Opwindend.Net
Datum: 09-02-2018
Stemmen: 99x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 34780x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Monique Ontdekt Op Vakantie - 1
Door RobMonique - Mijn Profiel Pagina

Op een gure winteravond zaten mijn vrouw en ik op de bank Temptation Island te kijken. Buiten was het koud, het stormde en regende bovendien pijpenstelen. Tijdens de reclame onderbreking kwam een commercial van een reisorganisatie voorbij met een aanbieding naar een of ander zonovergoten oord tegen de allerlaagste prijs.

Mijn vrouw en ik keken elkaar aan en we waren het eens dat we er eens lekker een week tussenuit moesten gaan naar de zon. Een week lang niets anders doen dan genieten van de zon, warmte en elkaar. Voor het einde van de avond hadden we een bestemming uitgekozen en 3 weken later konden we onze koffers al pakken.

Na een voor mijn gevoel veel te lange vlucht kwamen we aan en we werden direct verwelkomd door de warmte van de zon. Bij aankomst in het hotel konden we direct naar onze kamer die lekker ruim was en voorzien van een groot bad. Het balkon gaf ons uitzicht op de zee en de bijna ondergaande zon.

Mijn vrouw besloot eerst eens te gaan douchen en ik kon zo genieten van het prachtige lichaam van deze 28 jarige vrouw terwijl zij zich uitkleedde en naar de badkamer liep. Monique heeft een mooi gevormd lichaam, een mooie volle kont en heeft mooie stevige borsten (75D). Mijn pik richt zich al een beetje op als zij voorover bukt om haar blauwe kanten string uit te trekken en zij mij een heerlijk uitzicht biedt op haar mooie kont.

’s Avonds gaan we lekker eten in een van de vele restaurants en we genieten van de avondwarmte het eten en de nodige drankjes. Monique drinkt normaal gesproken twee of maximaal drie wijntjes maar vanavond drinken we allebei iets meer en ik merk dat Monique iets losser wordt. Er loopt een stel voorbij onze tafel en ze gaan een paar tafels verderop zitten. Monique haar ogen blijven iets langer dan normaal hangen bij de man van het stel.

Ik vroeg aan mijn vrouw of ze het kon zien en of het haar beviel en ze reageerde een beetje lacherig ‘ja eigenlijk wel, het is niet bepaald een lelijke man.’ Ik kon haar geen ongelijk geven de man had een groot en gespierd lichaam met een vriendelijk en knap gezicht. Gedurende de avond keek ze nog een aantal keer ietwat verlekkerd zijn kant op. Ik vroeg met een knipoog aan Monique ‘wil je er niet bij gaan zitten?’ maar dat lachte ze weg door te zeggen ‘erbij niet maar misschien wel er op’.

Ik moest hard lachen om deze opmerking die Monique zonder de wijntjes niet zou hebben gemaakt, maar blijkbaar zat er diep verborgen toch een verlangen naar zo’n Magic Mike lichaam. De avond ging voorbij met af en toe een grap of een opmerking over haar stille verlangen en uiteindelijk zijn we terug gegaan naar het hotel.

Blijkbaar was Monique toch geil geworden want het was duidelijk wat ze wilde toen ze de badkamer uit kwam in een setje body. We hebben die avond heerlijke seks gehad waarbij ik flink mijn best moest doen om te kunnen voldoen aan haar wens om ‘harder en dieper’ geneukt te worden. Haar kutje was die avond natter dan ik ooit had meegemaakt en na afloop vroeg ik haar ‘hoe kwam het dat je zo geil was, je kutje droop echt van het geil?’

Ze antwoorde ‘ik lag stiekem te denken aan die grote mooie man op het terras en hoe hij me zou neuken met een heerlijke grote pik’. Ik ben zelf niet klein met een pik van 20 cm die weliswaar niet de dikste is maar al met al toch best een behoorlijk formaat heeft. Ik was dan ook benieuwd wat voor formaat pik Monique in haar fantasie voor had zien komen. ‘Ik hoopte op een pik die niet veel langer is dan die van jou maar vooral heel dik is’.

‘Misschien moeten we dan eens een nieuw speeltje voor je uitzoeken, want dan voldoet je huidige zeker niet meer aan jouw wensen?’ Met een klein beetje onzekerheid in haar stem gaf ze toe dat ze inderdaad wel een wat grotere dildo zou willen om zo af en toe mee te spelen.

