Opwindend.Net
Datum: 08-06-2018
Stemmen: 94x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 24492x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
De Motorvakantie - 2
Door Erolover - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Motorvakantie - 1

In een heerlijk relaxed tempo rijden we door het overweldigende Noorse landschap. Patrick blijkt de perfecte tourguide. Regelmatig stoppen we op prachtige plekken met de mooiste uitzichten. De laatste tussenstop is bij een waterval. De motorjacks kunnen even uit, en er is een mooi plekje om even in de zon te genieten. Achter haar zonnebril ziet ze Patrick terloops naar haar kijken. Ze heeft een strak shirt aan, waar haar borsten prachtig in uitkomen. Onopvallend voor de anderen strijkt ze vluchtig met haar hand over haar borsten. De spanning is duidelijk voelbaar tussen hen. Haar tepels zijn nu duidelijk zichtbaar in haar shirt. Ze kijkt de andere kant op, en ziet Irma met een glimlach naar haar kijken... hmmm... zou het zo obvious zijn?

De laatste etappe voor vandaag gaat snel voorbij,

En voor ze het weten rijden ze het uitgestrekte campingterrein op. Patrick meldt zich even bij de receptie, en al snel kunnen ze doorrijden naar de yurts.

De yurts liggen verspreid door het beboste landschap, dus veel last van elkaar heb je hier niet, bedenkt ze tot haar tevredenheid. Nadat iedereen de motors geparkeerd heeft, laden ze hun spullen af, en brengen die naar binnen. Zoals afgesproken slaapt Patrick bij haar en Johan in de yurt.

Langs de zijkant van de tent staan bedbanken, voorzien van schapenvachten, en in het midden een houtkachel met een mooie zitplek eromheen. Het diffuse licht maakt het erg sfeervol. Afgescheiden door een doek is zelfs een douche met warm water! Heerlijk!

Enigszins spannend vind ze het wel... het is nog steeds mooi weer, en de motorpakken moeten dan ook zo snel mogelijk uit!

Over een uurtje gaat de bbq aan met de rest van de groep, dus ze hebben nog even.

Patrick begint zonder enige gêne zijn pak uit te trekken, net als Johan. Ze ziet wat ze al verwacht had, een goed lijf. Hij draagt een mooie witte boxer. Zijn pik tekent zich duidelijk en indrukwekkend af...

Plagerig zegt Patrick, eindelijk de rollen omgedraaid... bevalt het wat je ziet? Voor ze kan antwoorden voelt ze de armen van Johan van achter om haar heen. Hier is duidelijk sprake van afgesproken werk. Een scheut van opwinding schiet door haar heen, en ze voelt haar lichaam gelijk reageren. Zonder aarzelen maakt Johan de rits van haar jack open, en helpt haar eruit. Hij laat zijn handen achterlangs over haar borsten glijden, en pakt haar shirt vast... Armen omhoog, fluistert hij. Ze staat met haar gezicht naar Patrick toe, en gewillig doe ze haar armen omhoog.

Heel traag trekt Johan haar shirt over haar borsten omhoog, en het shirt verdwijnt over haar hoofd...ze voelt de opgewonden blikken van Patrick over haar borsten glijden. Johan staat nog steeds achter haar, en wrijft zacht over haar buik naar haar borsten toe... God wat voelt ze zich opgewonden worden! Ze kijkt naar Patricks pik... bekneld in zijn boxer. Alle grenzen vallen weg, en traag wenkt ze hem dichterbij. Als hij vlak voor haar staat, beweegt ze haar hoofd naar hem toe... zijn lippen raken die van haar, en al snel voelt ze zijn tong tussen haar lippen door glijden. Ze pakt zijn hand, en legt die op de rits van haar motorbroek. Pak maar uit geile donder, fluistert ze in zijn oor. Zacht knijpt ze in zijn harde pik. Ze voelt hoe hij kundig haar broek losmaakt, en voorzichtig over haar kont naar beneden schuift. Ze stapt eruit... op haar string na staat ze naakt tussen Patrick en Johan in... Patrick tongt haar vol passie. Zijn handen glijden gretig over haar lijf..

