Opwindend.Net
Datum: 26-10-2017
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 14460x
Lengte: Gemiddeld
Les Geven In Mijn Oude School Voor De Seksschool
Door Hottie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Straf Voor Wie Niet Naar De Seks School Wil Gaan

Daan was veranderd van fervente tegenhanger naar een fervente aanhanger van de seks school. Naar zijn ouders had hij zijn excuses mogen maken van de school. Ze waren blij dat hij tot de jaren van verstand was gekomen. Zijn prestaties op de seksschool waren zo goed. Dat hij nu zelf werd gevraagd voor in scholen te gaan praten of demonstraties te gaan geven. In jaren waarin hij nu zelf zou zitten. Mocht hij niet naar de seksschool gaan of naar ouderen jaren zelf.

Zo moest hij ook naar zijn vroegere middelbare school gaan. Binnengekomen werd hij als een prins verwelkomd door de directeur. Met wie hij vroeger zo in de clinch had gelegen. 'Daan je kan ons misschien helpen vandaag met enkele van onze studenten.' Je weet dat er een aantal maagd blijven en dat mag niet zoals je weet van de wet.' 'Dat weet ik directeur. Ik heb duidelijk mijn instructrices gekregen. Er zou u hierover een mail zijn verstuurd.' 'Dat is goed Daan, kom we lopen nog even naar mijn kantoor voor een tas koffie' In het kantoor van de directeur zag deze laatste. Dat er effectief een mail binnen was gekomen. 'Ik zou de mail maar lezen directeur want deze maatregel gaat vandaag al in' De directeur ging nu zitten en las de korte maar duidelijke mail. Waarvan hij de inhoud kende omdat het het hoofditem was geweest van het nieuws. 'Zo Daan, dan weet je wat er je te doen staat?' 'Ik ken mijn opdracht. Kan u mij straks de lijst bezorgen'

Twintig minuten laten stond Daan al in zijn eerste klas waar hij normaal zelf dit jaar had moeten zitten. Aan de klas vertelde hij kort dat zijn les uit 2 delen zou bestaan. En deel Theorie en een tweede deel praktijk. Bondig legde hij de werking en vooral het nut uit van de seksschool. Terwijl 2 meisjes hem heel de tijd stoorden tijdens zijn uiteenzetting. Een van de meisjes herkende hij maar hij wist niet meer van waar. De tussenkomst van de leerkracht baatte ook niet. Achteraf kwam deze zich verontschuldigen bij Daan en zei dat ze Daisy en Ines zouden straffen. 'Mevrouw mag ik anders een straf van de seksschool hier toepassen? Ze waren zo irritant en werden precies erger ondanks u en mijn tussenkomst. Zoals u ziet ben ik bij machte om deze straf toe te passen' 'Ja daar ben ik wel voor te vinden dan.'

wanneer de klas binnenkwam hield Daan Daisy en Ines tegen. 'Zo jullie mogen beiden hier vooraan komen staan.' Vragend keken ze naar hun leerkracht maar die gebaarde dat ze bij Daan moesten gaan staan.

'Zo eerder heb ik jullie verteld dat er ook straffen op de seksschool zijn. Daisy en Ines hebben niet geluisterd daarstraks. In de praktijkles zal ik op jullie tonen wat dit dan inhoud.' Goed jullie mogen jullie uitkleden tot op jullie slipje en bh na. En ik zou het maar doen of ik help jullie' En om mijn woorden kracht bij te zetten knipte ik nu wat in de lucht met mijn schaar.

Onder het gefluit van hun klasgenoten, vooral de Jongens dan. Kleedden Daisy en Inez zich tot hun ondergoed uit. Daisy had een blauw Bh'tje aan waarin ze haar beginnen B-cup verbergde en een Tijgerprint slipje met roze rand. Inez had een Witte BH met een A-cupje in en een groen slipje.

'Zoals in de seksschool gaan jullie nu als straf een borstvergroting krijgen. Jullie klasgenoten waarvan alleen de jongens gaan bepalen welke maat. Wees blij dat we niet in de seksschool zijn of anders had nu een D-cup. De grootste maat die ik bij heb in pil vorm is een C-cup' Voor ik nog maar kon vragen welke Cup-maat. Riepen de jongens C-cup allemaal.

De meisjes kregen hun drankje en moesten beide al snel hun Bh'tje uitdoen. Geile blikken kregen nu de meisjes naar hun borsten terwijl ze hun handen naast zich moesten houden. Zij die ze er voor hielden moest 10 keer op en neer springen. Wat Daisy overkwam.

Maar haar grootte mond was ze nog niet kwijt. Tot mijn verbazing was ze nog n van de maagden op school dat hier rondliep. Hier was ik tijdens de pauze achter gekomen.

