Opwindend.Net
Datum: 08-01-2017
Stemmen: 65x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13914x
Lengte: Lang
Friends With Benefits
Door Studentje - Zoek naar meer...

Casper was een leuke jongen om te zien met blonde haren, blauwe ogen en een normaal lichaam, sociaal en niet verlegen. Toch lukte hem het maar niet om ooit een meisje te versieren, aangezien hij vaak compleet dichtklapte als hij een meisje aan wilde spreken in de kroeg. Dates had hij niet vaak, omdat het eerste contact juist zo moeilijk met hem was. Van online daten en tinder wilde hij niks weten, voelde hij zich nog te goed voor. Op zijn studie had hij nooit moeite om met een meisje te praten, aangezien hij dat niet deed om te regelen maar om het over de studie te hebben. Ook met zijn vrouwelijke collega’s zat hij graag aan de bar een drankje te doen, maar hij zou er nooit over nagedacht hebben om eentje mee naar bed te nemen. Doordat hij zich niet bezig hield met het versieren van studiegenoten en collega’s zou hij het ook niet doorhebben als er met hem werd geflirt, iets wat toch regelmatig gebeurde.

Onderdeel van zijn studie was toch wel het werk voor zijn studievereniging, als commissielid in menig commissie zorgde hij dat elke borrel, evenement of kamp weer een succes werd. Hij was nu laatstejaars en had de focus gelegd op het afstuderen dus commissiewerk ging er niet naast. Wel was hij aanwezig op elke borrel die georganiseerd werd en wanneer het mogelijk was ging hij mee op excursie of mee als begeleider naar een kamp, zo bleef hij toch in contact met meerdere jaarlagen van zijn studie. Ook vrouwelijke studiegenoten sprak hij veel mee, waaronder ook commissieleden van commissies waar hij deel van had uitgemaakt. Vaak was hij een bron van ervaring wat de dames zeker interessant vonden. Hij gaf ook nog wel eens bijles in vakken die hij allang gehaald had. Zo ook aan Laura, die een jaar onder hem zat maar het nog wel moeilijk had met een aantal vakken. Ze was druk bezig in twee commissies tegelijk, wat Casper dat jaar ervoor ook toevallig had gedaan. Vaak gingen de bijlessen over op een gesprek over de gang van zaken in de commissies en ook over persoonlijke dingen. Casper merkte dat hij geen moeite had om met Laura te spreken en steeds werden de gesprekken persoonlijker, zo ook op WhatsApp.

Lang had hij gesprekken met haar over van alles en nog wat tot een keer relaties de revue passeerden. Laura vroeg naar Casper z’n liefdesleven, een beetje uit het niks. Casper wist niet even goed wat hij moest zeggen, waarna hij toch opbiechtte dat hij moeilijk tegen meisjes praatte. “Je hebt anders geen moeite met mij” antwoorde Laura met een verontwaardigde smiley en een knipoog. Casper legde uit dat hij met studiegenoten en collega’s inderdaad geen last had, maar dat in de kroeg op een meisje afstappen gewoon niks voor hem was. Laura antwoorde dat zij eigenlijk niks met relaties had, je zit te veel aan iemand vast en ze vond de vrijheid wel lekker. Casper besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg of ze wel eens een one night stand had. Ze antwoorde met soms, niet heel vaak. Laura vroeg of Casper überhaupt wel eens met een meisje seks had gehad. Casper antwoorde van wel en verder niks. Laura vroeg verder en Casper vertelde dat hij op de middelbare een vriendin had en daar wel seks mee heeft gehad, maar dat het daar eigenlijk mee is gebleven. “Dus al vier jaar seksloos? Dat zijn een hoop pandapunten” grapte Laura. Casper grapte terug dat als je voor rukken mindering kon krijgen dat hij netjes zonder punten zat. Laura kon de grap waarderen. Dit soort gesprekken kwamen steeds vaker voor en Casper en Laura kwam er achter dat ze op het gebied van seks goed bij elkaar zouden passen. Zo hield Laura wel van een beetje dominant zijn en Casper liet dat graag bij zich doen. Daarnaast vonden beiden bijvoorbeeld het wel geil om speeltjes te gebruiken bij de seks en om spelletjes te doen.

