Opwindend.Net
Datum: 26-06-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 6747x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Lustburg 2.7, De Uitleg
Door Knuffelbuffel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lustburg 2.6, Sidderen Van Genot

Lustburg 2.7 – De uitleg

Na het voor Cliff en Wim totaal onverwachte bezoek woensdag aan hun favoriete voetbalclub Feyenoord en de daaropvolgende uitbundige sexnacht in het hotel, zaten ze vrijdags al vroeg in de keuken aan de koffie toen Carla binnenkwam. “Heeh lekker ding, goedemorgen. Hebben we je al verteld waar we geweest zijn?” begroetten ze haar vrolijk. De jongens knuffelden haar even en toen ze van Cliff koffie kreeg antwoordde ze “Al verteld? Lieverds, dat hebben jullie gisteravond zo uitgebreid en tot in de kleinste details gedaan dat ik het genot ervan nog voel hahaha.” Ze zag op de gezichten van de broers die ondeugende glimlach verschijnen die ze nog zo goed kende van hun puberjaren en ze nog maar net in de familie was. Altijd volgde er dan wel iets onverwachts waar ze dan hartelijk om moest lachen. “Ja maar dat ging niet over het voetbal. Dat verhaal ging over de nacht in het hotel. Laat ons nou vertellen over de wedstrijd. Nou … Met voetbal heb je twee ploegen hè … snap je?” begon Wim die zijn stoel dicht naast de hare schoof en zijn hand op haar bovenbeen lag. “Ok, nou en dan hebben ze een bal nodig, liefst een reservebal erbij want je weet maar nooit.” vulde Cliff zijn broer aan terwijl hij achter haar was gaan staan en zijn handen onder haar ochtendjas op haar grote borsten legde. “Voor de wedstrijd moet je wel altijd even de ventieltjes controleren, want ze mogen niet leeg lopen natuurlijk.” Zacht kneep hij in haar tepels die al snel hard werden. “Nou en dan heb je een doel nodig, want de ploegen willen winnen en dan moet je scoren. Een doel heeft twee doelpalen, die wel ver genoeg van elkaar af moeten staan.” grinnikte Wim. Hij drukte zacht haar benen uit elkaar en gaf Cliff een knipoog “Tijdens de wedstrijd blijven de ploegen dus druk bezig met de bal, die ze in het doel van de ander proberen te krijgen. Maar die doelen zijn niet zomaar toegankelijk, die worden verdedigd door een keeper die ze moeten passeren.” Nu wreef hij met zijn hand over haar slipje die al wat vochtiger werd.
Carla liet het allemaal lacherig gebeuren en voelde zich steeds geiler worden door de wijze waarop de jongens probeerden het voetbalspel uit te leggen en ze hun handen en haar lichaam daarvoor gebruikten. “Ik snap nog niet helemaal dat stuk over die ventielen van de ballen, moet je die nu alleen maar bekijken?” lachte ze. “Goede vraag lekker ding, maar het is de bedoeling dat ze niet alleen bekeken worden hè, die ballen en hun ventielen moeten goed bevoeld worden. Ze moeten wel hard zijn anders ken je er niet mee ballen.” zei Cliff en kneedde haar borsten nu stevig. “Ok, dan terug naar het doel. Terwijl de achterhoede van de ploeg dus bezig is de bal naar voren te krijgen is het de taak van de voorhoede om de keeper te passeren. Dat doen ze door die keeper flink af te leiden zodat hij niet weet van welke kant de aanval komt.” ging Wim weer verder. Hij was intussen van de stoel afgegleden en zat op de grond tussen haar benen. Zijn vingers kietelden haar kruis en verplaatsen zich steeds van haar ene been naar de andere, haar nog door het slipje bedekte kut niet vergetend. “Soms blijft het nul-nul en word er niet gescoord, maar het gebeurd ook dat die keeper compleet verrast word en die aanvallers hem ineens passeren.” Sprak Wim nu licht hijgend en trok haar slipje opzij. “Zo hebben ze dan vrij toegang tot het doel en blijven daar flink bewegen om zich vrij te spelen.” Twee vingers gleden nu haar kut in en de duim drukte tegen haar clit aan. ‘Ohgodd, en de toeschouwer is dan blij verrast dat die keeper gepasseerd is. Ik begin het spelletje steeds meehheerrr te begrijppeeh” hijgde Carla.
