Opwindend.Net
Datum: 21-05-2017
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 19781x
Lengte: Zeer Lang
Dames Bestaan Niet
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Uit de serie Tuinman Kees

De hoofdpersonen in deze serie zijn Kees, freelance hovenier, zijn vriendin Mies die fysiotherapie studeert, haar oudere zus Mattie en haar jongere zusje Lollie en verder zijn er nog “tante” Ellie en “oom” Dick (vrienden van de ouders van Mies) die in een villa aan de rand van het dorp wonen. Ook zijn er nog diverse leuke neven en nichten. Alle verhalen zijn los van elkaar te lezen.

Kees hing tegen de balie van het tuincentrum een beetje te lummelen. Een poosje geleden was hij bezig geweest in de de houtschuur, toen Alie naar hem toekwam. Alie was een collegaatje die de heesters en bomen administratie deed. Ze had een grote behoefte aan seks en als het even kon probeerde ze Kees te strikken voor een snelle wip. Ze liep vandaag rond in een angoratruitje en een korte katoenen rok. Alie had enorme tieten en daar was ze best trots op. Ze was nog maar net twintig, maar doordat ze zo fors was zag ze er veel ouder uit.
Kees was bezig geweest om een stel paalhouders voor een hek bij elkaar te zoeken uit een bak met allemaal ongeregeld spul toen ze de schuur binnenkwam. Alie ging naast hem staan met haar rug tegen de kast en keek hem van opzij aan. Ze streelde even als terloops met haar handen over haar borsten.
Kees zag het maar reageerde er niet op.
Alie zei niets maar haar wangen werden nog wat roder. Ze pakte een harkje met een korte gelakte steel en begon daar gedachteloos mee te spelen. Kees zag dat ze de hele tijd een aftrekkende beweging maakt over het steeltje. Ze kwam nog dichter bij hem staan.
"Kees...ik heb zin in je..."
Kees trok haar mee naar het eind van de schuur. Daar stonden een stel grote schotten en er lagen stapels kunstgrasmatten. Hij draaide Alie met haar rug naar hem toe en stak hij zijn handen onder haar trui. Hij wist dat ze het heerlijk vond om op deze manier bij haar tieten gepakt te worden.
Alie gooide haar hoofd achterover en liet zich in haar nek zoenen door Kees.
“Oooh, wat doe je dat toch altijd lekker” kirde ze geil. Ze duwde haar billen naar achteren zodat ze Kees’ pik tegen zich aan kon voelen. Kees maakte de haakjes van haar beha los en bevrijde de inhoud. Hij rolde de keihard geworden spenen tussen zijn vingers en bleef haar ondertussen in haar nek zoenen. Alie zakte bijna door haar knieën zo heerlijk vond ze het. Toen draaide ze zich om naar Kees en trok haar truitje omhoog.
De gigantische roze memmen hingen trots voor het grijpen. Kees begroef zijn gezicht er in en terwijl hij ze zachtjes kneedde nam hij een van de spenen in zijn mond en sabbelde er stevig aan. Alie begon te kreunen.
Ze greep Kees’ broek beet en trok die naar beneden. Zijn bevrijde leuter stond keihard omhoog.
Toen liet ze zich achterover op een stapel matten vallen. Kees reikte onder haar rok en trok haar slip van haar kont. Hij schoof haar rok omhoog en positioneerde zich tussen haar dijen. Alie greep met twee handen zijn pik en leidde die naar binnen in haar roze nat glimmende spleet.
Ze pakte hem bij zijn billen en spreidde haar benen om hem zo diep mogelijk te voelen. Kees bleef ondertussen met haar heerlijke volle tieten spelen terwijl zijn leuter in en uit haar smakkende pruim gleed. “Jaah, ram hem d’r in” hijgde ze “spuit je direct mijn potje vol? Ik wil het er allemaal in hebben”
Kees keek haar recht aan en grijnsde. Hij verstevigde z’n stoten en onmiddellijk voelde hij haar onder zich reageren toen zijn eikel tegen haar baarmoeder beukte. Hij voelde een hete golf over zijn pik lopen en hees kreunend kwam Alie voor de eerste keer klaar. Ze presteerde het om heel ingehouden te gillen. Ze zette haar nagels in Kees kont en stak haar mollige benen weid in de lucht zodat haar opgezwollen klit tegen zijn schaambeen stootte. Elke stoot werd met een geile kreun begroet.
“Wil je de volle laag in je kut, lekkere geile teef?” “Jaaaahhhhh” kreunde ze terwijl het samentrekken van haar pruim nog verhevigde.
Kees wist dat ze kikte op een beetje vuile praat. “Ik ga die geile pruim van je helemaal volpompen sloerie, hier komt je lading mannenpap” En weer voelde hij haar samentrekken.
Nog twee stoten kon Kees zich inhouden, maar toen, terwijl Alie onsamenhangende kreten uitstotend voor de tweede keer klaarkwam, spoot hij de hele inhoud van zijn zak in haar overstromende pruim. Hijgend en kreunend pompte hij straal na straal in haar soppende hete kut totdat het sap er langs zijn ballen weer uit liep.
“Ooooh wat lekker”, kreunde Alie “’t is zoooo heerlijk als ik je in m’n kut voel spuiten”.
Kees trok zijn leuter uit haar druipende kut en veegde hem af met haar onderbroek. Toen hielp hij Alie overeind en gaf haar een kus.
“Zo”, zei die “dat had ik even nodig” en terwijl ze hun kleren in orde brachten (Alie veegde ook haar kut af met haar slipje en stopte het gewoon in haar zak) gingen ze naar buiten alsof er niets was gebeurd.
Kees keek op zijn horloge. Het was al bijna vier uur. Hij ging zijn spullen opruimen en liep daarna het kantoortje binnen om zijn urenbon in te vullen.

