Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 8329x
Lengte: Lang
De Ring - 7
Door Steef - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Ring - 6

De volgende morgen was ik vroeg en opgewekt wakker geworden. Ik stond gelijk op en werkte in vliegensvlug tempo mijn ochtendritueel af. 10 min later stond ik al gedoucht en al beneden mijn boterham te smeren. Ik was schijnbaar niet heel stil geweest want mijn moeder was er wakker van geworden. Geeuwend wenste ze me goedemorgen en opperst vrolijk wenste ik haar ook goedemorgen en vroeg of ze een bak koffie wilde. “Ja lekker jongen die kan ik wel gebruiken“. Het was namelijk de avond ervoor nog best laat geworden. Fluitend zette ik de koffie voor mijn moeder. “Boris je hoeft voor mij niks te ontkennen hoor” sprak ze me toe. Ik antwoordde op een gespeelde manier dat ik niet wist wat ze bedoelde. Maar dat had geen zin, mijn moeder had al lang door dat er meer speelde. Ze zei dan ook “Zo lang jij er gelukkig van wordt vind ik alles best jongen”. “Dank je mama, en inderdaad ik ben een beetje verliefd mama”. “En volgens mij” zei mijn moeder “Is Maartje dat ook op jou jongen, zoals ze naar je kijkt zit dat wel goed. En moeders hebben altijd gelijk” voegde ze er nog aan toe. “Ik hoop het” antwoordde ik “Maar dat moeders altijd gelijk hebben weet ik nog niet” sprak ik plagend en beide schoten we in de lach. “Nou ik ga mama en ik weet niet hoe laat in thuis ben”. “Dat is goed jongen, laat je wel even weten of ik op je moet rekenen met het avondeten?” “Dat is goed” zei ik en gaf mijn moeder nog een kus op de wang en vertrok.

Na een kleine 15 minuten kwam ik bij mijn opa’s huis aan. Maartje was er nog niet. Ik parkeerde mijn fiets en liep naar de voordeur om naar binnen te gaan. “Hey lekkernij wacht op mij” hoorde ik in de verte. Ik keek om en zag Maartje in de verte al aankomen. Ze parkeerde ook haar fiets en viel gelijk in mijn armen en drukte een dikke zoen op mijn mond. “Goedemorgen liefje” sprak ze daarna uit. “Ook een goedemorgen schoonheid van me” beantwoordde ik haar en drukte nog een kus er achteraan. Ik opende de deur en heel elegant zei ik “Dames gaan voor” en liet Maartje binnen.

Eenmaal binnen besprong ze me gewoon. Gelukkig stond ik vlakbij een muur waar ik me tegen kon laten vallen, anders lagen we zeker op de grond. Ze klemde haar benen om me heen en sloeg haar handen om mijn nek. Ik pakte haar bij beide billen vast om haar extra te ondersteunen. Onze lippen vonden elkaar en hevig tongden we erop los. Ik liep zo met haar naar de slaapkamer en liet me zachtjes voorover vallen op het bed. Mijn shirt trok Maartje gelijk over mijn hoofd en ik deed hetzelfde bij haar. Geheel ongecontroleerd betastten onze handen elkaar. Haar handen voelde ik langs de rand van mijn trainingsbroek die ze tegelijk met mijn onderbroek naar beneden trok. Ik schopte mijn schoenen uit en stapte uit mijn broek. Ik schoof haar jurkje omhoog en zag dat ze geen slipje had aan gedaan. Op het moment dat ik dat zag zei Maartje dat ze die vandaag toch niet nodig had. Waarop ik met een glimlach zei “Een geil sletje dat ben jij”. “Ooohhh vindt meneer het erg?” zei ze gespeeld teleurgesteld. “Tja je weet wat ik met geile sletjes zoals als jij doe” antwoordde ik op een gespeelde serieuze toon. “Oooohhh vertel het me meneer want ik weet het niet” sprak ze nu op een geile toon. “Nou, geile sletjes als jij die moet ik helaas straffen” sprak ik weer op een serieuze toon. “Straffen? Je gaat me toch niet slaan meneer?” vroeg ze op een onderdanige manier. “Nee niet slaan meisje, ik weet iets veel beters” sprak ik op mijn beurt. “Ooh wat dan?” “Heb geduld en je zal er achter komen” en tegelijk plaatste ik mijn gezicht op haar kutje.