“En je hebt natuurlijk verschillende klassen hè waar ze voetbal spelen. In de hoogste klasse, zoals waarin Feyenoord speelt, word alles op TV uitgezonden, de camera staat dan boven op het veld.” lachte Cliff toen hij haar ochtendjas van haar schouders had laten glijden en zijn gezicht tussen haar borsten duwde en zacht in haar tepels beet. “Ja, maar er zijn meer camera’s hoor, niet alleen bij de achterhoede, er staat er ook altijd eentje op het doel gericht die alles zo in beeld brengen dat de kijker de sfeer van de wedstrijd goed kan proeven.” grinnikte Wim toen hij zijn tong door haar kutspleet liet glijden. Met twee likkende tongen, twee zacht bijtende monden en veel vingers op en in haar lichaam kreeg Carla het steeds moeilijker om rustig te blijven zitten. Ze zat gewoon te kronkelen van geilheid. “Ohhmygoddd ikkk geloof dat er gescoooorrddd gaaat wwoorddeehh JAAAAAhhhhh…” kermde ze het uit toen ze heerlijk klaarkwam.

De jongens likten, kusten en voelden nog even door en deden toen haar ochtendjas weer netjes aan en de knoopjes dicht. “Zo, dit was nou de uitleg van het voetbal, is het je nu een beetje duidelijk waarom mannen er zo van genieten?” vroeg Wim met een lach op zijn gezicht. “Helemaal duidelijk schatjes, en volgens mij genieten vrouwen er ook van hoor, zeker als ze eerst de uitleg van jullie krijgen. Hahaha.” Cliff schonk nog snel voor alle drie een kop koffie in. “Helaas hebben we weinig tijd, maar weet wel dat we van veel meer sporten verstand hebben hè. De volgende keer zullen we je tennis uitleggen.” Nu schoot Carla hard in de lach “En dan zeker mijn tieten als tennisbal gebruiken die hard heen en weer geslagen worden.” Beide broers schoten ook in de lach, vooral om de beweging die ze erbij maakte. “Je zegt het maar hoor lekker ding, wij zijn van alle markten thuis. Maar nu ga ik er vandoor. Het is al half acht, de dag is al bijna om.” zei Wim. Met zijn handen op haar borsten gaf hij Carla een zoen waarbij hij zijn tong even lekker tussen haar lippen duwde.
“En ik ga mijn Zonnebuitje een ontbijtje brengen, ze zal vast wel trek hebben in wat eiwit.” lachte Cliff en nadat ook hij Carla even had gezoend vertrok hij naar boven. Drinkend van haar koffie genoot Carla nog even na van wat er zojuist had afgespeeld. “Het is en blijft een apart stel die twee. Een superlief apart stel.” bedacht ze.

