Opwindend.Net
Datum: 11-01-2017
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 7299x
Lengte: Gemiddeld
Eerst Maar Wat Eten
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Ik zat laatst koffie te drinken in de stad. Ik had net een artikel klaar en besloot mezelf aan de overkant van de straat op een cappuccino te trakteren. Ik zat op mijn favoriete plek toen ik plots hoorde dat iemand mijn naam noemde en toen ik opkeek stond er een dame voor me. Rond de vijftig schatte ik met prachtig lang zwart haar en keurig opgemaakt, lange donkere jas en bijpassende hoge puntlaarzen.

Ik wilde niet onbeleefd overkomen en bood haar aan bij mij te komen zitten.

"Dag met Gitta" zei ze. Ik moest glimlachen. Ik wist nu wie het was.

"Herken je mij nog" vroeg ze.

Niet direct maar de herinneringen kwamen snel terug. Ruim twintig jaar terug leerden we elkaar kennen op kantoor. Gitta was een zo'n stille typ die niet veel zei. Altijd zwaar opgemaakt en aparte kledij. Op het oog pasten we niet bij elkaar. Maar het was toch deze Gitta die mij voor het eerst leerde hoe een vrouw te beminnen. Weken lang waren we op ontdekkingsreis. Maar zo plots als het begon eindigde het ook. Gitta wilde niet verder, ze kon het niet. Ik begreep er toen niets van, wat ik ook probeerde ze wilde niet met mij verder. Met een gebroken hart heb ik het erbij gelaten. Nu twintig jaar later zat ze weer voor me.

"Sorry maar ik herkende je niet. Mijn welgemeende excuses. Ik ben jou nooit vergeten" zei ik. "Hoe gaat het met jou, vertel hoe het je vergaan is."

Gitta vertelde haar verhaal, over haar carričre, dat ze de zaak nu had overgenomen van haar ouders, de vele uren die ze maakte, haar mislukte huwelijk. Ook ik vertelde mijn verhaal over wat het leven mij gebracht had, over mijn werk en over mijn gebroken relatie.

We hebben daar zeker een uur of twee gezeten toen we merkten dat het al donker was en ik bood aan om ergens te gaan eten. Buiten regende het heel hard. Gitta mij vroeg om bij haar thuis wat te eten. Het toeval wilde dat zij een paar dagen terug op loopafstand een appartement had betreden. Zo goed als kwaad als het ging baanden we ons een weg door de regen naar haar appartement. We kwamen redelijk doorweekt aan. Ik vroeg haar om een handdoek om mij af te drogen en bleef in de hal staan wachtten. Ze kwam met een badjas terug.

"Waarom neem je niet een lekkere warme douche, ondertussen doe ik je natte kleren in de droger." Ik ging naar de badkamer een kleede me uit, deed meteen de badjas om en gaaf haar de natte kledij. Ging de badkamer weer in en begon aan een lekkere warme douche.

Terwijl ik lekker onder de warme straal stond ging de deur open van de douche cabine en stapte Gitta naar binnen. Ik schrok en stapte opzij. Dat had ik niet verwacht. "Ik kom er ook even bij als je het niet erg vindt" zei ze terwijl ze onder de straal ging staan. Ze begon zich in te zepen. Al die tijd stond ik er een beetje half bij en ernaar te kijken. Terwijl ze haar haar afspoelde zag ik pas hoe aantrekkelijk ze was. Niets veranderd. Nog steeds de grote tatoeages op haar rug tot voorbij haar kont. Vanaf haar schouders tot haar elleboog zat ze ook onder. Als zakenvrouw moest ze dit goed afdekken bedacht ik me. Ik had er net niets van gezien toen we wat dronken. Ik vond het aanblik toch enigszins erotisch.

Ik voelde mijn pik hard worden terwijl ik naar haar keek. Ik probeerde haar wat meer ruimte te geven zodat ze zich beter kon afspoelen maar kon niet voorkomen dat we zo dicht tegen elkaar aan stonden dat ze met haar kont mijn pik tegen mijn lijf aan duwde. Ik pakte haar toen bij haar borsten vast en kneep zacht erin terwijl mijn duimen over haar harde tepels gingen. Ondertussen bewoog ze zachtjes met haar kont op en neer tegen mijn pik aan.

