Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 11x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 5586x
Lengte: Gemiddeld
Sub Female - 1
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

ZIJ :
Na een lange dag rennen en vliegen kom ik opgelucht thuis in een leeg huis, dacht ik. Op de eettafel zie ik een pakketje liggen en ik wandel er nieuwsgierig naar toe. Er ligt een briefje op en ik bedwing mijn nieuwsgierigheid naar de inhoud en besluit om eerst het briefje te lezen. Er staat “lieveling, fijn dat je thuis bent. In het pakketje zit kleding, ik wil dat je die aandoet. Vervolgens verwacht ik dat je naar de slaapkamer komt, 3x klop je en dan draai je je rug naar de deur. X” Mijn interesse is gewekt en ook mijn dirty mind speelt op.
Langzaam open ik het doosje, er zit een korset, een kruisloze panty, een bizar kort rokje en onmogelijk hoge hakken in. Snel trek ik mijn kleren uit en trek de door jou gekozen outfit aan. Voor ik de hakken aan doe, vlieg ik even naar de keuken voor een slokje water en verwachtingsvol loop ik naar de slaapkamerdeur. Wurm me in die hakken, klop 3x en draai mijn rug naar de deur….

HIJ :
Ingespannen sta ik achter de slaapkamerdeur. Zodra ik je thuis hoorde komen, ben ik de slaapkamer in gevlucht. Ik hoop zo dat je meedoet aan mijn plannetje. Ik wil je zo graag laten genieten en ik ben ontzettend zenuwachtig. Met mijn oor aan de deur probeer ik te ontdekken of je hierin meegaat, maar ik hoor zo heel weinig. Slopend om een plan te maken en dan af te moeten wachten, ik weet dat jij dit soort dingen interessant vindt, maar ik heb totaal geen idee hoe je er op zal reageren nu ik dit zonder jouw medeweten heb georganiseerd. Ik bedwing mijn zenuwen en controleer nog even of ik alles klaar heb staan. Voor mijn gevoel is alles op zijn plek, nu maar afwachten.
Dan ineens een beetje gestommel vlak bij de deur en dan klop je bedeesd aan. Ik steek wat kaarsen aan, doe de lamp uit en doe langzaam de deur open. Liefdevol kus ik je nek en geef je een tik op je kont. “He you!” zeg je dan. “He you!” antwoord ik en ga dan verder met mijn wensen voor de avond. Ik vraag je of je me vertrouwd en je antwoord “blindelings”. “Goed zo lieveling! Ik ga je zo meteen blinddoeken, vastbinden en nieuwe dingen met je proberen. Je mag alleen doen waar ik je toestemming voor geef en voor alles wat je wilt doen vraag je of het mag. Je spreekt me aan met ‘master’ en het stopwoord is ‘onweer’. Herhaal dat!” “Onweer” zeg je ademloos…

ZIJ :
“Onweer wie?” zeg je bevelend terwijl je me een ferme tik op mijn achterste geeft. “Onweer, master” verbeter ik en je beloont me met een kus in mijn nek. Vol spanning wacht ik op wat komen gaat en ik probeer me in te prenten dat ik niks mag doen zonder jouw toestemming. Ik hoor je een beetje rommelen en ineens voel ik dat je me blinddoekt. “Draai een rondje voor me” zeg je en ik luister snel. God ik ben totaal niet gewend aan zulke hoge hakken en voor mijn gevoel sta ik te stuntelen, maar blijkbaar bevalt het jou wat je ziet want ik krijg een kus van je. “Handen naar voren,” is het volgende bevel. En gedwee houd ik mijn handen naar voren. Je bindt ze aan elkaar vast en trekt me dan mee de kamer in.
Je trekt me tegen je aan en even zoenen we vol passie. Ik voel dat je al een stijve hebt en ik merk dat het mij niet onberoerd laat. Ik vind het fantastisch dat jij dit voor mij geregeld hebt en ik hoop dat we hier samen van zullen genieten. “Kniel” zeg je zacht en ik laat me zakken op mijn knieën. Je stuurt mijn handen en ik open op verzoek je broek. Je stijve springt er gelijk uit….

