Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 9216x
Lengte: Gemiddeld
Schilder - 2
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Schilder - 1

Ik begon me te specialiseren in het vrouwelijk lichaam wat het schilderen betreft. Om mijn techniek te verbeteren bezocht ik diverse musea. Eerlijk gezegd, ik genoot van de oude meesters, en vooral van de schaarse naakt schilderijen, uit de weelderige vicoriaanse periode. Ze leken wel een beetje op mijn buurvrouw die ik al in alle standen had geschilderd en genomen.
Het begon een obsessie te worden. Overal waar ik kwam, begon ik naar vrouwen te staren.
In gedachten stelde ik me dan voor hoe ze er naakt uit zouden zien, en hoe ik ze op het witte doek zou vereeuwigen. En tot mijn grote teleurstelling zat ik zonder model. Het begon de buurman op te vallen dat zijn vrouw steeds minder zin in sex kreeg, wat niet zo verwonderlijk was natuurlijk. Ze neukte ieder keer met mij als ze langs kwam.

Mijn grootste probleem was, hoe krijg ik een model. Er waren vrouwen genoeg, maar hoe kreeg ik ze dan ook uit kleren. Ik kreeg een idee en zette een advertentie. Model gevraagd tegen betaling. Het was kort en krachtig. Ik zet er niet bij waarvoor, maar dat leek me logisch. Dat kwam wel in een gesprek aan de orde.

Het waren een spannende paar dagen en het liep niet bepaald storm. Totdat ik op een gegeven moment werd gebeld. Een meisje van rond de twintig. Ze was studente en op zoek naar een bijbaantje. Noor woonde toevallig in de stad dus ze hoefde niet te reizen en we maakte zo snel mogelijk een afspraak. De volgende avond al.

Nou ik had het slechter kunnen treffen. Wat een schoonheid stond er voor de deur toen ik voor haar open deed. En het eerste gesprek was best gezellig. Ik bekeek haar natuurlijk zo goed mogelijk en zag dat ze voldoende potentie had. Gelukkig was Noor vrijgezel. Dat was al een zorg minder. Toen ik haar vertelde dat ze ook uit de kleren moest werd ze gelijk verlegen en was ik bang dat ik haar ging verliezen maar ik overtuigde haar dat ik alleen geïnteresseerd was om haar te schilderen. We spraken een bedrag af en ze zou een paar dagen later komen voor de eerste sessie.

Noor kwam. Eerst was ik toch nog wel een beetje ongerust geweest dat ze na een paar dagen bedenktijd zou afhaken, maar dat was gelukkig niet zo.
Ik had mijn atelier een beetje opgeruimd en mijn nieuwe trots in het midden van de kamer gezet. Een tweede hands ligbankje in Lodewijk de veertiende stijl. Zo een met houten krullen en een donkerrood satijnen bekleding. Om de sfeer te verhogen zette ik wat klassieke muziek aan en verlichte de kamer met veel kaarsen. Een perfecte atmosfeer om aan de slag te gaan met mijn nieuwe model. Je herkende de 'place' niet meer terug. We dronken eerst wat om haar wat op haar gemak te stellen. En ik vertelde haar wat voor beeld ik bij haar had gefantaseerd. Ik verklapte haar wel dat het mijn bedoeling was om een erotisch schilderij van haar te maken.
Toen het moment dat was vroeg ik haar om zich uit te kleden, en pakte mijn schetsboek.

