Opwindend.Net
Datum: 03-03-2018
Stemmen: 116x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 25652x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Vrouw Met Autopech - 2
Door 1969beer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vrouw Met Autopech - 1

Het was alweer bijna een week geleden dat ik Sophie had geholpen bij haar autopech. Ondertussen was ik gewoon weer aan het werk. Mijn gedachten gingen nog wel diverse malen naar de spetterende ontmoeting.

Vervolgens zag ik een berichtje binnen op mijn smart Phone. Een berichtje van Jolanda. Jolanda is een alleenstaande knappe moeder die 2 keer week bij mij het huishouden doet omdat ik er als vrijgezel niet aan toe kom. Ik opende het berichtje en zag een afbeelding staan van de Jumpsuit die Sophie had achtergelaten bij. Er stond bijgeschreven “was ze leuk met een knipoogsmiley?. Ik werd een beetje rood. Ik stuurde haar een schaamte-smiley terug. Ze schreef terug dat een mooie jonge man ook zijn gezonde behoeftes heeft zoals ook een vrouw.

Ik had, na die keer met Sophie, de Jumpsuit in de wasmand gedaan. Ondanks de lekkere lichaamsgeuren van Sophie zou het na een tijd gaan stinken. Ik had er niet bij nagedacht dat Jolanda ook mijn was deed vandaag.

Ik schreef haar terug of ze ook lingerie wilde hebben dan? Daar kreeg ik bewust of onbewust geen antwoord meer op.

Toen ik die avond thuis kwam vond ik behalve de normale post ook een kaart met alleen mijn voornaam erop zonder postzegel. Ik werd nieuwsgierig. Ik opende de envelop en zag er een kaart inzitten. Het was een kaart van Sophie. Wil je nog een keer afspreken? Je kunt mag me bellen dan. Ik geniet nog steeds van onze ontmoeting. Liefs Sophie.

Ik besloot het nummer te bellen wat ook in de kaart stond en kreeg Sophie aan de lijn. Hallo zei ze. Ik hoopte al dat ze zal bellen. Ik vroeg of we vrijdagavond kunnen afspreken want dan heb ik toch niets. Dat is goed zei ze terug en mag Britt dan ook mee? Britt is mijn vriendin. Geen probleem hoor. Tot vrijdag dan maar. Doeiiii zei ze en ze hing op.

Zo nog 2 avonden wachten.

Ik doe met wel eens met 1 vrouw maar met 2 vrouwen heb ik het nog nooit gedaan. Dat zou voor mij weer een nieuwe ervaring worden. En dan wel 2 die bi zijn. Ik werd wel geil van dat idee en kon niet wachten.

Vrijdagmiddag ben ik op tijd naar huis gegaan. Heb eerst nog wel wat gegeten en ben daarna nog even snel gaan douchen. Hygiëne is wel belangrijk.

Ondertussen was het weer donker geworden en ik had gordijnen van mijn woonkamer dichtgedaan. Ondanks dat ik buiten het dorp woonde hoefde ik geen pottenkijkers.

Ik zag vervolgens 2 koplampen door de gordijnen de woonkamer inschijnen. Dat zullen ze wel zijn. Kort daarna ging de deurbel en ik deed open.

Daar stond Sophie met haar vriendin Britt. Sophie omhelsde mij meteen en gaf mij een dikke zoen. Dit is Britt zei ze. Hoi zei Britt terug.

Ik zag dat Britt een sporttas bij zich droeg. Wat zijn die eigenlijk van plan dacht ik.

Sophie en Britt deden hun jassen uit. Sophie had een stoffen broek aan en een trui en Britt droeg een strakke spijkerbroek en een coltrui aan.

Britt was even groot als Sophie maar had een smal postuur en kort blond haar. Ze had wat make-up.

Ga zitten dames zei ik. Willen jullie ook een glaasje rode wijn vroeg ik. Ja hoor zeiden ze beiden dat is goed. Britt was mij goed aan het opnemen. Ze zei vervolgens dat Sophie niets had gelogen dat jij er goed en mooi uitziet. Sophie werd een beetje rood. En Britt vervolgde door te zeggen dat Sophie de dagen na onze ontmoeting niet te houden tijdens de seks. Ze riep zelfs een paar keer jouw naam. Ik wist niet wat ik daarop moest zeggen.

