Opwindend.Net
Datum: 08-03-2018
Stemmen: 58x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 23980x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Ik Blijf Zijn Slet - 1
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Op vraag van mijn trouwe lezers terug naar de realiteit. Ik heb laatst een paar fantasie verhaaltjes geschreven maar de realiteit is natuurlijk nog steeds dat ik de onderdanige slet ben, en blijf, van mijn man, Frank.

Zoals jullie weten heb ik Frank verschillende dingen toegezegd, die ik strikt naleef zoals hij dat van me verlangt. Zoals; nooit als we samen weggaan een slipje dragen, steeds een rok, altijd als er een man voor me zit mijn benen zover openen dat die onder mijn rok kan kijken, en natuurlijk me aanbieden aan mannen als hij dat wil. Dus als je dat in verschillende van mijn verhalen steeds terug vind is dat heel normaal.

Vandaag gaan we naar het danscafé waar we regelmatig komen, het is zo’n café waar ze jaren 60 en 70 muziek spelen en de gemiddelde ouderdom van de klanten rond de veertig ligt. Het nadeel voor mij is dat er nogal veel vaste gasten komen, en zoals nu zit er aan een tafeltje voor ons een man die ik een vorige maal ook al over me zat, en waarvoor ik toen al mijn benen, zoals Frank dat altijd wil, heb gespreid. Toen dacht die man waarschijnlijk dat het niet met opzet was, en is er ook niets verder gebeurd, maar nu hij terug voor me zit ben ik verplicht het terug te doen, zal hij zeker begrijpen dat ik hem met opzet mijn kutje toon.

Ik zeg het probleempje aan mijn man en vraag of ik mijn benen niet mag gesloten houden, maar die zegt dat de man best mag weten dat ik het met opzet doe. De man zit samen met twee vrienden, hij bekijkt me geïnteresseerd denkelijk na wat hij vorige maal heeft gezien, als ik, zij het deze maal met moeite, mijn benen langzaam uit elkaar doe, en hem onder mijn rok laat kijken. Ik kan het niet helpen dat het me geil maakt wetende dat hij mijn naakt geschoren kutje bekijkt, terwijl de andere bezoekers niet vermoeden wat er gebeurd. Ik zie hem met zijn vrienden praten, waarna ze alle drie in mijn richting onder mijn rok kijken. Frank ziet ook wat er gebeurd en zegt “Ze zijn wel geïnteresseerd in jou”. “Ik ben wel nat aan het worden, het maakt me geil dat ze me bekijken” antwoord ik eerlijk, terwijl we zogezegd heel onschuldig onze Gin Tonic drinken. Mijn man weet heel goed dat ik exhibitionistisch ben en ervan geniet mijn kutje door mannen te laten bekijken.

De man over ons staat recht en komt naar onze tafel. “Mag ik een dans” vraagt hij aan Frank. “Natuurlijk” antwoord die. Eens op de dansvloer is hij zéér direct en zegt “ Mijn naam is Marc, jij hebt een mooi kutje, is dat enkel om naar te kijken?” Ik weet niet goed wat te antwoorden na die directe vraag die ik niet verwachte, en antwoord enkel dat mijn naam Arlette is, terwijl ik voel dat zijn hand over mijn borst streelt.

Frank zit naar ons te kijken en knikt dat ik moet laten begaan, we hebben zo’n verstandhouding dat ik ook op afstand weet wat hij van me verlangt, moeilijk is het niet als hij ja knikt moet ik verder gaan en laten begaan is het nee dan stopt het daar. De dansvloer is overvol en het valt de andere gasten niet op wat Marc doet. Ik draag geen BH en een nogal licht kleedje, zodat het bijna aanvoelt dat hij mijn naakte borst streelt. Als hij voelt dat ik me niet verzet neemt hij mijn borst in zijn volle hand, streelt over mijn nu harde tepel en masseert mijn borst. De dans is teneinde en ik ga terug naar onze tafel, Marc volgt me en vraagt aan mijn man nogmaals om te dansen. Na wat er gebeurd is op de dansvloer zou elke normale vrouw weigeren dat nog eens over te doen, maar mijn man heeft al ja gezegd.