Zenuwachtig kleedde ze zich uit. Nou van weelderige lijnen had ze geen last. Je kon wel zien dat Noor ook regelmatig de sportschool bezocht. Ze was hartstikke strak. Haar kutje had ze mooi geschoren. Haar gleufje ging over in en streepje schaamhaar dat mooi recht over haar heuveltje liep. Toen ze zich omdraaide liet ze even haar billen zien. Daar kon ik wel wat mee. Letterlijk en figuurlijk. Ik voelde mijn pik gelijk verstijven toen ik dat zag. Nu vind ik billen toch al een mooiste lichaamsdeel van een vrouw, en die van Noor zagen er uit of ze door de goden van de liefde zelf geschapen waren. Ik was even beduusd door al die schoonheid die ze me liet zien. "Hoe wilt U me hebben?" vroeg ze.
Nu had ik een pose bedacht die ik heel erg opwindend vond terwijl er eigenlijk niets te zien zou zijn. Suggestie om je brein aan het werk te zetten. En ook om een vrouw zo respectvol mogelijk op het linnen te zetten.
"Ga maar op je knieën zitten en dan moet je je de korte rugleuning van het bankje vast pakken. Even kijken hoe dat er uit ziet. En niet te vergeten, je hand onderlangs je lichaam plaatsen en je vagina bedekken zodat ik niets kan zien."

Ze zat scheef op het bankje in een pose waar ik alleen maar van gedroomd had tot nu toe.
Ze keek me aan en glimlachte. Snel maakte ik een schets. "Vind jij het goed dat ik je rug insmeer met wat baby olie? Dat maakt dat je huid een beetje gaat glanzen, dat is nog mooier in dit licht." Ze keek me een beetje bedenkelijk aan, maar vond het goed. Ik ging naast haar staan en zei dat het zo gebeurt was. Zachtjes smeerde ik haar rug in en liet ook een beetje tussen haar bilspleet lopen. "Ooh sorry," zei ik zacht. "Geeft niet," zei Noor. Ik zag dat ze de olie die tussen haar hand en haar kutje sijpelde zelf uitwreef, terwijl ik met twee handen de olie over haar prachtige billen uit smeerde. Ze kreunde zacht. "Gaat het?" vroeg ik. Ze stopte met het bewegen van haar hand net alsof ik haar betrapt had. "Ga maar door meisje," zei ik. Ik wist ook wel dat ze geil geworden was en bezig was om zichzelf te helpen.
Ik ging naast haar hoofd staan en trok mijn stijve die zo hard aanvoelde dat het bijna een beetje pijn deed uit mijn broek. Noor keek hijgend naar m'n lul die wipte van verlangen om beet gepakt te worden. Ze had een beter idee. Het meisje opende haar mond ze nam mijn kloppende eikel tussen haar lippen. Noor had ervaring. Ze slokte mijn paal steeds verder naar binnen. Ze kwam bijna met haar voorhoofd tegen mijn buik, zover nam ze hem in haar mond. Toen trok ze haar hoofd naar achter en keek me aan. "Kom Frank neuk me. Ik wil het!" hijgde ze.

Dat hoefde ze maar een keer te zeggen, en laat ze nu ook nog eens in mijn favoriete positie zitten ook! Ik ging achter haar staan en ze duwde uitnodigend haar lekkere kontje naar achteren. Ik had zo mijn pik in haar kunnen planten als ik dat gewild had, maar ik wachte er nog heel even mee. Ik bukte en spreidde haar billen. Eerst wilde ik haar geil proeven. Zo'n mooi meisje moest gewoon heerlijk smaken dat kon niet anders en ik ging voor alles!
Ik duwde mijn tong eerst tegen haar bijna roze sterretje. Noor kreunde goedkeurend toen mijn tong daar voelde. Daarna zakte ik langzaam naar beneden richting haar gezwollen schaamlipjes. Ik had gelijk. Toen ik mijn tong tussen die zachte lipjes duwde en haar vocht proefde, kreeg ik het heerlijke geil van het meisje in mijn mond.
Zoiets had ik nog nooit geproefd.
Ik streelde haar billen en begon aan haar klitje te likken als een jonge hond. Noor kreunde hard. Ze hield zich stevig vast aan het bankje, haar lichaam trilde en gaf een schreeuw toen ze op mijn wild bewegende tong klaarkwam.

