat dit het best is wat ze mee hadden. De rest was nog stijver.

“Kom maar eens mee dan.” Zei Hilde resoluut en trok de twee tieners mee naar onze slaapkamer. Ik zelf ging snel de benodigde spullen voor een strandbezoek in de auto laden en daarna ging ik rustig de tuin in om een sigaret te roken en te wachten op hoe ze terug zouden komen. Dit duurde zeker een half uur en toen kwamen er een paar totaal getransformeerde tieners het terras op lopen.

Allereerst kwam mijn zus het terras op, gekleed in haar witte wikkelrok, die geheel doorschijnend was en waaronder je haar minuscule witte bikinibroekje zag zitten. Daarboven een strak wit shirt dat haar borsten strak verpakte en waar duidelijk geen BH onder zat. Haar voeten staken in hoog gehakte witte sandaaltjes en ze zag er weer erg lekker uit, zelfs voor haar doen.

Daarna kwam Fritz achter haar aan gelopen. Hij had van Hilde een van mijn zwemshorts aan, die je ook makkelijk als korte broek kon dragen en daarboven een zwart mouwloos shirt, dat zo grof geweven was, dat je zijn huid er doorheen kon zien schijnen. Hij was er zelf erg enthousiast over en keek opeens stoer en niet meer zo timide als eerst.

Maar de grootste transformatie had Hanna doorstaan. Haar vormeloze jurk had plaats gemaakt voor het ultiem donkerrode jurkje van mijn zus dat als zijde langs haar lichaam viel en om haar, wat ik nu eindelijk kon zien, slanke middel bijeen gehouden werd door een brede riem in dezelfde rode kleur, maar dan velours gemaakt.
Het jurkje kwam maar tot halverwege haar bovenbenen die geheel onbedekt waren en er mooi gevormd uitzagen. Aan haar voeten had ze rode pumps met een niet al te hoge, maar wel smalle hak. Ze stond er een beetje op te wiebelen, omdat ze geen hakken gewend was, maar dat zou snel genoeg wennen zei Hilde.
Het lijfje zat strak om haar bovenlijf en de vormen van haar net iets grotere borsten dan van mijn zus kwamen er spectaculair uit, zeker omdat de diepe V-hals nogal erg diep was, waardoor haar decolleté mij bijna uitnodigde om er maar vaak en lang naar te kijken, wat ik graag deed en zou blijven doen.

“Wauwww…” kreunde ik bijna bewonderend en staarde het jonge meisje met open mond aan.

“Ja, vind je het mooi?” vroeg Hanna toch nog wel een beetje onwennig in haar sexy kleding.

“Mooi?” zei ik verbaasd. “Meid, je ziet er uit om op te vreten, zo mooi ben je. Ik vond je al een heel mooi meisje, maar in deze kleding ben je een verrukkelijke sexy jonge vrouw.”

“Is het niet té sexy dan?” vroeg ze schuchter. “Ik bedoel eh… de rug is nogal bloot zoals je kunt zien.” En ze draaide haar geweldig mooie achterkant naar mij toe, waar ik heerlijk de rondingen van haar kont bekeek, maar ook de nogal erg blote rug, die daardoor verried dat ze er geen BH onder droeg.
“Hilde zei dat het wel kon voor de rit, die jullie in gedachten hadden. Vind jij dat ook?”

“Oh ja hoor.” Zei ik bevestigend. “Ik zou jou met een trots gevoel overal kunnen vertonen. Misschien dat jouw dominee een hartverzakking zou krijgen, maar dan gaan we vandaag maar niet naar de kerk.”

Hanna lachte opgelucht en stemde in met het idee om vooral niet naar de kerk te gaan. Op haar vraag waar we dan wel naar toe zouden gaan, stond ik op, nam haar bij de hand en trok haar mee naar de auto, waar ik haar naast mij op de passagiersstoel liet zitten. Ze vroeg nog of dit niet de plaats was van Hilde, maar die was al met Fritz op de achterbank gekropen.

We reden weg en via een leuk omweggetje langs mooie plekjes reed ik naar een rustige bocht in de Rijn, waar we eerder een mooi strandje hadden gezien aan het hoefijzermeertje dat door de meander was ontstaan. Het was maar goed dat ik de koelbox vol grote flessen gekoeld water had gedaan, want de zon klom hoger en werd steeds warmer. Mooi dagje dus om aan de rivier te bivakkeren met een lekkere vrouw en twee tieners, die nog helemaal onervaren leken te zijn, maar waar de hormonen ongetwijfeld door hun lijf heen gierden.

Ik parkeerde de auto aan de voet van een onverhard voetpad, dat richting de rivier liep. Aan de bandensporen te zien kwam hier wel eens een tractor, maar die sporen waren al oud. Tussen de sporen lag gras en daarover heen liepen we naar het water. De dames trokken hun gehakte schoentjes uit en liepen blootsvoets door het gras voor Fritz en mij uit en babbelden vrolijk met elkaar.
Naast mij liep Fritz en ik zag hem verlekkerd kijken naar de mooie vrouwen voor ons, het wiebelen van hun kontjes en ik hoorde hem af en toe zuchten.

“Mooi uitzicht hè?” vroeg ik hem en hij knikte verlegen
“Wie van de twee vind jet het mooist?” daagde ik hem uit en ik zag hem rood worden.
“Ik eh…” hakkelde hij. “ik weet het niet. Allebei wel eigenlijk.”