De volgende dag zijn we naar het strand gegaan en hebben we heerlijk genoten van de zon en warmte. Het viel me op dat het erg rustig was en dat er niet veel toeristen te vinden waren op het strand. Hier en daar lagen ook wat locals. Onder de toeristen twee wat oudere mannen die zo te zien met enige regelmaat in de sportschool te vinden waren.

Ik schatte de heren zo rond de 50 en zag hen zo af en toe hun ogen de kost geven aan het vrouwelijke schoon dat in meer of mindere mate rond liep of lag te genieten van de zon. Monique werd ook gekeurd en volgens mij wel goed bevonden aangezien beide mannen toch wat vaker haar kant op keken. Toegegeven in een straal van 20 meter om de heren heen lagen ook weinig vrouwen die er net zo aantrekkelijk uitzagen als Monique in deze gele bikini.

Ik wist niet zeker of Monique doorhad de heren belangstellend naar haar keken, maar toen ze haar ligbed ietwat draaide en haar bovenstukje uitdeed kreeg ik het vermoeden dat ze dondersgoed wist dat ze bekeken werd. Monique zei ‘ach niemand die me kent hier en zo blijf ik ten minste niet met van die lelijke bandjes zitten.’

Ik zag dat haar benen ook iets meer gespreid waren waardoor de heren recht op het kleine strak gespannen stukje stof keken dat het mooie kutje van Monique bedekte. Blijkbaar vond Monique de aandacht wel fijn en had ze besloten de heren een nog mooier uitzicht te geven.

De rest van de dag gebeurde er weinig al kan ik ook het een en ander gemist hebben omdat ik lekker in slaap was gevallen. Op zoek naar een supermarkt om een flesje wijn te scoren om een glas te kunnen drinken op het balkon voordat we zouden gaan eten, kwamen we langs een sexshop. Monique kon haar geluk niet op en trok mij mee naar binnen op zoek naar een nieuw speeltje.

De medewerkster begroette ons vriendelijk en zei ‘als jullie hulp nodig hebben of iets niet kunnen vinden dan hoor ik het graag’. Fijn eindelijk eens niet direct een verkoper in je nek die je van alles probeert aan te smeren.

Monique had al snel de dildo’s gevonden en hoewel ik toch niet preuts ben keek ik mijn ogen uit. Er stonden een aantal dildo’s uitgestald die toch eerder als moordwapen verkocht zouden kunnen worden dan als speeltje voor genot. Monique vond een exemplaar met een zuignap zodat ze deze op de vloer, tafel of muur kon plakken als ze de dildo wilde berijden in plaats van handwerk.

Ik was enigszins verbaasd over het formaat, niet zozeer de lengte maar vooral de dikte. De opmerking van Monique dat ze graag een dikkere pik wilde voelen was zeker niet gelogen want deze dildo was al snel 2x zo dik als mijn pik. ‘Schat lijkt het je niet geil om mij hiermee te zien spelen?’ vroeg ze. Ik moest bekennen dat het me inderdaad wel geil leek al was ik wel nieuwsgierig of zij dit formaat wel aan kon. Monique had voordat wij een relatie kregen maar met een andere man seks gehad en uit haar verhalen had ik begrepen dat hij niet bepaald groot geschapen was.

Het flesje glijmiddel dat de verkoopster aanbood bij het afrekenen namen we voor de zekerheid maar mee.

Eenmaal in het hotel aangekomen kon Monique niet wachten om haar nieuwe speelgoed uit te proberen. Wat een verandering had Monique doorgemaakt sinds ik haar had leren kennen. In het begin was ze zelfs een beetje preuts maar gedurende de jaren had ze steeds meer leren genieten van seks. Ze schaamde zich niet meer dat ze soms met zichzelf speelde en ook rollenspellen en spannende outfits waren voor haar geen taboe meer. Helaas hield Monique altijd de boot af als ik in de richting van haar kontje ging met mijn vingers of tong: anale seks was niet aan haar besteed.

Ik ging er eens goed voor zitten op het bankje dat in onze kamer stond terwijl Monique zich uitkleedde en op bed ging liggen. Monique begon rustig met het strelen van haar borsten en liet haar tepels zachtjes tussen haar vingers door glijden. Langzaam gingen haar linker hand naar beneden op zoek naar haar mooie kutje. Ze streelde haar lipjes terwijl haar rechter hand rustig door ging met het strelen van haar borsten. Voorzichtig liet ze haar wijsvinger in haar kutje glijden. Toen haar vinger uit haar kutje kwam en op zoek ging naar haar klitje zag ik hoe geil ze al was. Een draadje geil bleef tussen haar kutje en haar vinger zitten.

