Opwindend.Net
Datum: 21-02-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 18892x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Trio In De Kroeg...
Door Lievekleinepaultje - Mijn Profiel Pagina

Het is alweer een paar jaar geleden dat ik ben verhuisd naar een andere stad. Ook vond ik ander werk ergens anders en daardoor verloor ik dus een beetje de link met mijn ooit zo favoriete dorpje. Maar ongeveer een jaar geleden kreeg ik weer de kans om daar weer iets te beginnen en zodoende stond ik op een willekeurige zaterdagavond weer als vanouds achter de bar in mijn geboorteplaats.

Het was een drukke en gezellige avond geweest en de laatste mensen betaalden hun rekening.

Ik schonk mezelf nog een drankje in voordat ik begon aan het standaard werkritueeltje van de dag.

Met een glimlach op mijn mond dacht ik nog even terug aan een momentje eerder op die avond. Een oude vriendin van mij van vroeger was er geweest samen met een vriendin van haar. Marion is een leuke en spontane meid waar je altijd heel erg mee kon lachen, en dat bleek nog niet veranderd te zijn.

Haar vriendin Nathalie vond ik ook direct een leuke en ook zeker lekkere jonge vrouw en daarom gaf ik ze de hele avond ook extra veel aandacht.

Niet alleen omdat dat mijn werk is, maar vooral omdat ik dacht dat er vanaf het begin een leuke klik was tussen ons.

Aangezien ik niet al te verlegen ben gingen de gesprekken al snel een bepaalde kant op, en binnen notime hadden we het over allerlei ondeugende dingen.

Ook werd er gesproken over tattoo's en piercings en omdat Marion zich kon herinneren dat ik er ook een paar van heb, vond zij dat ik dat maar even moest laten zien aan haar vriendinnetje. Ach, ik doe alles om een klant tevreden te stellen, dus ik kwam maar even achter de bar weg en ging tussen de dames in staan.

Terwijl er natuurlijk nog vele andere gasten aanwezig waren knoopte ik mijn broek open en haalde pardoes mijn half stijve jongeheer tevoorschijn.

Net achter mijn eikelrand heb ik daar een kleine gouden piercing, die ik graag show aan deze twee leuke dames. Met een onverwachtse kleine glundering in hun ogen keken ze naar mijn gepiercete pik. Als ze hem op dat moment gegrepen hadden weet ik niet wat er gebeurd was zo tussen al het andere volk in...!

Maar helaas keken ze alleen maar en we begonnen er giechelend over te praten hoe lekker of dit nu extra was voor zowel mij als de dame die er op dat moment mee bezig was. Nu, een paar uur later vond ik het wel heel jammer dat ze even later gingen afrekenen om nog ergens anders iets te gaan drinken.

Ach,... misschien komen ze binnenkort nog wel 's weer samen en kunnen we doorgaan waar we gebleven waren.

Het is ondertussen een uurtje of vijf snachts als ik ineens gebonk hoor op de voordeur. Ik heb tijdens het schoonmaken altijd de gordijnen dicht dus ik kon niet zien wie er stond of wat er gebeurde. Ik liep naar de deur en schoof het gordijn maar iets aan de kant want ik had echt geen zin meer in vervelende dronken dropjes.

Tot mijn geluk en verbazing zag ik Marion en Nathalie staan en vlug opende ik de deur.

Het weer was omgeslagen en het regende nu heel hard. De dames kwamen uit de laatste kroeg en moesten nu eigenlijk op de fiets naar huis maar vroegen mij of ze hier even mochten schuilen tot de regen een beetje minder werd. Ik was toch nog niet klaar en vond het stiekem ook helemaal niet erg om deze twee leuke dames weer binnen te hebben. Ik schonk ze nog een drankje in en ging snel door met mijn laatste dingetjes. Stiekem hoopte ik dat het nog wel even bleef regenen zodat ze niet direct weggingen. Een paar minuutjes later schonk ik mezelf nog een borrel in en ging bij de meiden zitten. Ik vroeg waar ze geweest waren, maar in dat gesprek hadden ze blijkbaar geen zin.

