Opwindend.Net
Datum: 08-01-2017
Stemmen: 25x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 5384x
Lengte: Gemiddeld
Een Geile Ontmoeting
Door Mark - Zoek naar meer...

Het was een prettige dag vroeg in de lente en ik besloot om een wandeling in de duinen te gaan maken. Voor de zekerheid nam ik mijn handdoek mee. Na een wandeling van een half uur zag ik wat meiden die heerlijk aan het zonnen waren, eentje topless. Wat Rood liep ik door maar ik moest er steeds aan denken. Langzaam kwam er een bobbel in mijn broek en werd ik geiler en geiler. Eerst probeerde ik het te negeren maar ik was zo geil dat het niet meer lukte. Ik was de laatste 20 minuten niemand tegen gekomen en zag besloot om de struiken in te duiken. Na het volgen van een kort overwoekerd pad kwam ik op een kleine beschutte open plek. Ik legde mijn handdoek neer en begon me rustig uit te kleden. Mijn paal was ontzettend stijf ik ging er lekker voor liggen en begon heerlijk met mezelf te spelen. Na een tijdje hoorde ik tot mijn schik wat. Ik keek rond en zag vlakbij in de bosjes een jonge vrouw staan, kijkend naar mij met een hand in haar kruis. Ze was, net als ik geschrokken. Toen giechelde ze en stapte ze de open plek op. “ik heb je toch niet te erg laten schrikken” zei je met een warme hijgende stem. “nee hoor” antwoorde ik. Ze keek me aan en ik nam haar goed in me op, ze was lang bleek en slank had rood haar en mooie groene ogen. Ze had mooie ronde borsten en door haar topje zag ik duidelijk haar tepels. “mag ik mee doen? “ vroeg ze met een uitdagende blik in haar ogen. “ehm natuurlijk” langzaam kleedde ze zich uit en legde al haar kleren op bovenop de mijne. Ze ging naast me zitten en streelde mijn pik totdat hij weer net zo stijf werd als eerst. Even keek ik verbluft naar haar, gebeurd dit echt, vroeg ik mezelf af. Ze ging er wat beter voor zitten en begon eerst met het likken van me pik, langzaam ging ze met haar tong op en neer langs te schacht en maakte rondje rond mij eikel. Langzaam sloot ik mijn ogen van genot. Daarna ging ze over op pijpen. Ik zag een van haar handen afglijden naar haar spleetje. “zullen we anders standje 69 doen?” vroeg ik. “lijkt me heerlijk” antwoorde ze geil. Ik ging liggen en zei ging bovenop ik spreidde haar heerlijke lipjes en begon haar te beffen, ze was als goed nat. Rustig ging ik met 2 vingers naar binnen en begon haar lekker te vingeren, steeds wat sneller. Aan haar gekreun te horen genoot ze er erg van. “je mag me wel nemen” kreunde ze geil. Dat liet ik me geen 2x zeggen snel stond ik op en na ze mijn plaats in, vingerde haar nog eens goed en betrad toen langzaam haar strakke kutje. “ohhhh jaaa” kreunde ze. Rustig ging ik steeds dieper en sneller. “nu ik kreunde ze” en snel wisselde we. Toen ze eenmaal boven zat ging ze helemaal los, steeds sneller en sneller en luider kreunden kwamen ik tot mijn hoogtepunt. Ik legde haar neer en begon haar uit alle macht te beffen en te vingeren en naar paar natte minuten vol gekreun kwam ook zij tot een hoogtepunt.

Uitgeput lagen we naakt naast elkaar op de handdoek. “hoe heet je vroeg ik” “Lotte” antwoorde ze “en jij” “mark” antwoorde ik. Ze lachte “ben je altijd zo wild en geil Mark?” vroeg ze “ja hoor” antwoorde ik. “ga je meer voor een 2de ronde bij mij thuis” vroeg ze en ze keek me hoopvol aan “lijkt me heel geil lotte” zei ik. Snel kleedde we ons aan en liep ik met haar mee naar haar appartement aan het strand.

“vertel eens over jezelf Mark” vroeg ze terwijl we op de bank gingen zitten. “nou ik ben dus Mark en ben 22 ik studeer psychologie en jij” “oh, ik ben 28, hopelijk vind je dat niet erg, en ik run een uitzendbureau hier in de stad” even keek ze me onzeker aan “28? Dat geeft niks lachte ik” Na even op de bank te hebben gezeten gingen we al zoenend naar haar slaapkamer, waar ze op de rand van het bed ging zitten en iets wat onzeker haar nachtkastje open deed “dit zijn mijn lover” zei ze wijzend op een paar dildo’s en vibrators “oh wie is je favoriet?” ze pakte een lange roze vibrator. Ik knielde voor haar en pakte de vibrator, ik zette hem aan en begon haar te beffen terwijl ik haar verwende met de vibrator, ik zette hem steeds wat harder en harder totdat ze schokkend tot haar hoogtepunt kwam.

Daarna trok ze me het bed in en begon ze me heerlijk te pijpen en voor ik het wist spoot ik haar hele gezicht onder. Na zich te hebben gewassen kwam ze naast me liggen. “ik moet zo weg, kom je nog een keer?” vroeg ze “natuurlijk” Sindsdien heb ik veel geile avonturen met haar beleeft maar dat komt later wel.

Zoek naar meer verhalen van Mark...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net