‘S middags hadden zich tien jongens op het Lustburg-terrein verzameld om aan het werkervaringsproject mee te doen. Nadat de medewerker van het UWV hen had verwelkomt en Cliff een korte introductie had gegeven over de werkzaamheden leidde hij samen met Wim de groep rond over het terrein. Aan het eind kwamen ze bij Zonneburg aan waar ze binnenliepen en Cliff in de bar zijn rondleiding wilde afsluiten. Wim had de groep intussen eens goed in zich opgenomen en had twijfels over één van hen. “Ik heb het gevoel dat we aan hem niet veel zullen hebben.” bedacht hij. Cliff vertelde wat voor sauna het was en ging verder “Binnenkort zal deze zaak tijdelijk worden gesloten voor de verbouwing. Pas dan zullen jullie hier binnen kunnen. Voor het zover is blijft dit verboden gebied. Je kunt hier dus niet zomaar binnen lopen, discretie staat hoog in ons vaandel, dus laten we de gasten met rust, ook als ze over het terrein hierheen of vandaan lopen. We zullen niet tolereren als iemand zich niet aan deze regel houd en de plaatsingsovereenkomst verbreken.” Hij keek de groep even serieus aan en hoorde toen één van hen zeggen “Maar kan ik in m`n pauze toch wel even pret gaan maken met dat sletje achter de bar of één van die andere neukpoppetjes hier?” Voor Cliff of de begeleider van het UWV kon reageren had Wim hem al tegen de muur gedrukt en siste “Hier zijn geen sletjes of neukpoppetjes maar Dames gozer. En mocht je ooit nog één keer zo`n opmerking maken weet dan dat we JOU het sletje zullen laten zijn in de gaysauna hiernaast. Dan laat ik je zo gigantisch uitwonen dat m`n beide handen met gemak je reet in kunnen.” De jongen bleef geschrokken tegen de muur staan toen Wim hem losliet en achteruit stapte. De hele groep keek afgrijzend naar de jongen. De begeleider van het UWV nam hem bij de arm en duwde hem naar de uitgang. Even later was hij terug en bood zijn verontschuldiging aan. “Deze persoon zien we dus duidelijk niet meer terug, die is hier niet op zijn plaats. Uiteraard mijn excuses voor het gebeuren.” sprak hij nog wat boos. Wim gaf de man direct en hand “Hier kunt U niets aan doen, dus excuses zijn niet nodig hoor.” hij richtte zich naar de groep en vervolgde “En ik wil gelijk even een foutje van mij rechtzetten, mensen met zulke uitspraken en ideeën worden niet meegenomen naar de gaysauna. Die krijgen gewoon terplekke van mij een vuist naar binnen.” Sprak hij met een lach en een knipoog. Een van de jongens antwoordde “Ik kan er nog geen speld in hebben, laat staan uw vuist, dus van mij heeft U geen last en van de rest ook niet. Wij zijn blij dat hij weg is, we vonden het allemaal al een vreemd figuur.”
Ze namen allemaal nog wat te drinken en nadat ze allemaal de plaatsingsovereenkomst hadden ondertekend en Wim en Cliff hadden bedankt voor de kans die ze kregen had Cliff nog een laatste woord. “Mannen, mijn broer Wim en ik hebben het volste vertrouwen in jullie en gaan uit van een prettige samenwerking. We hebben al gemerkt dat jullie goed gemotiveerd zijn om te leren en werken en zien dan nu al uit naar aanstaande maandag. We verwachten jullie om half acht. We wensen jullie net zo’n fijn weekend als we onszelf toewensen en tot maandag.”

Zondag hadden Cliff en Lindsey lekker uitgeslapen. Ze waren alleen even opgestaan om de baby’s eten te geven en in bad te doen en daarna lekker terug naar bed gegaan. Toen ze weer wakker werden hadden ze elkaar lekker liggen opgeilen. “Zullen we zo lekker gaan brunchen en dan met de kleintjes en flink stuk in het bos gaan wandelen?” stelde Cliff voor terwijl hij met zijn vingers het natte kutje van Lindsey streelde. “Dat lijkt me heerlijk, laten we nu gelijk opstaan voor ik op je klim en je heerlijke pik zo te grazen neem dat hij de eerste dagen rust nodig heeft hihihi.” was het antwoord van Lindsey.
Cliff stapte als eerste onder de douche en toen hij klaar was en de slaapkamer weer in liep ging Lindsey zich opfrissen. Hij keek heel even in het rond en zag dat ze geen kleding had klaargelegd voor zichzelf en opende haar kast om zelf wat uit te zoeken. Toen ze terugkwam zat hij al met een kort rokje en mouwlooss T-shirt en een piepkleine string klaar en gaf haar de kleding. “Schatje, als jij dit en niets meer aandoet dan ga ik vast de tafel dekken.” glimlachte hij verliefd kijkend naar haar. Lindsey pakte het aan en zag wat hij had gegeven. “Wow is dat alles? Of mag ik wel schoenen aan hihihi?” giechelde ze.
