Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 7818x
Lengte: Gemiddeld
Zij, Allen Zij
Door Broertje - Mijn Profiel Pagina

Ik ontmoette haar in de supermarkt, waar zij werkt. Aan de hoofddoek te zien duidelijk een buitenlandse maar knap, Jezus wat knap. Door het grote Albert Heijn shirt was er voor de rest weinig te zien van maar ik was nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar haar. Hoe zou ze voor de rest zijn? Elke keer weer als ik bij haar afrekende was er een klik. Sorry dat ik het zeg, maar ze spreekt zeer goed Nederlands en is uitermate vriendelijk. Op een rustig moment, het was vlak voor de sluitingstijd van de winkel, trok ik de stoute schoenen aan en vroeg aan haar of ze een keer iets wilde doen voor me. Ze keek me aan en vroeg; “Hoe bedoel je?” “Nou, bijvoorbeeld je telefoonnummer geven zodat we een keer kunnen afspreken. Ze lachte en knikte en gaf mij haar telefoonnummer. Als een kind zo blij liep ik met mijn boodschappen de winkel uit. En in extase door het verkrijgen van haar nummer, werd ik door iedereen aangekeken. Ach, het voelde goed.

Twee dagen gingen voorbij waarbij ik wachtte om haar te bellen. Deels omdat ik niet durfde, deels omdat ik het gewoon vergat. Ik had immers nog een vriendin die mij, ook al zaten we duidelijk in het laatste stukje van onze relatie, opeens kwam vergezellen. Nog een keer seks en direct na de seks, die allang niet meer zo goed was, zei ik dat ik er klaar mee was. Was het chique? Nee, zeker niet. Maar als de seks zo is, maakte ik nu de goede keuze.

Ik belde de Marokkaanse, wat ze bleek te zijn op, ze was aan het werk maar verheugd dat ik haar belde. Ja, ze was oprecht blij. Ik voelde me goed en wilde zoveel met haar, van haar. Ik was verliefd. Na een paar dagen spraken we af. In een klein koffietentje. Het was een verrassing haar te zien in een gewaad. Ik had het niet verwacht. Maar het was voor haar de enige manier om toegelaten te worden in het koffiehuis. Waar ik, de enige was met een, van oudsher overduidelijk Hollands uiterlijk. ten minste, als je mijn Italiaanse opa buiten beschouwing laat. Ik vroeg aan haar of ze niet in de problemen kwam door met mij, een Hollandse jongen, op ‘date’ te gaan. Ze schudde haar hoofd en nam een slok van haar thee. “Nee hoor, misschien dat papa het niet leuk vindt. Maar dat is meer omdat zijn kleine meisje los wil van hem.”; zei ze en ze nam nog een slok. “Oké. Gelukkig maar.”; zei ik. “Jullie Nederlanders denken altijd dat wij opgesloten zitten. Voor een deel is dat waar, maar God verbiedt niets.”; zei ze en die prachtige glimlach verscheen op haar gezicht. “Heb je zin om een stuk te wandelen?”; vroeg ze. Ik knikte en rekende af. De oude Turkse man was zo attent en zo lief. Als ik een vrouw was geweest….

We liepen langs een parkje en de zwanen trokken de aandacht van de vele kinderen hier. Ze vroeg pf ik kinderen had of dat ik ze ooit wilde. “Ik heb ze nog niet nee. Maar misschien ooit wel.”; zei ik op deze nogal zware vraag. Maar voor haar was het heel gewoon. “Ik wel.”; zei ze. “Je hebt kinderen?”; vroeg ik. “Nee, ik wil ze heel graag!”; zei se en lachte. “Gekkie.”; ging ze verder en leunde tegen me aan. Ik keek naar haar en zo in haar ogen. Onze lippen zochten elkaar als vanzelf op. Alsof het zo moest zijn. Zo snel na het verbreken van mijn relatie en zo snel met haar. “Dat was voor het eerst dat ik met een man in het openbaar heb gezoend.”; fluisterde ze terwijl ze mij losliet en haar ogen opende. Ik lachte alleen maar en we liepen verder.

