Opwindend.Net
Datum: 10-06-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 7912x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Amsterdamse Stijl - 4
Door Roberteros - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Amsterdamse Stijl - 3

Nadat ik de deur van Veronica’s flatje had dichtgetrokken loop in de richting van de tramhalte, op weg naar huis. In de tram kan ik de gebeurtenissen van de afgelopen uren de revue laten passeren en ja ik had nog steeds een onbevredigend geil gevoel maar ik had ook een positief gevoel over wat er gebeurd was en de wijze waarop ik gehandeld had. Na een paar haltes ben ik thuis en ik ga achter mijn IMac zitten. Ik heb nog geen bericht van Veronica ontvangen ook al wil ik dat maar al te graag. Ik ben enorm nieuwsgierig naar de foto’s van de tweede sessie die bij haar thuis had gemaakt en ik kopieer de foto’s van beide kaartjes naar mijn computer.

Ik kijk verbaasd naar een scherm met mini afbeeldingen van de foto’s van Veronica en haar schoonheid spat van het scherm af. De fotografische striptease die zich op mijn scherm afspeelt laat een vrouw zien die aan de ene kant steeds mooier wordt maar aan de andere kant ook steeds geiler. De foto’s waarbij ze met gespreide benen op de bank zit, gewoon in haar blote natte kut zijn zo echt dat het lijkt alsof ze nog voor me zit. Ik kan me haar geur nog herinneren en uiteraard de smaak van haar overheerlijke kut. Mijn lul steigert en lijkt te vragen “Laat mij ook een kijken”. Ik kan het niet laten maar ik moet mijn lul bevrijden uit de benarde positie waarin hij verkeerd. Ik ben in tijden niet zo geil geweest en onbewust streel ik mij lul en ik voel de heerlijke geile spanning, ik voel mijn lul kloppen. Er komt een beetje voorvocht uit mijn eikel en terwijl ik mij langzaam aftrek verspreidt het geil zich verder. Gelukkig ligt er een schone doek op tafel en ik kan me niet langer beheersen. Terwijl ik de foto’s van Veronica in een diavoorstelling op mijn scherm tover trek ik me af. De foto’s waarbij Veronica geil in de camera kijkt doen het hem in en ik kom kreunend klaar. Dikke stralen zaad springen uit mijn lul die ik opvang in de doek en ik voel alles in me trillen. Alle opgebouwde geile spanning verlaat zo mijn lichaam zaadgolf na zaadgolf. Natuurlijk heeft mijn lul er nu spijt van dat ik mijn zaad niet in de kut van Veronica heb achtergelaten maar dit is wat het is. Ik vind het heerlijk om zo klaar te komen. Een lang opbouwend voorspel en dan lekker mijn zaad mijn lichaam uit laten schieten.

“Zo dat lucht op” zeg ik tegen mij zelf en ik berg mijn lul weer terug achter de rits van mijn broek. Daarna scrol ik terug naar de eerste set foto’s van Veronica en kijk er uitvoerig naar. Ik denk na, kijk op mijn horloge, en neem een besluit. Ik kopieer 3 foto’s naar mijn telefoon, doe mijn computer uit en ga weer naar buiten op weg naar mijn stamkroeg.

Het is al gezellig druk in de kroeg maar de persoon die ik verwacht is er nog niet. Gelukkig hoef ik niet lang te wachten en stapt Ceasar de kroeg binnen. Na een stevige omhelzing nemen we allebei een biertje en lopen we naar een tafeltje achter in de kroeg. Ik wil wat met hem bespreken.