'Nou Daisy hier in je dossier staat dat je nog maagd bent' 'Ja als ik ontmaagd word moet dat door een grote pik zijn niet door een stokje zoals de meeste van de school dat hier hebben. Moest hier nu iemand met een grote pik aanwezig zijn zou ik het gelijk doen. ' Alle jongens floten van woede Maar ik hield hen nu tegen. 'Wel dus iemand met een grootte pik die mag je ontmaagden' 'Ja ' zei ze zonder blikken of blozen. 'is 26cm groot genoeg?' Verbaasd keek Daisy me nu aan. En deed een stap of 2 naar achteren en maakte aanstalten om te gaan lopen

'Ik heb 4 jongens nodig om haar te grijpen.' In plaats van 4 sprongen er nu 6 naar voren. Ze grepen haar bij haar haar armen en benen omhoog en legde haar op het bureau. Dat verstelbaar was met afstandsbediening. De 6 jongens hielden haar nog stevig vast. Plots schoot ze me te binnen wie ze was. Toen ik daarstraks de naam Daisy had gehoord kon ik ze niet plaatsen van waar ik ze kende. Ook haar gezicht was me vanaf het moment dat ik daarstraks was binnengekomen opgevallen. Vorig jaar had ze me vernederd nu zou ik haar terug pakken.

Mijn vingers liet ik nu de stof tussen haar benen raken. Ze was tot mijn plezier nat. 3 vingers liet ik haar schaamlipjes strelen terwijl haar slipje natter en natter werd. Ze begon te kreunen en er kwam sapjes door de stof van haar slipje door. Haar natte slipje knipte ik nu kapot. De jongens die haar vasthielden liet ik terug plaatsnemen in de zaal

Ik kleedde mij uit en zag de geile blik van de meisjes op mijn piemel die 26 cm groot was. Met mijn piemel gericht naar de zaak keek ik nu de meisjes en jongens aan. Ik vroeg nu aan hen wie er geil was door het zien van Daisy of mij. Iedereen stak zijn hand omhoog.

'goed ga jongen meisjes zitten nu.' De jongens en de meisjes wisselende nu van plaats. Zodat ze jongen meisje zaten, nadien moesten de jongens hun broek en boxershort laten zakken en gaan zitten. Erna moesten de meisjes hetzelfde doen. 'Alle meisje nemen nu rechts van hen de piemel van de jongen in de hand. En de jongens strelen nu de schaamlipjes van de meisjes die links van hen zitten en hun piemel vast hebben. Mevrouw u onthoud welke duo het eerste klaarkomt.'

Daisy liet ik nu naar mijn piemel goed kijken en ze slikte even. 'Hij gaat helemaal in jou'. Ik zette mijn eikel aan haar schaamlipjes die nog nat waren en duwde hem erin. Daisy kreunde 'Ey jongens kijken naar het scherm dan zie je hoe Daisy geneukt word.' mijn piemel duwde ik nu verder in Daisy terwijl in de klas er een gesop was te horen. De geluiden maakte me zo geil dat ik al snel Daisy heftig begon te neuken.

In haar ogen zag ik een geile blik verschijnen en ik verhoogde al heel snel het tempo. Als een echte hoer kreunde Daisy die in front van haar klas door mij geneukt werd. Ik was nog volop Daisy aan het neuken tot blijkbaar het eerst duo klaar was gekomen.

Als een gillende hoer kwam Daisy 6x klaar. Zelf spoot ik 6 krachtige stralen in haar. Nadien moest ze op het bureau gaan staan met haar benen open. Het sperma en haar eigen sappen liepen nu langs haar benen naar beneden.

Guy en Jasmina hadden gewonnen. Elk mochten ze nu een prijs kiezen. Guy koos voor de grootste maat van piemel dat ik bij had 20 cm. En Jasmina koos voor definitieve ontharing. Erna mochten ze iemand kiezen met ze het wilden doen. Guy koos uiteraard voord de mooiste meid van de klas de blonde Liesbeth. In eerste zin leek Liesbeth het met enorm tegen zin te doen maar al snel begon ze te kreunen. 4 keer kwam ze klaar voor Guy klaarkwam in haar.

Jasmina koos voor de knapste gast van de klas Tom die al heel snel klaar kwam.

Zo zat mijn eerst les in klas 1 erop

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Fantasy" VERHALEN
:: Gender SwapDoor: EATEL
Gelezen: 888x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
9.5
:: Central Perk JobDoor: Bartzone
Gelezen: 2882x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-06
5.9
:: Een Fotoshoot Wordt... - 2Door: Peter1948
Gelezen: 2841x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fantasy, Incest, Watersport
11-06
8.6
:: Mind Fucker - 5Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3937x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.7
:: Een Fotoshoot Wordt... - 1Door: Peter1948
Gelezen: 7829x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Hard, Zonder Gne
05-06
8.7
:: High Class 24 Karaats - 2Door: Sarah
Gelezen: 3866x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Lesbisch
04-06
9.2
:: Mind Fucker - 4Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5489x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-05
9.0
:: High Class 24 Karaats - 1Door: Sarah
Gelezen: 7644x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Harem, Lesbisch, Shemale
25-05
9.2
:: Mind Fucker - 3Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6860x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.7
:: Mind Fucker - 2Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8202x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mind Fucker - 1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8888x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Pokmon PrijzengeldDoor: Emiel
Gelezen: 6513x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-05
8.0
:: Het Is Een Wonder!Door: Emiel
Gelezen: 8545x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, 69, Fantasy
01-05
8.1
:: Honderd Jaar In De ToekomstDoor: Jenny
Gelezen: 8298x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Liefdesmachine, Masturbatierobot, Robot, Hetero, Homo, Bi-sexueel, Aftrekken, Fictie, Haar
31-03
7.1
:: Een Penis Om U Tegen Te ZeggenDoor: James
Gelezen: 9929x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot, Bizar, Grappig, Humor, Penis, Masturberen
21-03
7.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net