ze voelt dat Johan haar string pakt, en die naar beneden trekt. Tastend zoekt ze de pikken van de mannen... hmmm... beiden zijn ze keihard! Ze zakt door haar knieën, en bijt zacht beurtelings in hun pik door hun boxer heen. Eerst pakt ze de rand van Patricks boxer. Zijn grote pik springt tevoorschijn. Keurig geschoren. Zijn ballen hangen zwaar naar beneden. Zacht trekt ze aan zijn pik. Langzaam kijkt ze omhoog, kijkt Patrick aan, en laat in één beweging zijn pik zo diep mogelijk in haar mond glijden. Patrick kreunt genietend. Met haar andere hand bevrijdt ze Johan’s pik uit zijn boxer. Zacht trekt ze hem af terwijl ze Patrick diep blijft pijpen. Ze voelt zich machtig, twee mannen alleen voor haar. Nat van haar speeksel laat ze Patrick’s pik uit haar mond glijden, en kijkt Johan aan... hij heeft een intens geile blik in zijn ogen, opgewonden van het schouwspel wat zich voor zijn ogen afspeelt... Kreunend neemt ze zijn pik in haar mond, en begint hem stevig te pijpen. Patrick’s pik glijdt heerlijk door haar handen... even gaat ze zo door, genietend van de twee verschillende pikken in haar mond.

Patrick maakt zich los van hen, en gooit snel de schapenvachten op de grond... een heerlijke plek om verder te spelen. Johan trekt haar overeind, en legt haar op haar rug op de schapenvachten.

Patrick gaat bij haar hoofd zitten. Zacht stuurt hij haar hoofd naar zijn pik. Ze heeft geen aanmoediging nodig, en gretig hapt ze zijn pik weer in haar mond. Voorzichtig begint Patrick neuk bewegingen te maken... hij kreunt hard als ze bij elke stoot hard zuigt.

Ze voelt dat Johan haar benen spreidt. Ze voelt druppels olie op haar kutje vallen... en traag over haar kontje naar beneden lopen. Zijn handen beginnen haar toch al zo natte kutje in te masseren met olie. Wat een supergeil gevoel. Telkens vanaf haar onderbuik heel zacht over haar klitje, tussen haar lippen door naar haar kontje. Ze ziet Patrick gebiologeerd kijken naar de vingers van Johan, die steeds iets dieper haar kutje in glijden. Één van zijn vingers glijdt steeds plagend langs haar kontje. Ze kreunt van genot als hij één vinger langzaam in haar kontje laat glijden.

Met twee vingers in haar kutje, en één in haar kontje,

Begint Johan haar zacht te vingeren. Hij buig voorover en begint zacht over haar klitje te likken. Ze voelt zich zo ongelofelijk geil tussen deze twee mannen in!

Patrick begint het duidelijk moeilijk te krijgen in haar warme natte mond.

Even trekt hij zij terug om bij te komen. Hij pakt de fles olie, en laat een ruime hoeveelheid over haar borsten lopen. Hij begint haar heerlijk te masseren. Zijn warme grote handen kneden haar gladde glanzende borsten, terwijl de vingers van Johan diep in haar heen en weer glijden. Dit gaat ze niet lang volhouden... als een vloedgolf overmant haar orgasme haar... schokkend komt ze met een harde kreun intens klaar op de handen van Patrick die haar borsten masseren. en de zuigende tong van Johan op haar klitje. Ze hoor Johan’s vingers soppen in haar drijfnatte kutje!

Patrick houdt haar heel lief vast, terwijl haar orgasme langzaam weg ebt...

ze komt weer een beetje bij, en glimlachend ziet ze de twee mannen van haar genieten. Ze neemt het heft in handen, en dirigeert Patrick op zijn rug op de schapenvachten. Ze gaat over hem heen op zijn benen zitten... een dikke druppel geil staat op zijn eikel. Ze pakt zijn pik vast en veert iets op. Langzaam glijdt ze met haar druipend natte kutje over zijn pik heen en weer. Ongeduldig probeert Patrick omhoog te stoten, maar met een plagerige glimlach duwt ze hem terug naar beneden.