Ceasar is een grote gozer die ik een paar jaar geleden heb leren kennen op een fotocursus. Hij is nog net geen 30 en een echt foto talent. Niet voor de camera maar erachter. In het begin van de cursus kon ik hem nog bijhouden maar hij streefde mij in no-time voorbij. Hij heeft een natuurlijk overwicht over mensen die hij voor zijn camera krijgt. Als persoon is hij ongeveer 1,90 en stevig gebouwd, niet overdreven maar gewoon een knappe gozer. Over aandacht van vrouwen heeft hij niet te klagen maar ik heb nog nooit met een vast vriendin gezien terwijl hij me wel eens verteld heeft dat hij over vrouwelijk aandacht niet te klagen heeft. “Ik heb gewoon de juiste nog niet gevonden, ben wellicht te veeleisend of iets te dominant” heeft hij een keer tegen me gezegd. In de 5 jaar die we beide met fotografie bezig zijn spreken we elkaar minstens een keer per maand en laten we foto’s zien die mooi of bijzonder vinden. Wel is het zo dat Ceasar het drukker heeft gekregen want zijn talent heeft hij ook steeds meer foto opdrachten waaronder een paar van de wat grotere bladen zoals Elle en de Linda. Daarnaast hebben we soort van duo voyeurfotoclub waarbij we beiden, als liefhebbers van het vrouwelijk schoon, elkaar foto’s laten zien van vrouwen die we gespot hebben. In een soort van kwajongensachtig uiting bespreken we dan ook wel eens wat met deze vrouwen zouden willen doen en daarbij hebben we ongewild een beetje inzicht gekregen in elkaar seksuele voorkeuren. Die liggen soms ver en soms dicht tegen elkaar aan. Wat ik verder prettig aan Ceasar vind is dat hij heel erg direct is in zijn communicatie en je weet dus ook wat je aan hem hebt en er is weinig dat we niet bespreken.

Na het uitwisselen van verschillende hoe gaat het me je vraagjes neemt het gesprek een andere wending. Ik stel hem de vraag: “En heb je nog mooie vrouwen kunnen vastleggen, Ceasar? “Nou ik heb er wel een paar” antwoord hij en vervolgens haalt hij zijn telefoon tevoorschijn en we bladeren als puberale jongens langs een kleine galerij van mooi vrouwelijk schoon. “Kijk, deze heeft een lichaam als een speeltuin” zegt Ceasar en hij laat me een foto zien van een beeldmooie vrouw, met mooie lange benen, mooi lag haar en lekkere borsten en dito kont. “Deze zou ik wel een helemaal dubbelvouwen” zegt hij, “gewoon die lange benen in je nek en dan gewoon diep en lang neuken”. “Lijkt me heerlijk zeker omdat je in dat standje haar ook goed in haar ogen kan aankijken. Kijken of ze geiler kan worden dan dat ze zelf weet” antwoord ik.

Dan is het mijn beurt en voorzichtig haal ik mijn IPhone uit mijn broekzak en ik open mijn foto map met de eerste foto van Veronica. “Deze heb ik vandaag gescoord” zeg ik tegen Ceasar. Hij neemt mijn IPhone over en kijkt lang naar de eerste foto. “Ongelooflijk wat een vrouw, wat een ontzettende knappe vrouw. Waar heb je die gevonden. Hij blijft gebiologeerd naar de eerste foto kijken. Ik zeg, “scrol nog maar een keer door” en pats weer valt zijn mond open van verbazing. Als hij de derde foto op het scherm krijgt (dat is de foto waarbij Veronica mij haar ziet fotograferen) laat hij zich ontvallen, “deze foto kan ik zo voor een van mijn lopende opdrachten gebruiken, kan zo op de voorpagina zonder al te veel aanpassingen”. Hij blijft van links naar rechts scrollen en weer terug. “Deze is te mooi om, hier heb ik handschoenen voor nodig om aan te pakken. Heb jij deze foto’s gemaakt en, zie je een mogelijkheid dat ik deze gebruik. Uiteraard zal ik je naam laten vermelden waarbij ik aanneem dat jij deze foto’s gemaakt hebt”. “Dat klopt”, zeg ik. “Ik heb een hele serie van haar en ze weet ook dat ik ze gemaakt heeft, we hebben ze samen bekeken. Ik heb haar echter beloofd niets met deze foto’s te doen zonder dat ik haar toestemming heb dus het antwoord op die vraag moet ik je schuldig blijven. Ik deel deze foto’s ook nog niet met je want dan verbreek ik een belofte”.