Ik likte haar geile kutje helemaal uit. Geen plaatsje sloeg ik over en Maartje kreunde het uit. “Ooh maar dit is geen straf“ sprak ze uit. Ongestoord ging ik verder. Ik verlegde mijn aandacht naar haar clitje en draaide met mijn tong kringetjes eromheen. Het gekreun werd steeds luider en toen ze onafgebroken aan het kreunen was was dat voor mij een teken dat ze bijna haar orgasme bereikt had. Ik stopte dan ook resoluut met likken. “Ooh nee nu niet stoppen, ik kwam bijna klaar” riep ze met een echt teleurgesteld gezicht. “Geile sletjes mogen niet klaar komen” sprak ik uit. “O, dat is echt gemeen”. “Gemeen? Dat is je straf geil sletje” zei ik. “Ja maar…” en gelijk onderbrak ik haar “Niks ja maar, je hebt er zelf om gevraagd” en ik trok haar omhoog. “Ga op je knieën en handen zitten” beval ik haar. Ze deed dat gelijk en ik positioneerde me achter haar.

Tergend langzaam penetreerde ik haar. Ik wist dat ze liever gelijk mijn lul diep in haar wilde voelen en ze kwam dan ook met haar kont naar achter, maar ik was er op voorbereid en bewoog dan ook met haar mee. Ook deelde ik een speelse tik op haar billen uit en zei dat als ze klaar wou komen mij mijn gang moest laten gaan. “Oké meneer ik ben jouw geile slet, doe maar wat je wilt”. “Goed zo meisje, nou ben je braaf” antwoordde ik en stootte in één keer diep in haar en begon als een wilde in haar te stoten. Pats, pats, pats, elke keer als ik in haar stootte kletste mijn schaambeen tegen haar billen. “Ooohhhh jaaaa, neuk je sletje maar hard. Laat haar voelen wie de baas is” kreunde ze om mij nog meer op te zwepen, wat ik ook met plezier deed. Sneller en dieper als ik nu deed kon ik niet in haar stoten. Het duurde dan ook niet lang voordat ik het zelf best zwaar kreeg maar ongestoord stootte ik toch door.

Toen we beide bijna het hoogtepunt bereikt hadden stopte ik toch met stoten en liet mijn lul uit haar glijden. “Nee niet weer, ik wil nu klaar komen” smeekte Maartje. “Dat zal je toch zelf moeten doen geil sletje” zei ik en ging naast haar liggen. Ze wachtte geen moment en stapte gelijk over me heen en liet zich spitsen op mijn lul. Ze neukte me niet als een amazone maar eerder als jockey op een renpaard. Ik greep haar wild op en neer deinende borsten vast en kneep er vrij hard in. Niets deerde haar, ze had maar één doel en dat was klaar komen op mijn lul. Wild schudde ze met haar hoofd van links naar rechts en schreeuwde het uit van genot. En niet veel later beleefde ze haar zo lang verwachte hoogtepunt! Ze kwam echt gillend klaar en ik voelde haar vocht langs mijn lul naar beneden glijden. Ik draaide ons om zodat zij nu onder me lag, en ondanks dat ze echt net was klaar gekomen stootte ik op hoge snelheid in haar kutje. Orgasme na orgasme doemde bij haar op en haar gegil ging onafgebroken door. Het zweet brak bij haar overal uit. En toen was het eindelijk ook bij mij zover. Ik loste mijn lading zaad diep in haar. Dat was voor haar toch echt teveel en ze verloor even het bewustzijn.