Zoals gezegd hing Kees dus een beetje te lummelen bij de balie. Het was te laat om nog iets te gaan doen en te vroeg om al naar huis te gaan. Bovendien was Van Pippen, de administrateur, nog met iemand in gesprek in zijn kantoortje en die hield altijd scherp in de gaten dat er niemand te vroeg weg ging. Plotseling ging de deur open. Van Pippen kwam uit zijn hok en riep hem. “Kees kun jij mevrouw Overbeek even wegbrengen? Er is pas over een half uur een taxi, maar als jij haar even brengt, hoeft ze niet zo lang te wachten.”
Kees had hier eigenlijk niet zo’n zin in, want hij wist niet waar hij heen zou moeten, en daarbij kwam dat hij eigenlijk even wilde zien of Mies en Lollie (zijn vriendin en haar zusje) misschien in het dorp waren. Maar ja, hij wilde ook geen gezeur met Van Pippen want die ging over zijn contract.

Mevrouw Overbeek was een keurige dame van voor in de dertig. Ze was gekleed in een stijlvol donkergrijs mantelpakje met een witte bloes. Ze had halflang blond haar en was niet dik maar ook niet mager. Kortom, een nette maar wat saaie verschijning.
Kees stelde zich aan haar voor. “Lara Overbeek” zei ze en ze keek hem daarbij aan alsof ze verwachtte dat Kees daar nog iets op wilde zeggen.

Toen ze in de auto zaten begon Lara meteen tegen hem te babbelen. Ze ging een beetje onderuit zitten en keek hem schuin van opzij aan.
“Werk je hier al lang? Is het leuk werk? Werk je alleen op het tuincentrum of kom je ook bij de klanten?”
Kees hield zich een beetje op de vlakte. Hij voelde dat er een zekere spanning in de lucht kwam hangen. Verdorie, hij werd toch niet opgewonden van zo’n dame.. Hoewel… een tijdje terug had hij hele leuke dingen meegemaakt met een gescheiden vrouw van midden dertig, zo leuk dat hij die nog met een zekere regelmaat zag.
“Je kunt zeker wel goed opschieten met de meiden hier hè?”
“Och, dat gaat wel” zei Kees.
“Ja, ik zag je wel daar met dat collegaatje van je, achterin de schuur….”
Kees moest even bedenken wat ze gezien kon hebben. “Oh, wat heb je dan gezien? “ vroeg hij uitdagend.
“Volgens mij heb je met haar staan rommelen, zei Lara, want toen jullie naar buiten kwamen liepen jullie allebei je kleren recht te sjorren…”.
Kees lachte en zei “Ach dat heeft niets te betekenen, haar vriend verwaarloost haar en dan wil ze soms even met mij knuffelen en dat vind ik helemaal niet erg, want het is een leuke meid”.
“Ja ja…” glimlachte Lara.
“Hier moet je rechtsaf, en dan is het het tweede huis, je kunt de auto op de oprit zetten.”
Kees draaide de auto de oprit op. Lara woonde in een villa aan de rand van het dorp, een paar honderd meter van het huis waar Mies en Lollie vaak logeerden.
“Kom je even binnen voor een biertje?”.
Dat liet Kees zich geen twee keer vragen, hij liep achter Lara aan en keek een goed om zich heen. Het huis lag achter een hoge coniferenhaag die behoorlijk doorgeschoten waren, er kwam bijna geen licht doorheen.
Ze gingen naar binnen. Lara knipte een schakelaar aan, maar er gebeurde niets.
“Kapot” concludeerde ze.
“Heb je een nieuw peertje? Dan draai ik die er wel even in “ zei Kees. Binnen een minuut had hij het probleem verholpen.
“Boven zijn ook nog een paar lampen stuk, zou je daar ook even naar willen kijken? Ik durf niet op een trap, want ik heb hoogtevrees” vroeg Lara.
“Natuurlijk” was Kees’ antwoord, want hij maakte het nou eenmaal iedereen graag naar de zin.

