Opwindend.Net
Datum: 23-02-2018
Stemmen: 87x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 25708x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Chantage
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Het zonnetje schijnt heerlijk en ik lig in bikini in de tuin te zonnen met een glaasje witte wijn. Het nadeel van onze tuin is dat de buren vanuit hun raam op de eerste verdieping een inkijk hebben op wat er in onze tuin gebeurd. Nu ja, een nadeel is het deze maal niet. Ik zie dat mijn buurman staat te gluren achter het gordijn maar mij. Ik doe alsof ik hem niet opmerk en kan het niet laten even te dagdromen hem meer te laten zien dan wat hij hoopt te zien. Hoe meer ik eraan denk hoe geiler ik word, en hoe meer ik de behoefte voel me door hem te laten bekijken. Mijn hand glijd in mijn slipje en ik vinger mijn kutje, hij moet dit zeker zien. Het maakt me echt geil en ik wil meer, zogezegd niet bewust dat hij staat te kijken trek ik mijn slipje en mijn bovenstukje uit en lig nu totaal naakt voor hem. Ik open mijn benen wijd, hij kijkt nu recht tussen mijn benen, en masturbeer me terwijl hij stiekem naar me kijkt. Het maakt me zo geil me zo te laten bekijken, iets zo intiem als me masturberen voor een man die ik amper ken, ik moet wel gek zijn, maar het geeft me zo’n genot. Ik vinger me en met gesloten ogen geniet ik er van dat hij naar me kijkt. Langzaam voel ik mijn orgasme bezit nemen van gans mijn lichaam en kom ik hevig schokkend klaar voor zijn ogen.

Het heeft me zo geil gemaakt dat ik meer wil, en dat ik beslis een wandeling naar het park te maken, ik weet dat in het park nabij onze woning steeds wel gluurders lopen, dat heb ik in het verleden al mogen ondervinden.

Ik ben zo geil dat ik hoop me daar door gelijk welke man te laten gebruiken. Ik weet maar al te goed dat deze gedachte onverantwoord is, maar het is alsof ik in mijn binnenste een onbedwingbare dwang voel die me naar daar drijft.

Ik doe bijna automatisch een licht zomerkleedje aan met niets daaronder en ga naar buiten richting park. Het is vandaag een dag in week en dus is er bijna geen volk, ik ga op een bank zitten op een afgelegen plaats buiten het zicht, en lees wat in het weekblaadje dat ik meebracht, zonder eigenlijk te beseffen wat ik lees, mijn gedachten zijn elders, tot ik een paar mannen zie aankomen op het padje waar ik zit.

Ik kan het ook niet helpen maar ik heb echt behoefte me te tonen aan gelijk welke man. Ik lees zogezegd verder maar open mijn benen zover dat als ze voorbij komen mijn naakt kutje kunnen zien. Ze gaan me voorbij en ik voel gewoon dat ze onder mijn rokje kijken, terwijl ik zogezegd onbewust verder lees. Ze wandelen ietsje verder en draaien terug mijn richting uit en nemen plaats op de bank over me. Ze zijn ergens in de veertig, geen adonissen maar het had gelijk welke vent kunnen zijn.

Ik blijf zitten lezen met mijn benen ver genoeg gespreid om hen mijn naakt kutje te tonen. Ik voel me zeer nat worden wetende dat ze mijn kut kunnen zien. Ik leg mijn weekblad naast me en glimlach naar de mannen zonder mijn benen te sluiten, in tegendeel ik open ze nog ietsje verder. Ze begrijpen nu beide dat ik dat niet per ongeluk doe maar dat ik echt wil dat ze mijn kut zien.

Dat is voldoende om hen te laten opstaan en naar mij te komen. “Stoort het dat we bij je komen zitten” vraagt een van hen. “Nee, helemaal niet” antwoord ik. Ze komen elk aan een kant naast me zitten, terwijl ik mijn benen nog wat verder open. Een van hen legt zijn hand op mijn bil, het is alsof er elektriciteit door mijn lichaam gaat, maar ik ben vast besloten hen te geven waarop ze hopen. Als de andere man ziet dat ik laat begaan legt ook hij zijn hand op mijn andere bil.

Langzaam voel ik hun handen onder mijn rokje gaan, ik heb zo’n behoefte me te geven aan die wildvreemde mannen, dat ik hen zonder het minste verzet laat begaan, ten slotte ben ik daarvoor naar hier gekomen. Een van hen streelt mijn natte kutlipjes en duwt zijn vinger in me. Ik open mijn benen nu zover ik kan en laat me hevig vingeren. De andere man betast mijn borsten en geeft me een tongkus, een man die ik totaal niet ken een lange tongkus geven is voor mij even seksueel als me door hem laten vingeren, en maakt mijn verlangen nog heviger. Ik ben echt bereid me totaal aan hen te geven, ze kunnen met doen wat ze ook maar willen. Beiden hebben hun penis uit hun broek gehaald en het voelt heerlijk aan als ik die warme lullen in mijn handen neem en ze aftrek. Een van hen neemt mijn hoofd en duwt het in de richting van zijn penis. Ik lik aan de eikel van die grote stijve paal, laat hem in mijn mond glijden en pijp hem, het gevoel en de smaak van die stijve harde neukstaaf maakt me gek, om even later hetzelfde te doen met de andere man.