Niet veel later kwam ze weer bij maar was nog teveel buiten adem om maar iets uit te brengen. Ook ik lag nog steeds op haar bij te komen, met mijn half stijve lul nog in haar. Na een paar minuten rolde ik van haar af en lagen we beide uitgeput naast elkaar. Met allebei een gelukzalige glimlach van oor tot oor. We hoefden dan ook niks te zeggen tegen elkaar, we wisten beide dat het gewoon buitengewoon geweldig was geweest en lagen zo zeker nog een half uur bij te komen van ons supergeile spel. “Boris mag ik je wat vragen? “Natuurlijk liefste, jij mag alles vragen”. “Vond jij het met Sabine ook zo lekker?” “Uhh ja dat vond ik zeker ook lekker, jij niet dan?” “Ja dat wel maar ik was toch ook wel bang”. “Bang, hoe bedoel je?” “Nou toen je haar zo hard nam in d’r kont was ik echt bang dat je nu je ring op elke vrouw die je aantrekkelijk vindt gaat gebruiken. En ik weet niet of ik dat wel fijn vind”.

“Maar Maartje toch, als jij dat niet wil dan doe ik dat ook niet. Want ondanks dat ik het superleuk vond om haar zo in mijn macht te hebben vind ik mijn liefde voor jou veel belangrijker” en om mijn woorden kracht bij te zetten drukte ik een kus op haar voorhoofd. “O Boris ik weet het zelf ook niet, ik heb enorm genoten van ons avontuur in de kast. Maar de gedachte dat jij zo maar elke vrouw kan krijgen maakt me toch bang jou kwijt te raken. En ook al hebben we pas een paar dagen wat, ik hou toch al ontzettend veel van jou”. “Maartje ik hou ook van jou, heel veel zelfs”. “Wil je me dan beloven dat je de ring nooit gebruikt als ik er niet bij ben?” “Ja dat wil ik je graag beloven” zei ik en pakte haar hand vast “Maartje ik beloof jou plechtig met heel mijn hart dat ik de ring nooit zal gebruiken op een andere vrouw als jij er niet bij bent”. “O dank je Boris, het is echt fijn dat je dat voor mij wilt doen” en we gaven elkaar een lange, intieme zoen om onze afspraak te bevestigen.

“Boris?” “Ja Maartje?” “Weet je hoe de ring nou precies werkt en wat je er allemaal mee kan?” “Om heel eerlijk te zijn niet Maartje, ik heb ook al heel het huis doorzocht om er iets over te vinden. Maar het lijkt of er niks is, al heeft mijn opa geweten van de kracht van de ring, want hij heeft mij gewaarschuwd dat de ring een grote kracht met zich mee brengt. Maar tot nu toe weet ik alleen waar ik bij toeval achter ben gekomen”. “Mmm heb je ook al in zijn kluis gekeken Boris?” “Kluis, welke bedoel je, mijn opa had geen kluis”. “Jawel hoor weet je dat dan niet” “Nee ik weet van niks. Misschien dat mijn moeder het wel weet, maar waar is die kluis dan?” “Nou die kluis zit verstopt achter in de kast, ik weet dat omdat je opa er op het laatst niet zelf meer goed bij kon, en dan moest ik hem uit de kast halen voor hem. Maar wat erin zit weet ik niet, hij wachtte altijd totdat ik uit de kamer was met openen”.

Ik sprong gelijk uit bed en liep naar de kast toe, opende de deur maar zag op het eerste gezicht niks. “Waar dan schat, ik zie namelijk helemaal niets”. “Helemaal onderin kan je dat luikje opzij schuiven en daar achter staat een kleine kluisje”. Ik schoof het luikje opzij en er stond inderdaad een klein kistje dat leek op een kluis. Ik pakte het uit de kast en nam het mee naar het bed en bekeek hoe dat ik hem open kon maken. Ik zag geen slot of iets zitten maar er zat wel een soort gleuf op de deksel. “Grrr volgens mij moet hier een sleutel in maar die heb ik niet”. “Laat mij eens kijken Boris” vroeg Maartje. Ik gaf haar het kistje. Grondig werd het kistje bekeken door Maartje. “Mmmm dat is dan wek een aparte sleutel. Ik zie niks van een opening, alleen een holle gleuf”. “Hey Maartje kijk, mijn ring licht weer op. Alleen nou de ring en niet de steen in de ring, zou dit ook de sleutel zijn?” “Probeer het eens Boris, misschien wel”.

