Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 48x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 10266x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Man En Zijn Vriend
Door GO - Mijn Profiel Pagina

Bij het dessert stelde ik voor op de zetel te gaan zitten. Dus we namen ons bord en gingen met zijn drietjes naar de woonkamer.
De gesprekken werden wat serieuzer. We hadden het over de toekomst, over relaties.

Om alles weer wat luchtiger te maken, besloten we een spel te spelen. Mijn man ging naar de andere kamer en ik bleef bij Tom zitten. Een doodse stilte verraadde de spanning tussen ons. Ik had al vaker over hem gefantaseerd, maar ik wist dat het nooit wat zou worden.

Tom stond op om zijn glas weg te zetten, maar toen hij weer naast me kwam zitten, viel het me op dat hij wel erg dichtbij zat. Mijn hart ging een tikje sneller, maar ik kon me beheersen. Hij legde zijn hand op zijn been, tegen mijn been aan. Nu moest ik toch wel even slikken. Zou hij het ook voelen? Zou hij het ook willen?

Ik keek hem aan en gaf hem een knipoog. Dat gaf hem de moed verder te gaan. Hij legde zijn hand op mijn been en begon mij zachtjes te strelen. Hij gleed onder mijn rokje en streelde de binnenkant van mijn dijen.
“Mmmm, lekker” zei ik.

Ik hoorde de deur opengaan en probeerde hem weg te duwen, maar dat lukt niet. Mijn man stond ondertussen al weer bij ons. Tot mijn grote verbazing lachte hij.
“Werkt ze mee?” vroeg hij aan Tom.

Nu begreep ik er helemaal niks meer van. Hadden ze het hierover gehad? Hadden ze dit gepland? Ik werd er wat onzeker van. Ik was altijd al benieuwd hoe het zou zijn om met zijn drieën intiem te zijn, maar het besef dat dat nooit echt zou gebeuren, gaf toch altijd een zeker gevoel van veiligheid.

Ik besloot het spelletje mee te spelen. Ik zou wel zien waar het toe leidde. Mijn man kwam weer naast me zitten. Tom haalde zijn hand weg en streelde door mijn haar. Hij kwam nog wat dichterbij en kuste me in mijn hals.. Verschrikt keek ik om naar mijn man, maar die leek het niet erg te vinden.

Ik draaide me weer om naar Tom en kuste hem terug. Met mijn tong ging ik langs zijn lippen. Mijn handen gleden over zijn lichaam en ik voelde de opwinding in zijn broek. Plots voelde ik de handen van mijn man op mijn borsten. Hij masseerde ze zachtjes.

Op dat moment wist ik het zeker: ik wilde door hen allebei genomen worden. Mijn man trok mijn bloesje uit terwijl Tom mijn rokje naar beneden schoof. Gelukkig had ik mijn mooiste lingerie setje aangetrokken. Tom schoof mijn behabandjes naar beneden en kuste mijn tepels.

Het was de eerste keer dat iemand anders dan mijn man mij zo intiem aanraakte. Ik draaide me om naar mijn man en begon hem uit te kleden. Ik zei tegen Tom dat hij zich ook moest uitkleden, hun beide pikken stonden fier rechtop. De pik van Tom was prachtig gevormd en geaderd, zijn eikel was blinkend nat van geilheid.. Zoiets geils had ik nog nooit gezien.

Tom ging weer zitten. Mijn man vroeg me of ik Tom wou pijpen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik ging op mijn knieën zitten en nam zijn stijve pik in mijn mond. Hij kreunde van genot. Mijn man kwam achter me zitten. Ik voelde zijn paal drukken tegen mijn kletsnatte kutje. Langzaam gleed hij naar binnen.

Rustig bewoog hij heen en weer. Met zijn drieën zaten we in hetzelfde heerlijke ritme. Mijn tong af en toe plagend in het pisgaatje van Tom en likkend aan zijn heerlijk eikel alsof het een ijsje was. Mijn man werd hitsiger en hitsiger van dit schouwspel en neukte me nu stevig door op zijn hondjes.

Ik voelde dat ik het niet meer lang zou volhouden. Schokkend en gillend kwam ik klaar. Dat was blijkbaar genoeg voor die andere twee om de controle te verliezen. Tegelijkertijd spoten ze me vol.