“Dus je bent bij haar thuis geweest en je weet waar ze woont” vraagt hij. Ik knik instemmend. “Heb je haar geneukt?” Heerlijk die directheid. “Nee”, antwoord ik, “ik heb haar niet geneukt” waarbij een kleine glimlach me toch een beetje verraad en Ceasar, oplettend als hij is, kijkt me aan. “Wat je dan wel met haar gedaan” vraagt hij aan me. “Jou een beetje kennende Robert zou ik zeggen dat je haar op z’n minst gebeft hebt”. Ik knik bevestigend. “Kijk, dat is nu het een beetje het probleem met jou. Je moet van dit soort situaties maximaal profiteren. Je moet die hoffelijke beleefdheid eens overboord gooien en gewoon een vrouw nemen zoals ze dat wil; hard, diep, meedogenloos en haar meerdere keren laten komen. Ik noem dat de orgasmeverdubbelaar. Hoe vaker ze klaarkomen des te geiler worden ze om jou helemaal leeg te trekken, pijpen of neuken. En weet je; het is niet eens moeilijk. Weet je wat, ik ga het voordoen maar dan moet je wel meedoen vanavond want ik ben toevallig in een beregeile bui vanavond. Ik heb de hele week met veel mooie modellen mogen werken maar heb te weinig ontspanning gehad dus wil ik laten zien hoe je dit kan aanpakken. Doe je mee” vraagt hij aan me. Weer kan ik niet anders doen dan knikken en mijn lul klopt ja doen. “Ok, hand erop” en we geven elkaar een ferme handdruk.

Ceasar kijkt de kroeg in en scant de omgeving. Aan de bar zit een mooie, beetje Spaans uitziende dame en iets verder staan twee meiden met elkaar te praten waarvan er een steeds on onze richting kijkt. “Kijk”, zegt Ceasar, “een van die twee meiden gaan wij vanavond met z’n tweeën helemaal kapot neuken, let maar op”. Ceasar leunt een beetje achterover en hij legt zijn armen breeduit op de leuning. Hij maakt zich een beetje breder dan dat hij al is. Ik kan me niet omdraaien maar kan alles redelijk volgen in de spiegel die aan de muur hangt. De Spaanse dame is zich gewaar van het feit dat ze bekeken wordt en draait met haar kontje op de barkruk een beetje onze kant op. Ceasar en zij hebben oogcontact die hij na een kleine 15 seconden verbreekt en hij zijn aandacht verlegt naar het andere meisje wat iets verder in de kroeg staat. Ook haar kijkt hij 15 seconden aan en hij kijkt weer naar de Spaanse. Weer kijkt hij haar 15 seconden aan, flitst zijn ogen even naar de vrolijke meid en weer terug. De Spaanse zit op haar kruk te draaien. Dan wenkt hij haar om naar hem toe te komen waarbij hij weer even naar die andere meid kijkt. De Spaanse twijfelt geen moment en glijdt van haar kruk af en loopt naar onze tafel. Als ze aankomt kan ik zien dat ze een zeer slank lichaam heeft en een paar grote borsten (eigenlijk te groot voor haar lichaam denk ik). Ze heeft een mooi gezicht pikzwarte ogen en ik vermoed dat haar lippen met botox ingespoten geweest is want die zijn voor mij gevoel iets te groot. Het is niet ordinair maar het heeft iets hoerigs en ja daardoor is het een echte pijpbek, dat weer wel. Ceasar schuift een lege stoel naar achter en ze gaat zitten.

“Hoi, ik ben Ceasar en dit is Robert. We zitten ons net af vragen wat een mooie meid alleen hier vanavond zoekt. Wacht je op iemand of heb je gewoon zin in iets meer dan een gezellige avond”. Daarbij heeft hij zijn hand uitgestoken en de Spaanse dame heeft hem ook aangepakt. Ceasar laat niet los maar buigt voorover en geeft haar een handkus. “Weet je dat je verleidelijk mooi bent” vraagt hij haar en dan laat hij haar hand los en hij kijkt haar aan. Ik voel me een beetje een toeschouwer van een spel waarvan ik straks de vruchten hoop te gaan plukken.