Op dat moment sloeg hij zijn hand voor zijn mond en keek mij verschrikt aan. Ik lachte hem vriendelijk toe en zei: “Je hebt smaak. Ja, beiden zijn mooi, erg mooi zelfs. Ik ben dan ook erg trots op mijn lieve z…eh Hilde. Jouw zus gaat later ook menig mannenhart op hol doen slaan denk ik. Dat wil zeggen, als jullie ouders jullie wat losser maken. En jij? Heb jij al een vriendinnetje?”

“Nee.” Zei Fritz somber. “Mijn ouders vinden mij daar nog veel te jong voor. En bij ons op het dorpsschooltje is veel te veel controle. Wel jammer, want er zit wel een leuk meisje bij mij in de klas.”

“Arme jongen.” Zei ik zuchtend. “Toen ik zo oud was als jij neukte ik al regelmatig hoor.”

“Is dat echt lekker dan?” vroeg hij onschuldig. “Ik bedoel eh… volgens onze meester is het vies en zondig, ten minste als je het niet alleen maar doet om kinderen te krijgen.”

Ik voelde veel medelijden met de jongen, maar moest ook grinniken omdat ik even moest denken aan een boekje over seksuele voorlichting dat ik vroeger eens heb gelezen met de titel ‘vies is lekker’.

“Fritz,” zei ik en sloeg kameraadschappelijk mijn arm om zijn schouder, “seks is het lekkerste dat een mens kan beleven. Seks is gemaakt voor genot. Het is dan ook niet voor niks dat een man klaar moet komen als hij een vrouw wil bevruchten en klaar komen is een ultiem genotsgevoel. Hoe kan seks dan in hemelsnaam vies en zondig zijn? En het lekkerste? Dat is het als jouw partner net zo geniet als jij en haar lichaam geil kronkelend tegen je aandrukt als ze klaar komt. Nee Fritz, jouw ouders, meester en dominee snappen er niks van. Seks is lekker, seks is gaaf en seks kan je niet vaak genoeg hebben. Vraag maar aan Hilde.”

“Wat moet hij mij vragen?” vroeg mijn zus toen ze haar naam hoorde

“Of jij seks ook lekker vindt en het vaak wilt hebben.” Riep ik naar haar en zag Hanna zich bruusk omdraaien van verbazing.

“Oh en of.” Zei Hilde koket. “Ik wil elke dag wel seks en als het kan meerdere keren.”

We waren inmiddels bij het strandje aangekomen en we zochten het beste plekje uit, waar we zo ongestoord mogelijk en vooral onbespied konden liggen en zitten met elkaar. Hilde spreidde de deken uit en ik zette de tassen en koelbox ernaast.
Ik wierp de tas met strandattributen naar Fritz, die hem handig opving en zei tegen hem: “Hier stoere jongen. Pak uit en doe wat nodig is.”

Uit de tas kwam een opblaasbare strandbal, een luchtbed en een badmintonspel. Fritz begon gelijk het luchtbed op te blazen en Hanna hielp met het opblazen van de strandbal. Hilde ontfermde zich over de versnaperingen en ik haalde uit een andere tas mijn opvouwbare windscherm en zette hem zo neer, dat het laatste beetje inkijk vanuit de rivier ook strategisch geblokkeerd werd.

Toen dit alles gedaan was trok ik mijn shirt uit en Hilde wikkelde de rok van haar lijf, waardoor haar zeer kleine witte bikinistringetje vol in beeld kwam. Het touwtje ervan stak tussen haar billen, die daardoor geheel bloot waren en aan de voorkant werd haar kutje amper bedekt door een heel klein driehoekje stof, waarvan ik inmiddels wist dat het totaal doorschijnend zou worden als het nat werd en ik grinnikte al bij het idee hoe de anderen zouden reageren na het zwemmen.
Fritz trok zijn hemd ook uit, maar het was Hanna die een beetje ongelukkig naar ons stond te kijken.

“Wat is er schatje?” vroeg Hilde, die donders goed wist wat er aan de hand was.

“Ik eh…” stamelde ze zachtjes. “Ik heb geen bikini bij me.”

“Jawel toch.” Zei Hilde. “Je hebt dat mooie rode broekje toch aan? Dat is een bikinibroekje hoor.”

“Ja maar.” Zei Hanna. “Ik heb er geen bovenstukje bij gekregen van je. Of heb je die nog in een tas zitten?”

“Goh,” zei Hilde gespeeld ernstig. “Nee, daar heb ik heel niet bij stil gestaan. Ik zon namelijk altijd topless. Kijk maar.”

Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit en toonde ons haar heerlijke borsten. Ik zag Fritz met open mond er naar staren en ook Hanna keek naar de blote borsten van mijn zus. Waar Fritz nog verlekkerd keek, werd de blik van Hanna haast paniekerig.

“Bedoel je dat ik ook eh… topless moet?” vroeg ze

“Ja, tenzij je de hele dag de jurk aan wilt houden,” zei Hilde, “maar dan kan je ook niet zwemmen en dat water ziet er toch wel heel aanlokkelijk uit. Kom schat, doe lekker mee. Wij vinden het helemaal niet erg. Toch jongens?”

Ik schudde mijn hoofd en het was zowaar Fritz, die zei: “Kom Hanna. Je hoeft je echt nergens voor te schamen. Eva was toch ook bloot in het paradijs?”