Lara ging hem voor naar boven. Het viel Kees op dat ze prachtig gevormde benen had alleen die truttige rok benam hem het uitzicht op haar dijen. Boven aangekomen gingen ze naar een grote slaapkamer aan de achterkant van het huis. Het eerst wat in het oog sprong was een enorme spiegelwand.
Daar recht tegenover hing een schilderij. Niet zomaar een schilderij maar een minutieus en zeer realistisch naaktportret van een prachtige vrouw die wulps uitgestrekt lag op een divan, haar benen een beetje uit elkaar, één hand om een van haar borsten gesloten en haar andere hand tussen haar benen met twee vingers diep in haar kut gestoken. De roze schaamlippen leken te glimmen van het nat. Het meest opvallend was echter de enorme geilheid die van haar gezicht afstraalde. Haar lippen waren dik en opgezwollen en de iets geopende mond leek te hijgen.
Een ongelofelijk schaamteloze genotzucht gloeide van het doek.
“Die plafondspot is stuk en ik geloof dat deze lamp er in moet” onderbrak Lara zijn gedachten en gaf hem een halogeenlampje. Kees keek om zich heen. Hij moest even iets hebben om op te staan want hij kon niet zo bij de spot komen. Hij pakt een bureaustoel en klom daar op. Omdat het ding wieltjes had reed die echter bijna onmiddellijk weg. Kees verloor bijna z’n evenwicht, maar Lara sloeg haar armen om hem heen en hij kon nog juist op tijd op haar schouders steunen.
“Pfoe, dat ging nog net goed” zei Kees, en hij ging weer rechtop staan. Terwijl hij het lampje aan het monteren was, bleef Lara haar armen om Kees’ benen geslagen houden. Hij voelde haar borsten tegen zijn dijen drukken en haar gezicht bevond zich precies ter hoogte van zijn kruis.

Het lampje was gemonteerd en Kees keek weer naar het schilderij. Plotseling herkende hij de vrouw die daar lag, het was Lara!! Weliswaar een paar jaar jonger, maar het was onmiskenbaar dezelfde vrouw die haar borsten nu tegen zijn dijen drukte!! Onwillekeurig begon zijn leuter op te zwellen.
Lara zag via de spiegel waar hij naar keek.
“Mooi hè? Een kennis van me is kunstschilder, maar ik zie hem niet zo veel meer sinds z’n vrouw dit schilderij heeft gezien” giechelde ze.
Ze was opeens helemaal niet truttig meer. Haar lippen leken wel een beetje dikker en haar mond ging een beetje open. Kees keek naar beneden. Zij keek omhoog met dezelfde geile blik als de vrouw op het schilderij. Haar handen gingen langs zijn achterbenen omhoog naar zijn billen. Ze kneedde ze zachtjes en drukte haar boezem een beetje neer omhoog, alsof ze haar borsten aan hem aanbood.
“Je hebt een lekker kontje” Ze stapt naar achter, maar net zo weinig dat Kees toen hij van de stoel afstapte dicht tegen haar aan stond.
“ja, je hebt een hééél lekker kontje” en met haar handen op zijn billen trok ze hem stevig tegen zich aan.
Kees sloeg zijn armen om haar heen en streelde op zijn beurt haar mooie ronde billen.
Lara hief haar gezicht naar hem op en haar open mond met die prachtige volle rode lippen drukte zich op die van Kees. Hun tongen hadden elkaar meteen gevonden en begonnen een zwijgende liefdedans.
“HHhhhhhhhmmm, oooooohhhh, hijgde ze toen ze haar gezicht in Kees’ hals begroef en hem daar begon te kussen.
Kees stak zijn hand onder haar mantelpakje en streelde haar rug. Bij haar BH gekomen voelde hij echter geen sluiting. Kennelijk had Lara een voorsluiting gekozen en Kees zijn pik maakte een sprongetje. Als hij een vrouw een BH met voorsluiting zag losmaken dan maakte hem dat altijd bloedjegeil en hij voelde dat dat er aan stond te komen.
“Kom hier, ik wil je” fluisterde ze in zijn nek.
Ze ritste z’n broek open en stak haar hand naar binnen. “Zo, dat is ten minste een pik waar je pret mee kunt beleven” gromde ze. Ze liet Kees’ pik los en maakte haar rok los. Ruisend viel die om haar enkels. Het jasje van het mantelpakje kwam er meteen achteraan.