Ik pakte het kistje weer van Maartje aan en schoof de ring van mijn vinger af en plaatste de ring in de opening. Tot mijn verbazing klikte het kistje open. Vol spanning opende ik het kistje. Maartje pakte van spanning mijn andere hand vast. Vol verwachting tilde ik de deksel op en keek wat er in het kistje zat. Er zat niet veel in, alleen een heel oud pocketboekje en een brief. Ik pakte het boekje en de brief eruit en legde het kistje naast me neer. Ik opende eerst de brief en las wat er in stond. Er stond het volgende geschreven:

Hoi Boris
Nu je deze brief en het boekje gevonden hebt ga ik er van uit dat je de kracht van de ring ervaren hebt.
Deze ring gaat al eeuwen van vader op zoon.
Alleen heb ik nooit een zoon gehad.
Maar wel een sterke kleinzoon en dat ben jij Boris.
Ik heb daarom dan ook de ring aan jou overgedragen. En ga er vanuit dat jij de kracht van deze ring op de juiste manier zal gebruiken, en niet alleen maar voor je eigen lust die deze ring je kan brengen.
Maar de ring kan je veel meer bieden dan dat.
Hij kan er voor zorgen dat je al het kwade kan overwinnen. Als je het respecteert ten minste want anders kan deze ring je leven ook verzwaren en zul je de rest van je leven de last moeten dragen.
In het boekje staan de belangrijkste ervaringen waar al mijn voorvaderen mee te maken hebben gehad. Lees dit aandachtig door en laat je leiden door het goede en niet door het kwade.
Ik heb in het boekje ook mijn ervaringen opgeschreven.
En ik wil ook dat jij onze familie-eer voortzet
Ik heb er veel vertrouwen in dat jij tussen het goede en het kwade de juiste beslissingen neemt. Daarom denk ik dat de ring bij jou in goede handen is.
Nogmaals: wees gewaarschuwd en onderschat nooit de kracht van de ring!
Groet, je opa x


De tranen stonden in mijn ogen bij lezen van deze brief. Ik vouwde hem weer netjes dicht en legde hem terug in de kist. Vervolgens pakte ik het boekje erbij
en begon te lezen op de eerste bladzijde:

Geachte drager van deze ring
Dit is een liefdes- en genotsring. Dat wil zeggen dat de drager van deze ring in staat is om elk menselijk wezen hier op deze aarde in zijn macht van seksueel positieve energie te kunnen laten dienen op zijn bevel. Maar ook zijn ware liefde voor eens en altijd aan zich te verbinden
Maar de ring kent ook een keerzijde. Wanneer hij in verbinding staat met seksueel negatieve energie zal de drager van de ring ook de negatieve energie op zich nemen en de bijbehorende last. En ook die zou hij moeten dragen. Het is daarom ook zeer belangrijk dat de drager van de ring een balans houdt tussen het negatieve en de positieve energie, zodat de drager van de ring in staat blijf om het goede van het kwade te onderscheiden.
Groet, de schenker.


“Snap jij het nog Maartje?” vroeg ik haar na het voorlezen van deze bladzijde. “Nee niet helemaal, maar misschien wordt het wel duidelijk als je de rest ook leest”. “Ja misschien wel” zei ik en sloeg de bladzijde om en begon weer te lezen.