Ik moest inwendig grinniken om deze nogal onschuldige maar vooral onzinnige logica, maar het hielp wel om Hanna over de drempel te krijgen. Nog steeds erg verlegen en zeer beschaamd trok ze voorzichtig het jurkje uit. Daarbij draaide ze zich van ons af en toen ze zich weer omdraaide hield ze beschermend haar handen voor haar boezem.

“Ik vind het toch wel een beetje eng.” Zei ze verlegen.

“Waar ben je bang voor meisje?” vroeg Hilde

“Ik weet het niet. Maar ik mocht dit nooit en nu eh…” hakkelde ze

“En nu ben je onder vrienden die je kan vertrouwen en die je mooi vinden.” Zei Hilde. “Met of zonder kleren. Kom ontspan je en laat je mooie lichaam verwennen door de warme zonnestralen.”

Hanna keek ons een voor een aan en liet toen langzaam haar handen voor haar borsten weg vallen. Naast me hoorde ik Fritz zacht zuchten en ik ook voelde bewondering voor de mooie borsten en die schitterende tepels erop.

“Je bent mooi schat.” Zei Hilde en ze nam Hanna in haar armen en drukte haar tegen haar aan. “Ik ben ook trots op je. Maak je geen zorgen want het went vanzelf. Laat je lekker gaan meid.”

Ik nam Fritz mee voor een potje badminton en liet de twee meiden met elkaar zodat Hanna in alle rust kon wennen aan het topless zijn. Fritz begreep de bedoeling en daagde me uit dat hij mij, als oude man, wel even een poepie zou laten ruiken. We waren dan ook al snel in een verhitte wedstrijd verwikkeld en ik verloor kansloos. Niet alleen vanwege de jeugdige fitheid van de jonge knul, maar ook omdat ik onbewust regelmatig mijn ogen liet afdwalen naar de twee topless dames, die nu geheel onbevangen vrolijk met elkaar zaten te kletsen.

Dat Hanna inmiddels gewend was aan het topless zijn, bleek wel toen Fritz en ik heftig hijgend van de inspanningen terug kwamen, naast de twee op de deken vielen en smeekten om water. Hanna pakte een fles uit de koelbox en schonk twee bekers vol, die we dankbaar in een teug leeg dronken. Gelijk werden de bekers weer gevuld en daarbij schonk Hanna iets te wild en plonsde er een kleine hoeveelheid water vanuit de fles koud op haar linkerborst. Met een kreetje van schrik of kou liet ze mijn beker vallen en veegde het koude water van haar borst. Met een verontschuldiging pakte ze mijn beker weer op en spoelde het zand er van af.

Ik zag nog een druppel langs haar borst lopen en reikte met mijn hand er naar toe. “Wacht even Hanna,” zei ik rustig en veegde de druppel van haar borst. “Je was nog wat vergeten.”

Hanna schrok van mijn aanraking en verstijfd zat ze me aan te kijken. Ik liet echter niks blijken, hoewel ik genoot van het gevoel van de warme zachte huid van haar borst en keek verlangend naar mijn beker, die nog maar half gevuld was. Ze schonk langzaam en voorzichtig verder, maar ik zag wel dat haar tepel iets stijver was geworden. Dit was dan ook waarschijnlijk de eerste keer dat er iemand anders dan zijzelf aan haar borst had gezeten. Met een blos op haar wangen en een nogal rare blik in haar ogen gaf ze me mijn beker en zuchtte even diep.

Ik keek even naar mijn zus, wiens heerlijke lichaam flink glom van de grote hoeveelheid zonnebrand, waarmee ze zich had ingesmeerd en ik voelde me heerlijk. Ze zag er zo mooi uit en nu vond ik het eigenlijk wel jammer dat de tieners er bij waren, want ik wilde haar zo graag beminnen. Uit de blikken die ik van haar terug kreeg, las ik dat zij met hetzelfde dilemma zat.

Ik stelde voor om te gaan zwemmen en dat werd algemeen aanvaard. Met de luchtbed en de strandbal renden we naar het water en doken er in. Het water was toch nog niet helemaal al opgewarmd en briesend van de kou kwamen we weer boven water, waarbij de beide vrouwen duidelijk aan hun stijve tepels lieten zien hoe koud het water was.
We begonnen de bal over te gooien en al snel werd er driftig gestoeid om het bezit van de bal en daarbij konden we niet voorkomen dat er ook regelmatig fysiek contact onderling was. Vooral als ik Hilde achterna ging pakte ik haar beet waar ik wilde en zij speelde met mij door af en toe mijn zwembroek van mijn kont naar beneden te trekken en vol in mijn kruis te grijpen.

Na een tijdje werd Hilde moe en ging lui op het luchtbed liggen dobberen. Ze lag daarbij met haar voeten in het water en daardoor ook met haar benen wijd. Het bikinibroekje was nat en geheel doorzichtig. Als je tussen haar benen keek, zag je haar gleufje helemaal zitten en er had net zo goed geen stof voor hoeven te zitten, zo duidelijk was het. Ik zag dan ok Fritz regelmatig gluren, maar ook Hanna keek regelmatig tussen de benen van mijn zus.

Op een gegeven moment zwom ik naar Hilde en kwam naast haar aan het luchtbed hangen. Ik gaf haar een kus en zei: “De kinderen kijken naar je kutje schat. Je ligt er weer heerlijk schaamteloos bij.”

