Opwindend.Net
Datum: 22-05-2018
Stemmen: 61x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 15320x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 3
Door Arlette - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 2

Ik ga deze namiddag winkelen in ’t stad, spijtig genoeg is mijn auto in onderhoud, en ben ik wel verplicht de tram te nemen. Een ritje van amper 10 minuten. Ik ben wel geen amateur van de tram maar nood breekt wet.

Ik sta hier, al veel te lang naar mijn zin, te wachten als hij er eindelijk aankomt. Ik twijfel nog of ik zal opstappen de tram zit eivol volk. Maar ik heb geen zin om nog eens op de volgende te wachten, dus ik tracht ik met trekken en duwen mee op de tram te geraken.

Ik wring me tussen de massa, en sta werkelijk geplakt tussen de mensen onmogelijk te bewegen. Voor me sta ik vlak tegen een man van in de dertig, door de bewegingen van de tram kan ik er totaal niets aan doen dat we continue tegen elkaar schuiven. Dan overkomt me, wat jullie dames allemaal zou kunnen overkomen, ik voel duidelijk dat die man die vlak tegen me staat een super stijve erectie krijgt. Ik voel gewoon die vent zijn penis opstijven tegen mijn onderbuik. Het is midden zomer en iedereen is licht gekleed wat het natuurlijk nog veel tastbaarder maakt. Ik bekijk die man, en hij mij, en hij kan uit mijn blik duidelijk opmaken dat ik goed voel wat er gebeurd. Het is een intiem moment waar nu eenmaal niemand wat kan aan doen.

“Sorry” zegt hij verlegen. Ik weet zelf niet hoe te reageren dus ik zeg: ”Kan iedereen overkomen, ’t is niets”

Maar ondertussen voel ik zeer goed die penis die me toch geil maakt, en door de andere passagiers ongewild tegen me word gedrukt. We staan daar zo bijna vijf minuten die een eeuwigheid lijken, en die blijft stijf tegen me aandrukken. Hoe langer het duurt hoe meer ik er op geil, ik word er zelfs nat van, hoe zou je zelf zijn ik voel heel goed zijn lid en ik kan niet weg, en hij ook niet.

Met veel moeite, door al het volk, geraken we beide uit de tram aan de halte van het centrum. Als ik verder wil gaan zegt de man: “Om me te verontschuldigen mag ik U een koffie aanbieden”. Ik weet niet goed wat te zeggen, maar om er eigenlijk vanaf te geraken zeg ik: “ Nee dank je, ik moet nu verder maar straks misschien als ik terug ga”. “Ik ben om vijf uur in Café des Arts” zegt hij. Dat is een café hier juist op de hoek. OK zeg ik en wuif goedendag en weg ben ik.

Terwijl ik winkel in winkel uit ga, kan ik er echt niets aan doen, maar die man, en vooral die penis tegen mijn onderbuik, het blijft in mijn hoofd spoken, het was eigenlijk best aangenaam om te voelen.

Als mijn man me belt, vertel ik hem wat er gebeurd is, met de vraag of ik nu om vijf uur naar dat café zou gaan. Wat ik beter niet gedaan had, want mijn man kennende ziet die daar weer een onverwachte opportuniteit om me te zien thuis komen met een kut vol sperma. Hij vraagt niet liever dan dat ik me laat gebruiken door een vreemde man, en hem dan uitgebreid vertel wat er gebeurd is. Zo is onze relatie al lange tijd, en die is opperbest. Hij zegt me dus om toch naar dat café te gaan.

Rond vijf uur ben ik uit gewinkeld en loop terug richting tram maar dus ook richting dat café waar ik voorbij moet. Nee, ga daar niet naartoe denk ik, maar het is alsof ik nog steeds die harde penis tegen mijn onderbuik voel, en iets me dwingt daar toch iets te gaan drinken.