Jan-Frederick de eerste.
Ik maak dit boekje voor mijn opvolger die drager wordt van de ring.
Deze ring stelt je in staat om elke vrouw en man tot dienaar te maken en je te dienen in al je behoefte, maar dient vooral om degene te verlossen van zijn of haar kwade seksuele negatieve energie.
Maar pas op, de drager van de ring zal de seksuele negatieve energie moeten dragen, dus je zal ook moeten beschikken over een goede vrouw die jou blijft voeden met positieve energie. Is die balans verstoord dan zal je het als een zware last beleven. Ik heb persoonlijk gemerkt dat je er mensen mee kan genezen die negatieve seksuele ervaringen hebben gehad, maar je moet echt ook mensen met positieve seksuele ervaring aan je ring verbinden, anders zal je verdrinken in het negatieve.
Groet, je vader.


Mmm dit maakte het al iets duidelijker. Maar hoe werkte hij nou? Ik ging gauw verder lezen op de volgende bladzijde.

Jan-Frederick de tweede
Ik zet dit voort namens mijn vader voor mijn zoon.
Je moet je er echt aan houden dat, wanneer je met negatieve seksuele energie te maken krijgt, je ten minste twee keer de liefde bedrijft met iemand die een positieve seksuele energie heeft. Anders ga je er echt aan onderdoor, heb ik helaas bijna aan den lijve ondervonden.
Je haalt de verschillende energie door middel van de kleur van de ring uit elkaar. Seksueel negatieve energie laat de ring donkerrood oplichten en seksueel positieve energie laat je ring lichtroze oplichten.
Om de connectie met de ring te verbreken dien je het woord dat op de ring verschijnt uit te spreken
Groet, je vader.


“Pttfff gelukkig heb ik alleen die roze kleur gezien dus ik ben nog veilig”. “Ja gelukkig wel Boris, en heb ik dan dus seksueel positieve energie?” “Ja ik denk het wel Maartje, bij jou lichtte hij ook lichtroze op. Uhh wacht eens even, de tweede keer was het lichtpaars trouwens. En toen ik een woord dat verscheen uitsprak raakte je ook in trance, alleen wel anders. Je beminde mij zonder dat ik je commando’s gaf. Ben benieuwd wat dat inhoud. Laten we gauw verder lezen”.
Maar de eerstvolgende bladzijden waren niet heel veel anders dan de eerste twee. Ik bladerde dan ook even een stukje verder en zag dat er mij enorm veel voor waren gegaan. Zowat halverwege begon ik weer te lezen. De naam was inmiddels overgegaan van Jan-Frederick naar Jan-Willem.
Hij schreef het volgende:

Ik heb deze ring van mijn opa gehad, maar hij vroeg mij nadrukkelijk om deze ring nooit te dragen. Maar weg doen mocht ook niet van hem. Waarom bleef me onduidelijk, totdat ik dit boekje vond in een klein kistje, toen werd het me wel duidelijk.
Hij en zijn voorvader waren belast met teveel negatieve seksuele energie. Ik vermoed dan ook dat ze daardoor waarschijnlijk zelfmoord hebben gepleegd. Mijn opa had zelfs een naamverandering aangevraagd om niet meer te worden herinnerd aan al die nare ervaringen die deze ring met zich meebracht, wat blijkt uit het feit dat er al 5 generaties aan onderdoor zijn gegaan.
Ik had zelf niks te verliezen en besloot om mijn leven eraan te wijden om de balans te herstellen
Bijna ging ik er ook aan onderdoor, maar dankzij mijn ware liefde heb ik het toch gered. In het begin dat ik de ring droeg lichtte hij voortdurend diep donkerrood op. Ik voelde me met de dag zwakker en depressiever worden,
heb zelfs al een keer aan de afgrond gestaan om naar beneden te springen, zo depressief was ik geworden.
Maar toen gebeurde er iets wat mijn leven veranderde. Ik ontmoette, wat later bleek, de ware liefde. Terwijl ik op het punt stond van springen kwam er een heel mooi meisje op me af. Zonder wat te zeggen ging ze naast me staan en ik weet het nog goed wat ze toen zei: ‘U heeft twee opties, óf u springt en alles is voorbij, óf u vertelt me uw probleem en we gaan het probleem oplossen. God zij dank koos ik voor optie twee.
We liepen samen weg bij de afgrond en we gingen in het gras zitten. Ik vertelde haar heel het verhaal en liet niks weg. Ze zat me met haar wonderschone ogen aan te kijken en hoorde vol ongeloof mijn verhaal aan.
Toen ik klaar was met vertellen stond ze op. Ik dacht dat ze de benen wou nemen want wat ik vertelde was nou niet bepaald normaal. Maar tot mijn verbazing kleedde ze zich uit. Toen ze poedelnaakt voor me stond zei ze ‘Neem me, het zal je helpen’ en zonder mijn antwoord af te wachten drukte ze haar lippen op de mijne.
Ik beleefde de meest geweldige vrijpartij die ik ooit gehad heb. Toen we uitgeput in het gras lagen zag ik dat mijn ring dieppaars oplichtte en er verscheen een woord in dat ik dan ook uit sprak “Υπηρεσίες”.
Meteen stond ze op en sprak de volgende zin uit: “Met ziel en zaligheid zal ik u beminnen mijn meester” en die avond en nacht hebben we de hele tijd met elkaar gevreeën alsof ons leven ervan af hing en zijn we daarna nooit meer van elkaar gescheiden. Na elke vrijpartij die daarna volgde nam mijn kracht weer toe en de kleur van de ring veranderde langzaam en lichtte niet meer continu op. De ring kwam weer in balans.

In de periode daarna zocht ik zoveel als mogelijk informatie over de ring op en na lang zoeken kwam ik er achter dat de ring van oorsprong van een Griekse godin was, genaamd Aphrodite (dochter van Zeus, godin van de liefde, vruchtbaarheid, schoonheid, seksualiteit en beschermster van flora en fauna). De ring was een geschenk aan de hertog Jan-Frederick de eerste, en zo was de ring van generatie op generatie overgegaan van vader op zoon, en ik hoop dat dat zo nog vele generaties door mag blijven gaan.
Ik ontdekte ook de precieze werking van de ring en zal dat ook met jullie delen, zodat dat de ring voor eeuwig en altijd in balans blijft.

De lichtroze kleur.
Dit is de kleur van positieve seksuele energie. Laat je de betreffende persoon waarbij deze ring oplicht in de steen kijken dan raakt deze persoon in een trance van seksualiteit en kan de drager van de ring en zijn verbonden partner de betreffende persoon alles laten doen. Maar bovenal de opgeslagen negatieve seksuele energie omzetten in positieve energie, zodat de ring in balans blijft. De trance wordt pas verbroken als je in het Grieks ‘ontwaken’ uitspreekt “αγρηπνώ”

De rode kleur
Als de ring rood oplicht dan is de persoon bezet met negatieve seksuele energie. Als je deze persoon in de steen op de ring laat kijken lijkt het hetzelfde als bij de roze steen. De desbetreffende persoon raakt in een trance, alleen zou de persoon alleen van de drager van de ring bevelen aannemen en niet van de verbonden partner van de ring. En op het moment dat de drager van de ring sex heeft met de desbetreffende persoon dan zou de negatieve seksuele energie naar de drager van de ring gaan en dient de drager van de ring net zo lang door te gaan met sex totdat de ring roze oplicht en al de seksuele negatieve energie op zich heeft genomen. Dan pas kan de trance onderbroken worden met het Griekse woord ‘ontwaken’ “αγρηπνώ”

De dieppaarse kleur.
Dat is voor mij de mooiste, het is om de liefde van je leven voor eeuwig te verbinden aan de ring en aan de drager van de ring. Als je aanwezig bent bij de liefde van je leven kleurt de ring diep paars en verschijnt er een Griekse woord
“Υπηρεσίες”
Ze raakt, als ze echt de liefde van je leven is, ook in een trance en jullie beleven dan de meest heftige sensationele vrijpartij die je ooit zal meemaken. Je partner ontwaakt na een slaap vanzelf uit haar trance en zal dan voor eeuwig aan je verbonden zijn. En als je met hem of haar seksueel contact hebt kunnen jullie beide ontladen van negatieve seksuele energie die mogelijk eerder is opgedaan.
Groet, Jan-Willem.