“Wat lief dat je dat zegt. Ik ben Charlotte en ja ik had gewoon zin in een avondje uit. Had gehoord dat het hier wel gezellig was dus ik dacht ik ga eens kijken wat hier te beleven valt”.
“Nou Charlotte dan ben je bij ons aan het juiste adres en ik heb een voorstel voor. Robert en ik hebben net een gesprek gehad waarbij wij ons afvroegen hoe wij een vrouw zo konden laten genieten dat ze na een avond en nacht ten minste 7 keer kunnen laten klaarkomen en dan te kijken wat dit met een vrouw doet”. Ceasar kijkt even langs Charlotte naar de andere dame die nog steeds wanhopig oogcontact aan het zoeken is en kijkt weer terug naar Charlotte. “Dus vroegen wij ons af of Charlotte het aandurft om met deze twee kerels mee te gaan en te kijken of wij haar de avond van haar leven kunnen bezorgen. Wat denk je, sta je daar voor open Charlotte?” Ceasar gaat weer achterover zitten en hij doet niets anders dan Charlotte strak aankijken. Ze draait weer op de stoel, slaat een been over de andere en kijkt dan mij aan. Ze neemt me op, scant me, legt een hand op mijn schouder om te voelen wat ze voelt en kijkt dan Ceasar weer aan. “Nou heren dat is het spannendste voorstel dat ik tijden gehad heb en ik ben wel in voor een experiment en ben benieuwd of dit bluf of werkelijkheid is of wordt”

“Mooi”, zegt Ceasar, “ik heb een appartement hier zo’n beetje om de hoek en stel voor dat we geen tijd verliezen. Robert, er is werk aan de winkel want we hebben een opdracht om deze dame maximaal te laten genieten”. Hij staat op, trekt Charlotte los van de stoel en met zijn drieën lopen we gearmd de kroeg uit. Ceasar heeft inmiddels zijn hand op een van de billen van Charlotte gelegd en tijdens het lopen streelt die hand haar bil. Het andere meisje volgt een teleurgestelde blik ons vertrek.

Als we in Caesar’s appartement zijn aangekomen laat hij er geen gras over groeien. Nog in de hal draait hij haar om en zoent hij haar vol op de lippen. Zijn tong baant zich een weg en zoekt haar tong. Ze kreunt en tong hem wild terug. Ceasar gebaard dat ik aan de andere kant tegen haar aan moet gaan staan en lust maakt zich van mij meester. Ik trekt haar rok omhoog en zie haar heerlijk billen gevangen in een mooie zijden slip. Charlotte spreidt haar benen en ik streel haar dijen. Ze duwt waar billen tegen mijn broek en mijn lul maakt een sprongetje van geilheid. Dan laat ik mijn hand via de bovenkant van de slip tussen haar billen door naar haar kut glippen en ik voel haar heerlijke natte schaamlippen. Ik wrijf met mijn twee vingers door haar lippen heen en ze kreunt in de mond van Ceasar. Ze draait met haar kont en zoekt wanhopig naar een manier om mijn vingers in haar kut te krijgen.