Een kleine maand later vond er een borrel plaats, waar Casper ook aanwezig was. Na wat pilzen met jaargenoten en andere bekenden bij de vereniging kwam hij Laura tegen. Zij begroette hem met een knuffel. Ze was gekleed in een witte blouse met een rokje erbij en zag er prachtig uit. Casper had eigenlijk nooit goed naar haar gekeken, maar haar blauwe ogen en steil bruin haar deden wel wat bij hem. Hij bood haar een biertje aan en samen stonden ze even te kletsen over de studie samen met wat andere commissieleden en Casper vertelde de ene anekdote na de ander over zijn eerste jaren, iets waar Laura en de rest van de commissieleden graag naar luisteren aangezien alles redelijk herkenbaar was. De biertjes bleven komen en iedereen raakte een beetje aangeschoten. Hierdoor hield Laura de tijd niet meer in de gaten, om de laatste bus richting huis te pakken. Door de gezelligheid en de alcohol kwam ze er te laat achter dat ze allang weg had moeten gaan. Iedere vriendin van haar bij de vereniging had al iemand slapen dus daar kon ze het niet aan vragen. Casper zag dat Laura een beetje paniekerig om zich heen aan het kijken was en vroeg wat er was. Nadat Laura vertelde dat ze niet meer thuis kon komen en dus maar een taxi moest pakken zei hij dat het onzin was en ze bij hem kon slapen. Hij had een tweepersoonsbed en een slaapbank, dus plek genoeg en kon nog de hele nacht thuiskomen. Laura vroeg of hij het zeker wist en Casper knikte ja, waarna ze hem een paar rondes bier aanbood als bedankje.

De borrel liep op z’n eind en ook Casper vond het mooi geweest en stelde aan Laura voor om naar huis te gaan. Ze stemde hier mee in en pakte haar jas. Samen liepen ze richting station om de nachttrein te pakken. Ze hadden een hele coupe voor zich zelf en doordat ze een beetje aangeschoten waren lag het niveau een beetje laag. Laura begon over dat ze zag dat Anna, een commissiegenoot van haar, Casper wel interessant vond. Casper moest er een beetje om lachen en dacht dat het wel meeviel. “Ze zat je met haar ogen uit te kleden joh” antwoorde Laura hierop. “Groot gelijk ook met dat pak hihi” zei ze hierna. Casper wist even niks te zeggen en veranderde snel van onderwerp. “Moet je morgen nog naar college?” Laura antwoorde dat ze een dagje vrij had. Er werd omgeroepen dat ze bijna bij het volgende station waren. “Hier moeten we eruit” zei Casper en Laura volgde hem. Ze liepen naar het fietsenrek waar Casper zijn herenfiets erbij pakte. “Een dingetje, mijn bagagedrager is echt naar de klote, dus je zal op de stang moeten zitten, vind je dat erg?” zei hij. Laura vond het geen probleem en ging tussen zijn benen aan hem vastgeklampt tegen hem aan zitten. Ze hield zich de hele reis goed vast en Casper vond dit wel fijn en kreeg een beetje de kriebels in zijn broek.

Thuisgekomen was het hele huis donker. “Mijn ouders zijn een weekendje weg, dus we hebben het hele huis voor ons zelf” zei hij waarop Laura goedkeurend humde met een knipoog. Eenmaal binnen bood Casper het aan nog een drankje te doen en dat vond ze geen probleem. Tijdens het drankje begon Laura over relaties en dat ze het wel prima vond zo. “Alleen de vaste seks zou wel fijn zijn” zei ze. “Waarom geen friends with benefits? Heb je geen relatie, maar wel vaste seks, lijkt mij ook prima haha, nooit Valentijns cadeautjes hoeven kopen” antwoorde hij. “Valentijn? Bah, inderdaad, gewoon seks, verder niks” antwoorde ze daarop. Casper trok de stoute schoenen aan, ook door de biertjes die hij al soldaat had gemaakt en zei “Wij zijn eigenlijk perfecte bedbuddys, snap je hem?” Laura moest lachen en dacht even na en keek Casper diep in de ogen aan. “Zou je dat willen? Ik wel hoor” antwoorde ze.