“Boris dus ik ben je ware liefde?” “Uhh ja zo staat het wel omschreven. En ik denk dat je dat ook bent want mijn gevoelens voor jou gaan ook diep. Met heel mijn hart kan ik ook zeggen dat ik van je hou Maartje”. “O Boris, ik ook van jou met heel mijn hart. Het voelt nu allemaal zo compleet, ik ben echt de gelukkigste vrouw op aarde” sprak ze uit, en een diep warm gevoel ontbrandde bij mij en verwarmde heel mijn lichaam. We keken elkaar diep in de ogen. Vanzelf werden we naar elkaar toe getrokken en vonden onze lippen elkaar. Lang en vol passie zoenden we elkaar, we gingen volledig in elkaar op. Mijn handen gleden over haar rug, de hare over de mijne.

We lieten ons in elkaar verstrengeld naar achteren zakken. Mijn handen gleden van haar rug naar haar borsten en masseerden ze heel zacht. Ik verbrak onze zoen en kuste me een weg naar beneden. Van haar nek naar haar borsten, alles werd bedolven met kusjes. Terwijl mijn handen haar borsten nog omvatten gaf ik op elk tepeltje een kusje. Mijn handen gleden langs haar zij naar beneden. Ik volgde met mijn mond ook de weg naar beneden en ook heel haar buik bedolf ik onder de kusjes. Met mijn handen wreef ik langs haar zij tot aan haar heupen om vervolgens langs haar billen en bovenbenen weer een weg naar boven te gaan, en ik bleef dat herhalen.

Met mijn kusjes was ik inmiddels bij haar venusheuvel aangekomen en bedekte haar daar ook met duizend-en-één kusjes. Ik likte nu met het puntje van mijn tong langzaam over haar kutje, van het snijpunt tussen haar benen tot aan haar venusheuvel bovenin. Zorgvuldig likte ik elk plekje dat ik tegenkwam, spreidde vervolgens met mijn ene hand haar lippen iets uit elkaar en likte met dezelfde zorg elk plekje dat er nu zichtbaar werd. Ik concentreerde me steeds meer op haar neukgaatje. Haar vocht begon ook steeds meer te vloeien en het gekreun liep steeds meer op. Ik zette nog een keer aan met mijn tong en toen ik bij haar neukgaatje kwam stak ik hem zo ver als mogelijk naar binnen toe en neukte haar op deze manier met mijn tong.

Maartje zette haar handen in mijn haar en drukte me nog dichter tegen haar aan. Ik likte alle sappen zorgvuldig op en verplaatste me naar boven toe. Ik zoog zachtjes op haar clit, wat haar nog meer liet kreunen van genot. Ik wisselde het zuigen af met likken en vingerde haar ondertussen met mijn wijsvinger, die ik bij haar naar binnen had gebracht. Ik haalde mijn vinger op en neer en naarmate haar gekreun opliep voerde ik de snelheid op. Ik kromde mijn vinger iets zodat die langs haar kutwand wreef en kuste en likte en zoog terwijl fanatiek aan haar clit. Dit alles werd voor haar teveel. Het gekreun werd steeds luider en ging aan één stuk door. Totdat ik mijn tanden zachtjes in haar zette.
Ze spande alles aan en kwam heftig schokkend klaar.