HIJ :
Wat een verrukkelijk uitzicht, jij geblinddoekt in dat geile setje, geknield en je handen vlakbij mijn stijve. Ineens pak je mijn stijve “foei” berisp ik je. “Sorry” stamel je en erachter zeg je nog gauw “master”. Hier had ik op gehoopt en ik steek mijn stijve diep in je mond. Ik grijp met mijn handen in je haar en duw hem nog iets verder. “Je mag zuigen, maar je handen doen niks” zeg ik je.
Ik voel je tong langs mijn eikel gaan en ik kreun terwijl ik je met diepe halen in je mond neuk. Ik trek een beetje aan je haar en zeg dat je me moet pijpen als een volleerde zaadslet. “Master, mag ik mijn handen gebruiken” vraag je onderdanig. Ik denk even na en geef je vervolgens toestemming. Je streelt mijn stijve en likt langs mijn eikel. Dan neem je mijn ballen in je handen, terwijl je je best doet om me zo diep mogelijk in je mond te nemen….

ZIJ :
Wat een bijzondere sensatie, op de een of andere manier lijken mijn andere zintuigen zoveel sterker nu ik geblinddoekt ben. Ik voel veel meer, ik ruik meer en ik hoor alles. Terwijl ik je vol overgave pijp, hoor ik je ademhaling versnellen en ik voel je spieren verstrakken. Ik weet dat dit betekent dat je gaat klaarkomen, jij weet dit ook en abrupt trek je je terug uit mijn mond.

Je helpt me overeind en zegt “buk voorover”. Zodra ik gebukt voor je sta, stoot je in één keer je stijve in mijn natte kutje. Ik kreun en gelijk haal je hem er weer uit en met een gebromde “stil jij” geef je me een tik op mijn kont. Ik bijt op mijn lip om de volgende kreun binnen te houden, want meedogenloos stoot je weer diep in me. Met langzame en diepe halen neuk je me tot je mijn benen voelt trillen van opwinding….

HIJ :
Ik weet dat jouw orgasme dichtbij is, zodra je benen gaan trillen. Dus ik haal direct mijn stijve uit je natte kutje, spijtig maar je mag nog niet komen. Ik maak je korset los en help je op je rug op bed te gaan liggen. “Ik ga wat nieuws met je proberen, als het zeer doet moet je het aangeven. Begrepen?” “Ja” zeg je. En ik straf je met een tikje op je kut. Ik zie je op je lip bijten om geen kik te geven en braaf zeg je “ja master”. Ik kus je zacht op je mond en streel even over je tepels. Deze richten zich verwachtingsvol op, maar ik zit er even niet meer aan.
Ik haal de tepelklemmen uit de verpakking en voorzichtig plaats ik eerst de ene klem en daarna de andere. “Hoe voelt dit?” vraag ik verwachtingsvol. “Heel lekker, master” antwoord je. Dit stelt me gerust en ik bevestig het kettinkje tussen de klemmen. Speels trek ik er even aan en een nagenoeg geluidloze zucht ontsnapt je. Bij wijze van straf trek ik er iets harder aan….

ZIJ :
Wat een kwelling, verrukkelijk. Maar niettemin een kwelling. Met één beweging doe je iets met beide tepels en jezus wat is dat lekker. Ik voel mijn kutje steeds natter worden en tegelijk voel ik me erg onbevredigd. Ineens voel ik dat je hoofd dicht bij het mijne is en instinctief draai ik mijn gezicht naar het jouwe. Je mond landt eisend op de mijne en je tong speelt met de mijne. Je handen dwalen over mijn lijf en trekken af en toe de klemmen.
Je maakt je mond vrij van de mijne en trekt een spoor van hete kussen over mijn borsten en buik. Met één hand houdt je mijn lippen open en dan zet je zacht je tanden om mijn clit. Voor ik het tegen kan houden, ontsnapt me een harde kreun. Dit bestraf je gelijk door me een tik op mijn borst te geven. Dan neem je mijn clit weer tussen je tanden en laat 2 vingers bij me naar binnen glijden. “Spreid je benen” beveel je me….