Kees liet zijn handen over haar rug naar haar achterste gaan. Groot was zijn verbazing toen hij een paar prachtige ronde blote billen voelde. Het keurige dametje had de hele tijd geen broekje aan haar kont gehad onder die truttige rok! Ze knoopte haar zijden bloes los en maakt in een beweging de voorsluiting van haar behaatje los. Twee prachtige blanke borsten sprongen naar buiten, de cups bedekten de tepels nog gedeeltelijk.
Kees kreunde van geilheid.
Lara zag er ongelofelijk uit met de opengeknoopte zijden bloes en de losgemaakte beha en haar zelfophoudende nylons die haar ontblote liefdestempel nog eens accentueerden.
Kees trok zijn broek uit en schopte die in een hoek tezamen met zijn slippers. Zijn pik stond trillend als een speer schuin omhoog. Hij trok Lara tegen zich aan zodat zijn leuter kontakt maakte met haar buik.

“OOOooooh jaaaaaah lekkere geile vent, grijp me en neuk me met die lekkere dikke lul van je, hhhhhhmmmm ik wil die pik diep van binnen voelen....”
“Oooooch, wat ben jij heeeeeerlijk, oohh wat een tieten heb je mmmmmmm”
Zij greep hem tussen zijn benen en streelde met haar keurige slanke vingers zijn ballen. Hij kuste weer haar opgeheven open mond. “MMMmmmmmmmmm”
Ze streelde met haar handen over zijn billen, zijn rug en toen weer over zijn zak.
“Toen ik je met die geile troela uit die schuur zag komen wist ik dat ik jouw leuter in me wilde hebben. Zo’n dikke bult als jij in je broek had zie je maar zelden”.
Kees had haar tieten bevrijd uit de cups en woog ze op zijn handen. Toen rolde hij de tepels tussen zijn vingers en kuste ze. “ooooohhhh wat een prachtige geile tieten heb jij” fluisterde hij.
Ze liepen naar het bed. Kees ging er op zitten en leunde achterover met zijn billen op de rand van de boxspring. Lara boog zich naar voren. Haar bloes hing open en met haar prachtige ronde borsten streelde ze langs Kees’ leuter.

Op dat moment flitste er bij de deur een rood lichtje, onmiddellijk gevolgd door een groen lichtje. “Oh, m’n nichtje komt thuis, ze heeft vast je auto zien staan, dus die komt direct kijken wie ik heb meegenomen.”
“Komt ze dan ook hier binnen?”
“Ja, maar dat geeft niet hoor, ze is heel lief”
Kees voeg zich af waar hij nu weer terechtgekomen was, maar besloot zich maar over te geven aan de situatie en zich op Lara te concentreren.
Die ging weer verder met het strelen van Kees z’n pik met haar borsten.
“Oooooohh het is zooooo geil jouw pik tegen m’n tieten, ik voel het diep in m’n kutje”