Wetende dat ik me niet heb verzet als hij mijn borsten vastneemt is Marc blijkbaar geil geworden want ik voel zijn harde stijve penis tegen mijn onderbuik duwen. We dansen een slow en hij plakt tegen mijn lichaam. Ik voel hem echt goed die stijve lul van hem en kan niet laten dat het me opgeild. Ik voel zijn hand over mijn been strelen en onder mijn rokje gaan. Ik kijk naar mijn man, die weer teken doet dat ik moet laten begaan. Ik voel Marc zijn vingers tegen mijn natte muis. Als hij werkelijk met zijn vingers in mijn kut gaat, kan ik een klein kreetje niet onderdrukken.

Marc gaat verder en vingert me terwijl zijn tong tegen mijn lippen duwt, terwijl ik Frank aankijk open ik mijn mond en laat ook dat toe. Ook Marc zijn vrienden staren ons voortdurend aan. Dat allemaal op een dansvloer vol mensen die geen besef hebben wat er gebeurd.

Na deze dans ga ik definitief naar ons tafeltje en zet me naast Frank. “Hij heeft me gevingerd“ zeg ik tegen hem. “Ik heb het gezien “ antwoord hij, en Frank gaat op zijn beurt met me dansen. Op de dansvloer voel ik ook hem onder mijn rokje komen, hij voelt aan mijn kutje, trekt zijn hand terug en zegt “Je bent goed nat het beviel je dus wel, geile slet, goed zo”.

“Na deze dans kijk je hem in de ogen en ga je naar de toilet en wacht af of hij je volgt. Als hij dat doet geef je hem alles wat hij wil, en je vraagt er zelf om” “Ja Schatje ik zal doen wat je vraagt” antwoord ik onderdanig. Het is nu al zolang dat ik weet dat mijn man ervan houd me door andere mannen te laten neuken, en het is ook al zolang dat ik alles doe wat hij van me verlangt, en me geef aan gelijk wie hij dat wenst.

Na onze dans doe ik wat me opgedragen is, ik kijk uitnodigend Marc aan en ga naar het toilet. Ik blijf heel even aan de deur staan bekijk hem nog eens en ga binnen. Ik prul wat aan mijn haar en blijf even voor de spiegel staan. Het duurt maar even of Marc komt binnen. Hij komt achter me staan neemt met beide handen mijn borsten vast en duwt zijn penis tegen mijn kontje. “Jij bent een geile slet” zegt hij. Zoals mijn man het wil vraag ik bijna smekend “Ja Marc, alsjeblief gebruik me”

Waarop Marc me zacht in een toilet duwt. Hij staat blijkbaar zo geil dat hij niet kan wachten, trekt mijn rok op mijn heup, ik buk me gewillig over de wc en hij steekt zijn harde paal in mijn kutje. Ik voel hem in me glijden tot diep in me. Een man die ik ten slotte totaal niet ken, en waardoor ik me hier moet laten neuken. Het gevoel je te laten neuken zonder enig voorspel en zonder dat je de vent kent is zo speciaal zo zuiver seksueel, ik voel me echt een slet, de slet die ik wil zijn. Die vreemde paal die in me pompt en het feit dat ik me echt aan hem heb aangeboden maakt me natuurlijk heet “Ja neem me schiet me vol” roep ik hem toe. Ik voel hem in en uit mijn vagina glijden tot diep in me. Het duurt echter niet lang of ik voel hem klaarkomen in me. “Je bent een super wijf” zegt hij geeft me een kusje en weg is hij.

Als ik terug aan ons tafeltje kom vertel ik Frank dat Marc me geneukt heeft. “Dat was te verwachten, elke vent wil jou neuken, is hij goed klaargekomen in jou? ” antwoord hij. “Ja, Schatje nadat ik hem zelf gevraagd heb me te neuken, zoals je dat wou” antwoord ik.