HIJ :
Terwijl jij je benen spreidt stap ik van het bed en pak 2 touwen. Ik bind je enkels vast en kom weer op bed. Ik neem plaats tussen je dijen en zonder waarschuwing stoot ik mijn lul diep bij je naar binnen. Ik voel dat je je benen om me heen wilt doen en ik geniet ervan dat je zo machteloos bent. Ik blijf nog even genieten van je natte kutje om mijn lul en trek me dan terug. Je heft verlangend je heupen en ik trek aan het kettinkje om je duidelijk te maken wie de baas is.
Ik druk mijn eikel tegen je clit en trek mezelf stevig af. Ik weet dat de druk op je clit je gek maakt, maar ook dat je er niet van klaar kan komen. Ik voel dat ik klaar ga komen en druk me diep bij je naar binnen. Je voelt me klaarkomen en ik zie de frustratie even over je gezicht vliegen. Langzaam trek ik me terug en laat gelijk mijn hand de plek innemen van waar net mijn stijve nog zat….

ZIJ :
Je schuift 2 vingers in mijn druipende kutje en je duim draait cirkels om mijn clit. Je vingers vinden al snel een genadeloos ritme. “Je mag nog niet klaarkomen” zeg je tegen me. Dan wissel je het genadeloze af met gekmakend langzaam. De spanning in mijn kutje bouwt zich op en ik zeg “alsjeblieft master”. “Alsjeblieft wat?” is je antwoord. “Alsjeblieft laat me klaar mogen komen master” zeg ik hijgend. “Nee nog niet” is jouw snelle en meedogenloze reactie.
“Vertrouw me” zeg je en trekt je vingers uit me terug. Je plant een harde kus op mijn mond en dan voel ik ineens een warme druppel op mijn borst. En nog meer, kaarsvet denk ik. Een spoor warme druppels over mijn buik en plots weer je vingers in mijn kut. “Ahhhhh,” kreun ik hardop en ik verwacht dat je aan het kettinkje trekt maar in plaats daarvan geef je me een tik op mijn kut….

HIJ :
Heerlijk om je zo te zien genieten, maar ik twijfel of ik je nu al een orgasme ga laten krijgen of dat ik je nog verder ga plagen. Ik bestudeer je gezicht zoals je daar ligt. En je kijkt zo lief en onderdanig dat ik besluit om je klaar te laten komen. “Laat je gaan lieveling” fluister ik en plaats mijn mond bij je natte kut. Ik steek 2 vingers bij je naar binnen en beroer je binnenste terwijl ik aan je clit zuig en lik. Je kronkelt en ik ga genadeloos door totdat ik de golven van jouw genot over je heen voel stromen.
Zodra je weer een beetje bent bijgekomen, ga ik naast je liggen en kus je liefdevol op je mond. “Genoeg gehad?” vraag ik plagend. “Nog lang niet”.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sub Female - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gewoon Op Kantoor - 5Door: Leo
Gelezen: 1096x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kantoor, Pijpen, Neuken, Moppen
24-06
7.5
:: Fijne Seks Door Een OngelukjeDoor: Marlies
Gelezen: 3417x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Hete Vrouw, Dildo, Douche, Veel Klaar Komen
23-06
9.0
:: Hotelhoer Spelen - 2Door: Roy En Tony
Gelezen: 1658x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-06
8.9
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 15383x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2210x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3762x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.9
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 3378x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.5
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6910x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 4429x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3942x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4292x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12669x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3721x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 9004x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8889x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net