Ze draaide zich om kuste me op de mond en keek me dromerig aan. We kusten elkaar weer maar nu raakten onze tongen elkaar terwijl ze zachtjes aan mijn pik trok. Ze beet me heel zachtjes op mij lip en zakte langaam door haar knieën. Ik keek naar beneden en voor ik er erg in had, had ze mijn pik in haar mond. Ik voelde haar tong over mijn eikel gaan terwijl ze langzaam haar hoofd op een neer bewoog. Voor mij was het weer een tijdje terug dat een vrouw mij oraal bevredigde. Ik genoot ervan terwijl mijn pik in en uit haar mond ging. Ze liet toe dat ik haar bij haar hoofd vasthield terwijl ik haar voorzichtig in haar mond neukte.

Ze stopte en ging uitdagend met haar rug naar mij toe staan. Ik kon niets anders doen dan mijn pik in haar kut steken. Hij gleed er gemakkelijk in tot halverwege. Met een ferme stoot schoot ik helemaal door en ze kreunde daarbij zachtjes. Ik begon haar zachtjes te neuken en daarna steeds sneller terwijl ik haar kont stevig vasthield. "Zullen we naar de slaapkamer" vroeg ze kreunend.

Ze liep voor me uit en ging op z'n hondjes voor me zitten. Ik duwde haar naar beneden en vroeg haar op buik te gaan liggen. Voorzichtig duwde ik mijn pik in haar kut. Terwijl ze haar benen tegen elkaar aandeed stoote ik voorzichtig zo diep mogelijk. Elke keer als mijn pik naar achteren gleed kreunde ze zacht. "Ik wil op je zitten" kreunde ze zacht. "Mag dat?"

Ik haalde heel langzaam en plagerig mijn pik eruit en ging op mijn rug liggen.

Vervolgens ging Gitta zo wat op mijn gezicht zitten. Ik kon haar kutje nu goed zien. Ik haalde mijn tong door haar spleet heen. En ze kreunde. Ik deed het nog een keer. Vervolgens begon ik over haar klit te wrijven met mijn tong terwijl ik mij handen op haar kont had. Ik kon de zachte rozensmaak van haar zeep nog proeven door haar eigen vocht. Ze kreunde nu harder en regelmatiger dan voorheen. Ze boog nu voorover en pakte mijn pik met beide handen vast en begon er aan te trekken terwijl ik haar aan het likken was en opnieuw ging mijn pik haar mond in.

Ze trok er hard aan terwijl ze met haar tong over mijn eikel ging. Zo mocht van mij zo uren doorgaan.

Ze richtte zich op en schoof richting mijn pik en ging er boven hangen. Ze nam mijn pik in haar hand en duwde deze in haar kut. Ze begon het erin en eruit te bewegen. Ik besloot tussendoor ook te stoten. Ze kreunde hierdoor. Ze leunde achterover steunend op haar handen. Ik pakte haar nu bij de borsten terwijl zij het tempo bepaalde. Ze draaide zich om en ging op haar rug liggen. Ik ging voor haar zitten terwijl ze haar benen omhoog hield. Ik kon er zo diep in en begon hard te stoten. Ze kreunde en kreunde terwijl ik doorstootte. Ik plaatste mijn armen onder haar benen zodat ze haar handen nu vrij had. Ze begon over haar klit te wrijven terwijl ik haar neukte. Ik voelde haar kut regelmatig en steeds sneller samen trekken tot ze zich zelf liet klaarkomen. Ze kneep in mijn armen trilde helemaal op dat moment. Ik stopte even om haar het moment te gunnen maar ik moest van haar doorgaan. Zij ging weer verder met haar klit. Weer voelde ik dat zij zichzelf voor de tweede keer naar een orgasme aan het wrijven was. Ik voerde het het tempo zo hoog mogelijk op. Ik voelde dat ze elk moment kon gaan komen terwijl ze volop kreunde. Ik kon de energie van haar kut rond mijn eikel voelen en mijn hoogte punt naderde sneller dan gedacht. Terwijl ik doorzette om zelf klaar te komen kwam ze al spuitend klaar terwijl mij pik uit haar kut geperst werd. Op dat moment kon ik het niet meer houden. En terwijl zij lag na te schokken trok ik mijzelf klaar en spoot alles tegen haar kut aan.

Wat hadden we er een bende van gemaakt. Ik ging tegen haar aanliggen en kuste haar borsten. Ze nam me stevig in haar armen en vroeg waar ik aan dacht terwijl ik naar het plafond staarde. Ik had maar een gedachte eigengelijk, misschien moesten we maar eens wat gaan eten...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net