Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 6x
Cijfer: 6.3
Gelezen: 2396x
Lengte: Gemiddeld
Gewaagde Dromen - 6
Door Vriendschap - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Gewaagde Dromen - 5

Het was een mooie dag en we besloten om de binnenstad te verkennen. Na wat kleine dingetjes voor de kinderen te hebben gekocht, kwamen we op de wallen terecht. In een kleine seksshop kochten we wat speeltjes en ik zocht een voor mijzelf wat kleding uit. Ik koos voor een corselet met halve cups en een paar zelfophoudende zwarte netkousen. Plotseling zag ik in de hoek van het winkeltje een mooie donkerrood jurkje met een rond decolette Het was nagenoeg passend en kwam een handbreedte boven mijn knieŽn.

Ik besloot het te kopen. De verkoper stond naar ons te kijken en vroeg of wij uit Amsterdam kwamen? Nee wij vertelden dat wij uit Friesland kwamen en een paar dagen weg waren.

Hij vroeg daarna of wij van een uitdaging hielden? Op onze vraag waar de uitdaging uit bestond vertelde hij iedere zaterdag een feest organiseerde en daar iedere keer andere mensen voor uitnodigde. Hij vertelde dat het een erotisch feest was waar iedereen ongeacht leeftijd voor kon worden uitgenodigd.

Hij vroeg hoe daar over dachten? Hij vertelde dat het best ver kon gaan en dat we zelf moesten beslissen? Ik keek hem aan en knikte ; oke wij komen graag. Mijn man keek mij aan en vroeg weet je het zeker? Hij zag aan mijn blik dat ik al weer hoog op de ladder van geiligheid stond. Na het diner zijn we naar het opgegeven adres gegaan en werden we ontvangen alsof wij oude vrienden waren. In de redelijk grote huiskamer stonden, zaten en liepen een 40 tal mensen. Het was zoals gezegd een zeer gemÍleerd gezelschap jonger en oudere mensen en iedereen was redelijke sexy gekleed. Ik was blij dat ik `s middags aangeschafte kleding had aangetrokken. Het decolette was iets dieper dan ingeschat en toen ik de spiegel keek zag je een randje van mijn tepels. Ik besloot het zo te laten en mengde mij tussen de andere gasten. Er waren hele leuke interessante mensen bij.

Het was zo gezellig dat we haast vergaten waarom wij daar waren. Onze gastheer tikte tegen een wijnglas en vertelde dat iedereen een nummer bij de deur had ontvangen.

Er waren twee series van dezelfde nummers uitgedeeld. De vrouwen hadden een roze en de mannen een geel nummer gekregen. Aan de achterkant van het nummer stonden 5 vragen en deze moest je aan degene met hetzelfde nummer stellen. Was de vraag goed beantwoord, dan moest jezelf iets uit trekken, was de vraag fout beantwoord dan moest de ander iets uittrekken.

Iedereen ging op zoek naar het andere gelijke nummer. Mijn nummer was 8 en degene die ook een 8 had, bleek 24 jaar oud te zijn en voor mij (60 jaar) was dat een jong groen blaadje met hopelijk een groot uithoudingsvermogen.

We gaven elkaar een hand en haalden aan de bar een drankje en gingen op een bank in de hoek van de huiskamer zitten. Ik kreeg de eerste vraag en omdat ik het antwoord wist trok hij zijn overhemd uit en een redelijk gespierd lichaam werd zichtbaar. Op mijn vraag kreeg ik een fout antwoord en trok hij zijn schoenen uit. De volgende vraag wist ik niet en trok mijn jurkje uit en priemden mijn tepels zijn richting uit.Hij kreeg een rood gezicht en wist niet waar hij moest kijken. Even later stonden we allen gedeeltelijk ontkleed. Ik vroeg mijn kousen uit moesten of dat het wel sexy was. Hij keek nu naar mijn tieten en zei dat het zo wel heel mooi was. Iedereen had nu 1 briefje gekregen en wanneer je een fout antwoord had gegeven moest je doen wat erop het briefje stond. Ik gaf een fout antwoord en keek wat er op mijn briefje stond. Ik moest een 15 minuten durende pijpbeurt geven. Ik ging rechtop de bank zitten en vroeg hem om voor mij te staan. Ik trok slip omlaag en begon zijn halfharde pik af te trekken. Ik nam zijn zachte eikel in mijn mond en sabbelde er zachtjes op. Plotseling zoog ik zijn pik helemaal in mijn mond. Hij pakte mijn hoofd vast en begon neukbewegingen in mijn mond te maken. Zijn eikel raakte iedere keer mijn huig wat vreemd genoeg geen kokhalzen bij mij opleverde.

Opeens trok hij zijn pik uit mijn mond en zei dat nog niet wilde klaarkomen en liever met mij aan de gang wilde gaan.