Ceasar maakt ondertussen zijn broek los en duwt zijn broek naar beneden. Zijn lul springt omhoog en hij stapt iets achteruit. Dan maakt hij zijn mond los van die van Charlotte en hij duwt haar hoofd naar beneden in de richting van zijn lul. Hij heeft een forse leuter en Charlotte kijkt er verlekkerd naar. Doordat ze naar voren moet buigen om met haar hoofd in de beurt van zijn pik te komen komt haar kont nog boller te staan en ze spreidt haar benen verder uit elkaar. Op het moment dat zijn haar dikke lippen tuit en deze op de eikel van de lul van Ceasar zet ram ik twee vingers in haar hete natte kut. Hierdoor kreunt ze nog harder en omdat ze daarbij haar mond moet open schiet de lul van Ceasar gelijk een stuk haar mond ik. Ze begint Ceasar te pijpen en ik probeer het ritme van haar pijpbewegingen gelijk te laten lopen met mijn vingers in haar kut. Ze spant haar kutspieren en ze blijft aan een stuk kreunen. Ceasar staat te genieten en gooit zijn hoofd achterover. “God, wat ben ik geil”, zegt hij. “Ik heb zo’n zin, Charlotte om jou, samen met Robert eens helemaal heerlijk suf te neuken, je uit te wonen. Heerlijk zoals je je pijplippen om mijn lul hebt zitten. Zuig er maar lekker op. Kijk maar wat voor lekkers ik voor je heb want als je zo door gaat dan ga ik mijn eerste lading zo diep in je mond achterlaten. Dat vind je toch niet erg he”. Charlotte kreunt iets wat wij niet kunnen verstaan maar ze voert het pijptempo op dus zal ze het wel goed vinden. Ik ram mijn vingers in haar kut, voel dat ze meer vocht aanmaakt. Ze kreunt steeds harder en ik voel haar kutspieren overuren maken. Ceasar maakt kenbaar dat hij gaat komen, ik voel dat Charlotte gaat komen en dan volgt er een explosief orgasme. Ceasar brult en hij spuit de eerste straal zaad in de mond van Charlotte. Dat is voor haar de druppel en ze schreeuwt dat ze klaarkomt. Hierdoor is de lul van Ceasar uit haar mond geschoten en dus spuit hij de 2e straal in haar gezicht. Ik voel de kutspieren van Charlotte weer aantrekken en ze weet de 3e straal weer in haar mond op te vangen. De vierde straal schiet omhoog en komt op haar rug terecht en daarna laat de mond van Charlotte de lul van Ceasar niet meer los. Ze zuigt met haar heerlijke pijpmond zich helemaal vast aan zijn lul en melkt hem leeg. In de tussentijd blijft ze als een bezetene met haar kut op mijn vingers rijden en voel ik hoe haar eerste orgasme langzaam wegebt. Ik zeg tegen mezelf. “Dat is één”.

Charlotte komt overeind en veegt met haar vingers het zaad van haar gezicht en likt ze af. Dan zoent ze Ceasar vol op de mond en ik zie ze tongen. Mijn vingers hebben haar kut nog niet verlaten. “Zo”, zegt ze. “Ik geef altijd een klein beetje van het sperma terug aan de bron, om het maar zo te zeggen’ en ze knipoogt naar Ceasar. “Oké dame, op naar de volgende ronde” en Ceasar trekt haar mee de woonkamer in, waarbij mijn vingers haar kut uitglippen. Ik stop de vingers in mijn mond en proef haar nectar. Charlotte laat zich gewillig meevoeren, trekt haar jurk en slip uit en gaat wijdbeens op de bank zitten. Ze kijkt me aan en zegt, “nu wil ik door jou gebeft worden en ze opent met haar vingers haar kut voor en perst een keer haar spieren samen. Ik zie hoe een samentrekkende beweging van kutvlees en ik duik tussen haar benen en duw mijn tong bij haar naar binnen. “Oh wat heerlijk geil” denk ik en zegt zij tegelijk. Ik lik als een bezetene haar binnenste lippen van haar kut en beweeg mijn mond op en neer. Dan verplaats ik mijn tong naar haar blootliggende klit en ik lik en zuig erop. Ik voel haar kut samentrekken en de hoeveelheid vocht die haar kut produceert neemt toe en stroomt haar kut uit. Ik kan niet anders dan deze nectar tot me nemen. Ze zit tegen haar tweede orgasme aan. Ceasar heeft inmiddels haar borsten bloot gemaakt en ik zie hoe hij haar tepels verwend terwijl Charlotte met haar hand de lul van Ceasar masseert. Ik lik steeds sneller en streel met mij vingers haar billen en zoek haar sterretje op. Als ik mijn vinger daar opleg begint Charlotte te steunen en te kreunen en terwijl ik met mijn vinger naar kontje bewerk komt ze voor een tweede keer klaar. Ze duwt haar kut vol op mijn mond, komt omhoog en laat een lange kreun uit haar mond ontsnappen ten teken dat ze een tweede orgasme heeft gehad. Ceasar maakt zich los van een van haar tepels zakt zodat hij ook tussen haar benen zitten en zegt tegen me. “Ik neem het van je over en dan laat jij je pijpen want dat kan ze goed gozer”.