Casper keek haar verbaasd aan, “serieus?” vroeg hij. Ze antwoorde niet en kwam met haar mond richting de zijne. Wat begon met slechts een kus werd snel een tongzoen die lang doorging. Beiden herkende ze elkaars lichamen met hun handen, waar Casper toch duidelijk nog even inhield. Laura merkte dit en hielp hem een handje door een van zijn handen op haar borst te plaatsen. Langzaam begon hij haar borsten ook te verkennen. Laura vond dit kenbaar lekker door licht gezucht tussen de zoen door. Casper brak even de zoen af en stelde voor naar boven te verhuizen. Eenmaal de kamer aangekomen vlogen ze elkaar weer in de armen en begonnen ze langzaam kledingstukken van elkaar uit te trekken. Laura begon met het jasje van Casper z’n schouders af te schuiven. Casper maakte vervolgens een voor een al de knoopjes van Laura haar blouse los. Een wit topje kwam tevoorschijn met aan de zijkanten een zwart kanten bh die net uitstak. Laura volgde Caspers voorbeeld en begon zijn blouse los te knopen. In tegenstelling tot Laura had hij geen shirt er onder aan en verkende ze vervolgens zijn bovenlichaam na het ontknopen van de laatste knoop met haar handen. Een van die handen gleed vervolgens omlaag naar de inmiddels redelijke bobbel in zijn pantalon. Licht giechelend keek ze hem aan en hij keek geil terug. Ze begon die bobbel langzaam te masseren waardoor hij alleen maar groter werd. Casper antwoorde met een lange tongzoen terwijl Laura de bobbel masseerde en Caspers handen Laura haar lichaam verkende. Borsten, rug, kont en onderbenen sloeg Casper niet over, tussen de benen liet hij voor later over. Hij ging verder met het uitkleden van Laura door haar shirt uit te trekken en haar rok langzaam omlaag te trekken. Een zwart kanten bh en een zwarte slip kwamen tevoorschijn. Laura ging door met het verwennen van zijn kruis en maakte zijn riem los en schoof zijn pantalon omlaag. De boxer die Casper aanhad was ook snel uit en Laura pakte Casper zijn inmiddels stijve lul stevig vast en begon die langzaam te masseren. Dit gevoel was zo intens voor Casper dat hij een klein kreuntje liet ontsnappen, wat Laura alleen maar meer aanspoorde om hem meer te verwennen. Met haar andere hand begon ze zijn ballen ook zacht te masseren, iets wat Casper merkbaar lekker vond. Ze ging even door tot Casper het tijd vond om de rollen om te draaien en Laura op zijn bed te leggen. Hij kuste haar in haar nek en gleed met een hand van haar borsten naar beneden, tot hij bij haar navel aankwam. Daar twijfelde hij duidelijk waarna Laura zijn hand verder duwde en tussen haar benen belandde. Hij begon langzaam zachtjes over haar slipje te strelen, over haar lipjes heen. Hij kon de warmte van haar kut voelen en ging langzaamaan steeds dieper tussen de lippen door en versnelde een beetje. Ze genoot hier duidelijk van door het te laten weten met zachte kreuntjes. Hij besloot haar verder uit te kleden en na enige moeite was haar bh uit en kwamen haar borsten tevoorschijn. Hij masseerde die met de ene hand en schoof de hand die al tussen haar benen zat haar slipje in. Hij merkte dat ze al redelijk opgewonden was want haar lippen waren al best nat aan het worden en wond haar op door haar verder te verwennen. Ook liet hij af en toe een vinger naar binnen glijden, wat ze duidelijk lekker vond. Hij kuste haar in haar nek en gleed langzaam naar beneden, via haar tepels naar haar lippen. Daar begon hij zachtjes met tussen de lippen door likken. Hij merkte dat ze op een bepaald plekje extra gevoelig was, iets wat hij bij z’n middelbare school vriendin nog nooit had gemerkt en besteed daar de meeste aandacht aan. Laura lag duidelijk te genieten, want ze begon langzaam te kronkelen van genot. Haar ademhaling versnelde en ze begon langzaam klaar te komen, waarna ze bijna alle spieren in haar lichaam aanspande en in een diepe kreun klaarkwam. Laura moest duidelijk even bijkomen hiervan en Casper ging naast haar liggen. Laura leek langzaam bij te komen toen ze weer in een lange tongzoen verstrengeld raakten.

Dit was ook het moment dat zij de leiding over nam en Casper op zijn rug duwde. Ze vroeg of hij condooms had liggen, iets wat hij toevallig nog voor de zonvakantie van afgelopen zomer had gekocht maar niet nodig heeft gehad. Ze pakte er een uit de verpakking en liet die vakkundig over zijn pik heen glijden. Ze ging boven hem zitten en zoende hem, terwijl ze zijn piemel haar kutje in begeleide. Langzaam begon ze hem te berijden, terwijl hij met zijn handen haar borsten masseerde. Ze kreunde zachtjes en ging steeds sneller. Casper merkte dat hij dit wel heel lekker begon te vinden en zijn orgasme eraan kwam. Dit gaf hij aan Laura ging op handen en knieën zitten. “Nu ben jij de baas” zei ze. Dit liet Casper zich geen twee keer zeggen en zette zijn lul tegen haar lippen aan en schoof hem naar binnen en begon haar op z’n hondjes te nemen. Hij versnelde langzaam, iets waar ze duidelijk van genoot. Hij had duidelijk de controle over haar en vond dit ook een heerlijke machtspositie. Dit bleef hij even doen tot hij merkte dat hij zich niet meer kon houden en gaf dit aan. Laura draaide zich om en haalde in een soepele beweging het condoom eraf en begon Casper te pijpen. Casper begon zijn hoogtepunt te krijgen en begon hard te hijgen en kwam in Laura haar mond klaar. Ze had dit duidelijk eerder gedaan en slikte alles bijna vakkundig door.

Naakt gingen ze op bed liggen, na een kleine zoen vielen ze beiden in slaap. De volgende ochtend werd Casper wakker en vond een briefje op zijn bureau naast zijn bed: “Lieve Casper, ik werd wakker gebeld door mijn baas die vandaag mensen te kort komt, dus ik ben opgestaan en richting werk gegaan. Jij lag te diep nog in slaap en wilde je niet wakker maken. Gisteravond was super lekker en moeten we snel weer doen, bij mij misschien de volgende keer? Kus, Laura”. Na het lezen van het briefje sliep Casper nog even verder en droomde heerlijk terug aan de geweldige avond die hij had beleefd.

Zoek naar meer verhalen van Studentje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net