Opwindend.Net
Datum: 13-06-2018
Stemmen: 28x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 8272x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Tessa - 4
Door MissT - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Tessa - 3

Snel uit mijn werk, naar de kapper. Ik heb met Tessa afgesproken om de stad in te gaan. Eerst ff shoppen, happie eten en daarna borreltje in 't Hoekje.

De deurbel gaat, en ik doe open. Tessa, als altijd heerlijk gekleed. Een korte rode jurk, mooie fijne visgraatpanty en overknee laarzen. Vraag me af hoe ze er de hele dag op kan lopen, maar heb haar echter nog nooit op sneakers gezien.

Een kus op mijn wang en een knuffel.

Na al onze avonturen is ze nog steeds mijn "bestie"

De stad is druk, en veel mensen lopen met handenvol tasjes. De gezellige drukte maakt me vrolijk. Tessa en ik kletsen, als altijd over van alles en nog wat. Maar ons "wij hebben sex gehad" wordt gemeden. Het lijkt erop dat er 2 Tessa's zijn.

Mijn vriendin en de BDMS meesteres.

Winkel in winkel uit. Tessa past hier en daar wat kleding, en ik op jacht naar een paar sneakers en jeans.

Tessa trekt me een "kinky" lingerie winkel in. Ze snuffelt wat rond, ik voel me wat ongemakkelijk. Ze pakt diverse kinky bh's, zwart leer, rode latex, een pakje waarvan ik niet weet wat de voor of achterkant is. Bij passende strings. Haar mooie volle lijf, en het staat haar allemaal even mooi. Ze showt me elk stelletje, deurtje open, en zonder schaamte draait ze zich in het rond. Ook de verkoop medewerkster doet enthousiast, en geeft haar complimentjes.

Ze gaat schaamteloos onder de bandjes van Tessa, om alles in proporties te trekken. Ze lijkt dit dus dagelijks te doen. Tessa kleed zich wederom uit achter het deurtje, wat een klein beetje open staat. Vanaf mijn zitplek spiek ik naar haar, en de manier hoe ze zich uitkleed, haar blote borsten, het maakt me geil. Ik voel mijn pik groeien. Vanuit de spiegel wenkt ze me het pashokje in te komen.

Ik kijk om me heen en de verkoop medewerkster helpt een klant aan de andere kant van de winkel. Ik sta op loop naar binnen, en sluit de deur.

"Help eens even met mijn bh en rits van mijn jurk" kijkend in de spiegel naar mij. Ze trekt haar bourdeaux rode minimalistische bh aan, en ik duw de haakjes in de ringetjes. Heer bij passende slip staat haar weer ge-wel-dig.

Met haar hand naar achter grijpt ze mijn kruis, en fluistert zachtjes "Je geilt op me hť?" Ik ontken niets, en fluister terug dat sinds mijn verjaardag ik nergens anders meer aan denk, en ze me mijn wereld in de sex heeft verbreed. Ze draait zich om, en laat zich rap door haar knieŽn zakken. Mijn pik groeit in 1 seconde, en met 1 handeling, rist open en mijn pik is op oorlog stand. Met haar donkerrode nagels glijdt ze over mijn pik. Met haar zoete lippen zuigt ze mijn erectie in haar mond. Ze zuigt krachtig, en ik moet mezelf vast houden aan de wand van het hokje. In de spiegel kijk ik naar de vlezige billen van Tessa. Zou haar omhoog willen trekken, tegen de grote passpiegel willen duwen. Maar hou me in.

"Mevrouw? Is het allemaal gelukt" hoor ik de verkoopster buiten het hokje vragen. "Mm mm" kreunt Tessa.

Ze stopt met zuigen, trekt haar mooie rooie strakke jurkje aan, ik rits haar dicht. Ze trekt haar laarzen aan, en tot mijn verbazing trekt ze haar slip uit, en propt hem in haar handtas.

Mijn stijve pik prop ik achter mijn rits, en zeg expres hard dat die jurk dicht zit.

Ze koopt het alles, en uit een rek vist ze ook nog wat doosjes met erg sexy kousen.

We rekenen af, en met een mooi zwart tasje, gevuld met mooie lingerie lopen we de winkel uit.

Ik slaag voor mijn nieuwe schoenen, en heb 2 jeans gescored!

We hebben door de drukte in de stad een tafel gereserveerd bij de italiaan.

Voor we gaan eten brengen we de tassen naar de auto, en Tessa tut zich in de auto spiegel nog wat op.

Met haar benen buiten, en het binnen spiegeltje uitgeklapt, kleurt ze haar lippen diep rood. Zelfs dat raakt me in mijn kruis. Ik ga voor haar staan, en schuif met mijn voet haar benen uit elkaar. Haar korte jurk geeft net niets prijs, maar ik weet dat ze daar zit, met haar mooie vlezige naakte kut. Ik buk, met mijn ene hand hou ik het dak van de auto vast, en met mijn andere hand schuif ik haar jurkje nog wat meer naar boven. Langs de binnenkant van haar dijen kruip ik omhoog. Ze blijft in het spiegeltje kijken, en werkt haar make-up bij.