Hij duwde mijn wat achterover en begon uitgebreid mijn tieten te masseren en en mijn tepels te zuigen. Ik sloot mijn ogen en genoot van een jonge kerel zuigend aan mijn spenen. Kom maar op knijp maar zuig er maar stevig aan. Ik werd langzamerhand wel heel geil van en begon te verlangen dat hij mijn kut ging vingeren. Omdat het mij te lang duurde pakte ik zijn hand en hield deze tegen mijn natte gezwollen schaamlippen. Duw je vingers erin en vinger mijn klitje.meer lekken. Al gauw lag ik met mijn benen omwijd en genoot van zijn wat onbehouwen gewroet in mijn kutje. Zijn pik drukte tegen mijn dijbeen en maakte neukende bewegingen.

Terwijl hij bank ging zitten kroop ik op zijn schoot en liet me langzaam over zijn pik zakken. Ik bleef toen hij helemaal in mij zat bleven we beiden even stil zitten. Ik begon langzaam op en neer te bewegen en voelde zijn pik in mijn kut bewegen. Mijn man lag naast de bank op zijn rug en werd door een oudere vrouw (ong 70 jaar) geneukt. Omdat zij met haar rug naar mij toe lag zag ik haar slappe kutlippen over de pik van mijn man glijden. Hij deed zijn ogen open en keek mij aan en zag mij op en neer te bewegen. Hij stak een duim op en begon met zijn onderlichaam snel op en neer te bewegen. De vrouw bovenop hem stopte met bewegen en met een diepe keelklanken liet ze merken ervan te genieten. Zijn pik ramde in en uit haar kut. Ze rolden om en met haar benen omhoog kroop mijn vent tussen haar rimpelige benen en stootte zijn pik hard naar binnen. Ik werd geiler en geiler van dat beeld en helemaal toen ze met zachte kreetjes klaar kwam. Ik hoorde mijn man diep kreunen en zag zijn sperma langs zijn pik uit haar kut stromen. Ik stond en ging op mijn rug op de grond liggen en al gauw dook mijn sexpartner tussen mijn benen en begon mijn heel hard te neuken hij spoot al gauw zijn ballen leeg. Er stonden twee mannen naar ons te kijken en aan hun pikken te schorren.

Ik lachte naar ze en vroeg of ze wilden neuken. Terwijl ik opstond voelde ik het sperma langs mijn billen lopen. De oudste man lag op de grond en ik liet mijn druipende kut over zijn paal zakken. De andere stak zijn pik in mijn mond en nadat ik hem een paar minuten had gepijpt, vroeg hem om zijn pik in mijn kut te duwen en te neuken. Hij ging op zijn knieŽn achter mij zitten en duwde zijn paal tegen mijn kut. langzaam schoof hij in mijn spleet. Maar ze waren te groot om ze beiden in mijn spleet te hebben. Probeer het opnieuw vroeg ik, maar dan wel een gaatje hoger. Ik bleef doodstil wachten en voelde zijn zachte eikel tegen mijn kont en langzaam in mijn darmen verdwijnen. voorzichtig werd ik in mijn kont geneukt. Ik hoorde mijn man zeggen: wat is het toch een ongelooflijk geil wijf van mij. Ik keek naar hem op toen ik het orgasme voelde aan komen. Volgens mijn man heb ik op hoogtepunt geroepen dat ze harder moesten neuken en mijn hoeren kut en kont vol te spuiten.

Ik weet zelf alleen dat ik niet op deze wereld was. Ik was anaal ontmaagd.

Zoek naar meer verhalen van Vriendschap ...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Heerser Harry - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1192x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoerenlopen
19-06
7.9
:: Geile EvelienDoor: Barteljoris
Gelezen: 4368x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Vingeren, Ontmaagding, Lesbisch
19-06
9.2
:: I Kissed A Girl ..and MoreDoor: MissT
Gelezen: 1479x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.5
:: Mijn Vrouw Kan VakerDoor: Jans
Gelezen: 10221x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
18-06
7.4
:: Geil - 48 - Hesther - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2885x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken
18-06
8.3
:: Anders Dan AndersDoor: Mirum
Gelezen: 7746x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
8.2
:: Toy Boy - 2Door: Harry
Gelezen: 7052x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Face Sitting, Lesbisch
17-06
8.9
:: De Motorvakantie - 5Door: Erolover
Gelezen: 4482x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-06
9.0
:: Heerser Harry - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2880x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Heersen, Neuken, Hoereren
17-06
8.2
:: Hotelhoer SpelenDoor: Roy En Tony
Gelezen: 10671x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.2
:: Een Toevallige Toy BoyDoor: Harry
Gelezen: 10104x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.6
:: De Nacht Na...Door: Jef
Gelezen: 4484x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Squirten, Likken Neuken
16-06
7.8
:: Geweldig Afscheidsfeestje!Door: Yourcaptain
Gelezen: 5905x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.0
:: Geil - 48 - Hesther - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 1449x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sauna, Bevrediging, Hoereren
15-06
8.3
:: Een Vrouw Neukt...Door: Harry
Gelezen: 14364x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hakjes, Brede Heupen, E Cup,
15-06
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net