Doordat ze alles aanspande zat mijn hand gevangen tussen haar sterke benen. Ze pufte en kreunde haar orgasme weg. Eenmaal een beetje bekomen ontspande ze haar benen en kon ik ontkomen. Ze trok me aan mijn haren omhoog en ik kuste weer alles wat ik tegenkwam. Eenmaal boven aangekomen vonden ons lippen elkaar. Maartje hielp me met haar hand om mijn lul voor haar kutje te positioneren. Eenmaal op de juiste plaats drukte ik met gevoel mijn stijve lul in haar. Eenmaal in haar bleef ik even stil liggen en zoenden we nog steeds met elkaar. Langzaam begon ik te bewegen in haar. Met passie en tederheid neukte ik haar, geen snelle of harde stoten, maar langzaam nam ik haar. Ik bracht mijn bovenlichaam omhoog waarop Maartje haar benen optilde. Ik pakte met iedere hand een enkel vast en drukte ze stijf tegen elkaar. Ik voelde haar kutje samenspannen om mijn lul en voelde nog beter elk rimpeltje en verdikking langs mijn lul.

Met langzame, diepe stoten nam ik haar en bij elke stoot voelde ik dat ik tegen haar baarmoeder aanzat. Ik hield dit tempo even aan. Maartje legde vervolgens haar benen in mijn nek en ik boog iets over haar heen en zette mijn handen naast haar hoofd neer. Ik voerde nu de snelheid van mijn stoten steeds meer op. Maartje plaatste haar handen op mijn kont en bij elke stoot in haar drukte ze me nog dieper naar binnen. Het gekreun vulde weer de ruimte en vol passie neukten we door. Het gekreun bij Maartje ging weer aan een stuk door. Ze zette haar nagels in mijn billen en begon te trillen van geilheid, en niet veel later gierde er weer een orgasme door haar heen. Ik bleef ongestoord doorstoten in haar, waardoor haar orgasme lang bleef aanhouden, en telkens als haar orgasme minder leek te worden voerde ik het tempo op. Haar gekreun werd ook steeds luider en luider, totdat ook ik mijn hoogtepunt bereikte en met een luide brom mijn zaad diep in haar spoot. Straal na straal spoot ik in haar.

Hevig hijgden we het uit en moe en voldaan liet ik me naast haar neer zakken.
Maartje rolde tegen me aan. Zonder nog wat te zeggen lagen we daar gelukkig te wezen.

Zoek naar meer verhalen van Steef ...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Fantasy" VERHALEN
:: Central Perk JobDoor: Bartzone
Gelezen: 2271x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-06
6.0
:: Een Fotoshoot Wordt... - 2Door: Peter1948
Gelezen: 2687x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fantasy, Incest, Watersport
11-06
8.8
:: Mind Fucker - 5Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 3787x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.7
:: Een Fotoshoot Wordt... - 1Door: Peter1948
Gelezen: 7635x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Hard, Zonder Gêne
05-06
8.7
:: High Class 24 Karaats - 2Door: Sarah
Gelezen: 3745x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Lesbisch
04-06
9.2
:: Mind Fucker - 4Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5399x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-05
9.0
:: High Class 24 Karaats - 1Door: Sarah
Gelezen: 7504x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Harem, Lesbisch, Shemale
25-05
9.2
:: Mind Fucker - 3Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 6790x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.7
:: Mind Fucker - 2Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8097x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mind Fucker - 1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8735x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Pokémon PrijzengeldDoor: Emiel
Gelezen: 6483x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-05
8.0
:: Het Is Een Wonder!Door: Emiel
Gelezen: 8511x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, 69, Fantasy
01-05
8.1
:: Honderd Jaar In De ToekomstDoor: Jenny
Gelezen: 8259x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Liefdesmachine, Masturbatierobot, Robot, Hetero, Homo, Bi-sexueel, Aftrekken, Fictie, Haar
31-03
7.1
:: Een Penis Om U Tegen Te ZeggenDoor: James
Gelezen: 9882x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groot, Bizar, Grappig, Humor, Penis, Masturberen
21-03
7.2
:: ChantageDoor: Aaron
Gelezen: 13612x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Extreem, Fantasie
08-03
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net