“Weet ik.” Zei Hilde en keek me broeierig aan. “Waarom denk je dat ik er zo bij lig? Ik zie ze kijken en daar word ik verschrikkelijk geil van. Mijn broekje drijft gewoon en dat is echt niet meer van het rivierwater.”

Ik draaide de luchtbed iets van de twee tieners af en taste voorzichtig tussen haar benen. Ik voelde inderdaad het slijmerige vocht waar ik zo gek op was en waar ik zo graag van wilde drinken. Ik streek met mijn vingers over haar kutje en Hilde kreunde zachtjes met gesloten ogen. Mijn vingers gleden onder de stof van het minibroekje en ik begon mijn zus zachtjes te vingeren, net zo lang totdat ze klaar kwam.

Bij haar orgasme gaf ze een klein kreetje en dat werd gehoord door de twee tieners, die al op de kant waren gegaan en met elkaar aan het badmintonnen waren.

“Heb je je pijn gedaan Hilde?” riep Hanna bezorgd.

Hild een ik proesten het uit van het lachen en Hilde riep terug dat dit niet het geval was. “Kom,” zei ze tegen mij en liet zich van het luchtbed het water in glijden. “Dan gaan we ook naar de kant.”

“Ik kan niet.” Zei ik en grijnsde breed. “Ik heb een joekel van een stijve. Wet moeten zij wel niet van me denken als ze dat zien?”

“Ik denk dat ze denken dat je geil bent en dat mag best vind ik.” Zei Hilde die mij mee trok. “Misschien kunnen we hen een beetje wijzer maken dan ze nu zijn, want dat zou tijd worden op hun leeftijd. Weet je nog hoe fijn wij met elkaar neukten toen wij zo oud waren? Dat gun je hen toch ook?”

Ik grijnsde weer en volgde mijn zus het strand op, waarbij mijn harde pik recht vooruit stak in mijn zwembroek. Ik zag de tieners er naar kijken en ik zei niks, maar gaf hen wel een knipoog. Hanna begon te giechelen en volgde ons nieuwsgierig naar onze plek, waar Hilde heerlijk loom op haar rug ging liggen. Weer deed ze haar benen iets van elkaar zodat iedereen goed haar gezwollen schaamlippen kon bewonderen.

“Wat was dat nou daarnet toen jij gilde?” vroeg Hanna nieuwsgierig aan Hilde.

“Wil je het echt weten?” vroeg mijn zus en keek Hanna aan met een blik, waaruit pure geilheid te lezen was.

Hanna knikte en mijn zus zei: “Ik gaf een gilletje omdat ik klaar kwam. Rob was me aan het vingeren en dat was zo lekker dat ik mij liet gaan en soms gil ik daarbij.”

Hanna schrok wel een beetje van dit antwoord en ik zag hoe haar tepels stijf werden. Hanna voelde dit en snel trok ze haar knieën op om daarmee haar borsten te bedekken. Dat ze daarmee haar kruis meer liet zien had ze niet door en ik liet dat maar zo.

“Was het lekker?” vroeg Hanna naar de bekende weg.

“Mmm….” Kreunde mijn zus geil en pakte speels haar borsten beet. “Het was heerlijk. Het is altijd fijn om vingers in je kutje te hebben en zeker als het de vingers zijn van iemand waar je veel van houdt.”

“Vond jij het ook lekker Rob?” vroeg Hanna nu aan mij

“Het was erg lekker.” Zei ik en omdat ik in kleermakerszit zat, had ze een eerste rangs uitzicht op mijn nog verpakte erectie. “Ik geniet er altijd van om mijn meisje te mogen verwennen. Ik word daar zelf namelijk ook erg geil van, zoals je wel kunt zien.”

Weer bloosde Hanna, maar ze bleef nu vol naar mijn kruis kijken. “Ja, ik denk dat ik het kan zien. Mag ik nog wat vragen?”

“Natuurlijk schatje.” Zei ik.

“Heb jij haar ook staan vingeren toen wij naar het vuurwerk keken laatst? Volgens mij hoorde ik net zo’n gilletje namelijk.”

“Nee, toen heb ik haar geneukt.” Zei ik en keek haar aan om haar reactie te peilen. Ik zag haar even rillen en een heel klein nat plekje werd zichtbaar in haar rode bikinibroekje. Naast haar zag ik Fritz wat verzitten en hij had ook duidelijk moeite met iets dat in zijn broek aan het groeien was.

“Echt waar joh?” zei Hanna verbaasd. “Zomaar waar wij bij waren? Dat jullie dat durven zeg. Ik zou dat echt niet kunnen. Kijk maar hoeveel moeite ik had om jullie mijn borsten te laten zien daarnet.”

“Ach,” zei mijn zus en plukte speels aan haar stijve tepels. “Als je geil bent dan wil je soms wat meer dan anders. En als je dan ook nog in leuk gezelschap bent, dan laat je soms alle schaamte vallen.”

Ik zag Hanna met enige trots kijken toen ze zich als ‘leuk gezelschap’ hoorde betitelen en ze liet nu haar benen los, die op het zand vielen. Ze voelde geen schaamte meer om haar harde tepels, die schitterend recht vooruit wezen op haar stevige borsten.

“We doen het ook wel eens met anderen erbij. “ zei Hilde en ze keek mij geil aan. “We hebben een paar vrienden, die ook erg geil zijn en als we bij elkaar zijn dan vrijen we in elkaars gezelschap en dan ook met de anderen.”

