Opwindend.Net
Datum: 10-10-2017
Stemmen: 44x
Cijfer: 7.4
Gelezen: 11085x
Lengte: Gemiddeld
Treincabine
Door Pleziertje - Zoek naar meer...

Na een lange en vermoeiende dag zag ik op tegen de lange reis terug naar huis. Goed, ik hoefde dan niet met de auto, maar met de trein, maar dan nog...Het was later geworden. De vergadering was uitgelopen en ik had bedacht dat als ik eerst een hapje ging eten ik de trein rond zeven uur zou nemen. En met een kaartje voor eerste klas zou ik de reis van tweeëneenhalf uur wel doorstaan.

Het was vrij rustig in de trein en in de coupé voor eerste klas pikte ik een cabine in, deed meteen de deur dicht en zette mijn tas op de bank tegenover mij. Het was warm en ik deed mijn vestje uit. Mijn bloes had korte mouwen en ik had een linnen broek aan, dus zo was het goed te doen. Ik ging naast het raam zitten en legde mijn hoofd tegen het glas. De trein kwam in beweging en al snel had ik moeite om mijn ogen open te houden. Ik zakte weg in een slaap en droomde over een prachtige, knappe schilder die mijn hart al geruime tijd had gestolen. In de verte hoor ik iemand zeggen dat hij mijn plaatsbewijs wil zien, maar ik kan mijn ogen amper open krijgen. "Mevrouw!". Weer hoor ik een stem. Ik reageer niet, te moe. Hoe lang ik daar gelegen heb en hoe lang die conducteur heeft staan wachten weet ik niet.

Ik word wakker als een opwindend gevoel zich van mij meester maakt. Droom ik dat iemand aan mijn tepels draait?!? Hmm...lekker! Een ietwat ruwe vinger streelt mijn tepel en ik geniet van dat gevoel. Er glijdt een hand onder mijn T-shirt op zoek naar de andere tepel. Mijn bh wordt iets naar boven geschoven en mijn borsten liggen bloot. Ik voel dat mijn tepels stijf worden en mijn ademhaling dieper. Ooohhh, wat een heerlijk gevoel. Het is al weer even geleden dat ik geneukt heb, dus mijn lijf reageert snel. Ergens hang ik tussen slapen en waken...denk ik. Tussen mijn benen voel ik de reactie groeien op het zacht strelen van mijn beide tepels. Mijn kut klopt en oh wat word ik nat. Ik voel een elleboog tegen mijn schouder drukken, terwijl één tepel nog steeds teder gestreeld wordt. Op mijn gekreun wordt gereageerd. Iemand fluistert in mijn oor: "Ja, geil wijffie dat je bent, kreun maar. Ik geef je een lekkere beurt. Toe maar, laat je maar gaan".

Ik voel een vinger op mijn venusheuvel drukken. Als de vinger, over mijn broek heen, mijn clit bewerkt, duw ik mijn heupen iets op. "Ben je er al klaar voor, schat?". Ik merk dat een vinger mijn naakte huid streelt, dan mijn bovenbenen ik open automatisch mijn benen iets. De vinger zoekt, zoekt zich een weg via mijn bovenbeen onder de rand van mijn hipster door. Het beweegt van boven naar beneden over mijn schaamlippen heen. "Ben je al nat, schatje? Zal ik eens voelen?". Met zijn vinger glijdt hij tussen mijn schaamlippen. "Hmm, jij hebt zin, schatje. Jij hebt heel veel zin, ik voel het", fluistert hij in mijn oor en raakt mijn clit even aan. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. De elleboog rust op mijn schouder en met zijn vingers teast hij mijn tepel. Ik adem zwaarder. Met zijn vinger draait hij in een rustig tempo over mijn clit. "Oohh...ik hou het niet lang...godsamme, ik hou het niet".

Met zijn lippen tegen mijn oor fluistert hij met hete adem dat hij net zijn broek heeft natgemaakt. "Wat ben jij geil!", fluistert hij, "wat ben jïj geil". Ik voel twee vingers naar binnen glijden en terwijl hij geile woordjes fluistert, begint hij mij te vingeren. Hij neukt mij rustig met zijn vingers en ik beweeg mijn heupen mee op zijn ritme. "Kom maar...laat je maar gaan...je bent zo geil, zo nat...geniet en laat je gaan". Hij likt aan mijn oor, knijpt zacht in mijn tepel en beweegt zijn vingers diep en langzaam mijn kut in. Ik beweeg mijn hoofd naar voren, hijg in zijn oor en knijp mijn ogen dicht. "O god, ik kom...ik kom...aahh, ja, ja, ja...oh ja, ik kom!".

De man haalt zijn vingers uit mijn kut en stopt ze in zijn mond. Hij kijkt me strak aan als hij aan zijn vingers zuigt. Dan staat hij op en pakt mijn tas van de bank, terwijl ik nog lig bij te komen. "Straks zetten wij ons feestje voort, bij mij thuis...en dan zul jij eens wat beleven!"

Als hij wegloopt, glimlach ik even. Ik verheug me op heerlijke sex met deze vreemde man...hij heeft alleen nog geen idee wat hém te wachten staat.

Wordt vervolgd...

Zoek naar meer verhalen van Pleziertje...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Hormonen Van Weduwe Door: Greet
Gelezen: 4457x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.5
:: AutobahnDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 7561x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
21-07
7.1
:: VrijdagavondDoor: Eefje
Gelezen: 3235x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
7.8
:: FotoshootDoor: Yourcaptain
Gelezen: 3024x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
8.4
:: Donkere Breeding Slet...Door: Marcus
Gelezen: 2459x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Breeding, Zwanger, Zaad, Sandrine
20-07
8.7
:: Daten Met JasmijnDoor: JohnOude
Gelezen: 9138x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Date, Buiten, Buurmeisje
19-07
8.2
:: Geile Evelien - 9Door: Barteljoris
Gelezen: 5943x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen, Vingeren, Ballen Likken, Jonge Meiden
19-07
9.4
:: GitaarlesDoor: Frysk
Gelezen: 6922x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-07
8.5
:: Mijn Sappige KutjeDoor: Lana Zomer
Gelezen: 17136x
Reacties: 31
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf,chatten,slipje,kutje
18-07
8.1
:: Donkere Breeding SletDoor: Marcus
Gelezen: 11566x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zwanger, Bareback, Sperma, Zwart, Breeding, Zonder Condoom
18-07
8.0
:: Stille Wateren... - 3Door: Chris
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-07
8.5
:: Bezorgservice 1Door: Ruudstaay
Gelezen: 8375x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin
18-07
7.6
:: Sex - Mary AnnDoor: Rob
Gelezen: 5132x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Neuken, Klaarkomen
17-07
8.2
:: ThuiskomenDoor: Eva
Gelezen: 12179x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
7.9
:: Hij Is Weg :-(Door: Michelle
Gelezen: 10295x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal Zaad Slikken
16-07
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 636