“Je bent een geil heet wijf” zegt een van hen “Ik wil je neuken”, “Ja, ik ben een geil wijf, je kan doen met me wat je wil, neem me” antwoord ik onbeschaamd.

“Kom we gaan in het gras liggen” zegt hij. We staan op en leggen ons in het warme gras, omgeven door struiken waar niemand ons kan zien. Hij doet mijn benen open en likt mijn kutje, terwijl ik de andere verder afzuig. Ik voel zijn tong die mijn kut totaal uitlikt en voel ook dat ik ga klaarkomen, gans mijn lichaam trilt en schokt en hij likt verder tot ik ontplof en hevig klaarkom. “Neuk me, alsjeblief neuk me” roep ik uit. De man die ik afzoog legt zich op me tussen mijn benen. Ik voel zijn harde paal tegen mijn kut drukken en langzaam in me dringen, eindelijk, waar ik zo naar verlangde, een wildvreemde man waarvoor ik mijn benen open en die me neukt. Ik voel zijn dikke lul diep in me glijden en geniet van het gevoel als hij in en uit me schuift. “Ja, neem me, ik ben een hoer, een slet” roep ik uit. Zo’n wildvreemde vent die me pakt tussen mijn benen dat is waar ik naar verlang, dat is wat ik al zolang nodig heb, waar ik nacht na nacht al zo lang van droom me geven aan een totaal onbekende man, ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou durven, dat het ooit realiteit zou worden.

“Ik ga klaar komen, en wil in je mond schieten” roept hij, hij trekt zich terug en steekt zijn lul in mijn mond terwijl hij zich verder aftrekt. Ik weet dat hij zijn sperma in mijn mond gaat schieten maar ik ben nu van hem, en als hij dat van me wil open ik mijn mond wijd terwijl hij zijn sperma in harde warme stralen in me schiet en ik het proef en doorslik.

Terwijl hij klaarkomt ligt de andere man al op me en drukt zijn eikel tegen mijn schaamlippen ik voel zijn lul in mijn kut glijden.

Zijn pompende penis maakt me terug zo geil ik slaag mijn benen rond hem en duw hen zo diep mogelijk in me. Die vreemde lul die hard in me pompt ,“Schiet me vol, alsjeblief” roep ik uit en terug kom ik hevig klaar terwijl ik zijn sperma diep in me voel schieten.

Totaal voldaan verlaten de twee mannen me, na me bedankt te hebben met een kusje, ik zal hen nooit meer ontmoeten, maar me nog wel masturberen met hen in gedachte, daar ben ik nu al zeker van.

En dan gebeurd wat ik totaal niet verwacht had, uit de bosjes komt mijn buurman die me blijkbaar stiekem gevolgd heeft nadat ik voor hem gemasturbeerd had.

Hij heeft netjes alles zien gebeuren vanuit de bosjes, hoe ik uitgelokt heb dat de mannen me neukten.

“Jij bent een echte slet, en nu ga je doen wat ik wil, of wil je dat gans de buurt weet wat je uitspookt” zegt hij. “Gij se gluipaard wat wil je dan wel van me” antwoord ik. “Ik ben vanavond met mijn vrienden thuis afgesproken om 8 uur, en jij gaat daar ook zijn” antwoord hij. Daarop had ik totaal niet gerekend, maar ik zou nu ook niet willen dat hij begint te roddelen over mij. “Als je maar goed weet dat als ik zou komen dat eenmalig is, anders zal ik de buurt eens zeggen wat jij uitspookt” antwoord ik, en weg is hij.

Terwijl ik naar huis ga voel ik het sperma nog uit mijn kutje lopen, en geniet nog na van wat ik beleefd heb. Maar dat verhaal van mijn buurman zit me niet lekker, ik weet niet goed wat daarmee gedaan, ik wil natuurlijk niet dat over mij gaat roddelen in mijn eigen buurt, dit is duidelijk chantage.

Het is al half acht en ik weet nog steeds niet of ik naar de buurman zal gaan, maar als ik ga kan ik nog altijd weigeren als hij teveel van me verlangt, denk ik dan weer. En met die gedachte bel ik om 8 uur bij hem aan.

Hij laat me binnen in zijn living waar nog twee mannen in de zetel zitten. Het zijn twee mannen van rond de 50, doodgewone mannen zoals er honderden op straat lopen. Ze begroeten me, en ik zet me in een aparte zetel tegenover hen, de buurman geeft me een wit wijntje en er word wat gebabbeld over algemeenheden.