Ik duw met mijn voet haar benen nog verder uit elkaar, waardoor ik met mijn vinger over haar klit kan wrijven. Ik duw mijn vingers verder, en ze verschuift wat naar voren. Ik voel haar natte kutje, en ik duw twee vingers naar binnen. Ze draait, en kijkt me aan. "Ondeugend ben je" zegt ze geil.

Ze klapt het spiegeltje in en verschuift nog wat naar voren. Nu kruipt haar jurkje over haar billen. Ik duw 3 vingers met gemak in haar natte grotje. Ze rijdt me tegemoet, en houdt zich stevig vast aan de stoel en het dashboard. Ik vinger haar kut diep en snel, ze kreunt en kijkt me geil en goedkeurend aan. In de verte van de garage hoor ik geroezemoes, en trek mijn vingers terug. Ik duw ze in de mond van Tessa, en ze likt ze gretig af, met haar ogen gesloten.

Ze komt overeind, stapt van de stoel, en trekt haar jurkje recht. Ik sluit de deur.

Rumoerig, warm en druk, op de achtergrond moderne muziek.

We bestellen, glaasje wijn, wat brood.

Wachtend op ons hoofdgerecht, voel ik een voet in mijn kruis. De hoge laarzen van Tessa. Ze duwt hard tegen mijn pik, en mijn ballen. Hij groeit, en dat merkt Tessa ook.

Ze bukt, trekt haar laars uit, en met haar zijde zachte kousen wrijft ze over mijn pik. Ze staart me aan, en vraagt me of ze me opgeilt. "Mijn beste vriendje is een lekker geil ding" zegt ze me. "Ik wil je hier klaar laten komen, nog voor het hoofdgerecht"

Ik kijk haar aan en bedenk me hoe ze dat wil doen.

Ze duwt nog harder tegen tegen mijn kruis en mijn pik groeit snel. Het idee dat ze mij neukt. Dat gevoel maakt me geil. Ik voel mijn anus, ik voel mijn anus samen trekken bij het gevoel alleen. Tessa kijkt me aan en zegt me dat ze me klaar laat komen. Ze zegt me mijn broek los te maken. Ik kijk om me heen en er kijkt niemand. Ik open mijn rits en knoop, en bevrijdt mijn erectie. Ineens voel ik een tweede voet, ze zakt wat onderuit, en nu met beide voeten masseert ze mijn erectie. Jezus wat een geil wijf. Ik voel haar sterke strakke voeten mijn pik bewerken.

Het hoofd gerecht, en nog 2 glazen heerlijke wijn. Ze gaat gewoon door met de ober die ons eten uit serveert.

Ik heb moeite om hem aan te kijken. Zeg netjes, al kreunend, dankjewel.

Mijn pik zwelt, ik haar voeten gaan snel en stevig. Ik ben zo geil. Met mijn hand onder de tafel pak ik mijn pik, en 1 voet van Tessa... en ik trek me af langs haar zachte kous.. ik kom.. ik spuit mijn zaad op haar voet. Godverdomme. Ik ben klaargekomen, in een vol restaurant!! Ze zet haar voet op de grond, reikt met haar hand naar beneden, en zie hoe ze mijn sperma van haar vingers likt.

Ik excuseer me, loop naar het toilet, pik netjes opgeborgen.

Espresso toe.

We stappen een bom volle kroeg in.

We schuiven stap voor stap richting de achterzijde van het pand.

't Hoekje, de kroeg waar ik Tessa heb leren kennen.

De muziek staat hard, de sfeer is gezellig. Ik bestel drankjes, en daar ik rij, fris voor mij, en een roseetje voor Tessa.

We kletsen wat met bekende, Tessa danst er lekker op los, mijn hemel, die kont in die jurk, wetende dat ze geen slip draagt. Het wind me weer op.

Ze grijpt haar tas van de barkruk, en loopt naar het toilet. Ze fluistert dat als ze te lang weg blijft ik haar moet komen zoeken. Ik wacht een minuut of 5 en besluit me naar het dames toilet te begeven.

Ik kijk wat rond, en de laatste deur staat op een kier. Dames voor de spiegel die hun make-up bij werken, geven me geen aandacht. Ik spiek om het hoekje, en Tessa heeft het mindervalide toilet bezet.

Ik loop naar binnen, sluit de deur.

Binnen 1 minuut tongen we, kleden elkaar uit, en zet ik Tessa tegen de wand. "Ik ga je neuken bestie"

"Mij de hele dag opgeilen"

Ik zet haar tegen de muur, als of ze gefouilleerd moet worden. Schop haar voeten wat meer uit elkaar, en ze duwt haar vlezige kont naar achter.