Dan zet ze zijn dikke eikel tussen haar lippen. Centimeter voor centimeter laat ze zich met gesloten ogen over zijn pik zakken.

Zijn pik is dikker en langer dan die van Johan, die ook al redelijk geschapen is. Ze voelt haar kutje oprekken, en beweegt nog even naar boven tot zijn eikel bijna uit haar schiet. Dan laat ze zich kreunend ineens helemaal op hem zakken, zijn ballen raken haar kont. Patrick hapt naar adem. Haar kutje is heet strak en ongelofelijk nat... stil zitten ze zo even... Johan zit naast hun te kijken en is zacht aan zijn pik aan het trekken. Zo geil om zijn mooie vrouw zo te zien genieten!

Zacht begint Michelle heen en weer te bewegen, eerst kleine bewegingen, maar dan steeds langere slagen.

Patricks pik glijd glimmend van haar geil in en uit haar.

Als in trance berijdt ze hem.

Johan komt voor haar staan. Ze begrijpt wat hij wil, en opent haar mond... in hetzelfde tempo waarin zij Patrick neukt, stoot hij diep in haar mond. Ze voelt zich heerlijk kinky, aan twee kanten gelijk gevuld...

Patrick ligt heerlijk te genieten van dit heerlijke stel, dit kan nog een hele warme week worden!

Johan stapt naar achter, en ze trekt nog even aan zijn natte pik. Dan gaat hij achter haar zitten, en duwt haar zacht voorover, zodat ze op Patricks borst komt te liggen. Johan’s uitzicht is mateloos geil. Patricks pik die in Michelle’s heerlijke kutje heen en weer glijdt.

Hij vraagt Michelle om even stil te zitten. Ze weet wat er komt, een scheut van geilheid schiet door haar heen als ze Johan’s pik tegen die van Patrick voelt. Johan zet druk, en ineens voelt ze zin pik langs die van Patrick langzaam haar kutje in glijden. Ze hapt maar adem van de heerlijke pijn. Even houdt Johan stil om haar te laten wennen aan de twee pikken in haar heerlijke lijf. Het gevoel is onbeschrijflijk. Ze voelt zich volledig gevuld. Voorzichtig begint ze zelf naar achteren te stoten. Ze begint hard te kreunen van genot als de mannen een ritme vinden. Ze voelt de twee grote pikken langs elkaar heen haar kutje in en uit glijden.

Dit is zo overweldigend dat haar orgasme haar volledig overvalt... schokkend en snikkend ligt ze tussen de mannen in, die haar nu stevig door neuken. Patrick onder haar begint hard te kreunen, ze voelt zijn pik nog dikker worden en ze voelt een grote lading sperma diep in haar kutje spuiten. Er lijkt geen eind aan te komen! Johan voelt haar kutje nog strakker worden door het opzwellen van Patricks pik. Het gevoel van de spuitende Patrick in haar kutje maakt hem gek, en met een diepe laatste stoot begint ook hij te spuiten. Ook bij hem lijkt er geen einde aan te komen, en straal na straal komt diep in haar kutje terecht. Michelle is bijna in een doorlopend orgasme. Het gevoel van de tweede lading sperma in haar overgevoelige kutje wordt haar bijna te veel, en hijgend van genot zakt ze op Patrick neer... Even wordt het zwart voor haar ogen. Langzaam komen ze alledrie weer een beetje tot hun positieven. Ze voelt de twee pikken in haar langzaam slinken... Johan trekt zich langzaam terug. Zijn pik glijdt uit haar, en zacht trekt hij haar overeind. Hij slaat zijn armen om haar trillende lijf, en kust haar zacht in haar nek. Patrick streel zacht haar borsten. Ze voelt ook langzaam zijn pik uit zich glijden. Een brede glimlach breekt door op haar gezicht. Ze voelt zich intens bevredigd en tevreden, en rolt van Patrick af. Nog even ligt ze heerlijk tussen de twee mannen in, die beiden ook een gelukzalige glimlach op hun gezicht hebben.