“Wat!” riep Hanna uit. “oh, dat zou ik echt niet kunnen hoor. Je kunt je toch niet naakt vertonen als anderen erbij zijn?”

“Ik zou niet weten waarom niet.” Zei ik vriendelijk. “We zitten hier toch ook bijna naakt bij elkaar? We hebben alleen nog een broekje aan, maar verder zijn we gewoon bloot. Dat is toch ook niet eng?”

“Nee, nu niet meer.” Zei Hanna.

“Nou, wat maakt dat laatste kledingstuk dan nog uit?” vroeg ik

“Helemaal mee eens.” Zei Hilde. “Weet je wat? Ik stel voor dat we helemaal bloot gaan. Er is hier toch niemand die ons kan zien en het is zó lekker om helemaal bloot te zijn. Doen jullie mee?”

Zonder op antwoord te wachten trok ze haar kleine bikinistringetje uit en wierp hem tussen de tassen. Met armen en benen wijd ging ze weer liggen en riep vrolijk uit: “Oh wat fijn. Heerlijk een met de natuur!”

Ik volgde het voorbeeld en wierp mijn zwembroek bij het broekje van mijn zus. Hanna keek met open mond naar mijn stijve pik, die dankbaar gebruik maakte van de vrijheid en stijf omhoog wees.

“Jeetje,” zei Hanna. “Wat is die groot zeg. Is hij altijd zo groot?”

“Nee.” Zei ik en wreef even langs mijn pik, die kleine schokjes maakte. “Hij is alleen zo groot als hij stijf is van opwinding.”

“Ben je opgewonden dan” vroeg Hanna

“Ja, dat ben ik.” Zei ik met een glimlach. “Dat kwam doordat ik net Hilde aan het vingeren was en dat is zo gebleven omdat ik telkens naar haar kutje bleef kijken, die zo lekker door haar broekje scheen. Ik word nu eenmaal erg opgewonden van haar.”

“Je hebt er helemaal geen haar op.” Hoorden we Fritz opeens zeggen, die tot die tijd alleen maar ademloos heeft zitten luisteren met een stijve, waar hij zich geen raad mee wist.

“Dat klopt.” Zei ik. “Dat scheer ik altijd, net als Hilde zich scheert. Het voelt veel lekkerder als de huid haarloos is. Dat maakt dat je alles nog beter voelt.”

“Waarom zou je dat nou scheren?” pruilde Fritz. “Ik kan juist niet wachten totdat ik goed behaard ben. Dat staat toch mannelijk?”

“Waarom groeien er dan ook haartje op bij meisjes?” vroeg Hilde spottend

“Eh…” hakkelde Fritz. “Ja, dat weet ik toch ook niet.”

“Niemand weet waarom er juist hier haartjes groeien.” Zei ik om Fritz te helpen. “Net als onder je oksels. Die hebben eigenlijk ook helemaal geen nut.”

“En die haren op jouw borst dan?” wees Hanna naar mijn borstharen, waarvan ik er gelukkig niet al te veel had. “Hebben die ook geen nut? Die heb je anders niet weg geschoren.”

“Die fijne krulletjes?” lachte Hilde, “Die mag hij van mij niet weg scheren. Die zijn er om lekker met je vingers door heen te kroelen tijdens het vrijen.”

Ik lachte, want Hilde speelde inderdaad graag met mijn borstharen tijdens het knuffelen en vrijen.

“Ik vind het eigenlijk wel mooi staan, zo zonder haren.” Zei Hanna terwijl ze weer naar het kale kutje van mijn zus keek. “Ziet er lief uit. Heel wat leuker dan dat bosje haar bij mij op mijn poesje.”

“Mag ik dat misschien eens zien?” vroeg Hilde voorzichtig en kwam overeind zitten. “Het is al weer zo lang geleden dat ik een ongeschoren kutje heb gezien.”

Hanna keek met een mix van angst en opwinding van mijn zus naar mij en haar broer en toen weer terug naar het blote kutje van mijn zus. Ze dacht even na en trok opeens in een snelle beweging het rode bikinibroekje uit, waar in het kruis al een redelijk grote natte plek te zien was.
Mijn pik maakte kleine schokjes bij het zien van haar maagdelijke kutje met dat bosje dun krullend blond schaamhaar erop. Tussen de haartjes door zag je haar nog gesloten lipjes zitten met aan de onderkant een klein helderwit druppeltje geil vocht, dat langzaam uit haar grotje droop.

Ook bij mij kwam er spontaan een druppel voorvocht uit mijn eikel gedropen en dat werd opgemerkt door Hanna. “Kom je nou klaar door het kijken naar mijn poesje?” vroeg ze verwonderd.

“Nee schatje.” Zei ik met een hese stem van opwinding. “Dit is voorvocht en dat smeert mijn eikel voor als ik hem in een kutje steek. Dat glijdt dan makkelijker. Dit komt wel doordat ik opgewonden raak van jouw kutje.”

“Wauw.” Zei ze en zuchtte even. “Ik wist niet dat ik dit bij een man teweeg kon brengen.”

Ze keek weer naar mijn pik en aan haar blik zag ik dat ze erover zat te fantaseren. Ze likte geil langs haar lippen en met een kleine voorzichtige aarzeling in haar stem vroeg ze opeens aan Hilde: “Doet dat eigenlijk geen pijn als dat grote ding in je komt?”