Nu was mocht ik pas van mezelf. Ik kuste haar billen wel twintig keer voor ik mijn pik aanlegde om hem in haar te duwen. Noor kreunde toen ze mijn lul in zich voelde. Ik deed het zo langzaam mogelijk. Het meisje werd ongeduldig en duwde zelf haar kontje naar achteren.
Ik liet haar. Zonder mezelf te bewegen zag ik mijn lul in haar kutje verdwijnen tot ik er helemaal inzat. Toen was het de beurt aan mij. Nu begon ik mijn lul in haar te stoten. Ik hield haar vast rond haar heupen en bekeek die mooie kont van haar die me al die tijd al zo geil had gemaakt. “Ooo Noor, wat ben je toch mooi, wat heb je toch een mooie billen,“ kreunde ik. Ik gaf ritmisch op de stoten die haar gaf, kleine tikjes tegen haar billen. “Ooooh jaah, sla me harder Frank! Laat me het voelen! Daar word ik zo opgewonden van!!“ Ik dus niet, maar ik deed ze dat plezier. Ik gaf haar een paar flinke tikken op haar mooie billen tot ze zacht roze waren geworden. Het meisje begon steeds harder te kreunen. Ze vond het echt heerlijk zo te horen. “Kom maak het af in mijn kontje Frank! Duw je lul tussen mijn billen!“ Ik had nog nooit van mijn leven anaal geneukt, en dat nu net het mooiste meisje dat ik ooit ontmoet had dat nu aan me vroeg, wond me extra op. Ik mocht haar tussen haar prachtige billen nemen!

Ik nam het flesje olie en wreef mijn pik goed in met dat spul. Met mijn handen spreidde ik haar billen en duwde mijn eikel tegen haar strakke nauwe gaatje. Dit ogenschijnlijk verlegen meisje had zelf daar geen moeite mee. Mijn pik ging bijna net zo makkelijk in haar kontje als in haar gleufje. “Ooooh ja, neuk me,“ schreeuwde ze. Ik ramde mijn paal in haar kont.
Ze vroeg er zelf om en ik zag dat ze zich schrap zette om mijn stoten op te vangen.
Noor vingerde zichzelf nu met één hand en ik gaf haar om haar genot te verhogen nog een paar zachte tikjes op haar billen. ïk ga komen hóór Noor. Ik ga klaarkomen in je kontje!“ brieste ik. We kwamen geloof ik allebei tegelijk. Ik voelde het door heel mijn lijf toen ik het meisje vol spoot. En Noor trilde helemaal toen ze haar orgasme kreeg.

Ik ging naast haar zitten terwijl zij nog met haar billen omhoog zat uit te hijgen. Ik kuste haar billen en wreef er zacht over. Jammer dat ze zo rood waren geworden, maar het leek Noor niet te deren. “Ben jij wel eens gekidnapt?“ vroeg ik aan het uit hijgende meisje. “Waarom?“ vroeg ze. “Omdat ik je nooit meer laat gaan meisje. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt als nu. Ze lachte. “Ik bied me vrijwillig aan. Jij mag me de eesrt volgende dagen houden. Goed?“

Noor bleef. Het erotische schilderij werd een succes en de winst verdeelde we eerlijk. Ik had het ten slotte zonder de medewerking van Noor nooit kunnen maken.....

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 10991x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 7011x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.3
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 4552x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.8
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 5614x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 3659x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.7
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 11321x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 9753x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
:: Dominicaans SexfeestDoor: Rene
Gelezen: 8028x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-07
7.4
:: Amy & De TruckerDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5817x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
15-07
7.5
:: Geile Evelien - 8Door: Barteljoris
Gelezen: 7097x
Reacties: 23
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Biseks, Jonge Pikken, Lesbische Vrijpartij
14-07
8.9
:: Roemeense Sexslavin - 8Door: Rini
Gelezen: 5106x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.2
:: Carola En Haar BuurjongenDoor: Mirelle
Gelezen: 20847x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.9
:: Drijfnat Thuis KomenDoor: Daytona
Gelezen: 9501x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.7
:: Twee Mede Studenten...Door: MblackD
Gelezen: 6873x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
7.4
:: Droom WensDoor: Rednas
Gelezen: 3898x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 590