"Is het nu echt veel lekkerder voor een vrouw als ze geneukt wordt door een pik met een piercing?" Ondanks dat ik toch wel iets gewend ben schrok ik toch wel een beetje van zoveel directheid. "Nou, ga maar ff liggen dan op de stamtafel, dan zal ik het je laten voelen", was mijn antwoord. Met ons drien lachten we hardop. "Het kon je dood wel eens worden", antwoorde Marion snel. "Twee vrouwen als ons tegelijk is cht teveel voor jou hoor!"

De gedachte alleen al aan sex met deze twee toppers deed iets groeien in mijn broek. Nathalie had eerder die avond verteld dat ze wel vriendjes had gehad maar dat ze nu toch meer neigde naar een vriendinnetje. Dus de gedachte dat zij met Marion aan het vrijen was en dat ik daar ook nog deel van uit zou maken, maakte me natuurlijk erg geil. "Zal ik jullie nog maar snel een borreltje inschenken voordat er rare dingen gebeuren hier?!" ...wat voor rare dingen heb jij dan weer in gedachten antwoorde Marion. Snel antwoorde ik dat ze dat waarschijnlijk niet wilde weten. Begreep ik dit nu goed? Wilde ze nu echt van me weten wat er nu door mijn hoofd heen ging?? Ik gokte het er maar op en zei dat ik hun beiden graag met elkaar zou willen zien zoenen, want dat is toch wel de grootste fantasie van iedere man! "Ik wil wel", reageerde Nathalie, maar ik den niet dat Marion dat durft met mij. Ze viel bijna van de kruk toen ineens vol op de mond gekust werd door haar vriendin. Snel beantwoorde ze de zoen en binnen een paar tellen zaten deze beide dames innig met elkaar te zoenen. Het is niet de eerste keer dat ik dat zie, maar het word er zeker niet minder geil op! Handen krioelden door het haar. Smakkende geluiden en diepe zuchten vulden het caf. Gauw ging ik weer op de kruk bij ze zitten en keek vol blijdschap naar dit opwindende spektakel. Na een paar seconden kwamen de lippen weer los van mekaar en Marion keek met aan met een blik van dat had je niet gedacht h...

"Maar goed dat jullie allebei hetzelfde drinken anders krijg je zoveel smaken door mekaar h..." n waar smaak jij naar dan? was haar vlugge antwoord.

Ik bedacht me geen seconde en drukte mijn mond snel op de hare. Onze tongen vonden elkaar en wat smaakte ze lekker naar Dark Mark!

Na een paar heerlijk momenten duwde ik haar zacht van me af en draaide me naar Nathalie. Ik kon duidelijk aan haar zien dat haar dit hele gebeuren erg opwond en ook haar zoende ik vol op de mond. "Grappig toch dat iedere vrouw anders kust" Laat me jou nog 's proberen Marion. Ze kwam van haar kruk af en stapte op me af, keek me diep aan en kuste me met zoveel geilheid dat ik bijna van de kruk viel! Mijn handen vonden al snel al haar heerlijke vrouwelijke curven en kon daar ook maar geen genoeg van krijgen. Een heerlijke kont en een paar geweldige borsten bekneed ik alsof het een lieve lust was. Nathalie was ook opgestaan en ging nu achter Marion staan. Ze kuste zachtjes maar oh zo geil de nek van haar vriendin. Een klein kreuntje ontglipte haar kussende mond. Ik voelde ook Nathalies handen op de borsten van Marion. Langs het hoofd van Marion gaf ik Nathalie een geile kus en greep ook haar heerlijke kont vast. Samen begonnen we nu de blouse en broek van Marion los te knopen. Ze liet het zich allemaal heerlijk welgevallen. Zodra de blouse openviel dook ik op haar heerlijk bosten. Mijn tong gleed over de stof van haar bh, en ik zag een hand van Nathalie verdwijnen in heer slipje. Ik weet niet wie van ons drie er nu harder zuchtte...

Marion draaide zich om en keek Nathalie aan. Met deze alles zeggende geile blik in haar ogen gaf ze het goedkeuren voor wat er zou gaan komen.

Nog nooit had zij met een andere vrouw gevrij, en ook had ze al jaren een relatie, dus was het ook al lang geleden dat een andere man haar zo had aangeraakt, maar hier en nu was het allemaal goed. Het voelde goed en oh z lekker!