“De eerste keer heeft het heel even pijn gedaan.” Zei Hilde en moest glimlachen bij de herinnering aan onze eerste keer. “Maar dat was alleen maar omdat mijn vliesje doorboord werd. Mijn kutje kan makkelijk een pik hebben en ik geniet telkens weer als hij met zijn lekkere apparaat in mijn schuift.”

“Mag ik…” zei ze en wachtte even vanwege de spanning die ze voelde. “mogen wij dat eens zien hoe dat gaat?”

“Wil je ons zien neuken?” vroeg Hilde en haar ogen kregen een geile glinstering. Ik zag haar stijve tepels aanspannen en er ging een lichte rilling door haar lichaam. Ik voelde mijn pik weer schokjes geven en glimlachte naar mijn zus, die een keer diep adem haalde.

“Ja, als jullie dat goed vinden.” Zei Hanna en ik zag Fritz ook gretig knikken.

Hilde kwam o mij af gekropen en zei tegen mij: “Zullen wij hen dan maar eens een klein showtje geven lieve Rob? Ik ben eigenlijk wel weer toe aan een beetje opvulling. Doe je mee?”

“Mmm….” Kreunde ik en gaf Hilde een klein kusje. “Lijkt me een prima idee om hen de geneugten van het leven te leren kennen. Ben je al lekker nat schatje?”

Als antwoord wreef Hilde met haar hand tussen haar benen en drukte vervolgens twee kletsnatte vingers tegen mijn mond, die ik gretig begon af te likken. “Ik ben er al helemaal klaar voor, geile vent. Zal ik je eens lekker beklimmen?”

“Dat is goed.” Smakte ik nog met mijn lippen, die heerlijk naar kut smaakten. “Laat ze maar eens zien hoe lekker jij je mannetje kan neuken.”

Hilde ging omgekeerd op mijn schoot zitten en pakte met haar natte hand mijn pik beet om deze in de richting van haar druipende gleufje te richten. Ze richtte zich tot de twee tieners en zei: “Kijk maar eens goed hoe deze mooie staaf makkelijk mijn kutje in glijdt. Kom gerust maar wat dichterbij zitten. Dan kunnen jullie het beter zien.”

Zowel Fritz als Hanna kwamen dichterbij en hingen met hun neuzen op nog geen halve meter van onze geslachtsorganen. Ondanks dat ik aan de stem van Hilde kon horen dat ze mij het liefste direct in haar grot had genomen, begon ze rustig aan de twee kijkende tieners uit te leggen wat ze allemaal zagen.

Ze spreidde haar eigen schaamlippen van elkaar en zei: “Zoals je kunt zien ben ik al heel erg nat. Dit ben ik sowieso altijd al snel als ik geil ben, zoals nu, maar dat helpt ook om de grote penis van Rob hier naar binnen te krijgen. Net als zijn voorvocht werkt het vocht als smeermiddel. Zien jullie hoe nat ik al ben?”

Daarna schoof ze een beetje naar beneden totdat ze met haar hete vagina mijn eikel kuste. Ik kreunde toen ik eindelijk haar kutje voelde, maar Hilde ging niet verder. “Zoals je nu kunt zien,” sprak ze verder, “lijkt zijn piemel te groot om in mijn kleine gaatje door te dringen. Gelukkig is elke vagina zo gemaakt dat hij uit kan rekken. Er moet ten slotte ook een kindje uit komen. Logisch toch?”

Hanna knikte begrijpend en keek vol bewondering hoe mijn Zus zich eindelijk over mijn eikel liet zakken. Beiden kreunden we nu en Hanna vroeg: “Waarom kreunen jullie? Doet het dan toch pijn?”

“Nee schat.” Hijgde Hilde van genot en ik zag haar billen ritmisch knijpen door het genot wat ze ervoer. “Kreunen doe je ook als iets heel erg lekker is, zoals nu. Het is zó lekker wat ik nu voel.”

“En wat voel jij dan Rob?” vroeg Fritz aan mij. “Vind jij het ook zo lekker.”

“Dat wil je niet weten jongen.” Hijgde ik. “Het voelt zó verschrikkelijk goed om je piemel in een geil nat kutje te krijgen. Voelt zeg maar, als een heerlijke warme natte hand, die je stevig beet pakt.”

“Weet je wat nu gaat komen?” vroeg Hilde vol ongeduld.

“Ja,” zei Hanna en ook in haar stem klonk nu opwinding. “Nu ga je er helemaal overheen, totdat hij helemaal in jou zit.”

“Klopt.” Zei Hilde en liet zich gelijk helemaal over mijn pik zakken, waarbij ze met haar billen op mijn schaamheuvel kletste. Met een luide kreun van zowel mijn zus als ik zat ik nu tot aan mijn wortel in haar kutje en ik begon onbewust met mijn heupen opwaartse bewegingen te maken.

“Mmm…” kreunde Hilde. “Ik voel dat Rob zich niet meer kan inhouden. Kijk maar goed lieverd, dan gaan we nu lekker met elkaar neuken.”