“Daar woon ik.”; zei ik en wees naar de flat die hoog boven de andere gebouwen uittorende. Ze knikte en pakte mijn hand vast. “Laat het me zien.”; zei ze. We liepen ernaartoe en terwijl de liftdeur achter ons sloot, zochten onze lippen elkaar weer op. “Je bent zo leuk.”; zei ze toen de deur opende op mijn etage. Snel liepen we de galerij over naar de voordeur en ik opende hem. “Welkom.”; zei ik en ze trok haar hoofddoek los. “Wauw.”; stamelde ik en duwde haar tegen de muur. Weer stonden we heftig te zoenen in de gang en ik merkte dat ik voorzichtig tegen haar aan reed. “Het is warm hier.”; zei ze en keek opzij naar mijn slaapkamer waar de zonnestralen door naar binnen kwamen. “Ja.”; antwoordde ik. Ze stapte mijn woonkamer binnen en ze vroeg of ik de rits van haar gewaad kon opendoen. “Tuurlijk.”; zei ik en ze gooide haar haren naar voren zodat ik de rits zag. Wat ik zag was adembenemend.

Naarmate ik de rits verder opende, Des te meer ik zag hoe weinig ze eronder aan had. Haar blote schouders verraadde het gebrek aan een shirtje, haar blote rug het gebrek aan een bh. Ze draaide zich op dat moment. Ze trok haar armen uit de mouwen en haar prachtige borsten, voorzien van een tatoeage toonde zich. Ik moest haar gewoon even in mij opnemen. “Had je niet verwacht hè?”; vroeg ze lachend en pakte mijn handen vast. Ik schudde mijn hoofd en legde mijn handen op haar perfecte borsten. Heftig zoenend duwde ik haar op de bank, wat zij volledig toestond. Haar gewaad trok ik nu helemaal uit en een turquoise kleurige string hield datgene voor mij verborgen waar ik nu al minuten naar smachtte. Voordat ik daar aan toe mocht komen, trok zij eerst vakkundig mijn kleding uit.

Ik had alleen nog mijn boxer aan en zij haar string en we waren verzeild geraakt in de mooiste, meest intieme liefdesdans die ik ooit had meegemaakt. Deze dame wist hoe ze een man moest pleasen. Dat was duidelijk. Onze handen waren al opzoek gegaan naar de lekkerste plekjes en onder haar string vingerde ik een kaal kutje, en onder mijn boxer trok zij een harde pik af. “Lekker groot.”; kreunde ze.

Ze had haar string uit getrokken en ik mijn boxer en ze hing over mij heen. “Ga je dit Marokkaanse sletje neuken?”; fluisterde ze in mijn oor. Zij hielp mijn pik in haar te krijgen en het was fantastisch. Nee, de meest ervaren dame was ze niet, en nee, ze had nog genoeg niet meegemaakt. Maar haar inzet, om het voor mij maar zeker ook voor haarzelf lekker te maken, was fantastisch. Ik wist niet dat ik zo lang door kon gaan, dat zij wilde dat ik alles deed wat in mij opkwam en dat zij zoveel moeite deed om mij ‘man’ te laten voelen en ik zoveel moeite deed om haar ‘vrouw’ te laten voelen. Maar het onvermijdelijke gebeurde, we kwamen klaar. Tegelijk en intens. Maar Marokkaanse kutje vulde zich met mijn sperma en trok vervolgens gespannen en ongecontroleerd samen, om daarna het volledige tegenovergestelde te doen. Jawel, haar kutje liep leeg van mijn sperma, en haar eigen geil. Een stroompje vocht gleed uit haar. Ze landde op haar buik en bleef minutenlang liggen op mijn bank. Het enige wat volgde, na een paar minuten, was een lachsalvo.

“Lig ik gewoon op de eerste date te neuken….”; fluisterde ze na het lachsalvo. Een uitdrukking van intens geluk verscheen op haar gezicht. Ik weet niet hoe ik keek maar het moet in de buurt zijn gekomen van diezelfde uitdrukking.

