Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 9x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 2565x
Lengte: Kort
Mijn Visser - 1
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

's Avonds laat rinkelt mijn telefoon.. Een bericht van jou.. Je bent net in de auto gestapt en gaat hier in de buurt (nacht) vissen en je vraagt of ik zin heb om even langs te komen.. Ik app je terug dat ik die kans met beide handen aangrijp.. Want ik weet wat het inhoudt.. Een paar verrukkelijke uren lang, mag ik genieten van jou en jij van mij.. Gelijk rinkelt mijn telefoon weer, lekkerrrr hoor ik zie je over n uurtje ofzo? Staat er.. Meteen voel ik een tinteling van verlangen door me heen gaan.. Is goed, tot zo! Stuur ik je snel en haast me dan onder de douche..

Fris en fruitig stap k er na n kwartiertje weer onder vandaan en loop in gedachten naar mijn kledingkast.. Ik kan je mond, je handen en je heerlijke *** al bijna voelen.. Snel trek ik een rokje aan en een topje waarvan ik weet dat mijn borsten goed uitkomen.. Klein beetje mascara, lekker luchtje en losse haren.. Gauw op de fiets, naar jou, kan haast niet wachten..

Ik zie je auto en fiets erheen.. Je ziet me aankomen en loopt op me af.. Ik zet mijn fiets neer en stap in je open armen, je slaat ze stevig om me heen en onze monden vinden elkaar.. Spelende tongen en strelende handen.. Wat heb ik hier toch naar verlangd, jij maakt iets in mij los waar ik niet direct een naam aan kan geven.. Een haast dierlijk verlangen! Ik druk me tegen je aan en ik weet instinctief dat het eerste 'rondje' vurig, hard en heerlijk zal zijn.. Al snel voel ik jouw hand onder mijn rokje.. Je slaakt een zucht als je voelt dat ik er niks onder heb.. Je zucht verandert in een diepe kreun als je ontdekt hoe nat ik al ben.. Terwijl jij je broek losmaakt, draai ik me om en buk over je motorkap.. Genietend haal je snel je hand langs mijn lipjes en komt dan dicht achter me staan..

Algauw is mijn rokje omhoog en voel ik je trefzeker en doelbewust in me binnen dringen.. Je pakt me met één hand stevig bij mijn heup en die andere hand wikkel je in mijn haar.. Je trekt eraan tot ik mijn rug krom en je dieper in me kan komen.. Ik plaats mijn handen op de auto om me beter schrap te zetten.. Het voelt zo goed om je in mij te voelen bewegen, om te weten dat jij zo geniet van mijn lijf, mijn kutje.. "Schatje" kreun je "je bent zo lekker"

Je laat mijn haar los en houdt me stevig bij mijn heupen.. Ik voel je sneller en dieper in me stoten.. De geilheid die jij bij me opwekt, breidt zich uit over mijn hele lichaam.. De eerste stralen van je orgasme spuiten stevig, diep in me.. Je neukt door totdat je me voelt klaarkomen om jouw stijve.. Ik laat me voorover zakken op de motorkap en jij vleit je op mijn rug..

.........to be continued......

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Visser - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net