Stel je voor, iets gaan drinken met een man omdat hij zich, zogezegd, wil verontschuldigen omdat hij zijn stijve lul tegen me aan heeft gedrukt in de tram! Als ik aan het café kom zie ik hem zitten en hij kijkt naar me, ik kan bijna niet anders meer dan toch maar binnen te gaan.

“Ik heet Marc” zegt hij als begroeting, ik zet me aan zijn tafeltje en zeg: “Mijn naam is Arlette”. Ik bestel een glaasje wijn en hij valt meteen met de deur in huis. “Sorry, voor op de tram, maar ik kon het niet helpen. Je malse lichaam was zo heerlijk tegen me aangedrukt, en ik verlangde er zo naar je te neuken, dat ik een stijve kreeg.” Dat had ik nu weer niet verwacht dat hij zoiets zou zeggen. Na gans de middag daaraan gedacht te hebben zeg ik “Het doet er niet toe ik heb er ook van genoten je tegen me te voelen.” Dat was dom, dat had ik natuurlijk beter niet gezegd, maar ik flapte het er spontaan uit.

Er hangt nu een seksuele spanning rond ons gesprek, die onmiddellijk word afgebroken wanneer twee vrienden van hem waarmee hij was afgesproken aan onze tafel komen. We zijn al snel in een geanimeerd gesprek en na nog een wijntje ga ik even naar het toilet. Als ik uit de wc kom staat Marc daar, in de vrouwen toiletten, me op te wachten. Hij neemt me zonder wat te zeggen vast en weer voel ik die harde penis tegen mijn onderbuik drukken. Alleen is het nu niet per ongeluk. “Ik kan het niet helpen ik verlang er zo naar je te voelen”. Zegt hij.

Ik denk daar zelf nu al gans de middag aan. Het is mijn man die altijd van me verlangt, als een man die ik niet ken onder mijn rok komt, dat ik dat moet aanvaarden en die man terwille moet zijn. Ik zeg dus niets, en laat hem begaan als zijn hand onder mijn rok komt. Ik draag zoals altijd geen slipje, ook weer omdat mijn man vind dat ik zeer bereikbaar moet zijn voor mannen, en voel dat zijn vingers in me komen. Dat ik hem zonder me te verzetten laat begaan is voor hem genoeg om me in een wc hokje te duwen, en onmiddellijk voel ik deze maal zijn naakte lul tussen mijn benen. Ik voel zijn eikel tussen mijn natte schaamlippen in me dringen. Als zijn lange penis verder in me glijd kan ik niet anders dan kreunen van genot, hier heb ik gans de middag aan gedacht. Terwijl hij me kust neukt hij me diep in mijn kutje, “Ja, Marc, het doet me goed” zeg ik. Het is kort en hevig en al heel snel voel ik zijn sperma in me schieten.

Als we terug gefatsoeneerd zijn gaat hij terug naar zijn vrienden.

Me hier snel in de wc door een wildvreemde laten neuken, ik moet wel compleet gek zijn, maar het heeft me wel heel goed gedaan.

Ik moet wel even terug in de wc want ik voel zijn sperma uit me vloeien en moet dat wel even droog maken. Zonder slip hangt mijn rok straks vol.

Als ik terug aan tafel kom is de sfeer anders, ik voel dat hij hen verteld heeft wat er gebeurd is.

“Doe me een plezier en ga mee met ons naar mij thuis, dan kunnen we daar nog iets drinken”. Vraagt Marc.

Ik ben zeer geil na die neukbeurt, en mijn man weet toch dat ik later zal zijn, maar het is wel heel doorzichtig, als ik meega ze zullen trachten me alle drie te gebruiken. Marc heeft ondervonden dat ik me laat neuken, en de andere weten dat ook nu. Maar zoals ik al zei ik ben geil en stem ermee in mee te gaan.

