Opwindend.Net
Datum: 12-03-2018
Stemmen: 191x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 29404x
Lengte: Gemiddeld
Bij Papa Op Schoot
Door Nelleke - Zoek naar meer...

Het was op een zondagmorgen in januari, buiten was het koud en guur. Ik was alleen thuis met mijn vader, want mijn moeder was een weekendje bij een vriendin.

Het was een echte zondag morgen, lekker uitslapen en de hele dag in mijn pyjama doorbrengen was het plan. Oja en natuurlijk nog huiswerk maken. Ik was 16 jaar en zat nog op school, ik was erg serieus en was eigenlijk een beetje een saaie muis. Ik ging niet uit, mijn leven bestond uit school en mijn bijbaantje op zaterdag bij de plaatselijke supermarkt. Een vriendje had ik nog nooit echt gehad, hooguit had ik een keertje onschuldig handje in handje gelopen op de basisschool.

Ik was beneden gekomen die zondagochtend en had koffie gezet. Mijn vader kwam ook naar beneden in zijn zondagse outfit, een wijd zittende joggingbroek en een T-shirt. ,,Goedemorgen pa, wil je ook een kop koffie?" ,, Ja lekker doe mij maar een bakkie" antwoordde mijn vader. Mijn vader liep naar de deur om de zondag krant te pakken, ik zag iets bewegen in zijn joggingbroek en gebiologeerd keek ik ernaar. Mijn vader keek mij vragend aan. ,, Wat is er Sanne?" Ik kreeg een knalrode kop omdat ik me betrapt voelde. Mijn vader keek nu waar ik naar keek. ,, Zat je naar mijn kruis te kijken?" Mijn kop werd nog roder en stamelend antwoordde ik ja. Mijn vader moest lachen. ,, Maak je niet druk, je bent zo rood als een tomaat! Ik heb geen onderbroek aan ik denk iets zag bewegen of niet?" ,, Ja, sorry pap het viel nogal op".

Mijn vader ging weer zitten, hij trok me bij hem op schoot en gaf me een knuffel. Ik belandde precies op de bobbel, en eigenlijk kreeg ik er een fijn gevoel van tussen mijn benen. Een kleine rilling ging over mijn rug, mijn vader voelde dat er een schokje door mijn lijf ging. Hierop reageerde de bobbel door te groeien, wat mij nog een fijner gevoel gaf tussen mijn benen.

Als vanzelf wreef ik mezelf zachtjes over de bobbel langzaam heen en weer. ,, Liefje, wat ben je aan het doen, vind je het fijn?" Door de vraag kwam ik uit mijn roes en ik schrok van wat ik deed. ,, Niet schrikken Sanne, ik vind het niet erg, zelfs fijn!" Ik keek mijn vader aan, hij pakte mijn heupen stevig vast en wreef mijn kutje over de bobbel. Hij drukte veel harder dan dat ik eerder deed, waardoor ik snel weer in die roes kwam en niet verder na kon denken dat dit toch wel een hele rare situatie was.

,, Sanne heb je ooit wel eens een vriendje gehad," vroeg mijn vader met hese stem. ,, Nee pap, alleen op de basisschool''. ,, Maar nog nooit met iemand gekust of gevreeŽn?" ,, Nee, ik weet niet hoe dat moet", zei ik eerlijk. ,, Zal ik je een beetje op weg helpen Sanne?"

Mijn vader wist kennelijk precies hoe hij me zo gek kon krijgen dat ik ja zei. Hij bleef namelijk tijdens dit gesprekje zijn lul langs mijn kutje duwen en had ondertussen ook met 1 hand een tepeltje vast en draaide daar een beetje aan. Ik kon niks anders meer dan ja zeggen.

,, Okee Sanne ik zal je helpen, kom maar andersom op mijn schoot zitten en doe je pyjama en je shirtje maar uit". Mijn vader trok ook zijn shirt uit en zijn joggingbroek. We waren beiden poedelnaakt, maar ik schaamde me niet meer door alle geiligheid en liefde van m'n vader.

Papa pakte me weer vast en trok me terug op zijn schoot. De lul van mijn vader tussen ons in gedrukt. Met onze borst naar elkaar toe zaten we op de keukenstoel, mijn vader begon weer heerlijk mijn stevige maar kleine borstjes te strelen. Mijn tepeltjes werden hard, dat zag mijn vader ook. Met een hand pakte hij een tepeltje vast en draaide en kneedde. Met zijn mond zocht hij het andere tepeltje likte en zoog. ,, Sanne dit heet voorspel, het is de bedoeling dat je hier heel warm en nat van wordt bij je kutje, mag ik even voelen of dat lukt?" ,, Ja pap ik wil wel weten of het goed gaat!" ,, Okee liefje ga maar even op de bank liggen dan komt papa voelen of het goed gaat".

Op de bank moet ik mijn benen uit elkaar doen van mijn vader. ,, Ik ga je aanraken Sanne bij je kutje dus niet schrikken, doe je ogen maar dicht". Ik voelde pappie zijn vinger mijn schaamlippen openen en met een vinger ging hij door mijn kutje. Bij het gaatje duwt pappie een beetje waardoor zijn vingertopje in mijn gaatje komt. Een onbeheersbare kreun ontsnapt uit mijn mond, wat mijn vader het seintje geeft verder te kunnen gaan.

Hij duwt de vinger langzaam naar binnen, te langzaam want ik schuif mezelf eroverheen. ,, Ooh Sanne wat ben je heerlijk nat, ik ga je nu vingeren en beffen. Dat betekend dat ik met mijn vingers door en in de kutje ga maar ook dat ik je kutje met mijn mond en tong ga verwennen en dan met name je clitoris dat is een heel gevoelig plekje van een vrouw.

,,Ja pappie ik wil je vinger weer voelen", hijg ik. ,, Kom maar meisje hier heb je hem", in een keer duwde hij de vinger diep naar binnen. ,,Nu ga ik je beffen lief, kom maar met je kutje". ,,Pappie aaahhrrgg wat is beffen lekker", schreeuw ik zowat uit. ,,Weet je wat nog lekkerder is, nog een vinger erbij". Zonder te wachten krijg ik een heerlijke dikke en lange middelvinger in mijn gaatje erbij geplant. Mijn vader vingert me nu echt heel diep en door het gelik en gezuig aan mijn clitoris voel ik me heel heet worden. ,, Pap ik voel me zo.." ,, Stttt Sanne laat het over je heen komen, je gaat klaarkomen." Mijn hele lijf voelde ik aanspannen een gevoel dat ik nog nooit had gehad, een geweldig orgasme kwam op. Zoooo Sanne dat was fijn hŤ, klaarkomen?" ,, Ooh pappie dat was echt heel lekker, ik wil dat vaker!"

Mijn vader lachte, en beloofde dat dat goed ging komen.

Wie wil er een vervolg? IdeeŽn en suggesties welkom!

Zoek naar meer verhalen van Nelleke...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReŁnieDoor: Mirelle
Gelezen: 15385x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 21430x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 14880x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21117x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 5877x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 9661x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7074x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16501x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 Ė...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2402x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22456x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13108x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33006x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10789x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34902x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11044x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net