Monique begon haar klitje steeds iets fanatieker te verwennen, eerst met een vinger en daarna met twee. Om te voorkomen dat ze al snel klaar zou komen begonnen ze haar kutje te neuken met twee vingers en al snel waren de duidelijke geluiden van een kletsnat soppend kutje hoorbaar.

Mijn pik begon al snel te knellen in mijn zwembroek en ik haalde deze tevoorschijn om mezelf rustig af te trekken op dit geile schouwspel. Monique vroeg opeens ‘kan jij de dildo uit de verpakking halen?’ die was ze in alle haast vergeten. Ik ging haastig op zoek naar een schaar om de verpakking open te kunnen maken en vond deze in een toilettas in de badkamer. Na de verpakking te hebben geopend was het enthousiasme van Monique duidelijk zichtbaar toen ze de dildo aanpakte van me.

Ik had het flesje glijmiddel ook uit het tasje gehaald en op het nachtkastje naast het bed gezet en ging snel weer zitten op de bank. Monique begon rustig met de dildo over haar klitje te wrijven waarna de langzaam iets afdaalde en de dildo voor de opening van haar kutje zetten. De dildo bleek toch iets groter dan ze had gedacht en het flesje glijmiddel kwam toch goed van pas.

Na de dildo met glijmiddel ingesmeerd te hebben probeerde Monique het nog een keer. Rustig en beetje bij beetje kreeg ze de dildo naar binnen waarbij ze alleen kleine kreunende geluiden maakte. Toen ze gewend was aan het formaat begon ze zichzelf langzaam te neuken met de dildo waarbij de kleine kreuntjes al snel overgingen in harder kreunen en aanmoedigende woorden zoals ‘oh ja’ ‘oh wat lekker’.

Ik zat lekker aan mijn pik te trekken en merkte dat ik al snel klaar zou gaan komen als ik het niet wat rustiger aan deed. Het schouwspel had mij geiler gemaakt dan ik had verwacht. Ik merkte dat Monique haar tempo iets had verhoogd en ook niet al te lang meer nodig had om tot een orgasme te komen. Ik stond op van de bank en ging naast het bed staan waarbij ik iets sneller aan mijn pik begon te trekken. Monique bereikte haar hoogtepunt en een diepe kreun in combinatie met de geluiden van het natte kutje dat door de grote dildo werd geneukt vulde de kamer. Ik verhoogde mijn tempo en spoot al snel mijn zaad over de borsten en het gezicht van Monique. Monique veegde het sperma van haar borsten en gezicht en likte smakelijk haar vingers af.

Die avond hebben we nog lekker gegeten op een terras en tegen het einde van de avond merkten we dat er steeds meer wind kwam. Na lekker tegen elkaar aan in slaap te zijn gevallen werden we de volgende dag wakker. Monique liep het balkon op en vertelde ‘de wind is alleen maar sterker geworden, het is zelfs een beetje koud’. Nadat ik ook op het balkon kwam staan kon ik niet anders dan haar gelijk te geven. ‘Dan moeten we straks een plekje uit de wind gaan zoeken bij het zwembad’.

Na te hebben ontbeten kwamen we bij het zwembad tot de conclusie dat wij niet de enigen waren die bedacht hadden om beschutting te zoeken bij het zwembad. Er was geen plekje meer te krijgen voor ons. We besloten toch maar te gaan kijken op het strand, maar de wind was te sterk om daar op het strand te kunnen liggen. Een paar honderd meter verderop zagen we een aantal flinke rotsen en we besloten te kijken of we achter die rotsen meer beschut van de wind zouden liggen.

We werden aangenaam verrast toen we daar aankwamen want de wind bleek in deze inham veel minder aanwezig. We legden onze handdoeken neer en pakten de zonnebrandcrème. Nadat Monique mij had ingesmeerd besloot ik Monique op een iets spannendere manier in te smeren aangezien we de enigen waren op dit stukje strand.

