Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 5x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 1757x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Visser - 2
Door Just Me - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Visser - 1

Even genieten we na van dit snelle, maar verrukkelijke ‘rondje’. Langzaam ga je rechtop staan en ik draai me naar je toe en trek je dichter naar me toe. We zoenen en ik voel je handen over mijn rug strelen, weer grijp je in mijn haar en trekt me op die manier in een onderdanige houding tijdens het zoenen. Na een tijdje laten we elkaar los en speels stomp ik je op je schouder en zeg “rotzak, jij weet veel te goed waar ik van geniet”. Je grijnst zelfvoldaan en vraagt: “klachten?” Dan schiet ik in de lach en moet eerlijk bekennen dat ik niks te klagen heb.

Gearmd wandelen we naar jouw stekkie. Tentje, luchtbed, kussens en lakens liggen al klaar, zie ik in één oogopslag. Je hebt zelfs een stoeltje meegenomen en om de een of andere reden vind ik dit grappig en schiet in de lach. “Wat is er?” vraag je onschuldig. “Die klapstoel van je… Dacht je serieus dat we daar samen gebruik van gaan maken?” zeg ik grinnikend. “Euhmmmmm….” Antwoord je weifelend. “Ik heb nog wel een ideetje,” zeg ik dan. “Oh, vertel!” gebied je me. Ik schud nee en als reactie trek je me stevig tegen je aan en zoent me heftig.

“Vleierij brengt je nergens hoor” zeg ik uitdagend. “Heb maar gewoon een beetje vertrouwen in mij.” Je kijkt me aan alsof ik zojuist uit een gesticht ben ontsnapt en die blik maakt me weer aan het lachen. Ik ga dichterbij je staan en fluister dan in je oor “Hoe zou je het vinden als je die stoel eens recht voor de tentopening zet, je gaat er op zitten en je kijkt toe hoe ik mezelf verwen in de tent. En als ik zeg dat het genoeg is geweest, mag je me helpen om het af te maken!” Daar hoef je maar heel kort over na te denken, je geeft me een harde kus, duwt me richting de tent en trekt de stoel achter je aan. “Maak me gek meisje” zeg je dan en gaat zitten.

Op handen en knieën kruip ik de tent in, schud nog even een keer met mijn kont en draai me dan met mijn gezicht naar je toe. Ik ga op mijn knietjes zitten en trek langzaam, heupwiegend mijn kleren uit. Elk stukje huid wat ik ontbloot, streel ik. Eerst voorzichtig met één of twee vingers, maar al snel met meer overgave. Jij kijkt toe hoe ik aan mijn vinger zuig en dan een natte cirkel teken om mijn tepels. Ik masseer mijn borsten tot mijn tepels stijf recht op staan. Met een schalkse blik naar jou zie ik dat er bij jou ook al weer iets stijf staat. En ik moet me bedwingen om niet jou te gaan verwennen.

Dan ga ik zo zitten dat mijn billen op mijn voeten rusten. Op deze manier kijk je recht tegen mijn natte kutje aan. Ik laat mijn hand beginnen in mijn nek, strelend langs mijn borsten en dan uiterst langzaam naar beneden, over mijn buik naar mijn lippen. Ik doe mijn benen wijd open en vinger mezelf dan met twee vingers. De muis van mijn hand op mijn clit, daar druk op gevend en ondertussen mijn vingers die in en uit me bewegen.

Het feit dat jij alles kan zien en dat ik kan zien dat het jou ook opwindt, maakt me geiler dan ik had verwacht. Dan haal ik mijn vingers uit mijn druipende kutje en kruip weer naar je toe. Je likt mijn vingers schoon op het moment dat ik je stijve in mijn mond neem. “Kom mee,” zeg ik dan. En vliegensvlug kom je achter me aan de tent in. “Op je rug,” fluister ik en ga schrijlings op je zitten. Gelijk laat ik je lul bij me binnen glijden en even blijven we allebei doodstil liggen. Gewoon genieten van dat eerste moment van binnenkomen.

Als je helemaal in me zit, wieg ik mijn heupen van voor naar achter en jij neemt mijn borsten in je handen. Je speelt met mijn gevoelige tepels en ik slaak een diepe zucht. Dan ineens ga je recht op zitten en houdt mijn heupen stil. Onze monden vinden elkaar weer en ik beweeg langzaam op en neer. Mijn nagels trekken een spoor naar beneden over je rug. Je pakt mijn heupen steviger vast en in een vloeiende beweging lig ik ineens op mijn rug.

Loom trek je je stijve uit me terug en stoot dan weer diep in me. “Handen boven je hoofd en daar houden,” zeg je dan. Ik luister braaf en je buigt je hoofd om mijn tepel te beroeren met je mond. Ik kreun en je legt mijn benen over je schouders. Je zit op je knieën en blijft diep in me stoten. Mijn borsten bewegen fanatiek mee met elke beweging die jij maakt. Je komt op deze manier verrukkelijk diep in mijn natte kut en ik merk dat mijn orgasme al om de hoek kijkt.

Je hand pakt stevig mijn borst vast en je neemt mijn tepel wat hardhandig tussen je duim en wijsvinger. Nog een kreun ontsnapt me en dit is genoeg aansporing voor jou om ook klaar te komen. Terwijl jij je warme zaad in mijn kutje spuit, voel ik de spieren van mijn kutje samen trekken en samen exploderen we. Je laat je naast me op het luchtbed vallen en ik sla mijn armen om je heen. “Je zou vaker moeten gaan vissen” zeg ik met een glimlach tegen je.

….. to be continued….

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 202x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
n.v.t.
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 629x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
n.v.t.
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 263x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
n.v.t.
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9486x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2690x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7368x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6817x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4268x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2543x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10395x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9876x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4436x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1382x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14262x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net