Nauwelijks was ze uitgesproken of ik stootte een krachtige stoot naar boven, waardoor Hilde iets omhoog geduwd werd en ik liet haar gelijk weer terug vallen over mijn pik. Zij name de bewegingen gelijk over en steunde daarbij met haar handen achterom op mijn borst. Haar buik en kut stak nu mooi naar voren, zodat de twee toeschouwers alles goed konden volgen.
In deze houding kon ik net bij de borsten van mijn zus en ik pakte deze beet om er lekker mee te gaan spelen. Hilde ging in een lekker tempo op en neer en ik vond het heerlijk om de zachte wind langs mijn natte pik te voelen, bij elke keer dat zij omhoog kwam. Het gaf een extra dimensie aan al het anders dat ik voelde.
Een ander voordeel van deze houding was dat mijn pik bij het weer naar binnen gaan, extra werd gestimuleerd door haar vaginawand. Daardoor duurde het niet al te lang voordat ik tekenen van een naderend orgasme voelde opkomen.
Ik begon dan ook hardere tegenstoten te geven, waardoor Hilde ook merkte dat ik binnen niet al te lange tijd klaar zou gaan komen. Ze kwam nu recht omhoog en helaas kon ik daardoor niet meer bij haar borsten en pakte daarom haar heupen beet. Hilde had nu haar handen vrij en begon in een razend tempo haar klitje te verwennen.
Dit bracht haar net iets eerder dan mij op haar hoogtepunt, maar door het knijpen van haar kutje, tijdens haar orgasme, voelde ik ook mijn ballen samentrekken en ik begon luid te kreunen.
Net op tijd kwam mijn zus omhoog en mijn eerste straal sperma spoot tegen haar nog open staande vagina. Mijn pik klapte tegen mijn buik en de overige drie stralen kwamen op mijn borst en buik.

Tussen de benen van mijn zus door kon ik de bewonderende blikken van Hanna en Fritz zien en ze keken met verwondering naar de klodders warm sperma dat ik op mijzelf had gespoten. Hilde kwam op haar knieën naast mij zitten en streelde met haar vingers door mijn kleffe zaad.

“Sorry liefje.” Fluisterde ze nadat ze me een kus had gegeven. “Ik wilde hen een echte ejaculatie laten zien. Later mag je mijn kutje weer gewoon volspuiten hoor.”

“Geeft niks schat.” Hijgde ik. “Snap ik best, alleen wordt het spul langzaam koud.”

“Dan lik ik het toch weer af.” Zei ze breed glimlachend. “Het is zonde om het te verspillen.”

Onder de verbaasde blikken van de twee tieners begon ze mijn borst en buik grondig schoon te likken. Als laatste kwam ze bij mijn pik en voordat ze deze schoon ging maken, keek ze geil naar de twee kijkende tieners en zei: “Als je echt van een man houdt, dan hou je ook van zijn zaad en ik hou veel van Rob’s zaad.”

Ze nam mijn slapper wordende pik in haar mond en likte en zoog hem helemaal zaadvrij. Dat ik daarbij weer een stijve kreeg, vond ze geweldig en ze begon me langzaam weer te pijpen, maar ik haalde haar van mijn pik onder de woorden dat ik nu nog wel erg gevoelig was.

“Wat vonden jullie ervan?” vroeg Hilde toen ze naast mij kwam zitten.

Ik zag dat beiden erg geil waren. Langs de benen van Hanna droop een klein stroompje vocht en Fritz, die nog steeds zijn zwembroek aanhad, zat met een behoorlijke bobbel, wat al een redelijk formaat voor zijn leeftijd liet blijken.

“Erg gaaf.” Zeiden ze beiden in koor en Hanna vervolgde: “Dit was zo mooi om te zien. Ik was echt bang dat het niet zou passen, maar het ging echt makkelijk. Zou dat bij mij ook kunnen?”

“Waarom niet?” vroeg Hilde. “Jouw kutje is op dezelfde manier gemaakt als de mijne. Die van mij is natuurlijk wel veel meer geoefend dan die van jou, maar dat komt vanzelf wel hoor. Er is trouwens een manier om het te testen.”

“O ja?” vroeg ze gretig. “Hoe dan?”

“Durf je te doen wat ik je ga vragen?” vroeg Hilde en Hanna knikte.

“Steek voorzichtig eens een vinger in je kutje.” Zei Hilde en Hanna deed wat er gevraagd werd. Heel voorzichtig gleed haar middelvinger tussen haar lipjes en gleed door het aanwezige vocht makkelijk in haar grotje.

“Doe er nu eens een tweede bij.” Zei Hilde. “Voorzichtig er bij steken en wriemel er maar een beetje mee. Dan gaat het vanzelf.”

Weer deed Hanna het en ze keek even moeilijk, maar dat ging al snel over in een geile en trotse blik en met een glimlach hijgde ze: “Ja, het is gelukt. Dit voelt lekker zeg.”

Ze bleef zichzelf vingeren voor onze ogen en met gesloten ogen zat ze te genieten van waarschijnlijk haar eerste keer vingers in haar kutje. Fritz keek vol opwinding naar zijn zus, maar ook met heel veel bewondering, dat zij zich zo bloot durfde te geven voor andere mensen.

Na een minuutje zei Hilde: “Probeer er nu eens een derde vinger bij te steken.”

Totaal opgaand in haar eigen genot zag ik dat Hanna naast haar middel- en wijsvinger nu ook haar ringvinger tussen haar lipjes begon te duwen. Weer zocht ze naar de juiste hoek van haar hand en vingers, maar toen gleed ook de derde vinger bij haar naar binnen.

“Oeiiiii….” Hijgde ze. “Dat vult op zeg. Maar jeetje wat is dit lekker.”