We bestellen nog iets en mijn man vraagt de ober het tafeltje van Marc ook iets aan te bieden. Als de bestelling gebracht word doet mijn man teken tegen Marc om bij ons te komen zitten. Het duurt niet lang of we zitten met vijf aan tafel, de twee vrienden van Marc stellen zich voor als Jos en Rik. Marc kijkt me in de ogen en ik kijk naar Marc terwijl ik voel dat mijn kut nog nat is van zijn sperma.

Na wat gesprekjes over algemene zaken zegt mijn man plots tegen Marc “Je hebt Arlette goed geneukt in de toilet” Marc krijgt onmiddellijk een rode kop en weet niet hoe te reageren, maar mijn man zegt er dadelijk achter “En dat is goed, ze heeft ervan genoten, hebben jullie geen zin bij ons thuis nog iets te drinken? “

Alle drie knikken ze instemmend, en ik begrijp natuurlijk dat mijn man vanavond nog meer van me verlangt.

We rijden samen naar ons thuis, zoals Frank het verlangde zit ik achteraan tussen de Jos en Rik. “Mijn vrouw doet altijd wat ik haar vraag” zegt Frank onder het rijden “Dat heb je al wel ondervonden, nietwaar Marc” Marc mompelt iets onverstaanbaar en weet blijkbaar niet goed wat zeggen. “ De daad bij het woord voegende zegt Frank tegen mij “Trek je rok op en doe je benen open”

De twee mannen naast me die ik helemaal niet ken bekijken me benieuwd of ik ga gehoorzamen. Ik weet maar al te goed als Frank dat wil dat ik me moet geven aan die twee mannen, als hij dat vraagt weet ik dat het ook mij voldoening zal schenken hem te gehoorzamen.

Ik schuif mijn kleedje tot op mijn heup en open mijn benen zodat ik met een blote kut tussen hen zit. “ Doe maar waar je zin in hebt” zegt hij tegen Jos en Rik.

Een beetje onwennig leggen beide een hand op elk van mijn naakte billen. Een siddering loopt door mijn lijf en ik weet dat ze verder zullen gaan. Als ik de vingers van een van hen over mijn kutje voel strijken verlang ik er zelf al naar dat ze me gebruiken. De man duwt zijn vingers in me dieper en dieper. Ik open mijn benen zo ver ik kan en duw mijn kut tegen zijn vingers, “Ja, gebruik me zoals mijn man wil” zeg ik tegen beide. Terwijl ik hevig gevingerd en bepoteld word komen we aan bij ons thuis.

Eens binnen neemt iedereen plaats in de zetels en geef ik ze een drankje. Frank komt naar me toe en schuift het kleedje over mijn hoofd zodat ik naakt voor de mannen sta. Het is een gevoel dat ik niet kan beschrijven naakt te staan voor drie mannen die ik totaal niet ken, wetende dat mijn eigen man ze zal toelaten me te neuken. Dat hij van me verwacht dat ik het intiemste van mezelf totaal aan hen zal geven. Ze kunnen me nu neuken als de eerste de beste hoer, en dan nog wel gratis.

Alle vier hebben ze hun broek uitgetrokken en zitten met hun stijve lullen voor me. “Kruip tussen hun benen en zuig ze af” zegt Frank. Ik ben beschaamd tegenover die mannen dat ik bevolen word door mijn man zoals zijn seksslaaf. Maar ik hou er echt van dat hij me zo gebruikt. Ik kruip tussen de benen van Jos, neem zijn harde penis in mijn mond en pijp hem, de smaak en reuk van zijn mannelijkheid maakt me zeer geil, ja dit is wat ik echt wil me laten gebruiken door mijn man, alles doen wat hij van me verlangt, en die geile mannen bevredigen. Ik wissel en zuig ook Rik en Marc af. Rik verliest voorvocht en ik zuig het op al was het nectar. Ik zou ze eindeloos willen afzuigen.