Ik begon met de achterkant waarbij het insmeren al snel veranderde in masseren waarbij mijn vingers steeds langs haar bikinibroekje gleden. Monique spreidde haar benen een beetje om mij de gelegenheid te geven de binnenkant van haar benen ook goed in te smeren. Ik liet de mogelijkheid niet lopen om mijn vingers steeds langs de binnenkant van haar benen over en langs het kleine stukje stof van de bikini te laten glijden. Na plagerig haar lipjes te hebben gestreeld geef ik aan dat het tijd is om de voorkant in te smeren.

Monique besluit haar topje weer uit te doen en ik smeer haar mooie borsten met veel plezier in. Mijn pik heeft zich al een beetje opgericht in mijn zwembroek van al deze aanrakingen. Monique streelde mijn pik even, gaf me een tongzoen en zei met een knipoog ‘vanavond gaan we wel verder’.

Ik was lekker gaan liggen met de oordopjes in mijn oren om naar mijn favoriete muziek te luisteren. Blijkbaar was ik even in slaap gevallen want toen ik wakker werd zag ik even verderop 2 andere handdoeken liggen, maar zonder bijbehorende eigenaren. We waren niet de enigen die deze plek hadden ontdekt en mijn ogen gingen op zoek naar de mensen die bij deze handdoeken hoorden.

In de zee zag ik twee mensen zwemmen, voor zover ik het kon zien waren het twee mannen. Toen ze uit de zee kwamen en op weg gingen naar hun handdoeken herkende ik de mannen: zij hadden eerder bij ons op het strand gelegen en hadden toen hun ogen flink de kost gegeven aan Monique.

Monique had de heren blijkbaar ook herkend en ze zwaaide dan ook vriendelijk terug toen de heren beleefd hun hand opstaken naar ons. Daar waar de mannen vorige keer alleen maar op het ligbed hadden gelegen kon ik ze nu wel goed bekijken toen ze naar hun handdoeken liepen. Beide mannen zagen er goed uit met een redelijk afgetraind lichaam. Een van de heren was grijs geworden door de jaren heen, de andere had donker haar. Beide mannen droegen een strakke zwembroek, de man met grijs haar een kleine Speedo, de donkerharige man droeg een strakke zwembroek met korte pijpjes.

Bij het zien van de zwembroeken van de heren viel mij op dat zij niet bepaald klein geschapen waren aangezien bij beide heren een duidelijke aftekening te zien was. Ik was benieuwd of Monique hetzelfde had gezien, maar toen ik het glimlachje rond haar mond zag was die vraag al beantwoord voordat ik deze kon stellen.

De heren gingen zo liggen dat ze precies in onze richting konden kijken, waarbij ik me niet hoefde af te vragen naar wie ze keken. Monique had het ook door en na verloop van tijd begon zij de heren steeds meer te entertainen. Zo besloot ze haar borsten nog maar eens goed in te smeren, iets dat op een gegeven moment meer op een massage ging lijken.

Even later stond Monique op omdat er zand op haar handdoek lag. Ze bukte voorover met haar kont in de richting van de heren om haar handdoek op te pakken en even later weer neer te leggen nadat het zand van de handdoek was geklopt. Monique had er blijkbaar lol in want even later vroeg ze ‘hoe ver zal ik gaan om hen het hoofd nog meer op hol te brengen?’ Ik kende deze kant van Monique niet en was benieuwd hoe ver ze zelf zou willen gaan. Ik zei ‘als jij het spannend vindt dan moet je gewoon zo ver gaan als je zelf wilt’.

Monique keek me met een glinstering in de ogen aan en vertelde dat ze even ging afkoelen in de zee. De beide heren probeerden niet eens te verbergen dat ze naar haar keken toen Monique langs hen liep naar de zee. Na een korte duik in de zee kwam Monique terug en besloot langzaam terug te lopen waarbij ze haar lange bruine haren uitwrong waardoor het water langs haar rechterborst naar beneden liep.

Nadat ze de beide heren was gepasseerd frommelde ze wat aan haar broekje en bij haar handdoek aangekomen ging ze theatraal op haar buik op de handdoek liggen door eerst op handen en knieën op de handdoek plaats te nemen en zich daarna te laten zakken. Zo te zien had ze haar broekje als een string tussen haar billen getrokken waardoor de heren een heerlijk uitzicht moeten hebben gehad.