Kees schoof zijn hand tussen haar benen en streelde haar gladdde perzikzachte poesje. “Hhhhmmmm” gromde Lara instemmend.
Toen ging ze staan en stak haar eigen hand in haar kruis. Kijkend naar het schilderij haalde ze een paar keer haar vingers tussen haar schaamlippen door en over haar klit. Een schokje ging door haar lichaam. Ze werd duidelijk opgewonden van de aanblik van het schilderij. Haar roze schaamlipjes glommen van haar lustsappen.
Kees vroeg zich af hoe het kwam dat hij altijd van die botergeile vrouwen ontmoette.
Lara bewoog haar onderlijf naar Kees toe terwijl ze stout naar hem lachte.
Zijn pik was een paar centimeter verwijderd van haar openstaande kutje.
Ze liet zich een heel klein beetje zakken zodat zijn eikel juist contact maakte met haar schaamlippen en begon hem ondertussen zachtjes af te trekken.
“Ohh ohh ohh” stootte haar adem elke keer als Kees pik haar steeds natter wordende spleetje raakte.
Terwijl ze dit deed bleef ze Kees strak aankijken met haar prachtige blauw-paarse ogen
Kees dacht dat hij gek werd van geilheid. Alle bloed concentreerde zich in de punt van zijn pik. De prachtige geile borsten bungelend vlak voor zijn gezicht en Lara’s koele hand die zijn oververhitte pik aan het aftrekken was, hij hield het bijna niet meer.
“Huh oohh jaah” kreunde ook hij bij elk kontakt.
Lara liet zich nog een beetje zakken zodat de eikel stevig tegen haar kut aan stond. Plotseling hield Kees het niet meer, hij gooide zijn hoofd achterover en kreunde “ik koooommmmmm!!!” Lara ging een stukje omhoog en richtte Kees leuter op haar spleetje. Kletterend spoten de stralen sperma tegen haar kut. Kees zag het zaad haar geslacht in schieten. Meteen liet ze haar van sperma druipende kut over zijn pik zakken en nam de kloppende en spuitende paal diep in haar binnenste op.
Op het moment dat Kees zijn pik in haar poesje drong kwam Lara ook. ”Oooohhhh” gilde ze en wipte vol overgave op zijn pik. Kees voelde het samentrekken van haar kut en hij kreeg meteen een volgend orgasme er achteraan. Alles wat hij nog had spoot hij diep in Lara’s heerlijke poesje. Terwijl de schokken nog door Lara's hele lichaam trokken liet ze zich bovenop hem vallen. Kees sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar nek. Minutenlang lagen ze zo te bekomen van de zalige vrijpartij.

Terwijl ze zo lagen, kwam er plotseling een blond mollig meisje de kamer binnen. “Hoi Lara, hé wat heb je daar voor een lekker stuk..” Ze geneerde zich er kennelijk helemaal niet voor dat ze een slaapkamer binnenliep waar zojuist een stel had liggen naaien. Lara liet zich van Kees af rollen en daarbij glibberde Kees’ leuter uit haar kut.
“Dit is Kees” zei ze alsof dat alles verklaarde.
“Hoi Kees, ik ben Linda, ik woon hier ook”
En alsof het de normaalste zaak van de wereld was begon ze haar bloesje en haar rokje uit te trekken. Kees zag een paar fraaie dikke tietjes in een mooi kanten behaatje, een niet helemaal vlak buikje en een pikant stringetje tevoorschijn komen. Ze hing haar kleren netjes over de stoel. Kees keek bewonderend naar haar heerlijke kontje. Lara lag het glimlachend aan te kijken. Toen Linda zich omdraaide lachte ze lief naar Kees. Kees besloot maar niet naar haar leeftijd te vragen

Linda haakte haar BH-tje los en hing die ook over de stoel. Vervolgens verdween de string met een boogje er onder. Ze was nu helemaal bloot. Een heerlijk mollig nimfje met goudblonde krullen.
Ze rekte zich uit en omvatte haar mooie borsten met haar handen. Haar kutje was een klein gleufje in het bolle perzikje tussen haar benen en van schaamhaar was geen spoor te bekennen.
Ze ging naast Kees op het bed liggen.
Kees had nu Lara aan de ene en Linda aan de andere kant naast zich. Alsof ze het hadden afgesproken begonnen de beide vrouwen hem tegelijkertijd te strelen. Linda pakte zijn zak en woog zijn ballen in haar hand. Lara begon hem weer te kussen. Haar tong flitste als een slang in zijn mond.
Linda had Kees’ leuter weer snel in volle oorlogsstand gemasseerd en pakte Kees zijn hand en leidde die naar haar perzikje.
“Hhhhhhhmmmm, wat ben ik blij dat je er bent, ik was zooooo geil toen ik naar huis fietste” .
De schaamlipjes weken onmiddellijk toen hij zijn vinger er tussen stak en hij voelde dat ze van binnen drijfnat was. Wat was ze nauw! Hij streelde haar klitje en liet zo nu en dan zijn vinger haar krappe opening inglijden. Haar poesje trok bij elke beweging samen om zijn vinger. Ze kreunde en begon met haar kruis tegen zijn hand aan te rijden.
Lara en Kees lagen nog steeds te tongen terwijl Linda zijn ballen streelde.
“Laar, ik wil hem nu even, ik ben zooooo geil”
Daarop stond Lara op van het bed, pakte een ochtendjas en ging in een leunstoel zitten.