Onderweg naar hun thuis bel ik toch nog even mijn man en zeg hem dat die man me geneukt heeft en dat we naar hem thuis gaan, maar dat ze wel met zen drieën zijn nu. Als mijn man zou gezegd hebben ermee te stoppen en naar huis te komen zou ik dat zeker direct doen, maar dat doet hij niet.

Als we samen bij hem thuis aankomen, denk ik nog voor we binnengaan, als ik hier binnen ga heb ik tegen die drie mannen nog weinig verweer. Maar toch doe ik het. Eens binnen schenkt Marc me een wijntje in en praten we even over algemene dingen.

Tot Marc naar me toekomt, me laat rechtstaan en zonder wat te zeggen mijn smalle rok op mijn heupen trekt zodat ik met mijn kutje bloot sta nu ook voor de twee andere mannen. Ik zeg niets maar doe ook geen enkele poging om mijn rok naar beneden te trekken.

Nadat ik me daarstraks zonder enig verzet door hem heb laten neuken gebruikt hij me gewoon als een hoer, en bied me aan aan zijn vrienden. Als hij zijn hand tussen mijn benen laat glijden en me vingert kan ik enkel genieten dat de twee andere mannen erop staan te kijken. Ik reageer ook niet als hij mijn borsten ontbloot en speelt met mijn tepels. Ik vind het gewoon heerlijk om eigenlijk machteloos getoond te worden aan die twee andere mannen. Marc vingert me en ik kan enkel kreunen van genot. De twee komen naar me toe en als ook zij hun handen over mijn lichaam laten dwalen beef ik als een riet van spanning, ik kan het niet houden en zeg: “Marc, je gebruikt me als een hoer ”

Marc duwt me in de zetel en opent mijn benen, ik voel zijn hooft tussen mijn benen en zijn tong die tussen mijn kutlipjes gaat. Beide mannen, ik weet zelfs hun naam niet, zuigen aan mijn tepels. Die heerlijke tong die hevig gans mijn kut uitlikt maakt me zo heet en geil, de gedachte dat een man die ik eigenlijk totaal niet ken me tussen mijn benen likt, ik hou het niet uit, het zweet loopt over mijn rillend lichaam, en mijn onderlijf begint hevig te schokken, ik kom klaar tegen zijn mond. Ik lig hier klaar te komen voor de ogen van vreemde mannen, die ik totaal niet ken, en die mij hier schokkend zien liggen, het geeft me een heel geil gevoel.

Marc komt op me liggen tussen mijn benen.

Ik zie mijn telefoon vlak naast me liggen op de grond en kan de verleiding niet weerstaan, ik bel mijn man terwijl Marc op me ligt. Ik wil dat hij weet wat ik doe.: “Hallo Schatje, ik wil dat je weet wat er gebeurd, ik ben bij die drie mannen ze hebben me uitgekleed, en ik lig hier naakt voor hen, een van hen ligt op me tussen mijn benen, ik voel nu terwijl ik met je praat zijn hete stijve lul tegen mijn natte kut drukken, en ik voel hem nu langzaam in mijn kut glijden, helemaal diep in mijn natte kut, O Schatje het doet me zo ontzettend goed die vreemde lul in mijn spleet. Schatje, het doet zo goed dat ik mijn benen zover ik kan open om hem zo diep mogelijk in me te laten, hij pompt hard in me, ik wil dat je weet dat ik hier nu lig met die vent zijn penis in me en dat ik ervan geniet. O, Schatje hij pompt diep in me, ik ben zo geil dat ik mijn eigen vocht uit mijn kut voel lopen, ik voel mijn orgasme opkomen, ja, ja Schatje ik ga klaarkomen, die vent maakt me klaar, ik kom, ik kom Ooooooooooh. Schatje, het doet zo goed klaar te komen met die vent, hij zit nog altijd in me en ik voel dat hij me vol gaat schieten, ja, Marc schiet me vol!, Schatje ik voel zijn sperma diep in mijn kut schieten het is zalig.

De telefoon glijdt uit mijn hand maar blijft opstaan op speaker.