Even later draaide Monique op haar rug en gaf mij een tongzoen waarbij ze haar hand langs m’n pik liet gaan. Met pretoogjes vroeg ze of de heren meekeken en ik antwoordde bevestigend. ‘Tijd voor een volgende stap’ zei ze en begon haar borsten te masseren. Langzaam gingen haar handen over haar lichaam en ook haar kutje kreeg de nodige aandacht over de stof van haar broekje heen. Ze trok haar broekje aan de kant waardoor haar kutje bloot kwam te liggen en ze vrij toegang had om zichzelf te verwennen.

De heren hadden vrij uitzicht op haar kutje en keken hun ogen uit. De bobbels in hun strakke zwembroeken werden steeds groter en Monique gaf de heren een knipoog. Monique haalde mij pik uit m’n zwembroek en begon deze rustig maar met lange halen nog stijver te maken dan die al was. Vervolgens boog ze voorover en begon me plagerig te pijpen waarbij in haar ooghoeken de mannen goed in de gaten hield.

Ze nam mijn pik steeds verder in haar mond tot haar neus op een gegeven moment tegen mijn buik kwam en ze mijn hele pik naar binnen had geslikt. Ik hoorde de mannen iets tegen elkaar zeggen en even later zag ik dat zij hun zwembroek uit deden. Ik schrok toch wel toen ik hun pikken zag want deze mannen leken toch redelijk in de buurt van de nieuwe dildo van Monique te komen qua formaat.

Monique zag ook dat de mannen hun zwembroek hadden uitgedaan en leek onder de indruk van de pikken die ze zag. Ze fluisterde ‘wat een heerlijke pikken hebben die mannen, nu word ik nog geiler dan ik al was’ en ze begon meteen haar kutje met een hand te verwennen terwijl ze mij bleef pijpen.

De mannen stonden op een gegeven moment op en kwamen iets dichterbij waardoor de afstand tussen ons nog maar een paar meter was. Ik vond het opwindend om te zien dat deze mannen zo geil werden van mijn vrouw en ik knikte dan ook bemoedigend toen ze stap voor stap dichterbij kwamen.

De heren bleven rustig aan hun pikken trekken die alleen nog maar groter leken te worden. Monique had haar ogen dicht tijdens het pijpen en schrok daardoor een beetje toen ze haar ogen open deed en zag dat de mannen zo dichtbij waren gekomen. De schrik verdween al snel toen ze de grote stijve pikken zag en ze verhoogde het tempo waarmee ze mij pijpte.

Ondertussen probeerde ze haar broekje uit te doen maar dat lukte niet helemaal soepel. Ik haalde m’n lul uit haar mond en hielp haar broekje uit te doen. Ik zag meteen hoe geil ze was want haar lipjes stonden iets geopend en het geil glinsterde in de zon. Ik vroeg ‘zal ik je eens lekker likken?’ en ze antwoordde volmondig ‘JA, maar ik ben zo geil ik wil ook een pik in m’n mond!’

Ik ging op mijn rug liggen en Monique kroop in een standje 69 over me heen waardoor ik heerlijk tegen die lekkere kont en geile kutje aan keek. Monique begon mij meteen weer als een dolle te pijpen waardoor ik even naar adem moest happen voordat ik haar kon beginnen te likken. Ik likte eerst tussen die iets gezwollen lipjes door naar haar klitje die ik eens goed verwende. Afwisselend duwde ik daarna zo diep mogelijk mijn tong naar binnen bij haar en likte ik haar klitje.

Blijkbaar vond Monique het heerlijk want op een gegeven moment haalde ze mijn pik uit haar mond en kwam iets meer overeind waardoor ze met haar billen op mijn gezicht kwam te zitten. Op dat moment hoorde ik een van de mannen zeggen ‘als je uitgekeken bent op die lul mag je wel met de mijne verder gaan hoor’.

Ik schrok een beetje want een beetje een jaloers type ben ik wel. Ik stopte dan ook even met likken maar dat werd niet gewaardeerd en ik kreeg op een bazige toon toegebeten ‘doorgaan met likken jij!’

Doordat Monique met haar billen op mijn gezicht zat kon ik niet zien wat ze deed maar de voeten van beide mannen stonden opeens aan beide kanten van mijn lichaam op enkele centimeters afstand. Ik hoorde een man zeggen ‘pak hem maar lekker vast’ en vervolgens een klein kreuntje van Monique gevolgd door een kreun van een man.