We keken elkaar wat onwennig aan. Hadden we dit nu echt gedaan? Ik had zin in meer dus ik pakte mijn man vast en kuste hem hartstochtelijk. Ik vroeg hem wat hij lekker zou vinden. Hij antwoordde dat hij wilde kijken hoe Tom me neukte.

Vragend keek ik naar Tom. Hij knikte instemmend en ging languit op de bank liggen. Ik ging op hem zitten. Hij streelde mijn lichaam, langs mijn hals, over mijn borsten en verder naar beneden.

Al snel vond hij mijn klitje en begon deze lekker te masseren. Ik hield het niet langer. Ik wilde hem in me. Langzaam liet ik me over zijn pik naar beneden glijden. Rustig bewoog ik heen en weer, de volledige controle over deze lekkere pik liet me sidderen.

Mijn man was op een stoel gaan zitten en zat ons aan te kijken terwijl hij zichzelf aftrok. Ik begon harder en harder te bewegen. “Ja! Geil ding! Neuk me lekker hard”, schreeuwde Tom.

Met zijn handen op mijn heupen bepaalde hij het ritme van ons zwoele samenspel. Ik besloot dat dit het moment was op mijn geilste fantasie waar te maken.
“Zouden jullie elkaar en mij willen strelen vroeg ik.

Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen. Mijn man begeleide ons naar boven en zo lagen we samen ik tussen mijn twee favoriete mannen. Dit was echt het toppunt van opwinding en lust. Vier handen raakten me overal aan. Ik wist zeker dat ik nog nooit zo geil was geweest.

Ik kreunde van genot. Ik zag dat Tom en mijn man ook heerlijk aan het genieten waren. Het voelde zo onwezenlijk! Ik geloofde nog steeds niet dat ik dat heerlijke gevoel echt aan het beleven was. Tom zijn handen gingen af en toe over de pik van mijn man en dat wond me nog meer op.

“En nu ga ik je helemaal suf neuken, geil sletje van me.” Sprak mijn man omdat hij die blik van geilheid in men ogen herkende. Tom drukte nog snel zijn mond op mijn kutje alsof hij de nectar wou proeven. Toen kwam mijn man voor me en legde mijn benen op zijn schouders. Zijn harde tussen mijn benen. Plagend liet hij zijn eikel over mijn klitje gaan heerlijk voelde dat en toen stootte hij diep in me. Steeds harder en harder waardoor ik ook steeds harder. Tom kwam over me staan en liet zijn ballen over men gezicht glijden terwijl hij zichzelf aftrok. Ik likte als een bezetene aan zijn heerlijk glad geschoren zak. Ik voelde een tweede orgasme opkomen. Al mijn spieren trokken samen en schokkend bereikte ik mijn tweede hoogtepunt.

Mijn man schreeuwde dat hij het niet meer hield. Ik voelde zijn hete sap in me stromen. Tom zijn zaad spoot krachtig over men borsten.
Uitgeput gingen we naast elkaar liggen.

“Blijf je slapen?” was het laatste wat ik vroeg voor ik in een diepe slaap wegzakte. Ik droomde over Tom die nog vaak bij ons bezoek kwam.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Geile Evelien - 2Door: Barteljoris
Gelezen: 2947x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Tieners, Experimenteren, Showen
21-06
9.1
:: Heerser Harry - 3Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1245x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Diverse Mannen
20-06
8.1
:: Toy Boy - 3Door: Harry
Gelezen: 2401x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Rimmen, Buurvrouw, Atleet
20-06
7.7
:: Geslaagde Dating AvondDoor: Pijaleu
Gelezen: 1858x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-06
8.1
:: De Verstuikte Voet Van JennyDoor: Pijaleu
Gelezen: 3960x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje
20-06
8.6
:: Hete WandelingDoor: Pijaleu
Gelezen: 2428x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verbrand, Zwembad
20-06
8.5
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3277x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
8.3
:: Geile Evelien - 1Door: Barteljoris
Gelezen: 13401x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.1
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 3609x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.4
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 11965x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3429x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.5
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 8616x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 8129x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.8
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 5283x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 3765x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net