Na het eten haalden ze de kleintjes uit bed en kleedden hen aan voor de wandeling. Even werden ze wakker maar voor ze goed en wel naast elkaar in de kinderwagen lagen sliepen ze weer als een roos. Toen ze vertrokken keek Cliff nog eens goed naar zijn twee goudklompjes, zoals hij ze altijd noemde, en zei zachtjes “Wat een prachtkinderen zijn het toch, net zo prachtig en lief als hun moeder.” Lindsey stopte en keek hem zielig kijkend aan “Lieve Knuffelbuffel, ze zijn een stuk liever als hun moeder hoor, ik ben een beetje stout geweest.” Toen Cliff haar vragend aan keek ging ze verder “Ik heb me niet helemaal aan je opdracht gehouden en net iets meer gedaan dan alleen het rokje en shirtje aangetrokken. Ik heb mijn trileitje ook ingedaan hihihihi. Krijg ik nu straf van je?” Cliff trok haar tegen zich aan en keek haar diep in de ogen “Foei ondeugend geil moedertje. Je krijgt inderdaad straf. Ik ga jou gigantisch lekker laten genieten. Geef die afstandsbediening maar hier.” Direct begon Lindsey te lachen “Oei, dat ding is tussen mijn borsten gevallen en ik moet de kinderwagen duwen.” Cliff keek snel even rond of niemand hen zag en schoof haar shirt omhoog. Met zijn vinger gleed hij tussen haar borsten door en pakte het apparaatje. Na een kusje op beide tepels schoof hij het shirt weer omlaag en konden ze hun wandeling beginnen.

Door al het gevrij die ochtend was Lindsey al behoorlijk geil en ze werd steeds onrustiger omdat Cliff het trileitje onregelmatig steeds even aan zette. Na een paar kilometer te hebben gewandeld, waarbij ze steeds even stopten om elkaar innig te zoenen hield Lindsey het niet meer. “Wil je dat ding even laten razen? Ik word gek, ik moettt koohomen.” hijgde ze. Om haar te plagen lachte hij naar haar en zei dat ze het nog even vol moest houden. Pas toen ze bij het voor hen zo bekende bankje aan de Beukenlaan kwamen hield hij in en stelde voor even te gaan zitten. “Dit plekje is altijd al bijzonder geweest, hier heb ik jou voor het eerst gesproken, hier heb je mij na je examen gigantisch klaar laten komen en nu is het jouw beurt.” Zei hij haar uitdagend geil aankijkend. Ze zetten de kinderwagen naast het bankje en Cliff liet haar op schoot zitten. Hij gaf haar de afstandbediening en schoof zelf zijn handen onder haar shirt om haar heerlijke borsten te kneden. “Laat je maar gaan schatje, doe het maar.”fluisterde hij en zag hoe ze het apparaat zo inschakelde dat het trileitje op volle kracht begon te trillen in haar kletsnatte kutje. Met haar lippen op de zijne gedrukt gierde ze het uit en hij voelde haar hevig schokken. Zo erg dat het eitje uit haar kutje schoot en op de grond viel. Hij liet haar rustig uitrazen en toen ze weer rustig was en ze hun tongzoen eindigden hoorde hij Lindsey kreunen “Gossamme pfooe, dat had ik even nodig. Dankjewel voor deze straf. Hihihi” Nadat ze nog even hadden gezeten en Lindsey de overvloedige kutsappen van haar kutje en benen had weggeveegd met een doekje vonden ze het mooi geweest en gingen weer richting huis. De kleintjes moesten langzamerhand weer eten en zelf hadden ze wel trek in iets te drinken.

