Opwindend.Net
Datum: 02-02-2018
Stemmen: 94x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 24503x
Lengte: Gemiddeld
De Donkere Stal
Door Jurre Jacobs - Zoek naar meer...

’s Middags om 3 uur gaan we de stal uitvegen. Het is er heet. We zijn met z’n drieën. Wij en de norse boer. Ik weet alleen zijn achternaam: Bongers. Bongers is bijna 60, een grote stevige man. Wij lopen samen stage bij Bongers. Van jou, een jongeman vindt iedereen dat normaal. Mij, een vrouw van bijna 30, zien de meeste mensen eerder werken bij een nagelsalon. Maar ik heb nu eenmaal iets met dieren.

Niet perse met vegen. De roosters worden afgespoten, dat doet Bongers zelf. Het middenpad moet geveegd. Met een bezem. Aan het eind van de middag douchen we. Niet dat er een douche is. Bongers houdt de spuit omhoog terwijl wij, helemaal naakt, gillend staan te springen. Dat jij daarbij een stijve krijgt zie ik als een compliment. Bongers kijkt de andere kant op. We trekken alleen onze laarzen en overall weer aan. Daarna eten we brood. Om 6 uur gaan we melken. Zelf melken we niet; dat doet de mobiele melkwagen. We hoeven de bekers van het melkstel niet eens te plaatsen, die zuigen zichzelf vast aan de uiers.

Omdat we stage lopen mogen we één koe met de hand melken. Bongers ‘helpt’ ons daarbij. Hij leunt over me heen, plaats mijn gedesinfecteerde handen op de uiers en zegt: ‘en nou net of je je vriendje melkt.’ Het is het eerste dat hij zegt. Ik ben stomverbaasd. Maar als ik me voorstel hoe ik jou in je overall aftrek word ik direct geil.

Als we teruglopen naar de boerderij zie ik dat Bongers en jij, allebei een flinke bobbel in jullie overall hebben. Ik maak de twee bovenste knoopjes van mijn overall los. Ik gun jullie uitzicht op mijn borsten, beloning voor een dag hard werken. Jullie zetten een stapje meer om er ook echt van te genieten. Onschuldig kijkend, maak ik nog een knoopje los. Het is nog steeds drukkend warm.

We drinken nog een biertje aan de picnic tafel op het erf. Bongers kijkt in de verte en zwijgt. Jij probeert het nog met ‘best wel heet, hè?’ Daarna geef je het op.

Ik ben nog steeds geil en besluit werk van je te maken. Ik lik met het puntje van mijn tong langs mijn bovenlip en geef je een knipoog. Ik schuif wat dichter naar je toe en leg een hand op je knie. Ik zie dat je een rood hoofd krijgt. Tijd om de druk wat op te voeren. Ik maak, onder de tafel, met één hand een knoopje los aan de voorkant van je overall en grijp in één beweging je plasser vast. Die is daar voelbaar aan toe: opgericht en hard.

Ik trek mijn hand terug, lach nog een keer naar je, neem de laatste slok bier en zeg:

‘ik ga even naar de wc’.

‘Er is er één vlakbij’, mompelt Bongers, ‘achter in de stal’.

Ervan overtuigd dat je me over een minuut zult volgen, loop ik opgewonden de stal in. Het is er bijna donker. Met moeite volg ik het middenpad naar achteren. ik word een beetje bang. Is dit wel zo’n goed idee? Mijn ogen wennen aan het licht. Ik zie achterin een deur. Het blijkt de wc, een ouderwetse: een houten bank met een gat in het midden waarop een ronde houten deksel ligt. En er is tot mijn opluchting een raampje waardoor wat licht naar binnen valt. Ik ga op de deksel zitten en laat mijn overall op mijn knieën zakken. Ik hoef niet lang te wachten.

Eerst hoor ik voetstappen. Dan een klop op de deur. ´Hij is open, kom maar binnen´, fluister ik. De deur gaat open en boer Bongers stapt naar binnen. Hij blijft met neergeslagen ogen, voor me staan. ‘Kom maar’ zeg ik. ‘Niet zo verlegen!’ Hij doet nog een stap naar voren. Ik maak de knoopjes van zijn overall los. Die zakt af tot op zijn enkels. Voor me staat een grote stoere boer met een prachtige spuit, die mij nog steeds niet aankijkt. Hiervan raak ik buiten zinnen, een oudere boer die bijna explodeert van de seksuele lust. Die onherroepelijk moet klaarkomen. Door mij! Mijn gezicht, mijn lach, mijn haar, mijn borsten, mijn billen. Ik heb hem in mijn macht. Ik pak zijn stijve plasser vast en trek hem naar me toe. Ik masseer zijn zak. Zijn zak staat strak van het zaad dat ik ga bevrijden.