Linda kroop op handen en knieën over Kees heen en ging op zijn buik zitten. Ze keek alsof ze hem wilde opvreten.
Kees streelde haar stevige dikke tienerborstjes.
“Ooooojaaaahh, lekkeeeeerrrrrr” lispelde ze “wat ben jij een lekkere geile vent, ooohhh jaaaahh ga zo doooor met m’n tieten”.
Ze boog naar hem toe en haar heerlijke zachte mondje begon hem te kussen. Haar spitse tongetje geilde met die van Kees en hij voelde zich vollopen met verlangen naar dit zalige schepseltje.
Toen kwam ze overeind, pakte ze zijn pik en stopte die tussen de lipjes van haar hete spleetje.
Langzaam liet ze zich op zijn enorme paal zakken. Hij voelde haar hete vlees wijken toen zijn eikel diep in haar nauwe grotje verdween.

“Wwhhhoooooaaaaaaaaffff” ontsnapte aan haar mond.
Het krappe tienerkutje klopte heet en zuigend om zijn leuter en masseerde hem op een heerlijke manier.
“Aaaaaaaaahhhhh, wat een heeerlijk kutje, ooohhhhmmm”
Het zaad borrelde alweer in zijn ballen, het voelde alsof hij helemaal in haar opging.
Linda liet zich ook helemaal gaan; ze wipte wild en met lange halen op Kees pik en haar blik was wazig en haar mond hing een beetje open.
“OOooohhh...OOOoohhh...OOooohhhhhhhhhhhh” ging haar adem in stoten op haar paringsritme.
Ze kwam klaar bijna jankend als een krolse kat. “Jaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh”
“Ooooooohhhh lieve schat ik kom ook “ hijgde hij. Hij voelde een enorme golf zaad in zijn pik omhoog stijgen en zonder enige remming liet hij kreunend van lust alles in Linda’s geile grotje verdwijnen.
“Jaaaahhhhh ik voel je...ooohhh je spuit je zaad in me !!!” gilde ze en meteen daarop trok haar buikje samen en stroomde hete golf over zijn pik.
“Hooohh hoooohh hoooohh” ongearticuleerde hese kreteen van genot vulden de kamer .
Hij voelde haar baarmoeder telkens weer spastisch samentrekken en met haar heerlijke kleine kutje molk ze hem helemaal leeg.
Het bleef daar vanbinnen nog een eeuwigheid zuigen en soppen tot hun paringssappen zich naar buiten persten en langs Kees’ billen liepen.
Linda boog zich over hem heen en begon hem lief en zacht te kussen.

Na een paar minuten zo te hebben gelegen ging Lara iets te drinken pakken uit de goed gevulde bar van de kamer. Ze pakte een fles port en schonk zonder vragen ook een glas in voor Linda. “Wat wil jij?” vroeg ze aan Kees. Kees wilde ook wel een portje. Hij had na een vrijpartij altijd trek in iets zoets.

Linda lag lui achterover tegen het hoge boveneinde van het bed en had een stapel kussens achter haar rug getrokken. Haar benen waren een klein beetje gespreid. Ze had het glas port in de ene hand en een roze plastic vibrator in de andere. Kees vroeg zich af waar ze die zo gauw vandaan had. Ze liet de vibrator zachtjes door haar spleetje glibberen terwijl ze in de spiegel bestudeerde hoe het geheel er uit zag.

Lara stond voor de spiegel met haar rug naar Kees en Linda toe. Ze streelde over haar borsten en keek via de spiegel naar Kees.
“De vriend van me die dat schilderij heeft gemaakt, kon fantastisch schilderen, maar hij had maar een heel klein piemeltje en ik hoefde hem maar een beetje op te geilen of hij spoot het halve doek onder. Hij begon altijd keurig met al zijn kleren aan, maar na verloop van tien minuten had hij al stijve.” Ze lachte bij de herinnering. “Hij probeerde zich altijd op z’n werk te concentreren, maar ik vond het leuk om hem zo geil te maken dat hij het niet meer kon houden en mij wilde bespringen. Meestal kwam hij niet eens halverwege het bed of de klodders vlogen al in de rondte.” Linda giechelde op de achtergrond; het idee sprak haar kennelijk aan.