Ik knik en kom omhoog, kleed me uit terwijl ik mijn ogen in die van Charlotte boor en ik zie hoe Ceasar begonnen is haar kut verder te verwennen en te onderzoeken. Charlotte is in trance en ik ga op de bank staan met mijn lul recht vooruit, recht voor haar geile pijplippen. Automatisch opent ze haar mond en ik duw mijn keiharde lul haar mond in. Ze kreunt en sluit haar lippen om mijn eikel bijna vacuüm. Dan legt ze haar handen op heupen alsof ze steun zoekt en pijpneukt mijn lul naar de zevende hemel. Ze beweegt haar hoofd snel op en neer en ademt door haar neus zodat ze mijn lul niet loslaat. Ik voel haar tong over mijn eikel, lang mijn stam en ik voel hoe ze mijn lul steeds dieper in haar mond kan nemen. Dit voelt zo ontzettend lekker. Ik kijk van boven op haar neer en als ze haar hoofd tegen het de bank laat rusten kijkt ze me met een paar ontzettend geile ogen aan. En minuut doet ze niets behalve mijn eikel in haar mond houden en kreunen omdat ze nu even geniet van Ceasar die haar aan het beffen is. Ik hoor slurpende geluiden. In die ene minuut heeft ze haar ogen niet van die van afgehouden. De streelt mijn billen, zucht een keer en spant haar lippen en ballen maximaal om mijn lul. Met haar tong geselt ze mijn eikel en ik ga los. Ik schreeuw het uit van geilheid en terwijl ze diep kreunende geluiden maakt omdat ze weer klaarkomt spuit ik een eerste straal zaad haar mond in. Ik schiet naar voren en duw mijn lul zo diep mogelijk haar mond daarbij een tweede en derde straal sperma haar mond inschietend terwijl ze een slikkende beweging maakt. Ik tril en zij trilt van het genot en de spanning die onze lichamen loskomt. Ik trek mijn lul langzaam terug en voel hoe haar pijplippen, terwijl ik mij terugtrek, nog een keer proberen de laatste resten mijn zaad uit mijn lul te zuigen. Ik kan me niet herinneren ooit zo lekker klaar gepijpt te zijn. Dan wenkt ze mij met haar vinger en ze wil dat ik haar zoen. Ik laat me niet onbetuigd en geef haar een volle warme tongzoen en ze geeft een klein beetje van mijn sperma aan mij terug. De cirkel is rond.

Ik stap van de bank af en zie dat Ceasar twee vingers in haar kut heeft geduwd. Hij trekt haar iets onderuit waardoor ze eerder op de bank ligt. Hij duwt haar benen omhoog en Charlotte pakt ze beide vast terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk houdt. Ceasar duwt zijn vingers diep in haar kut en zijn beide vingertoppen zoeken de g-spot aan de bovenkant van haar spleet. Ze kreunt aan een stuk door en het tempo gaat omhoog. Ik loop naar haar toe en streel met mijn ene hand haar tepel terwijl ik met mijn mond op haar andere tepel zuig. Ik voel de harde speen in mijn mond nog harder worden en dan komt ze voor een vierde keer sputterend klaar.