Naarmate het later werd, het gezellig was, maar ook onze buiken rommelde van een licht voedsel tekort, des te meer we op het punt kwamen dat we of, iets moesten eten maar dan bestellen, of zij naar huis toe moest en dan nog moest haasten om op tijd thuis te zijn. We besloten iets te bestellen. En ook al had ik iets aangetrokken om de koerier te verwelkomen, zij bewoog op de achtergrond in alleen haar string door het huis. De ogen van de jongeman die het eten kwam brengen dwaalden af als ik haar achter mij hoorde langslopen.

“Hoe oud ben je eigenlijk?”; vroeg ze. “30.”; antwoordde ik. “In welke maand?”; vroeg ze. “Oktober.”; zei ik in veronderstelling dat ze mijn geboorte maand bedoelde. “Ik ben 22, en geboren in oktober.”; zei ze met een bepaalde schrik in haar stem. “Wat is er?”; vroeg ik. “Heb je pen en papier?”; vroeg ze. Ik knikte en pakte het voor haar terwijl ik de pizzapunt neerlegde. “Weet je nog dat ik vertelde dat ik me vaak inlees over andere culturen?”; vroeg ze. Ik knikte en nam nog een hap. “Ik zal je voor nu de uitleg besparen maar als je onze geboortejaren en maanden deelt door onze geboortedag. Dan kom je op een getal. En dat getal is heel belangrijk in zowel de christelijke, waar uit uit komt, en in de islamitische cultuur, waar ik uit kom.”; zei ze. “Dus…?”; vroeg ik. “Wij zijn gemaakt voor elkaar.”; zei ze. Fuck, zo eentje….

Je begrijpt, daarna, ik was dus echt niet toe aan een relatie, was ik kortaf. Maar toch, ze had iets. Een aantrekkingskracht waar ik geen ‘nee’ op kon zeggen. En of het nou waar is of niet, 3 maanden later werd het duidelijk dat we gemaakt waren voor elkaar. De relaties die ik heb gehad waren nooit zo intens. Nog nooit had ik dit meegemaakt. Dat zij, toen al, zwanger was van mij was een zegen. Seks hadden we dagelijks, seks was belangrijk voor ons. Elke keer weer dat heerlijke kutje was geweldig. Af en toe haar kontje was een nieuwe wereld en eenmaal die kleine op aarde was een gift. Haar lichaam bleef fantastisch en 2 jaar later beviel ze van een tweeling. In 3 jaar een gezin met 3 kinderen, allemaal meisjes, wat zo in de sterren had gestaan. Relaties met dat getal krijgen alleen meisjes, was geweldig.

Niet aan mijn ex vertellen, die heb ik altijd verteld dat ik geen kinderen wilde.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 1818x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 1302x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.4
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 908x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
7.8
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 6808x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 6038x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.7
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 2960x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.7
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 3638x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.2
:: Geil - 48 - HestherDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 278x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.7
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 12786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
:: Zonnen Door: Harry
Gelezen: 12113x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
7.4
:: Bouchra’s Eerste Zwarte Man Door: G.B.
Gelezen: 10555x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Moslima, Marokkaanse, Onderdanig
14-06
8.5
:: Een Date Vol OrgasmesDoor: De Zus Van Stacy
Gelezen: 10841x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen, Beffen, Squirt, Squirten, Zusje, Toilet, Restaurant, Nerd
14-06
8.9
:: IjsklontjeDoor: Kiwi90
Gelezen: 7770x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Blinddoek, Ijsklontje, Beffen
14-06
8.5
:: Zaterdag Met Een Happy EndDoor: Wim Van Es
Gelezen: 4396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: MMF, Bondage, Anaal
13-06
7.5
:: Oudere Vrouw - MagdalenaDoor: RC.Amsterdam
Gelezen: 5428x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Jonge Knul, Oudere Vrouw, Neuken
13-06
8.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net