‘Hmmm wat een heerlijke dikke pik is dit, m’n hand past er nauwelijks omheen’ hoorde ik Monique zeggen en ik dacht dat ik gek werd. ‘Hmmm deze is ook al zo lekker dik, dan zal die ook wel niet passen in m’n hand’. Monique was ondertussen iets meer met haar billen op mijn gezicht gaan drukken waardoor duidelijk werd dat ik mij hiermee niet moest bemoeien.

Ik voelde Monique wat meer bewegen en ondertussen hoorde ik beide mannen wat meer kreunen. Monique was beide mannen gewoon aan het aftrekken! ‘Dat doe je heerlijk’ kreunde een van de mannen ‘maar net zag ik hoe je die pik heerlijk aan het pijpen was, wil je deze ook niet proberen?’

Monique boog iets naar rechts gevolgd door een kreun. Ik kon niet anders dan vermoeden dat ze in was gegaan op het voorstel van de man om hem te pijpen en van schrik stopte ik dan ook met beffen. Monique reageerde hierop door te zeggen ‘als jij me niet wilt likken dan kom je maar hier staan en toekijken, misschien wil een van deze mannen jouw plek wel innemen!’

Monique kwam overeind waardoor ik de situatie nu echt kon zien. Beide mannen stonden met een keiharde pik die van zo dichtbij indrukwekkend groot waren. De man aan de linkerkant met het grijze haar nam gretig mijn plek over toen ik opgestaan was en Monique ging met veel enthousiasme op zijn gezicht zitten. De man met het bruine haar ging recht voor haar staan en bood zijn pik aan waar Monique gretig op in ging.

Ik voelde boosheid en jaloezie opkomen maar tegelijkertijd was ik heel geil aangezien mijn pik keihard was. Ik zag hoe mijn eigen vrouw vol enthousiasme een man van ongeveer 50 met een enorm grote en dikke pik pijpte terwijl een andere man haar befte. Monique keek mij heel geil en ietwat vernederend aan en zei ‘ga jij maar zitten als niet wilt likken dan laten deze mannen even zien hoe het moet’.

Ietwat verbaasd ging ik zitten zoals Monique mij had opgedragen en zag ik hoe Monique genoot van de grote pik in haar mond en probeerde deze steeds verder naar binnen te werken. Het slijm uit Monique droop langs de pik van de man en via de kin op de borsten van Monique. Monique begon ondertussen steeds luider te kreunen om aan te geven dat de man onder haar goed bezig was.

Mijn pik was door dit schouwspel alleen maar harder geworden zo leek het en ik begon voorzichtig aan mijn pik te trekken. Monique zag dit en reageerde ‘niet met jezelf spelen! Als je niet mee wil doen dan mag je ook niet jezelf verwennen’ en ze stortte zich weer op de pik.

De man onder haar tilde haar een klein beetje op waardoor Monique iets verschoof. Dit gaf de man blijkbaar de gelegenheid om haar kontje te gaan likken want Monique kreunde ‘Oh ja dat is heerlijk die tong in m’n kont, ga door!’ Ik was met stomheid geslagen want Monique had nog nooit iets in of rond haar kont gewild en deze vreemde man mocht nu haar kont uitlikken.

Na een tijdje wilde de mannen wisselen en begon Monique vol overgave de man te pijpen die zojuist haar kut maar ook haar kontje had gelikt. De man met het grijze haar begon Monique bijna in haar mond te neuken en de kokhals geluiden die Monique maakte haalde boosheid in mij naar boven. Na enkele stoten onderbrak Monique de man en zei ‘heerlijk zo dominant als je mij behandeld daar kan hij nog wat van leren’.

De man onder haar had zijn wijsvinger in het van geil doorweekte kutje van Monique gestoken en ging vervolgens richting haar kontgaatje. Monique voelde wat hij van plan was en stopte even met pijpen. ‘Doe je wel voorzichtig, m’n kontje is nog maagd.’ Een glimlach verscheen op het gezicht van de grijsharige man. ‘Ontspan je maar dan gaat het veel soepeler.’ Monique was de grijze man rustig aan het aftrekken in afwachting van wat er onder haar ging gebeuren.

Een klein kreuntje ontsnapte uit de mond van Monique en ik hoorde de man onder haar zeggen ‘zo ja, ontspannen met die geile kont van je’. ‘Hmmm dat voelt veel lekkerder dan ik had gedacht’ wist Monique nog uit te brengen voordat de grijze man zijn pik weer in de mond van Monique ramde. Blijkbaar wilde hij zo goed mogelijk genieten van de situatie.