Ik had toch de vorige keer tegen je gezegd dat ik bij onze volgende ontmoeting weer nieuwe modellen van de lingerie zou tonen. Nou dat gaan Britt en ik dadelijk voor je doen als je wilt. We hebben wat meegenomen en wees naar de tas die Britt droeg toen ze binnenkwam.

Ik ben benieuwd zei ik.

We dronken eerst wat rode wijn. Britt vroeg toen waar ze de show moest doen. Hier of op de slaapkamer? Doe maar op de slaapkamer en dan kunnen jullie je omkleden op de badkamer. Sophie en Britt begonnen wat te giechelen naar elkaar en hadden zichtbaar pret.

Na nog een glaasje rode wijn gingen we naar de slaapkamer. Britt en Sophie liepen de badkamer in.

Ik ging op het bed liggen wachten. Ik had alleen mijn lampje op het nachtkastje aangedaan.

Als eerste kwam Sophie de slaapkamer inlopen. Ze had een mooie zwarte Bodystocking aan met string. Het zat gegoten om haar lichaam. Ik voelde mijn lul steeds stijver worden. Je ziet er weer geweldig uit zei ik. Ze liep een paar keer heen en weer voor mijn bed en liet zich vervolgens vallen op het bed naast mij. En wat vind hij ervan en ze wreef met haar hand over mijn lul. Zo te zien waardeert die het ook zei ze. Zal ik je broek maar uit doen dan zit ie niet zo bekneld in je broek. Zou jammer zijn als ie beschadigd raakt. Voordat ik antwoord kon geven had Sophie mijn broek uitgedaan. Dan doen we deze maar meteen uit en ze trok mijn ondergoed ook uit.

Vervolgens kwam Britt de slaapkamer inlopen en zag ons al op bed liggen.

Britt had een mooi jarreteltop met kousen aan. Haar kleine borsten zaten heel mooi. Zo te zien maar een Cup A maar wel lekker gevormd. Die mocht er ook wel wezen. Verder heeft ze een sportief lichaam.

Britt liep ook lekker geil langs het bed. Je bent goed gekeurd zei Sophie tegen Britt want deze jongen wordt steeds stijver en gaat meer rechtop staan.

Britt kwam aan de andere kant van mij liggen. Ze pakte mijn lul vast en ging op en neer met de huid. Mmm een echte lul. Dat is lang geleden. Ondertussen kwam er al wat voorvocht uit. Sophie begon te zoenen met mij terwijl Britt de lul in haar mond deed. Ik betastte Sophie aan haar borsten en ze deed haar string uit. Ik kon zien dat Sophie ook genoot, zo’n stijve tepels en een nat poesje.

Sophie nam mijn lul over van Britt die toen met mij begon te zoenen. Britt deed ook haar string uit en kwam met haar poesje boven mijn mond zodat ik met mijn tong tegen haar clitje aankwam. Die was even nat als die van Sophie.

Wat een geile meiden.

Ik voelde het vocht van Britt lopen over mijn tong. Wat geil. Britt kwam vervolgens voor de 1e keer klaar. Britt wilde ook aan mijn lul likken met Sophie samen. Wacht even dames en ik stond even op. Ik liep naar de kast en haalde er wat uit.

Wat heb jij nou zei Sophie. Waarom heb jij nou een vibrator vroeg ze. Ik ging weer op bed liggen. Deze is nog van mijn ex-vriendin. Die heeft ze vergeten mee te nemen. Hij is wel schoongemaakt hoor. Sophie en Britt begonnen lekker verder te gaan met mijn lul te verwennen. Ondertussen stopte ik de vibrator in het natte poesje van Sophie die even kreunde. Ik liet de vibrator lekker bewegen in haar poesje ze werd daardoor lekker wild. Ik hou het niet meer, ik kom klaar en ze haalde de vibrator uit haar poesje.

Zo nu ben jij aan de beurt zei ik tegen Britt. Ik wilde de vibrator met de sappen van Sophie eraan in de natte poes van Britt stoppen. Ho wacht even zei ze. Ze haalde uit haar poesje 2 fel roze gekleurde Love Balls. Eerst deze er even uit voordat je dat ding er in stopt. Ik keek verbaasd en wachtte even. Britt legde ze neer op het nachtkastje. De ballen waar geheel doorweekt. Toen ik de vibrator in het poesje van Britt schoof ging Sophie gehurkt voor me staan. Ik gleed mijn lul van achteren in haar poesje en ging flink op en neer. Britt nam de vibrator over mij en deed het nu zelf alleen. Ik spoot het mijn leeg in het poesje van Sophie en Britt ging vervolgens mijn lul schoonlikken. Dan is ie dadelijk schoon als je mij pakt zei Britt.