Druk waren de vrouwen bezig met elkaar uit te kleden. Met enige vorm van discipline nam ik een stapje terug en liet ze doen wat ze zo opwindend deden.

Kledingstukken vielen op de grond. Twee vrouwen naakt. Innig kussend. En ik mag dit allemaal meemaken.

Ze keken elkaar aan, fluisterden iets, en draaiden zich om richting mij. Beiden pakten een hand en dirigeerden mij naar de grote stamtafel achterin de zaak.

Ik moest even slikken toen ze mijn broek begonnen open te maken. Gebeurde dit nu cht?? Had ik nu het geile geluk dat deze twee heerlijke meiden mij gingen ontdoen van mijn kleding? Shirt uit. Schoenen uit. Sokken uit. Broek naar beneden. Het enige wat ik nog aanheb is mijn strakke boxershort.

Een rilling glijd over mijn rug als Nathalie er een kus op drukt.

De dames weten van geen ophouden. Gelukkig! Ik leun achterover tegen de tafel aan als mijn boxer naar beneden wordt getrokken. Mijn al harde pik springt fier overeind als hij bevrijd wordt uit zijn veel te kleine verpakking. Twee monden en vier handen glijden van boven naar beneden langs mijn paal. Tongen vinden iedere centimeter. Is er een mooier uitzicht?! Dan staat Nathalie op en kruipt achter Marion. Ze gaat op haar rug liggen en glijd onder het naakte lichaam. Haar hoofd verdwijnt tussen haar billen en ze likt nu vol overgave de warme en natte lipjes van Marion. Als ik naar beneden kijk zie ik hoe mijn harde pik in en uit de mond van Marion glijd terwijl ze haar onderlichaam op het gezicht drukt van haar vriendin. Dan kom ik in de benen. Mijn pik vloept uit haar mond en loop om haar heen. Nog steeds ligt Nathalie op haar rug op de grond. Dit is voor mij het perfecte moment om haar benen uit elkaar te doen en haar prachtige kutje te bekijken. Een kutje die verwend wil worden. Zoals zij nu dat andere kutje verwend. Ik open haar benen en duik ertussen. Wat een heerlijke geur heeft een geile vrouw toch! Dit is wat een man altijd wil ruiken! En wil proeven... Marion kneed haar eigen borsten en glijd afwisselend door het haar van die vrouw tussen haar benen. Nathalie is vol overgave het druipende poesje op haar gezicht aan het beffen. Af en toe en heel zachtjes drukt ze met een vinger tegen het kontgaatje aan. Dat vind ze dus leuk en lekker om te doen... dus dat zal ik ook bij haar doen.

Mijn mond vind het heerlijke natte en warme kutje en mijn tong glijd als een wilde langs haar lipjes en klit. Af en toe glijd ie bij haar naar binnen en wordt ze geneukt door een tong. Tegelijkertijd druk ik zacht een vinger in haar kontgaatje. Een diepe zucht zegt mij dat ze dit lekker vind. "Heeft ze een lekker kutje?" vraag ik Nathalie. Hmmm jaaaa... zucht ze. Ik wil nooit meer iets anders proeven! Wat smaakt ze lekker. Wat is ze lekker warm. Lik haar maar lekker schatje. Lik haar kutje. Hij is nu alleen voor jou. Wil je dat ik je neuk? Wil je mijn pik in je? "jaaaahhh, neuk me! Ik wil dat je me neukt...

Ik kom overeind en maak mijn pik iets vochtig. Dan druk ik mijn eikel tegen haar lippen en duw zacht verder. Tegelijk duwt Nathalie tijdens het likken een vinger in haar vriendin. In hetzelfde ritme worden de beide dames nu geneukt. Marion laat zich nu helemaal gaan en steunt en zucht luidkeels. Ze wist niet dat haar vriendin dit bij haar teweeg kon brengen. "Lik mijn geile kutje" Neuk me met je vingers... Ik kom zo klaar! Nathalie heeft niet meer nodig dan dat, om haar vriendin tot een hoogtepunt te brengen. Steeds sneller beweegt haar tong langs het klikte in haar mond. Steeds sneller stoot ze met haar vingers in die kut. Dan begint Marion te schudden. Het schokkende onderlijf vastdrukken op de mond onder haar. Zelf knijpend op haar tepels en bijtend op haar lip komt ze kreunend klaar.