Zo te zien valt het allemaal best mee tot mijn buurman plots onverwachts zegt “Open je benen en laat hen je kut zien, slet” tot mijn eigen verwondering doet het me iets dat hij me zo dominant behandeld. Toch twijfel ik nog, niemand zegt nog iets en de stilte is zwaar seksueel geladen. Het kost me echt deze maal moeite te doen wat hij van me verlangd, langzaam en met veel schaamte open ik mijn benen zover dat ze mijn naakt kutje kunnen zien. Zo voor die mannen te zitten en dan nog op bevel van mijn buurman maakt me weer tot mijn verwondering zeer geil, de mannen staren onder mijn rokje naar mijn kutje.

“Kom hier voor ons staan” zegt hij. Ik sta gehoorzaam op en ga vlak voor hen staan. “Kom geile slet toon je lichaam helemaal aan hen” zegt hij. Ik trek gehoorzaam mijn kleedje uit, ik ben volledig naakt, mijn tepels zijn hard en mijn kutje nat, ik kan niet wegsteken dat ik geil ben. “Betast die geile slet maar, gebruik haar maar zoals jullie willen” zegt hij.

Ik kan weglopen en naar huis gaan, bedenk ik, maar ik blijf staan en onderga de strelingen van de mannen die tussen mijn benen gaan en over mijn kut stelen. De dominantie van de man en gedwongen onderdanigheid die ik onderga maken me willoos en geil. Automatisch ga ik in spreidstand staan om hen beter mijn kutje te laten voelen. Ik voel de handen van de drie mannen over gans mijn lichaam, ze knijpen in mijn borsten, vingeren me en tongkussen me alle drie, en slagen op mijn kont.

Ik word neergelegd op de zetel met mijn benen wijd gespreid een man komt naast me zitten, en legt zijn hand op mijn kutje terwijl een andere zijn lul tegen mijn mond duwt. Ik open mijn mond en zuig hem af, de andere man glijd met drie vingers in mijn mestnatte kut.

Een vierde en vijfde vinger duwt tussen mijn schaamlippen, ”Nee, dat niet” roep ik uit, maar de man duwt verder dieper in mijn wijd open getrokken kutje, het doet pijn, maar langzaam glijd zijn ganse hand in me. Als zijn hand langzaam in me begint te draaien en alle plaatsen diep in mijn kut raakt is het om gek te worden van genot, die hand die tot aan zijn pols in me zit en diep in mijn lichaam streelt niet enkel de wanden van mijn vagina maar ook mijn baarmoeder en mijn G-spot beroerd ik kan het niet meer aan, mijn ganse lichaam rilt en beeft, het zweet loopt in stromen van mijn lijf. Ik ben totaal weg van de wereld, terwijl ik voel dat mijn orgasme totaal bezit van me neemt “Ja, nog, nog, ik ga klaar komen, ik wil jullie geile onderdanige slet zijn” roep ik luid. Mijn onderbuik begint hevig te schokken ik controleer mezelf niet meer tot ik zeer hevig klaarkom alsof er geen einde aan komt. Langzaam voel ik de hand zich terug trekken en ontspant mijn kut zich. De drie mannen staan me verwonderd te bekijken alsof ze nog nooit een vrouw zo hevig hebben zien klaarkomen.

Ik voel me nog steeds zo ontzettend heet en geil dat ik geen schaamte meer ken en hen toeroep “ Neem me, neem me alsjeblief, ik smeek je, neuk me, verkracht me alle drie, pomp me vol sperma, mijn lijf is helemaal van jullie” ik tracht er nu zo naar dat het me niet kan schelen wat ze van me denken ik wil dat ze me totaal misbruiken, ik hunker naar hun stijve harde penissen.

Mijn buurman komt tussen mijn benen liggen, zijn lichaamsgewicht op mijn lijf en zijn stijve lul die in me gaat komen is waar ik zo naar verlang.

“ Jij bent een geile slet, een hoer, smeek me om je te neuken” zegt hij.

“Ik smeek je alsjeblief, alsjeblief, ik zal alles voor je doen, steek je lul in mijn hete kut en neuk me, ik zal je echt dankbaar zijn, je kan me later neuken wanner je maar wil maar neem me nu”

Langzaam dringt zijn zware stijve penis in me, het is een verlossing voor me, ik voel hem diep in me schuiven, als hij begint te pompen in me komt het genot terug waar ik zo’n behoefte aan heb, en weer sidder en beef ik, ik duw mijn onderlijf tegen hem aan en beleef een nieuw orgasme terwijl ik zijn sperma diep in me in harde stralen voel schieten. ”Dank je voor je sperma” fluister ik.

Een voor een nemen ook de twee andere mannen bezit van me het sperma van alle drie loopt uit mijn kut terwijl ik totaal uitgeput blijf liggen.

“Je weet toch wel dat je gezegd hebt dat ik je altijd kan gebruiken” zegt de buurman “Ja, dat weet ik” antwoord ik. “Ik heb nog veel vrienden die een slet als jij willen neuken, hou je dus maar beschikbaar” “Ja, meester” antwoord ik onderdanig.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2293x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9173x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12520x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15689x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14268x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18110x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11412x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20375x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6188x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10894x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14252x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12717x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net