“Het mooiste kwam toen zijn vrouw een keer per ongeluk in mijn kamer kwam en dit schilderij zag. Ze vond het meteen prachtig maar een ogenblik later zag ze al wie het had gemaakt, en toen werd ze razend op hem omdat hij van haar nooit zoiets had willen maken. Later heb ik haar nog wel eens gezien, maar onze vriendschap is nooit mee geworden wat het was, hihihi…” Ondertussen was ze doorgegaan met het strelen over haar lichaam en ze stond met haar kruis tegen een handvat van het dressoir aan te rijden. Kees keek de kamer nu eens wat aandachtiger rond. Bijna elk voorwerp in de kamer zag er onschuldig en neutraal uit, maar als je goed keek zag je dat alles ook bji seks spelletjes kon worden gebruikt.
Linda naast hem begon wat harder en schokkender te ademen. Ze had haar ogen nu genietend gesloten en lag zich nu ontspannen klaar te vingeren.
Lara zag het en moest lachen. “Zij is nog erger dan ik. We komen allebei uit een heel streng nest en zelfs het woord seks mochten we niet uitspreken. Maar toen ik op mezelf ging wonen was dat de leukste ontdekking van m’n leven! Weet je dat ik pas ontmaagd ben op m’n twintigste!!” Kees knikte, er werd hem het een en ander duidelijk.
“Met Linda ging het ook zo, alleen was die er wat eerder bij. Zij bleef al vaak bij me slapen toen ze nog heel klein was en later we hebben elkaar een heleboel lekkere trucjes geleerd toen ze bij me kwam wonen, nou ja je ziet het wel zij lust er ook wel pap van”

Kees begreep het. “Jullie vinden het volgens mij al enorm geil om iemand te laten denken dat je een tutje bent, terwijl je ondertussen geen broek aan je kont hebt”. Lara knikte. “Als je maar heel zedig kijkt en geen foute opmerkingen maakt, denkt iedereen dat je ook geen gore fantasieën hebt.
“Linda vindt het het leukste om oudere mannen helemaal gek te maken. Vorige week zat ze in de bus zo’n act op te voeren dat een man van een jaar of vijftig twee haltes te vroeg moest uitstappen omdat hij spontaan was klaargekomen”. Linda giechelde “Je moest eens weten wat voor leuke dingen je met een paraplu met zo’n geribbeld handvat kan doen…” Kees knikte, hij kon er zich wel wat bij voorstellen.

“Trek deze maar aan” Kees kreeg een kamerjas toegeworpen. Linda en Lara stapten beide in een wijde huisjurk die hun figuur volkomen aan het zicht onttrok. “Kom zei Lara dan gaan we even wat eten je gaat toch nog niet weg?”

Beneden in de kamer was het behaaglijk warm. Lara pakte kaas, paté en stokbrood en schonk voor ieder een glas wijn in. Zoals ze daar aaan tafel zaten was het een uiterst beschaafd tafereeltje. Maar ook hier was elk voorwerp op meerdere manieren te gebruiken. Er stonden op de grond een paar kandelaars voor een enkele kaars en er waren diverse bankjes en kleden zodanig gerangschikt, dat ongeveer elk standje er mogelijk was. Linda ging even de kamer uit. Kees volgde haar met zijn ogen. Wat was het toch een heerlijke meid, als hij eraan dacht hoe ze zich boven had liggen vingeren, kreeg hij alweer zin in de volgende wip.
“Lekker ding hè?” zei Lara en ze lachte ondeugend naar hem. “Nou zeker, maar jij bent anders ook een kanjer” zei Kees. Lara stond op om de wijn te pakken en kwam achter hem staan om zijn glas bij te vullen. Daarbij boog ze zich zover voorover dat haar borsten, verpakt in de gladde zijden jurk, langs zijn achterhoofd streelden. Kees leunde even met zijn hoofd achterover en draaide toen zijn stoel naar haar toe. Lara ging op zijn schoot zitten met haar benen over elkaar heen geslagen. Ze keek hem heel zedig aan en gaf hem een kusje op zijn neus.

Linda kwam weer binnen en ging de open haard aanmaken. Binnen de kortste keren had ze hem goed in de fik. Een behaaaglijke warmte straalde er af en een gezellig geknetter vulde de ruimte. Ze pakte een kamelenbankje en ging en schrijlings op zitten met haar gezicht naar het vuur. Haar jurk was daardoor omhooggekropen tot bovenaan haar dijen. Ze maakte een holle rug en schoof een paar keer naar voor en achter over het bankje. Daarbij omvatte ze door de stof heen haar heerlijke ronde tieten. Kees zijn pik begon alweer te groeien, maar Lara zat nog steeds op zijn schoot en wel zo dat hij eigenlijk nergens bij kon. Ze lachte naar hem en schoof een beetje heen en weer. Kees’ leuter kreeg het zwaar te verduren. Linda had ondertussen een massief ebbenhouten staaf gepakt en die onder haar jurk geschoven zo dat hij tussen een plooi van het bankje en haar venusheuvel klem lag. Zachtjes begon ze tegen het ding aan te rijden. Kees kreeg een onweerstaanbare zin om weer met haar te vrijen.