Plots realiseren ze zich dat het bijna tijd is voor de bbq.

Godzijdank heeft de yurt ook een douche. Snel zet Johan de douche aan, en ze springen er snel onder.

Het warme water is een weldaad voor hun bezwete lijven. En terwijl de mannen haar liefdevol insmeren met douchegel, voelt ze langzaam een gestage stroom sperma uit haar gevoelige kutje lopen.

De handen van de mannen glijden alweer overal over haar lichaam. Lachend maakt ze zich uit de voeten om zich af te drogen, even geduld mannen, de vakantie is nog lang!

Snel schiet ze haar zomerjurkje van gisteren weer aan. En slaat het doek voor de ingang weg. De avondzon straalt haar tegemoet. Nog nagenietend wandelt ze rustig naar het toiletgebouw om even te plassen. Hey Michelle! hoort ze, en ziet Irma achter haar aan komen rennen. Ook zij ziet er zomers uit, leuk zo zonder motorpak! Ze draagt een strakke zwarte hotpants met een witte tanktop erboven, waarin haar borsten supergoed uitkomen. Lekker even uit dat leren pak hè? Glundert ze.

Samen wandelen we verder naar het toiletgebouw. Irma kijkt me van opzij aan met een onderzoekende blik...

Als ik niet beter wist zou ik zweren dat je net iets stouts gedaan hebt, het straalt van je af, lacht ze.

Ik voel het bloed naar mijn hoofd stijgen... mijn gezichtsuitdrukking spreekt voor zichzelf.. Met open mond staart ze me aan.. ECHT?!?! Ze schiet in de lach. Dan had ik het goed gisteravond! Ik zei al tegen Jack, er broeit iets tussen die drie. En bij de waterval wist ik het zeker! Ik wil alles horen! Zegt ze.

To mijn eigen verbazing pak ik haar arm, duw haar op een bankje, en begin ik spontaan te vertellen over wat er het laatste uur ongeveer gebeurt is.

Geboeid zit ze naar me te luisteren, en ik merk dat ze blosjes krijgt en onrustig begint te bewegen... als ik uitverteld ben zit ze dromerig voor zich uit te kijken. Ontwapend door mijn openheid zegt ze; Dat wil ik ook, met een wanhopige blik naar mij. Maar ik weet niet of Jack...

Ach meid, zeg ik, we zijn nog lang niet thuis...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Motorvakantie - 3

Zoek naar meer verhalen van Erolover...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 2699x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.2
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 5023x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.0
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 6289x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.7
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 9019x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 10232x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
:: HotWife En Meer...deel...Door: Schrijver
Gelezen: 10131x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hotwife,BBC,Cuckold,moeder,dochter,hotwife,hotdaughter
14-02
8.7
:: Mijn Eerste GangbangDoor: Fanny
Gelezen: 14338x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Gangbang Sandwich Bdsm
10-02
9.0
:: Gedrogeerd Door: Lisa-brabant
Gelezen: 17633x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Sexbios, Dwang, Pilletje
08-02
8.7
:: Onze Oppas - 7Door: Schrijver
Gelezen: 14541x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
07-02
8.7
:: De Schilderles Van De JufDoor: Timio
Gelezen: 15872x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Mindplay, Exhibitionisme, Dominant
03-02
8.1
:: Ik Ben GeilDoor: Arlette
Gelezen: 13043x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Geil...
03-02
8.4
:: Fantasie Komt UitDoor: Tomsuzanne75
Gelezen: 9769x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
03-02
8.6
:: Een Slet WordenDoor: Arlette
Gelezen: 19938x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
30-01
8.9
:: Vriendenvakantie - 3Door: Lieke
Gelezen: 10495x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vijf Stellen, Swingen, Groepsex
27-01
8.9
:: Met De BadmeesterDoor: LLisa
Gelezen: 14070x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kutje, Spuiten
26-01
8.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net