Nathalie wordt nu hard genomen door een snel en diep stotende pik in haar. De gedachte dat ze zojuist haar vriendinnetje heeft klaargelikt maakt haar ook bijna klaarkomen. Een samentrekkende kut is het teken dat ook zij tegen haar eerste orgasme aanzit. Ik stoot nu vol en diep in haar en zeg haar dat ze moet komen op mijn pik. "Kom maar geilerd" Kom maar op mijn pik. Ik wil dat je klaarkomt. Ze kijkt me aan en in haar ogen zie ik het ultieme genot. Eerst Marion en nu is het de beurt aan Nathalie. Wat ben ik toch blij dat het regent!

Na een paar tellen om Nathalie bij te laten komen haal ik mijn pik uit haar en kom omhoog. Marion is inmiddels tegen de tafel aan gaan staan om een beetje bij te komen. Ik ga pal voor haar staan en voel hoe mijn pik tegen haar buik aan drukt. "was het lekker schatje?" Ze zegt niets, maar haar glimlach op haar mond en de glinstering in haar ogen zeggen genoeg. "Maar we zijn nog niet klaar..." Nathalie is ondertussen achter me gaan staan en trekt nu zacht aan mijn lul. "Ik wil dat je haar nu neukt", zegt ze. Neuk haar nu zoals je mij net geneukt hebt. "

"wil je wel dat ik je neuk?" vraag ik Marion. Jaaaaa, neuk me. Kom in mij. Nathalie leidt mijn paal richting het hunkerende kutje. Marion trekt haar benen op en geeft mij alle ruimte. Ze kijkt me aan. Haar ogen gaan iets dicht als ik in haar glij. Ik heb het gevoel dat Marion graag langzaam en diep geneukt wil worden dus hou ik een langzaam tempo aan. Nathalie is naast ons komen staan en zuigt om de beurten aan mijn en Marions tepels. Haar handen glijden over onze lichamen en maken ons extra geil. Marion is nog zo nat van haar orgasme dat ik bijna met ballen en al in haar glij. Ook voor mij is het hoogtepunt niet ver meer. En dat vertel ik de dames ook maar al te graag... "ik ga zo spuiten" hmmmmm, ik kom zo. Jullie zijn ook z lekker!

Nathalie gaat door de knien en drukt haar gezicht tussen ons in. haar handen omsluiten mijn kont. Als ik mijn pik uit Marion haal net voordat ik klaarkom drukt ze snel maar zacht een vinger in mijn kontgaatje. Wat een onverwacht maar intens gevoel is dat! Dan kan ik niets meer tegenhouden en kom ik schokkend en diep kreunend klaar. Mijn grote hoeveelheid warme zaad spuit ik tegen het gezicht van Nathalie. Sommige druppels komen tegen de buik van Marion die met haar vingers het verdeeld over haar lijf. Nathalie likt met haar tong langs haar lippen en neemt daarmee een paar druppels in haar mond. Wat is dit geil zeg!!! Ze komt naast ons staan en we geven elkaar tegelijk een lange intense zoen. Mijn sperma op haar wang proeven we nu allemaal.

Op de achtergrond kletst het de regen nog tegen de ramen. Buiten is het naar maar hierbinnen kan het niet beter!

Nadat we ons hebben aangekleed en tussendoor nog steeds moeite hebben om van mekaar af te blijven, drinken we nog een laatste drankje aan de bar.

Warm, bezweet maar zeer voldaan moeten we nu afscheid nemen. Het is ondertussen droog geworden en de dames fietsen richting huis.

De zon komt alweer op en het begin van een nieuwe dag is daar.

Maar deze dag is er eentje die wij niet gauw zullen vergeten!

Indien je er eentje wilt over jezelf, waargebeurd of fantasie, laat het me dan weten in een reactie. Dan spreken we verder via Whatsapp.

geile groetjes van Paultje. x


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2152x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9143x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15681x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14263x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18105x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11409x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20370x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16480x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6185x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11175x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14248x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12715x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net