Toen Cliff de volgende ochtend wakker werd vond hij een leeg plekje naast zich. Hij stond op en hoorde haar bezig praten in de babykamer. “Oh, de goudklompjes hebben al van zich laten horen en nu is ze alleen bezig. Ze zal vast wel wat hulp kunnen gebruiken.” Hij stond op en liep er naar toe. In de deuropening bleef hij even staan kijken. Hij zag dat ze al klaar was en beide kleintjes weer in hun bedje lagen en een kusje kregen. “Pfooe, dit beeld went nooit, kijk toch hoe gelukkig je prachtige Zonnebuitje is, hoe gelukkig die twee goudklompjes haar aankijken.” Ging het door zijn hoofd. Hij kreeg spontaan kippenvel op zijn lichaam en toen ze een stapje achteruit deed ging hij achter haar staan en liet zijn handen van haar schouders naar beneden glijden en hield haar bij haar buik vast tegen zich aan. Lindsey lag haar hoofd achterover op zijn schouder en zei zachtjes “En daar is mijn grootste schat. Goedemorgen heerlijke knuffelbuffel.” Hij gaf haar zoen en fluisterde terug “Goedemorgen allerliefste Zonnebuitje van me, Goedemorgen allerliefste goudklompjes van me. Jullie zo aan te treffen laat mijn hart huilen van geluk.” Cliff moest even slikken toen Lindsey zei “Dat gevoel heb ik al vanaf het eerste moment dat ik je zag en het is alleen maar erger geworden.” Ze drukte haar kont wat steviger tegen zijn kruis aan en ging verder “Jou ontmoeten, mijn droom Zonneburg, twee prachtige kinderen, wat kan een mens nog meer wensen.” Zwijgend bleven ze zo een tijdje staan en als Liefde tastbaar was, zouden de muren bol staan van de hoeveelheid die de kamer vulde.

“Mannen, een heel goedemorgen. Welkom op Lustburg voor jullie eerste werkdag.” begon Wim toen de jongens van het werkervaringsproject ruim op tijd de bouwkeet waren binnen gekomen. Nadat hij ze één voor één zichzelf had laten voorstellen legde hij uit wat de bedoeling was en verdeelde de taken. Voor ze naar buiten gingen om aan het werk te gaan vroeg Cliff nog even het woord. “Mannen, zoals Wim al zei worden jullie begeleid door ervaren bouwvakkers. Ook zal ikzelf aanwezig zijn om mee te werken. Ik weet dat jullie prima gemotiveerd zijn om er wat van te maken, maar houd alsjeblieft in de gaten dat niet het tempo, maar de kwaliteit van het werk belangrijk is. Wim en ik zijn er op gebrand dit terrein, wat een droom is van onze vrouwen, tot een waar paradijs te maken en zullen als een beest te keer gaan om dat te verwezenlijken. Trek je daar niet aan op, maar houd de kwaliteit in de gaten, tempo komt vanzelf. Als jullie ook maar de helft zoveel houden van je vriendin, of vriend natuurlijk, en je familie als wij doen en voor hen alles willen geven wat maar mogelijk is snap je wat ik bedoel. Mochten één van ons in onze gedrevenheid onredelijk overkomen, laat het alsjeblieft weten in plaats van gefrustreerd rond te gaan lopen. Het gaat hier ten slotte ook om jullie toekomst, een mooie baan met goede verdiensten, zodat je jou geliefde ook alles kunt geven. Succes allemaal.” Het bleef even stil in de keet. De jongens hadden even nodig om de woorden van Cliff tot zich door te laten dringen maar toen stonden ze op en liepen enthousiast achter Wim aan het terrein op. Cliff merkte dat één van de jongens wat achter bleef om zo bij hem in de buurt te komen. “Mijn Pa had helemaal gelijk toen hij zei dat ik bij Lustburg prima op m`n plek zou zijn. Top dat U naast vriendin ook vriend noemde toen U het over geliefden had. Ik voel me gewoon welkom hier en het geeft een fijn gevoeld dat er niet naar geaardheid wordt gekeken. Bedankt.” Cliff lag zijn arm om de schouder van de jongen en antwoordde “Allereerst ben ik Cliff hè, en geen U. En wat je geaardheid betreft … wees wie je bent gozer, en kom daar maar gewoon voor uit. Hier kan dat gewoon.”

