Opwindend.Net
Datum: 14-01-2017
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 7887x
Lengte: Kort
Gewoon Op Kantoor - 3
Door Leo - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gewoon Op Kantoor - 2

Veel mensen hebben last van blauwe maandag. Vaak gepaard met depressiviteit. Tim en Sascha bespraken dit tijdens hun lunch. Sascha had op het internet wat artikelen hierover gelezen. Ook had ze er een gelezen waarin in stond dat onderzoekers in Amerika hadden ontdekt dat het slikken van zaad ook kan werken als antidepressivum. Tim geloofde dit niet.

Sascha haalde haar mobiel te voorschijn en ging op zoek naar het artikel. Die was snel gevonden. Ze appte de link door naar Tim. Tim las het artikel. Er waren meerdere links op de pagina die doorverwezen naar dergelijk artikelen. Ze gingen allemaal over hetzelfde. Van werking als antidepressivum tot zelfs stimulering van huidvernieuwing. Hij las de artikelen vluchtig door maar geloofde daar niet zo in. Als het echt waar was zou de wetenschap er al lang wat mee gedaan hebben. Terwijl hij dit aan het lezen was had hij niet in de gaten dat Sascha was weggelopen. Opnieuw verscheen er een bericht op zijn mobiel. "Dames toilet laatste deur. Ben depressief"

Tim voelde al waar dit naar toe ging. Hij borg zijn mobiel op in zijn colbert en ging naar de toiletten. Voorzichtig keek hij om het hoekje of er geen dames binnen waren en liep door naar de derde deur. Hij appte dat hij er was. De deur ging van het slot af en hij ging snel naar binnen en sloot deze weer af.

Sascha zat voor hem en begon over zijn pik te wrijven tot ze voelde dat hij hard genoeg was. Tim haalde zijn harde pik te voorschijn. Ze begon hem eerst af te trekken om hem extra te stimuleren. Ze plaagde hem een beetje door zachtjes met haar tong heel zachtjes over zijn eikel te gaan.

Voordat Sascha zijn pik helemaal in haar mond nam begon ze zachtjes te likken, van de schacht richting de eikel. Ze nam zijn pik in haar mond en liet het goed glijden. Ze varieerde haar bewegingen en wisselde regelmatig van tempo. En daarbij voerde ze het ritme en tempo wat op. Haar hoofd ging hierbij helemaal op en neer zodat zijn hele pik bestrijkt werd. Daarbij likte ze ook nog over zijn eikel. Tim begon nu in een ongekende extase te raken. Hij wist niet wat hem overkwam. Ondertussen draaide ze met haar tong rondjes over zijn eikel en maakte ze draaiende bewegingen rondom zijn stam. Af en toe maakte ze het extra nat met speeksel zodat haar hand gemakkelijk over zijn pik gleed. Ze maakte hem helemaal gek door af en toe aan zijn ballen te zuigen. Met haar tong ging ze af en toe vanaf zijn eikel tot onder zijn ballen en weer terug omhoog. Daarbij keek ze hem geil aan. Hij had het niet meer hij ging nu komen. Met korte spuitmomenten spoot hij haar mond vol. Sascha wachtte rustig af totdat er niks meer kwam en slikte het geheel door alvorens de laatste druppels er uit te zuigen. Voorzichtig borg Tim zijn gevoelige pik weer op alvorens met alle voorzichtigheid het toilet te verlaten. Hij mocht daar immers niet gezien worden.

Aan het eind van de dag liepen ze weer samen het pand uit. Ze kwamen bij de uitgang de werderom de conciŽrge tegen. "En nog last gehad van blauwe maandag" vroeg hij. Sascha moest glimlachen en zei "blauwe maandag zal nooit meer hetzelfde zijn." Ze liepen lachend door en wensten hem een fijne avond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Gewoon Op Kantoor - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net