Opwindend.Net
Datum: 04-06-2018
Stemmen: 133x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 17962x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Ilse Het Liftmeisje - 1
Door Rick Graham - Mijn Profiel Pagina

Met nog twee minuten op de klok snelde ik naar de volgende les, tussen de hordes tieners door. Bah… op deze vroege ochtend moest ik altijd van de eerste naar de vierde gaan tussen het eerste en tweede lesuur door. Super irritant, aangezien je dan altijd een paar minuten van je les kwijt bent omdat je zo ver moet lopen en tussen leerlingen door moet banen die tegen elkaar aan duwen en trekken. Met een stapel boeken in mijn handen snelde ik door de biologiegang richting het trappenhuis. Plotseling hoorde ik iemand mijn naam schreeuwen. Nogal geïrriteerd keek ik achterom. Tussen de tieners door strompelde een jonge vrouw met krukken. Haar voet zat in het gips en het was duidelijk dat ze geen trap kon lopen. “Hey, heb jij de liftsleutel bij je? Ik heb de mijne nog niet ontvangen”. Met een gefronst voorhoofd keek ik haar aan. Wie was deze mooie verschijning? “Ohh loop maar even mee” antwoordde ik. Langzaam liepen we door de gangen. De bel ging en ik wist dat ik te laat was voor de volgende les en dat er leerlingen op mij zaten te wachten. Toch vond ik het dit keer niet erg. Ik had een goed uitziende vrouw naast me lopen die mijn aandacht had. Dat kan toch nooit kwaad? De bruine haren van de jonge vrouw waren mooi lang en kwamen tot net over haar schouders. Uitdagend gekleed was ze echter niet. Een donkerblauwe jurk bedekte haar volledige boezem en gunde toeschouwers geen enkel plekje bloot. Zonde. want aan de omvang van haar borsten te zien mochten ze er best zijn. Niet heel groot maar ook zeker niet klein. Het jurkje liep door tot ongeveer net boven haar knieën. Nee, uitdagend gekleed was ze niet. Maar lekker was ze zeker. Maar wie was ze eigenlijk?

“Ben je nieuw hier op school?” vroeg ik nieuwsgierig. Ze lachte haar witte tanden bloot en antwoordde; “Een soort van. Ik heb hier eerst op school gezeten maar nu ben loop ik stage bij biologie”. Dat verklaarde een hoop. Ik had haar ook al op mijn leeftijd geschat. “Ohh, wat leuk. En bevalt het een beetje?” vroeg ik haar. “Jawel, maar het is niet voor mij. Allemaal van die vervelende pubers.” Lachend liep ik de lift in. “Ilse by the way” voegde ze er aan toe. Nadat ook ik mezelf had voorgesteld drukte ik op het knopje van de vierde. De lift was vrij klein en meer dan twee mensen paste er ook echt niet in. Ilse stond dan ook maar haar billen dicht tegen me aan. De oude lift kraakte en begon ons omhoog te takelen. De zoete parfumgeur van Ilse drong mijn neusgaten binnen en ik kon het niet laten om “per ongeluk” eventjes tegen haar achterwerk aan te komen. Ook die mocht er zeker zijn. Mooi rond en uitstekend. Mijn hand ging langs de stof van haar jurkje en heel eventjes stelde ik mijzelf voor dat ik onder haar jurkje zou voelen. De krijger in mijn broek was inmiddels ontwaakt en schreeuwde om verlossing. Ik hield me echter in en wist het te laten bij een “onhandige” aanraking van Ilse haar achterste. De lift piepte en we kwamen aan op de vierde verdieping. Ilse hinkelde met haar krukken de lift uit en wachtte tot ook ik de lift uit kwam. “Nou ik moet rennen want de klas staat te wachten. We spreken elkaar nog wel” zei ik. Snel wandelend liep ik richting het lokaal aan het einde van de gang, waar een ongeduldige HAVO klas op me aan het wachten was.

Het les uur ging erg langzaam. De klas was in een slecht humeur en ik zat vooral met het lekkere liftmeisje Ilse in mijn hoofd. Mijn hoofd stond dan ook totaal niet naar het lesgeven. Toch kwam er na wat wel 3 uur leek een einde aan het lesuur. Pfoe… pauze. Na het lokaal op slot te hebben gedaan liep ik richting de lift, hopend dat Ilse daar ook weer zou staan. En ja hoor; de stralende brunette stond met haar krukken bij de lift. “Jij wil zeker weer mee met de lift?” zei ik terwijl ik aan kwam lopen. Knikkend bevestigde ze dit. Terwijl we op de lift wachtte praatte Ilse en ik over koetjes en kalfjes. Hoe ze haar opleiding vond bevallen en of ze al op zichzelf woonde. Ik kwam er achter dat ze in het laatste jaar van de universiteit zat en dat ze in de buurt een studentenwoning had. Ze had eerder met haar vriend samengewoond maar uiteindelijk was die relatie toch stukgegaan. De lift arriveerde en we stapten naar binnen. Opnieuw stond Ilse vlak tegen me aan. Deze keer stond ze met haar voorkant naar me toe. Terwijl het gesprek doorging keek ik in Ilses groenige ogen. Prachtig! Ook de geur van haar parfum drong weer tot mij door. Opnieuw kreeg ik een stijve. Ohhh….. wat zou ik haar graag nemen. En hard ook! Het liefst zou ik haar hoofd naar beneden drukken en mijn volledige gevaarte in haar mond rammen. Stotend totdat ik alles in haar zou spuiten.