Om half tien kwam Irene bij de bouwkeet een doos koeken afgeven voor bij de koffie. “Extraatje voor jullie eerste dag jongens” zei ze en wilde direct weer weggaan. Cliff liep mee naar buiten en vroeg of ze niet even bleef voor een bak koffie. “Nou normaal wel hoor, maar ik ga snel terug want ik vermoed dat Frank iets van plan is. Hij heeft me gisteravond al drie keer bijna laten klaarkomen en vanmorgen weer een keer. Steeds mocht het niet van hem en moest ik me inhouden. Dat is vaak een teken dat hij me lekker keihard gaat aanpakken en daar heb ik net zin in hihihihi. Doeiii.” En weg was ze.
De vermoedens van Irene bleken helemaal juist te zijn. Frank stond haar al bij de deur op te wachten en binnen pakte hij haar direct vol in het kruis. “Schatje, je hebt je best gedaan met schoonmaken dus krijg je een speciale behandeling, naar de massagekamer jij en uitkleden. En snel want we hebben niet de hele dag de tijd. Over een uurtje komen de eerste bejaarden van de maandagclub.” Irene begon te glunderen en liep zo snel als ze kon naar de kamer waar Frank zijn massagetafel had staan. In een flits was ze naakt en ging op aanwijzen van Frank op het voeteinde van de tafel zitten. Hij maakte haar enkels vast aan de poten en duwde haar zacht achterover. Haar handen werden onder tafel met handboeien aan elkaar gebonden en als laatste deed hij haar een blinddoek om.
Even speelde hij met zijn vingers met haar kutje die al snel kletsnat was en ze begon te hijgen. Maar voor ze haar orgasme bereikte stopte hij en liep weg om een paar tellen later met Joery en Lars terug te komen. Ze hadden een apparaat bij zich die op een paar poten stond en zette dat vlak voor haar kutje. De jongens kleedden zich alle drie ook uit en Frank fluisterde bij Irene in haar oor “Jij wilt toch klaarkomen hè slet? Dan laat ik je klaarkomen, maar wel op mijn manier, wanneer ik wil en hoeveel ik wil.” Even liepen de rillingen over haar lichaam en haar tepels werden keihard. Ze wist dat ze niets mocht zeggen en had moeite hem niet te smeken haar alsjeblieft te laten klaarkomen. Opeens duwde Joery op het teken van Frank een dildo in haar kutje en schakelde het apparaat aan. Het bleek een neukmachine te zijn die Frank zonder haar weten had gekocht en nu voor het eerst ging gebruiken. Irene sloeg een kreetje en begon nog harder te hijgen en kreunen. De dildo schoof op een rustig tempo in en uit haar kutje waaruit aardig wat vocht uit sijpelde. “Goed schat, nog even inhouden en als ik het zeg mag je komen. Hij liet de neukmachine op een iets hoger tempo draaien en zag dat ze begon te kronkelen. Toen hij merkte dat Irene haar orgasme met geen mogelijkheid nog lang in kon houden knikte hij naar Lars die haar meteen begon te likken net boven de plek waar de staaf in en uit gleed. “Shit, het lijkt wel of ik bi ben in plaats van homo, die kutjes smaken steeds lekkerder hihihi” zuchtte Lars binnensmonds en genoot van zijn bezigheid. Zeker toen hij voelde dat Joery een vinger door zijn bilnaad liet glijden en met wat massageolie zijn kontgat soepel maakte. Frank was bovenop de tafel gaan zitten met zijn benen naast het bovenlijf van Irene en duwde zijn harde pik tussen haar borsten. Hij bekeek haar even goed en gaf Joery een knikje die net zijn eigen pik bij Lars in zijn kontgat had geschoven “Ennn…. Kommaarrrrr.” Zei hij en bij dat laatste woord werd de neukmachine nog sneller gezet. “Oh goooooddddd oohh jaahhh oohhhsssshhiittt” brulde Irene toen haar orgasme losbarste en ze dat door haar hele lichaam voelde flitsen. Ze lag te schokken van genot en masseerde hierdoor de pik van Frank die hij stevig tussen haar borsten hield.