Het enige dat Kees kon doen was met zijn rechterhand over de tieten van Lara strelen. Zijn linkerhand zat klen achter haar rug en ze zat op zo’n manier op zijn schoot dat zij pik niet overeind kon komen.

Linda stond op en liep naar de tafel. Ze pakte een stukje brood met paté van tafel en stak dat in haar mond. Toen ging ze weer schrijlings over het kamelenbankje heen staan en zette de houten staaf rechtop in een kuiltje in het leer. Daarna gooide zij de jurk eroverheen, zodat Kees alleen nog maar kon vermmoeden wat er gebeurde. Om het effect nog wat te versterken trok zij vervolgens de jurk zover omhoog dat hij een stuk van de houten staaf kon zien verdwijnen tussen haar malse dijen.
Ze maakte copulerende bewegingen en keek heel geil naar Kees. Die begon een idee te krijgen hoe de man in de bus zich moet hebben gevoeld. Linda pakte een van haar borsten door de stof heen en kneedde die zachtjes. Haar tepels wezen fier naar voren. Toen ging ze meet haar hand over haar venusheuvel en spande de zijden jurk over haar spleetje. Er ontstond een vochtplek. Lara bleef geconcentreerd naar Linda kijken. Plotseling stond ze op van Kees zijn schoot.

Alsof het was afgesproken ging Linda op dat moment wijdbeens op een groot superhoogpolig kleed liggen en schortte haar jurk op tot juist onder haar billen.
“Kees, wil je me nu alsjeblieft weer neuken” vroeg ze.
Kees kon even niets meer zeggen. Zijn adem ging met schokken. Hij gooide de kamerjas van zich af en ging op zijn knieën tussen haar benen zitten. Zijn zojuist afgeknelde pik was nog nooit zo dik geweest.
“Ga je die weer in mijn kutje steken?” vroeg Linda. Haar poesje was zoals altijd keurig gesloten, maar zodra hij zijn leuter er tegenaan drukte floepte hij totaan zijn ballen naar binnen.
“Jaaaaaaahhhhhh” gilde het geile kind en als reactie stootte ze haar venusheuvel zo hard mogelijk naar hem omhoog.
Zijn zak kletste tegen haar billen.
Kees boog zich naar haar toe en kuste haar hartstochtelijk en begon haar met diepe stoten te neuken. Elke stoot werd met een geil “hoeooeaaaahhh” begroet
Zijn pik werd ondertussen gemasseerd en besabbeld door haar heerlijke kutje en hij moest zich inhouden om niet onmiddellijk klaar te komen. Linda duwde haar borsten naar hem omhoog en kreunde “zuig aan m’n tieten” en Kees voldeed onmiddellijk aan haar verzoek. Hij voelde haar pruim onmiddellijk reageren.
“Ik kom, ik kom, ik kom, oooohhhh wat heeeerlijk is dit !!!!” kreunde ze en Kees voelde haar buik onder zich schokken.
Hij steunde op z’n armen en maakte zijn rug rond zoadat hij zo diep mogelijk in haar kon dringen. Pure wellust had volledig bezit van hem genomen. Hij voelde haar geslacht om zijn pik krampen en zuigen en hete golven kutgeil liepen over zijn ballen. Niets in de omgeving kon hem er nog van weerhouden om deze paring af te ronden met een geweldige ejaculatie diep in de schoot van het meisje.
Hij voelde in zijn nek het gevoel beginnen en met een hese kreet “Jaaaahhhhh” spoot hij een enorme straal uit zijn opzwellende neukpaal in het soppende grotje van Linda. En nog een en nog een, kreunend en steunend leegde hij alles wat hij had en haar willige spleetje. Linda rolde met haar hoofd heen en weer van genot. En toen langzaam de hartstocht afnam sloeg ze haar armen om hem heen en fluisterde in zijn oor “dit was echt heerlijk, het klaarkomen hield niet meer op” en ze trok zijn gezicht naar zich toe en kuste hem lang en ontspannen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 254x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
n.v.t.
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 825x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
8.0
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 336x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.0
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9536x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2704x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7388x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6830x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4283x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2560x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10409x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9887x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4441x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5815x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1385x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14267x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net