Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 12316x
Lengte: Gemiddeld
Voor Het Geile Makelaarstertje
Door Joostt22 - Zoek naar meer...

Je bent net klaar met een huis en iedereen is rondgeleid. Om de een of andere reden had jij je die dag extra sexy aangekleed. Je meest geile setje, mooie stockings, hoge hakken en een strak rokje waar jou heerlijke kontje perfect in uitkomt. Je dag verliep goed en met een geil gevoel liep je alle rondleidingen met een nat kutje die continu langs je stringetje streelde. Wat je alleen niet in de gaten had, was dat er aan de overkant van de straat een busje stond. En in dat busje zat een jongen. Deze jongen was op het huis aan het azen, om als iedereen weg was hem vervolgens leeg te halen. De gehele dag keek hij naar het huis en af en toe zag hij jou voorbij het raam komen. Zijn pik werd steen hard en het lukte hem niet om er vanaf te blijven. Nog nooit had hij zon geile sexy vrouw gezien!

De laatste mensen gingen weg, en jij was blij dat je voor vandaag klaar was. Je was zo geil geworden, dat voordat je naar huis ging je nog even met jezelf op de bank ging spelen. Je trok je met kut vocht gevulde slipje uit en gooide hem de gang op. Vervolgens nam je plaats op de bank en begon je jezelf heerlijk te bevredigen. 10 minuten later dacht de jongen dat iedereen wel weg zou zijn. Hij sloop naar binnen en liep de gang op. Daar trof hij jou natje slipje aan en hoorde een zacht gekreun...

Meteen begon zijn broek een stuk strakker te zitten. Hij raapte het slipje op en rook aan de geile kut sappen. Op dat moment wist hij dat er een veel waardevollere beloning in het huis was.

Toen hij om het hoekje keek zag hij jou daar liggen. Die sexyste vrouw die hij ooit had gezien lag daar zichzelf te bevredigen. Jij had niets in de gaten en voelde je orgasme aan komen. Er was gewoon iets wat je extra geil maakte.. Op dat moment voel je een hand op je mond en word je bij je arm gepakt. Je doet je ogen open en ziet daar een naakte jongen met een harde paal langs je staan. Je weet niet wat je moet doen. Maar voordat je het weet, gaat er al een hand door je kutje heen en worden je tepels gelikt. De geilheid neemt over en je laat de jongen doen wat hij wilt.

Terwijl hij bezig is met je kutje te masseren, zie jij zijn grote forse lul voor jouw gezicht bungelen. Je bijt je lip en krijgt het idee om hem vast te pakken en leeg te zuigen. Net als je je hand uitsteekt en hem vast probeert te pakken houd hij je tegen. Het word wel duidelijk dat hij de controle heeft. Op dat moment stopt de jonge met vingeren en begint hij je nek te zoenen. Kusje voor kusje gaat hij vervolgens naar beneden. Eerst likt hij je linker tepel en masseert hij de rechter. Daarna draait pakt hij de andere. Na een tijdje gaan de kusje weer veder naar beneden. Je benen worden uit elkaar geduwd en je voelt de kusjes steeds dichterbij je hete kutje komen. Net als je denkt dat hij je gaat likken slaat hij je kutje over en gaat hij veder aan de binnenkant van je dijen.

Je hunkert nu naar zijn tong. Met je heupen duw je naar voren. Hopend zijn gezicht te voelen. Je voelt hem dichterbij komen. Nu moet hij er toch wel zijn denk je. Dan voel je warme adem over je kutje glijden, dit moet het zijn...

Toen begon het. De jonge klemt zijn arme om je dijen en begint je hevig te likken. Je clitje word vol gemasseerd door zijn tong. Zo lekker heb je het nog nooit gevoeld. Vervolgens voel je een hand van je dijen afglijden en boven je kutje worden geplaatst. De hand trekt de huid boven je clitje omhoog en dit zorgt ervoor dat je clit nog ontbloter komt te liggen. De jonge begint weer en wat je nu overkomt heb je nog nooit meegemaakt. Je lichaam kronkelt van genot en je benen klemmen om de jongen heen. Als hij zo langer doorgaat kom je dadelijk squirtend klaar. En net als je denkt dat het niet beter kan, voel je een aantal vingers je kutje on glijden. Deze masseren je g-spot zo goed dat het orgasme snel omhoog komt. Je begint je lip te bijten, je rug trekt bol en je handen glijden door zijn haren. Spuitend over de jongen zijn gezicht kom je klaar. Zon heftig orgasme kan je je niet herinneren.

Je ligt na te hijgen en probeert te bevatten wat er zojuist is gebeurd. De jongen komt omhoog en hij begint je met veel passie te zoenen. Je voelt al jouw geil nog op zijn gezicht zitten. Jezelf proeven is ook iets wat je nog nooit gedaan hebt. Maar nu is het zeker iets wat je vaker wil doen. Tijdens het zoenen duwen zijn forse paal al tegen je natte kutje aan. Je bent net klaar gekomen, maar krijgt geen tijd voor rust. Langzaam glijd hij naar binnen. Je kutje word nu volledig gevuld. Je haalt diep adem als hij helemaal in je zit. Dan beginnen de stoten.

De jongen stopt met zoenen en pakt je bij je middel vast. Hij draait je op je zij en houd je stevig vast. Nu begint het echt werk. Steeds harder, sneller en dieper begint hij je te nemen. Je weet niet wat je overkomt. Maar zo lekker ben je nog nooit genomen. Kreunend voel je zijn forse paal in je stoten. Je weet dat je dit niet lang gaat volhouden en je kutje begint al weer samen te trekken. Op dat moment voel je zijn lul ook opzwellen. Spuitend kom jij weer klaar. Je zit helemaal onder van je eigen geil. De jongen haalt zijn lul uit je kutje en loopt naar je mond. Jij doet gehoorzaam open en neemt zijn paal in je mond. Het lukt je maar net om hem erin te krijgen. Maar voor dat je het weet haalt hij hem er alweer uit. Stralen sperma vliegen nu over je gezicht en in je mond. Het gaat maar door. En je moet een keer slikken om het bij te houden. De laatste druppel lik je van zijn eikel af en je kijkt geil omhoog.

De jongen kijkt nu om zich heen en loopt naar je tas. Daar pakt hij je agenda uit en kijkt er even in. Jij moet nog bijkomen van de hevige sessie en kan alleen maar toekijken. Je denkt nu na. Heeft hij eigenlijk al een woord gezegd... Hoe heet hij en zie ik hem ooit weer? Net als je iets wil zeggen, kijkt hij op uit je agenda en zegt: ah volgende week ben je hier tegenover... Tot dan.

De jongen is weg en jij staat van de bank op. Even loop je naar de spiegel om te zien of je nog de straat op kan. Je loopt de gang op waar een grote spiegel staat. Je ziet een vochtig plekje waar eerst je slipje lag. Maar deze is weg. Die zal de jongen vast als souvenir hebben meegenomen. Daar sta je dan voor de spiegel. Je haar helemaal in de war, mascara uitgelopen, Sperma over je gezicht en borsten en een grote vochtplek bij je kutje. Je ziet er niet uit. Maar toch sta je daar met een volwaardige lach, wetende dat je er volgende week weer zo uitziet.

Zoek naar meer verhalen van Joostt22...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 202x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
n.v.t.
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 632x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
n.v.t.
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 264x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
n.v.t.
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 9486x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2690x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.2
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7369x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 6817x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4268x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2543x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.1
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10395x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 9876x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4436x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5806x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1382x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14262x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net