De orgasmes liepen in elkaar over en Irene gilde het uit. Toen vond Frank het genoeg voor haar, het moest wel gezond en veilig blijven vond hij en liet het apparaat uitzetten. Hij bleef in de zelfde houding zitten en zag dat Joery ook klaar ging komen en Lars bij zijn nek van het kutje van Irene wegtrok om zijn zaad diep in de darmen van zijn lover te pompen. Lars had zich al die tijd afgetrokken en kwam gelijktijdig met Joery klaar.
Frank werd knettergeil van al het gehijg en geneuk en snel trok hij de blinddoek van Irene haar hoofd af. Terwijl ze nog helemaal in haar orgasme zat kreeg ze met een kreet het zaad van Frank in haar gezicht gespoten wat haar nog een keer maar minder heftig liet klaarkomen. Meteen maakten Joery en Lars haar handboeien en enkelriemen los en hielpen Frank van de tafel af. Frank ging tussen haar benen staan en trok Irene voorzichtig overeind. Ze hing in zijn armen tegen hem aan en met haar besmeurde gezicht zag ze pas dat ook Joery en Lars aanwezig waren. “iikk ikk ohhh dankjewellll schatttjes ikkk ben …” hakkelde ze en een paar tranen vloeiden uit haar ogen langs het zaad.
Beide jongens gaven haar een kus op de lippen en verdwenen geruisloos de kamer uit. Frank en Irene bleven een tijdje zo tegen elkaar aan zitten en staan tot ze weer helemaal op adem was. Toen nam hij haar mee naar het bubbelbad en samen knuffelden ze elkaar en spoelden ze elkaar af. “Ohh Frankieschatteboy van me, dit was super. En dat apparaat ook, je hebt me gegeven wat ik nodig had. Dankjewel liefste.” fluisterde ze in zijn oor. “Graag gedaan schatje van me. Het was een genot om je zo te laten sidderen. Jij bedankt dat ik dit mag doen bij je. Ik zal je even naar het privédeel brengen, dan kan je een poosje uitrusten en nagenieten. Die club straks regel ik wel.
Hij liep met haar mee en voordat hij haar badjas op kon hangen lag ze al heerlijk languit op een bedje. Even gaven ze elkaar een lekkere tongzoen en terwijl hij haar zacht over haar lichaam streelde viel ze met een glimlach langzaam in slaap. Frank stond op en voor hij wegliep keek hij nog even naar haar. “Cliff, Lindsey … bedankt dat jullie ons in Spanje de juiste richting hebben gewezen om elkaar optimaal te kunnen laten genieten. Mijn lieve meissie verdient het en ik gun het haar verschrikkelijk veel.” sprak hij zonder geluid. “Slaap lekker schatje. I LOVE YOU.” En stil liep hij weg om zich aan te kleden en aan het werk te gaan.
“Wat kom jij doen? Ga eens lekker terug naar je meisje. Wij zorgen wel voor de club vandaag.” Zei Joery toen Frank bij de bar kwam. “Neeh jongens, jullie zijn vrij hè vandaag.” Zowel Joery als Lars liepen op hem af en stuurde hem weg. “Juist en daarom hebben we alle tijd om jullie te vervangen. Hop wegwezen, naar je meisje en geniet samen lekker na van die supershow van je. Anders krijg jij die neukmachine in je reet.” lachte Lars. Alle drie gaven ze elkaar een groepsknuffel. “Jullie zijn super, bedankt.” zei Frank toen ze elkaar loslieten en hij weer naar Irene liep. “En jullie nog superder.” hoorde hij achter zich.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lustburg 2.8, Esther Krijgt Wat Ze Wil


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8876x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2771x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 8393x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5070x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8883x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8903x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7709x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22920x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12548x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7378x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8071x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8349x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7639x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20407x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10117x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net