Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 8x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 1967x
Lengte: Kort
Sub Female - 2
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sub Female - 1

HIJ :
Ik rommel even in ons speciale kastje en pak er wat attributen uit. Een vibrator, anaalkralen en een tubetje glijmiddel. Ik maak je benen los en draai je op je buik. Je billen nodigen me gewoon uit om ze een klets te geven en ik geef acuut aan die neiging toe. Je kreunt gesmoord en ik geef nog een klets. Het blijft stil. Ik ben trots dat het je lukt om stil te zijn en stiekem vind ik het jammer dat ik je niet mag straffen. Ik besluit om mijn machtspositie te laten gelden en zonder waarschuwing laat ik een flinke klodder glijmiddel tussen je billen vallen.

Voorzichtig haal ik de anaalkralen door het glijmiddel en met één hand spreid ik je billen. Je zal nu wel weten wat er gaat komen en dus zeg ik niks terwijl ik ze kraal voor kraal bij je binnen breng. Zodra ze op hun plaats zitten landt mijn hand haast als vanzelf nog eens op je billen. Beide billen een klap, om ze daarna te strelen. Ik draai even aan het uiteinde van de anaalkralen en vervolgens draai ik jou weer op je rug. Plaats mijn handen op je borsten en strelend vinden ze hun weg naar beneden. Plagerig gaan ze over je lippen, om daarna via je dijen, over je kuiten naar je enkels te gaan.

ZIJ :
Jouw mond gaat dezelfde weg, van mijn mond, naar mijn nek, over mijn borsten, ietsje langer spelend met mijn tepels en dan via mijn buik naar mijn kutje. Je kust mijn dijen en likt snel over mijn clit. Met lange halen lik je mijn natte kutje en dan neem je mijn clit tussen je tanden. “Oh liefste meester, dat is lekker.” “Stil jij,” beveel je en steekt hard je vingers in me naar binnen. Weer neem je mijn clit tussen je tanden en het is zo ongeveer het geilste wat ik ooit heb gevoeld. Ik sidder als je vingers me van binnen beroeren.
Doordat je vingers in en uit me bewegen voel ik de anaalkralen tegendruk geven. Wat een kwelling om op 3 oh zulke gevoelige plekjes te worden beroerd en een verbod om klaar te mogen komen. Ik voel de spanning toenemen en mijn ademhaling gaat gejaagd. Jij reageert hier zonder aarzelen op en haalt gelijk je mond en je vingers van mijn kutje. Een teleurgestelde zucht ontsnapt me voor ik er iets kan doen.


HIJ :
Even twijfel ik hoe ik je voor die zucht zal straffen en dan schiet het me te binnen. Met een korte ruk trek ik de kralen uit je anus en zuig mijn mond weer vast aan je clit. “Masterrrrrr” hoor ik je gillen, maar ik besluit om door te gaan. Ik wil je laten komen, maar ik geef je nog geen toestemming. Ik weet dat jij het zo niet kunt houden en ik verheug me op de straf die ik er op zal laten volgen voor je.
Dan voel ik hoe je hele lijf zich inspant, je vecht tegen je orgasme en doet je uiterste best. Terwijl ik je clit genadeloos blijf liefkozen steek ik een vinger in je natte kutje en dan kun jij niet meer vechten. Je kronkelt, gilt en komt zo explosief klaar. Zo’n orgasme heb ik je nog nooit zien hebben, zo overweldigend en heftig. Wow wat voelt dit machtig.

ZIJ :
De schokken van mijn orgasme ebben langzaam weg en ik voel me compleet uitgeblust, bevredigd en gek genoeg ongehoorzaam. Dit gevoel overvalt me zo, dat ik spontaan in lachen uitbarst. “Sorry master, maar wow. Woorden schieten tekort,” zeg ik als ik mijn lachen heb bedwongen. Ik schrik van je barse reactie “Had je toestemming om te praten?” Ik schud nee, daarop volgt gelijk “had je dan toestemming om klaar te komen?” Nogmaals schud ik nee. Iets milder vervolg je “Bedankt voor het prijzen van mijn kwaliteiten, maar je beseft natuurlijk wel dat er een gepaste straf zal komen.”
En ik kan me vergissen, maar ik meen ook een lach, iets trots door jouw stem te horen. Ik voel dat je naast me komt liggen en dan bevrijd je me van de handboeien en de blinddoek.

Beiden bevredigd vallen we in een diepe en rustige slaap….

To be continued…?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile WerksterDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 12502x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrijen, Neuken, Klaarkomen
22-06
7.9
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2019x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
7.8
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 3455x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
8.1
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 3024x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.5
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 6305x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.4
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 3991x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3810x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 4122x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 12500x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3652x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.6
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8904x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.3
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8681x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 6036x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 4091x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.9
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 11759x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net