Als Marc van me af is, neem ik een van de twee mannen zijn hand en zeg: “Kom” en ik neem zijn stijve penis in mijn hand. “Jij wilt jezelf ook in mij bevredigen” zeg ik hem, en trek hem op me tussen mijn opengesperde benen. “Kom, bij me en maak je klaar in me, spuit je geile sperma in me, ik wil gebruikt worden als een hoer, ik verlang ernaar je in me te voelen, daarom ben ik ook mee gekomen om jullie alle drie in me te krijgen.”

Mijn kut is zo nat van mijn eigen geil en het sperma van Marc dat de man direct volledig in me zit. “Ja, ik voel je diep in me, neuk me hard. Verplicht me van genot te kruipen voor jou ” roep ik luid. De man pompt als bezeten in mijn lijf, die harde paal die in en uit me gaat brengt me terug naar een hoogtepunt. Juist als ik klaar kom schiet hij zijn sperma diep in me, hij pompt nog even door en glijd dan uit me.

Ik ben werkelijk door het dolle heen als de derde man bij me komt. Ik ben geil ik ben heet ik verlang er gewoon naar dat hij me echt misbruikt, dat hij me laat voelen wie de baas is. Hij slaat me verschillende keren hard op mijn poep, “Dank je “roep ik hem toe, hij neemt me bij mijn haar en duwt mijn mond tegen zijn dikke penis, ik kan niet anders dan hem in mijn mond nemen, die onderworpenheid is juist wat ik nu nodig heb, hij duwt zijn lul diep in mijn keel en neukt me in mijn mond, ik proef het voorvocht uit zijn lul. En weer volgen die slagen op mijn poep. Ik tracht gewoon naar de volgende slag. Tot hij op me gaat liggen en die dikke lul in eenmaal diep in mijn kut duwt. “Geil hoer” roept hij, “Ja, ik ben een geil hoer” roep ik terug.

Hij bonkt hard in me, en geeft me echt wat ik nodig heb nu. Hij trekt mijn hoofd omhoog bij mijn haar zodat ik kan zien hoe zijn harde paal in mijn kut pompt. Ik zie hoe het sperma van de twee vorige uit mijn kut vloeit telkens als hij in me komt. Die dikke stijve penis die ik elke keer weer in mijn openstaande kut zie gaan hitst me nog meer op. “Ik kom, ik kom, ik kan niet meer “ roep ik. “Niets van, gij wacht tot ik klaar kom, slet” roept hij.

Ik doe mijn uiterste best om mijn orgasme uit te stellen, maar bij elke stoot word het moeilijker, door dat verplicht uit te stellen is het alsof mijn orgasme zich opstapelt naar een gigantische ontlading. Eindelijk spuit hij zich leeg in mijn kut, en laat ik alles los niet enkel mijn onderlijf maar gans mijn lichaam schokt hevig en blijft schokken ik kan het niet beheren het kent geen einde ik lig hier voor hen lang nadat hij van me af is te rillen en nu en dan nog schokkende bewegingen te maken die ik niet kan controleren.

Als ik gekalmeerd ben brengen ze me wat te drinken, ze dachten al dat er wat mis was met me zo erg was het. Als ik me aankleed en huiswaarts keer naar mijn man zie ik dat mijn telefoon nog steeds open staat. “Hallo, Schatje ben je er nog?” Vraag ik, “Ja” antwoord hij “Dan weet je wat er gebeurd is, je vrouw is hard geneukt door drie mannen, zoals jij dat graag hebt, het sperma loopt nog uit mijn kut, maar ik kom naar huis en zal je wel vertellen wat er gebeurd is, maar ik denk dat je dat al weet”

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Omdat Ik Hou Van Mijn Man - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 757x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.4
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 3007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5550x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6739x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9299x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10351x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10206x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14456x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17710x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14605x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13073x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9789x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19990x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10681x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net