Ik pak mijn pik, en met gemak duw ik hem in de reet van Tessa. Ik ram, en duw en neuk Tess in haar reet.

Ik draai haar om, richting het toilet, en met 1 voet op het toilet, en haar natte geile vlezige kut naar achter steek ik mij pik in haat natte grot.

Ik neuk haar kut, en ik vouw mijn hand om haar keel. Ze gooit haar hoofd naar achter en fluistert "harder, dieper, neuk me harder bestie"

Dan een klop op de deur.

"Hallo? is daar iemand in dit toilet"

Ze draait zich om en legt haar hand voor mijn mond.

Tessa roept "bijna klaar" en loopt naar de deur. Ze opent hem en tot mijn verbazing laat ze een wat oudere roodharige vol borstige vrouw binnen, en draait de deur op slot. Mini rok, high heels, panty en een wit bloesje, waar haar tieten bijna uitvallen.

Tessa grijpt mijn hand en plaatst hem op de was bak. "Bukken" zegt ze me.

Ik gehoorzaam, en pak de wasbak met beide handen vast. Stap iets naar achter en buk diep.

De rond borstige rode dame rommelt in haar tas, en uit mijn ooghoek zie ik dat ze een dildo vastmaakt in een tuigje. Tessa duwt met twee handen mijn reet uitelkaar en begint mijn anus te likken. Haar tong glijdt hard en stevig langs mijn opening.

Haar spuug loopt via mijn ballen, en voel haar tong mijn anus. Strak opent ze mijn billen, stapt opzij, en ik voel eerst 2 vingers in mijn reet, ik voel latex, ze draagt handschoentjes. Het voelt prettig, en glad. Ze duwt nog een vinger erbij en ik voel een tweede paar vingers in mijn anus glijden. Beide dames strekken mijn anus, neuken me en likken mijn reet. Mijn ballen zijn nat. Mijn pik zo hard als staal.

Ik voel nog vingers en twee handen die mijn billen spreiden. Dan voel ik de druk. Een enorme dildo wordt in mijn anus geduwd. Ik zet me schrap tegen de wasbak, en mijn voeten stevig op de vloer. Ik ontvang dit heerlijke ding. Hij is niet alleen dik maar ook lang. Ik voel hem naar binnen glijden, in en uit.

De rondborstige vrouw grijpt mijn heupen, neukt me hard. Tessa tikt tegen mijn pik en ballen. Het is zo geil.

De dames maken me gek, en ik weet dat ik niet te veel herrie moet maken, maar godverdomme wat voelt dit goed!

Ze neukt me minuten lang, stevig en laat de dildo steeds net niet uit minn anus glijden, zodat ik hem in zijn geheel steeds opnieuw voel.

Tessa bewerkt mijn pik. Met haar hand en mond. Ik ontplof.

"Tessa ik kom"

"Tessa mag ik komen?"

Ze kijkt me aan met haar prachtige groene ogen, en knikt. Mijn anus geneukt en Tessa die me zuigt en trekt.

Ik spuit haar mond vol, en de dildo glijdt uit mijn anus.

Nog een roseetje?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa)

Zoek naar meer verhalen van MissT...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 2283x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
19-03
9.0
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 9168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
:: Weekendje WegDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 12520x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Welness, Groepseks, Lesbisch, Massage
15-03
8.5
:: Cadeautje Van Mijn ManDoor: Kiarawilmeer
Gelezen: 15689x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-03
8.3
:: Isabel In Het RestaurantDoor: Isabel
Gelezen: 14267x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibitionistisch, Zaadsletje, Pijpen, Gebruikt Worden
08-03
8.0
:: AutopechDoor: Arlette
Gelezen: 18110x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken,
05-03
8.5
:: Nieuwe Job - 5Door: Ellen
Gelezen: 11412x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Negers, Dikke Tieten
28-02
8.8
:: Gebruikt Als Een Geile SletDoor: Sophie95
Gelezen: 20375x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Slet, Gangbang, Meerdere
26-02
8.7
:: Donderdag SexbiosavondDoor: Lisa-brabant
Gelezen: 16481x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
20-02
8.2
:: Maria Leeft Zich Uit 5 #Door: Maria
Gelezen: 9013x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Plassen, Dikke Piemel
20-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4 (suzan)Door: Westland_cpl
Gelezen: 6188x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Swingen, Vrienden VMVMV
19-02
9.0
:: Vriendenvakantie - 4Door: Xander
Gelezen: 10893x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vrienden, Vakantie, Groepsex, Swingen, Partnerruil, Ongeremde Sex, Vingeren
19-02
9.1
:: Het ParkDoor: Arlette
Gelezen: 11176x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Exhibi, Pijpen, Neuken
18-02
8.6
:: Partnerruil Werd GangbangDoor: Peter
Gelezen: 14252x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
7.8
:: Ultieme FantasieDoor: Ellev
Gelezen: 12717x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-02
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net