We lieten haar weer lekker verder gaan en na enkele minuten begon ze te schokken en te kermen en met haar vingers strak in haar nauwe kutje gestoken kwam ze voor het eerst van haar leven klaar. Haar lichaam was helemaal bezweet en tijdens haar klaar komen zag ik opeens Fritz ook schokken, zonder dat zijn handen in de buurt van zijn pik waren. Door het zien van zijn klaar komende zusje was hij zelf ook spontaan klaar gekomen en spoot mijn zwembroek vol met zijn jeugdige zaad.

Hanna haalde voorzichtig haar vingers uit haar kutje en keek ons trots en geil aan. Ze kon geen woord uitbrengen en hijgde alleen maar, waardoor haar borsten heerlijk in het ritme van haar ademhaling op en neer bewogen. Pas toen haar ademhaling weer een beetje normaal was en ze minder troebel uit haar ogen keek, gaf Hilde haar een kusje op haar warme voorhoofd en zei: “Hou jouw hand nu eens tegen de pik van Rob en vergelijk de dikte eens.”

Hanna kreeg een glimlachje en kroop op mij af. Ze keek me in mijn ogen en vroeg of het mocht. Ik knikte en Hanna hield haar drie natte vingers tegen mijn pik. Met een grotere glimlach zei ze blij: “Jeetje, bijna dezelfde doorsnee. Zou het dan toch passen?”

Ook ik gaf Hanna een kusje op haar voorhoofd en Hilde zei: “Zie je wel? Ik zei het je toch? Nu alleen nog een leuke jongen, of man vinden waarmee je het wilt doen. Jij bent er in ieder geval klaar voor.”

De blik die ik in Hanna’s ogen zag komen, maakte mij redelijk opgewonden en net toen ik iets wilde zeggen, schoof er een dikke regenwolk voor de zon en zag ik in de verte een bui aanrollen. Snel maande ik de rest om de spullen in te pakken. We kleedden ons snel aan en pakten de tassen in.
We renden naar de auto, maar halverwege had de harde zomerbui ons ingehaald en waren in de kortste keren kletsnat. Druipend van de regen smeten we de spullen in de auto en toen klonken er allemaal teleurgestelde stemmen door de auto van iedereen, die het jammer vonden dat we niet verder konden gaan.
Ik keek nog een keer naar de wolken, maar de bui leek niet snel op te lossen. Teleurgesteld stelde ik dan maar voor om terug naar de huisjes te gaan. Bij de ingang werd ik stil gehouden door de receptiemedewerker, die een boodschap voor Hanna en Fritz had. Het bleek dat Hans had gebeld met de mededeling dat zij bij Silke’s tante zouden blijven eten en pas later op de avond thuis zouden komen.

Nadat dit medegedeeld was, zag ik weer een glinstering in Hilde’s ogen komen en zij stelde gelijk voor dat de twee dan maar bij ons moesten komen eten en ze konden ook bij ons blijven, net zo lang tot hun ouders thuis zouden komen.
Dit voorstel werd met gejuich ontvangen en ik reed het laatste stuk naar ons huisje met een groepje dat veel blijer was dan voorheen.

Eenmaal in het huisje trok Hilde gelijk haar natte kleding uit en stond naakt voor ons drieën. “Kom op jongens.” Zei ze. “Uit die natte kleding voordat we verkouden worden.”

Ik volgde haar voorbeeld en ook Hanna voelde zich nu vrij genoeg om ook helemaal bloot te gaan. Alleen Fritz had nog een vorm van schaamte en hield zijn zwembroek aan. “Trek toch uit Fritz,” zei mijn zus, “dat voelt veel prettiger en je hoeft je niet te schamen hoor.”

Omdat Fritz nog steeds geen aanstalten maakte zakte Hilde door haar knieën en trok de broek naar beneden. Hij gaf een klein gilletje en wilde zijn broek weer omhoog trekken, maar Hilde was duidelijk sterker. We konden nu eindelijk zijn jonge penis zien, die er mooi uitzag, maar wel ontsierd werd door een bos schaamhaar. Wat we ook zagen was de duidelijke spermavlek in zijn broek, die ontstaan was na zijn spontane orgasme eerder die middag. Het bleek dan ook dat hij zich voornamelijk daar om schaamde.
Hilde stelde hem gerust door er met haar vingers door heen te wrijven en hem een grote jongen te noemen. Ook zei ze tegen hem dat dit geheel normaal was en hij daar zeker niet voor hoefde te schamen. Net als voor zijn piemel want die was, zoals ze liefjes tegen hem zei, mooi groot en erg lekker.
Dit hielp hem ontdooien en eindelijk voelde hij zich vrij genoeg om net als ons naakt rond te lopen, al hield hij nog wel af en toe zijn handen voor zijn geslacht op de momenten dat hij stijf werd, wat nog al eens zou gaan gebeuren met die twee mooie naakte vrouwen om hem heen.
Hilde deed gelijk de natte kleding in de wasmachine, die in het huisje aanwezig was en ik knutselde snel een lekkere maaltijdsalade in elkaar, waarna we gezellig in ons blootje gingen eten in de woonkamer waar we lekker relaxed zaten op de grote bank en de twee luie fauteuils die er stonden.

Toen het eten op was zag ik Hanna regelmatig naar het kale kutje van Hilde kijken en plukte zelf een beetje aan het schaamhaar op haar eigen heuveltje. Ik zag haar twijfelen, maar opeens vroeg ze toch aan Hilde: “Is het eng om je eh…poesje kaal te maken?”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Klassiek Geschoold - 16

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net