Ik sta recht en ze betasten alle drie over gans mijn lichaam, die handen overal op en in mijn lijf maken me gek van lust. Ik kijk Frank in de ogen en we voelen beide dat dit is wat we zo nodig hebben. De zoveelste mij onbekende mannen die me totaal nemen en gebruiken zoals ze willen.

Ik word op het tapijt gelegd en nog steeds glijden zes handen over mijn naakte lijf tot Rik op me komt liggen. Ik open gewillig mijn benen en voel zijn harde lul tegen mijn kutje. “Ja Rik steek hem in me” vraag ik hem. Mijn poes is zo nat dat hij er zonder moeite in glijd, ik voel hem in en uit me glijden terwijl Marc me tongkust en Jos mijn borsten kneed. Het doet zo goed die penis in me dat ik mijn orgasme voel opkomen. Hij pompt harder en harder tot ik het uitschreeuw “Ik kom, ik kom klaar” terwijl het genot door mijn lijf stroomt pompt hij verder tot hij plots diep in me schiet, zijn sperma in mijn vagina is waar ik zo naar verlang. Als hij af me gaat lig ik nog lichtjes na te schokken van mijn orgasme.

Marc gaat onder me liggen en ik voel zijn eikel tegen mijn kutje duwen, plots duwt hij hard door en dringt hij ineens diep in mijn natte vagina, ik voel het sperma van Rik uit me lopen terwijl Marc in me pompt. Maar ook Jos komt op me liggen, en terwijl ik tussen de twee hete mannenlijven lig voel ik dat ook hij zijn penis in mijn vagina wil steken, ik laat een gil als tot mijn ontzetting ook zijn penis langzaam over de penis van Marc in mijn kut glijd, twee penissen die samen mijn vagina vullen en in me pompen. Het scheurt bijna mijn kut uiteen, ik voel hun harde palen over elkaar schuiven in mijn lijf, dit heb ik nog nooit meegemaakt, ik kan mezelf niet bedwingen als ik terug voel dat ik ga klaarkomen, terwijl ze verder in me pompen, ik lig tussen die twee hete lijven en zweet over gans mijn lichaam, zodat onze lichamen over elkaar schuiven, ik voel me harder en harder beven, wat overgaat in ongecontroleerd schokken van mijn onderlichaam, tot ik gewoon ontplof en hevig klaarkom, mijn orgasme houd aan terwijl ze me verder neuken. Tot ze bijna samen in me schieten. Ik heb nog nooit meegemaakt dat twee mannen samen mijn kut volschieten. Het is zo’n gevoel dat mijn orgasme nog steeds aanhoud. Ik moet dit onder controle krijgen want ik kan gewoon niet meer. Langzaam kom ik terug bij en lig hier als een totaal opgebruikte slet op het tapijt. Mijn benen nog wijd open en voel hun sperma uit mijn kut lopen.

De mannen drinken samen nog iets terwijl ik nog steeds lig bij te komen. Mijn man komt bij me en geeft me een zoen, “Je bent nog steeds mijn onderdanige slet, ben je tevreden? ” “O, Schatje ik heb nog nooit twee lullen samen in mijn kut gehad, dit was wel het einde” antwoord ik. Hij streelt over mijn kut en steekt zijn vingers vol van hun sperma in mijn mond. Ik lik zijn vingers af en hou het in mijn mond om hen beter te smaken.

Nadat de mannen vertrokken zijn, lig ik in mijn mans armen, en kust hij me, samen goed wetende dat ik altijd zijn onderdanige slet zal blijven, en dat hij me ook zo zal blijven gebruiken. Frank misbruikt me niet maar geeft me wat ik echt nodig heb.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Ik Blijf Zijn Slet - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2292x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9173x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12520x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15689x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14268x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18110x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11412x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20375x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6188x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10894x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14252x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12717x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net