Ik steek zijn plasser in mijn mond en lik met mijn tong zachtjes aan de onderkant van zijn eikel. Ik begin hem langzaam te pijpen. Hij wil mijn hoofd pakken maar ik maak duidelijk dat ik dat niet wil. Ik trek mijn hoofd terug. ‘Handen op je rug Bongers’ zeg ik. Ik pak met twee handen zijn billen vast en trek zijn warme kletsnatte geslacht tegen mijn gezicht aan. Dat vind ik het lekkerst: met een stijve plasser over mijn wang, mijn neus, mijn ogen, mijn kin. Ik lik zijn zak, zuig zijn ballen naar binnen en druk hem nog eens tegen mijn gezicht aan.

Daarna begin ik hem weer te pijpen. Boer Bongers gromt: ‘oempf’. Ik pak zijn zak vast en voel dat hij komt. Snel neem ik zijn plasser in mijn hand; ik sta op en laat hem over mijn buik spuiten. Het zaad golft naar buiten en blijft maar komen. Eerst over mijn buik dan naar beneden over mijn kut en uiteindelijk drupt het naar beneden in mijn overall.

Wc-papier is er niet dus trek ik mijn natte overall omhoog en voel hem aan mijn buik plakken. We lopen door de stal terug naar de picnic tafel. Jij zit er niet meer. Je begreep wat er ging gebeuren en droop af. Ik gun je een betere afsluiting.

‘Jij slaapt bij mij’ gromt Bongers als we naar binnen gaan. Ik loop achter hem aan, de trap op, naar zijn slaapkamer. Hij slaapt in een ouderwets groot ledikant. Op het bed alleen een laken, de dekens liggen op de grond, daarvoor is het te heet. Als we in bed liggen is Bongers plasser al weer net zo stijf als een kwartier geleden. Wat een beauty. Ik moet hem berijden. Ik ga op zijn plasser zitten en begin op en neer te bewegen. Bongers sluit zijn ogen.

Als ik even pauzeer – Bongers moet niet te snel komen – voel ik op mijn billen een tweede stijve plasser. Je bent stilletjes de kamer in geslopen. Je wilt meedoen aan dit feestje. ‘Ja’, zeg ik, ‘doe maar..’ Je spuugt op mijn anus. Dan duw je voorzichtig je eikel er tegenaan. Ik voel je naar binnen stoten. Het voelt raar. Gelukkig wacht je daarna met bewegen zodat ik even op adem kan komen.

Twee plassers voor één vrouw, ik ben nu verschrikkelijk geil. Ik begin weer op Bongers te rijden. Jij neemt mijn ritme over. Je duwt je plasser erin als ik omhoog kom. De ene erin, de andere eruit: zo wil ik het, zo moet het. Maar dan vergeet ik alles. Ik concentreer me alleen nog op de beweging en op hoe het voelt. Als ik alles loslaat komt er een overweldigend gevoel over me. Het neemt bezit van me. Als de golven van de zee, eerst klein dan steeds groter. Ik krijg tranen in mijn ogen, het gevoel is onomkeerbaar, onbeheersbaar. Dat jullie me volspuiten, en dat de beweging dan stopt, maak ik niet bewust meer mee.

Zoek naar meer verhalen van Jurre Jacobs...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Ik Ben Een SletDoor: Arlette
Gelezen: 8473x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Publiek
14-07
8.7
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 2Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 10018x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
9.1
:: Verjaardagsfeestje Van Joyce... - 1Door: Lekkerstel0207
Gelezen: 14197x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Bi, Verkrachting, Keel, Pijpen, Sauna
12-07
8.8
:: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4Door: Arlette
Gelezen: 5031x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Onderdanig
12-07
9.0
:: Gas Station QueenDoor: Yourcaptain
Gelezen: 6384x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.7
:: Mijn Eerste Keer Door: MissT
Gelezen: 24177x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
06-07
8.4
:: Esmeralda - 1Door: Mt1984
Gelezen: 13543x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verzoekje, Groepsex
30-06
7.9
:: 10 Mannen Voor MijDoor: Plixie
Gelezen: 9739x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
29-06
7.5
:: Vrienden - 3Door: Roy
Gelezen: 14739x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-06
9.0
:: Festival AvontuurtjesDoor: MissT
Gelezen: 15077x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
28-06
8.6
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 10718x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.3
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 5142x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.6
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 10911x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
7.5
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 17774x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 6948x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 689