Terwijl Ilse rustig door praatte en de lift naar beneden ging kreeg ik het steeds benauwder. Wat als ze de bobbel in mijn broek zou zien of voelen? Dan was mijn kans bij dit meisje sowieso al verpest! De lift kwam aan op de begane grond en Ilse keek me veel betekenend aan. “Ehh wat?” vroeg ik nogal zenuwachtig. Shit…. Ik had niet geluisterd. “Of je er morgen ook bent”, herhaalde Ilse. “Ehh ja, natuurlijk.” Antwoorde ik. “Mooi, dan heb ik nu een liftmaatje” lachte Ilse terwijl ze de lift uit hobbelde met haar krukken. Terwijl ik een beetje afwezig door de gang liep stierf het geluid van de krukken die op de grond werden gezet weg. Ik liep richting de docentenkamer om een welverdiende kop koffie te drinken.

Na een lange dag lesgeven plofte ik dan eindelijk neer op de bank. Nog steeds spookte het beeld van Ilse in mijn hoofd. Was ik verliefd? Misschien. Ik werd in ieder geval al geil als ik aan haar dacht. Met enige tegenzin pakte ik mijn laptop er bij om mijn mail te checken. Helaas stopt het beroep van docent namelijk niet als je thuis komt. Na zo’n zes mailtjes door te hebben gelezen opende ik de nieuwsbrief. Pff allemaal saaie troep. Plotseling zag ik een foto van Ilse staan. Nieuwsgierig begon ik het bijbehorende stukje te lezen waarin Ilse zich voorstelde. Ze bleek te studeren aan de universiteit van Utrecht, 25 jaar te zijn en op vakantie te zijn geweest naar Thailand. Niet erg bijzonder allemaal. Onder het bericht stond haar telefoonnummer en haar email. Eventjes kreeg ik van binnen een warm gevoel. Zal ik haar een berichtje sturen op whatsapp? Nee… dan lijk ik net een stalker. Ik kan beter tot morgen wachten en proberen haar morgen te verleiden.

Met nog een hoop werk voor de boeg besloot ik Ilse uit mijn hoofd te zetten. Ik had namelijk nog een hoop administratie en nakijkwerk weg te werken. Na een paar flink aan het werk te zijn geweest was het 10 uur. Ik besloot maar eens een douche te nemen en te gaan slapen. Terwijl ik mijzelf uitkleedde dacht ik weer aan Ilse. Zal ik haar dan toch een berichtje sturen? Mijn pik werd al stijf door alleen al aan dat lekkere hertje te denken. Ik pakte mijn telefoon en voegde haar toe op whatsapp. Zonder er bij na te denken stuurde ik haar een berichtje. “Hey, is het nog allemaal gelukt met je lessen dan vandaag? Groetjes”. Ik drukte op versturen en ging onder de douche staan, hopend dat ze zo al geantwoord zou hebben. Terwijl ik onder de douche stond kon ik het niet laten om eventjes aan mijzelf te trekken. Pff die meid had me zo geil gemaakt. Ik kon het gewoon niet laten! Ver kwam ik echter niet want door het geluid van het vallende water uit de douche heen door hoorde ik mijn whatsapp afgaan. Als een speer sprong ik uit de douchecabine en begon me af te drogen. Wat zou ze gezegd hebben?

Ik pakte mijn telefoon en opende whatsapp; “Hoi! Jahoor haha. En bij jou?”. Met een brede glimlach typte ik een antwoord en verstuurde het. Het daaropvolgende halfuur bestond vooral uit smalltalk over de gebruikelijke onderwerpen. Ondertussen was ik in bed gaan liggen en mijn wekker gezet. Net toen ik dacht dat Ilse het gesprek zou gaan afronden stuurde ze opeens een foto. Nieuwsgierig opende ik hem. Op de foto was Ilse’s prachtige donkerblauwe jurk te zijn met het bijschrift;

“:( :( :( Hij is kapot aan de achterkant”

“Ahh zonde! En hij stond je zo mooi!” antwoordde ik snel. Met een kloppend hart wachtte ik het antwoord van Ilse af.

“Is dat zo? Hihi”

“Jaaaaaah en heel sexy!”

“Zo’n vermoeden had ik al. Je had een flinke bobbel in je broek!”

Met een rood hoofd keek ik naar mijn scherm. Fuck! Ze had het dus toch gemerkt! Vol schaamte bood ik haar mijn excuses aan.

“Sorry :$ :$”

“Geeft niks. Mannen horen een stijve te krijgen van vrouwenbillen ;) Betekent alleen maar dat ik een goede kont heb”

“Zeker! Je hebt een prachtige kont!”

Meteen begon mijn paal weer te groeien. Pff zelfs op whatsapp werd ik geil van deze meid. Heerlijk!

“Hihi, dankjewel. De volgende keer wil ik je misschien wel helpen hoor, met je probleempje daar beneden ;) Maar nu ga ik slapen. Doei XxX”

“Ohh, dat zou ik heel fijn vinden :$ Welterusten!” appte ik terug.

Ik kon niet wachten tot morgen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5676x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8230x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11989x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4241x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9758x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11220x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10943x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10914x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4054x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6657x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3322x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3377x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8017x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5068x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net