Britt ging liggen en ik bracht mijn lul die opnieuw stijf was in de natte bijgeschoren getrimde poes van Britt. Sophie ging boven Britt zitten zodat Britt haar poesje helemaal mijn sperma kon uitlikken.

Het duurde ook niet lang voordat ik ook het poesje van Britt volspoot. Uitgeteld ging ik naast de beide dames liggen op bed. Dit was zalig, dames zei ik.

Sophie heeft inderdaad niet overdreven van de vorige keer zei Britt. Dit was zeker de moeite waard, zo lekker.

We gingen vervolgens naar de badkamer. Daar staat een bad voor 2 personen waar gemakkelijk ook 3 in kunnen. We stapten lekker het bad en we sopten elkaar schoon waarbij geen enkel plekje werd overgeslagen. Ik ging zelfs soms met mijn vinger in de anus van Sophie die dat wel lekker vond zo te zien. Dat heeft nog niemand gedaan zei ze.

Ik had niet gezien dat Britt de vibrator mee het bad had ingenomen en zat er lekker mee te spelen. Ze ging met die vibrator langs mijn stijve lul. Het wond mij wel op.

Britt ging vervolgens met de vibrator in het poesje van Sophie. Ik streelde tegelijkertijd de borsten van Sophie.

Sophie kwam weer klaar. Ze rilde van genot en sloot mij in haar armen.

Britt ging staan in het bad en leende voorover met haar handen op de hand. Ik ging achter haar staan en stopte mijn lul van achteren in haar poesje en ging flink op en neer. Ga door, ga door, dit is super riep Britt. Sophie pakte de borsten van Britt vast en begon aan haar tepels te likken. Ga door bleef ze roepen. Met een hand voelde Sophie aan het clitje van Britt. Ohhhh ik kom weer riep ze vervolgens. Britt kwam klaar en wilde mijn lul uit haar poesje halen omdat ze het niet meer hield. Ik wist dat te voorkomen en spoot haar poesje lekker vol. Vervolgens haalde ik hem eruit. Britt bleef nog even nagenieten en Sophie had mijn lul weer in haar mond en begon hem schoon te likken. Zonde van de sperma om er niets mee te doen zei ze.

We gingen nog even daarna zitten in het bad, voldaan.

Ik vertelde Sophie dat mijn schoonmaakster haar pakje had gevonden. Sophie en Britt begonnen te giechelen samen. Maar als ze wilt wil ik haar best wel laten dingen laten zien zei Sophie. Ze is best wel preuts maar misschien hier bij mij vroeg ik aan Sophie. Ohhh dat is geen probleem dat krijgt ze van mij een hier een leuke avond vol met verrassingen.

Dat ga ik dan regelen zei ik. Ben wel benieuwd hoe ze er op zal reageren.

Ik zal mijn pakje nu laten liggen als souvenir zei Britt.

We droogden ons af en gingen naakt naar beneden toe om nog wat te drinken.

Waarom blijven jullie niet lekker samen slapen bij mij vroeg ik aan hun. Britt en Sophie keken elkaar aan. Dat is goed en leuk zei Sophie.

We dronken nog wat en gingen lekker samen slapen. Wat een leuke avond was dit weer dacht ik.

De volgende ochtend gingen Britt en Sophie gingen weer terug naar huis. Ik zei tegen Sophie dat ik dan een avond met Jolanda, mijn schoonmaakster, zou regelen. Dat is goed, laat maar weten wanneer zei ze terug.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vrouw Met Autopech - 3 (Slot)

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 7471x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.6
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 8244x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 13047x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 16668x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 13959x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15393x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 12691x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9579x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19453x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 8605x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 13830x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
:: Samen Eerste Keer ClubDoor: Lear
Gelezen: 14414x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Parenclub, Eerste Keer, Spannend, Onverwacht
25-01
8.7
:: HotelervaringDoor: Learqua
Gelezen: 15229x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Hotel, Massage, Lust
25-01
8.7
:: Is Mijn Vrouwtje... - 5Door: Greetje En Brecht
Gelezen: 9887x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
23-01
8.0
:: SpermadoucheDoor: Tony En Rob
Gelezen: 13947x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net