‘Ga maar op handen en knieën zitten dan heb ik meer ruimte’ hoorde ik de donkerharige man zeggen. Monique luisterde braaf naar de aanwijzingen van twee mannen van wie ze de naam niet eens wist. De grijze man ging op de handdoek liggen voor Monique zodat Monique verder kon gaan met pijpen. De andere man begon Monique haar kontje te likken en vingerde haar kutje met twee vingers. Toen de vingers nat genoeg waren gemaakt in het kutje bracht hij verrassend soepel eerst 1 en daarna de tweede vinger naar binnen. Monique kreunde luider maar haar kreunen werden gesmoord door de dikke pik die inmiddels weer diep in haar keel zat. Het slijm liep uit de mond van Monique langs haar kin naar de ballen van de grijze man.

‘Ik ga je geile mond zo vol spuiten’ kreunde de man terwijl hij Monique haar hoofd vasthield en het tempo bepaalde waarmee hij gepijpt werd. Na een paar seconden kwam de man klaar met een diepe kreun en Monique probeerde zijn zaad zo goed als het kon in haar mond te houden. Ik weet hoe geil Monique het vindt om sperma in haar mond te hebben maar om te zien hoe ze genoot van het sperma van een andere man gaf me een vreemd gevoel. Monique showde de inhoud van haar mond vol trots aan mij voordat ze het doorslikte. ‘Dat was een lekker voorafje’ zei Monique met een glimlach.

De donkerharige man zat nog achter haar en hield zijn twee vingers in haar kont stil.

Monique bracht haar hand naar haar klitje en begon deze furieus te verwennen. ‘Ik ben zo geil ik moet klaarkomen’ bracht ze uit tussen haar kreunen door. De vingers van de man waren ondertussen in beweging gekomen en hij was het kontje van Monique aan het neuken met zijn vingers. ‘Owh wat is dat fucking lekker! Sneller, sneller!’ schreeuwde Monique enkele tellen voordat ze trillend klaarkwam en op haar zij viel.

De mannen keken elkaar met een grote grijns aan terwijl Monique lag bij te komen van haar orgasme. Hoewel de grijze man al was klaar gekomen was zijn pik nog steeds indrukwekkend dik. De donkerharige man stond zichzelf langzaam af te trekken wachtend tot Monique weer een beetje tot leven kwam. Even later was Monique weer bij zinnen gekomen en vroeg ze verleidelijk ‘zal ik jou ook even lekker klaar pijpen?’

De man ging hier gretig op in en binnen no time had Monique haar lippen alweer om de pik van de man gesloten. Blijkbaar had de man niet veel meer nodig want na korte tijd en voordat Monique al helemaal op stoom was geraakt gaf hij aan bijna klaar te komen. Monique zette nog even een tandje bij voordat de man zijn zaad in het mondje van mijn mooie vrouw spoot. Vol trots liet Monique haar beloning zien voordat ze het met veel smaak doorslikte.

‘Hebben jullie misschien zin om met mij mee te gaan naar de kamer’ vroeg Monique nonchalant aan de heren. ‘Of hebben jullie geen behoefte aan ronde 2?’ Ik geloofde mijn oren niet. Monique zo bezig te zien met deze mannen hier op een verlaten strandje was al onwerkelijk maar dat kwam vast in een opwelling dacht ik. Maar nu wil ze gewoon nog verder met deze mannen.

‘Ahum’ zei ik, ‘zou je dat nou wel doen?’ ‘Waarom niet, de mannen hebben heerlijk speelgoed en ik heb zin om nog meer te spelen’ zei Monique. ‘Als je braaf bent mag je zo meteen misschien wel mee doen.’

‘Ik ga me zo even opfrissen en dan zie ik jullie zo wel verschijnen, het is kamer 218’. De mannen stemden gretig in. ‘Ik weet niet eens hoe jullie heten’ zei Monique. ‘Wel zo netjes om ons even voor te stellen’ zei de grijze man. ‘Ik ben John en mijn vriend heet Dirk’. ‘Aangenaam, ik ben Monique en dit hier is Rob’. Ze gaf John en Dirk allebei een tongzoen en zei tegen mij dat ik de handdoeken mee moest nemen naar de kamer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Monique Ontdekt Op Vakantie - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2250x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9159x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12517x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15688x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18108x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11411x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20373x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6186x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14250x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12716x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net