Ik merk dat mijn lul niet eens slap geworden is. In die zin heeft mijn lul de avond van zijn leven. De lul van Ceasar staat ook weer stijf omhoog. Hij maakt de salontafel leeg, tilt Charlotte van de bank en legt haar op de salontafel. Deze heeft de perfecte hoogte zie ik en Ceasar kruipt tussen haar benen. Met zijn eikel beroert hij de kut van Charlotte. Hij beweegt zijn eikel even op en neer tussen de natte schaamlippen van haar kut voordat hij hem in een keer vol naar binnen ramt. Charlotte kromt haar rug en houdt zich met haar handen aan de tafel vast terwijl ze een schreeuw van extase uit haar mond laat ontsnappen. Ik kan nu niet anders kan met mijn lul opnieuw haar heerlijk pijplippen opzoeken en ze zuigt zich opnieuw op mijn lul vast. Opnieuw ervaar ik de pijpspanning van haar heerlijk geile mond. Ceasar heeft ondertussen de neukvaart erin gezet en hij beukt zich helemaal los op haar kut. “Kijk Robert, dit is wat ik bedoel. Er zijn genoeg vrouwen te vinden die zich willen geven om genomen te worden. Als ze maar geniet. Ieder orgasme verdubbelt haar genot en plezier. Soms moet je niet denken maar gewoon neuken en dat is wat wij nu doen”. Charlotte laat mijn lul los en ik zou bijna zeggen gelukkig. Ze begint te kreunen te roepen. “Wat ben ik geil, neuk me, neuk me klaar met die dikke pik, kom op met je zaad, spuit het diep in mijn heerlijk geile natte kut. Ik wil je eikel tegen mijn baarmoedermond aan voelen. Ohh, ja, ga door, niet stoppen, neuk me, neuk me, neuk me neuk me alsjeblieft” en dan komt ze klaar. Een hele lange kreunende schreeuw maakt zich los en ze gooit haar armen in de lucht.

Ceasar wijst me dat ik op de bank moet gaan zitten en Charlotte wordt door hem van de tafel getrokken en hij duwt haar op mijn pik. Moeiteloos voel ik mijn jongeheer haar natte en hete kut inglijden en Charlotte valt voorover tegen mijn borst. Ze hangt haast slap tegen me aan alsof ze er nog niet helemaal bij is. Ik pak haar billen beet en duw mijn lul in haar kut. Ze zucht bij iedere stoot. Dan kruipt Ceasar achter haar billen en vingert haar reet. Hij heeft ergens een glijmiddel opgedoken en smeert haar kont in met dikke klodders. Dan zie ik dat hij zijn lul in het vet zet, om het maar zo te zeggen en ik hoor hem tegen Charlotte zeggen. “He Charlotte, heb je zin om dubbel geneukt te worden”. Charlotte hoort hem vaag en nog voordat ze antwoord kan geven heeft hij zin eikel al tegen haar kont aan geduwd. Voorzichtig en geconcentreerd duwt hij zijn lul genadeloos langzaam haar darmstelsel in en ik voel zijn lul via de scheidingswand langs mijn lul schuiven. Ik heb dit nog nooit ervaren maar het voelt genadeloos lekker. Charlotte ontvangt hem met open mond en haar en met haar tong likt ze mijn lippen. Als Ceasar ten slotte tot aan zijn ballen in haar kont zit beginnen we langzaam te bewegen. We zijn een team en bij iedere stoot begint Charlotte harder te kreunen en te hijgen. “Oh wat heerlijk mannen, ik heb hier altijd al een keer naar verlangt” en ze duwt haar kont bij iedere stoot naar achter omdat ze vast wil houden wat ze in zich heeft. Ik voel haar kutspieren om mijn lul samentrekken. Ze kijk achterom, komt iets omhoog waardoor ik mijn handen om haar groet tieten kan leggen. Met moeite kan ik haar tepels strelen. Haar kut trekt samen terwijl ik in haar tepels knijp. “Ok, Charlotte”, zegt Ceasar, “nu gaan we het afmaken” en hij zet de vaart erin. Ik voel zijn lul langs de mijne op en neer gaan en Charlotte ik ben nog in staat om mijn lul al neukend sneller in haar kut op en neer te laten gaan. Ze komt klaar en ik voel haar kut knijpen. Het tempo gaat omhoog zowel bij mij als bij Ceasar en dan rolt ze door in het volgende orgasme. “Ik kan niet meer’ schreeuwt ze “kom maak het af, spuit je leeg in mijn geile lijf. Ze boort haar tong in mijn mond en komt kreunden kauwend klaar en ik leeg mij lul in haar zeiknatte kut terwijl Caesar gelijktijdig zijn zaad in haar darmen schiet. Gelijktijdig komen we alle drie heerlijk op elkaar klaar. Daarna valt Charlotte uitgeput over me heen. Ik hijg alsof ik de marathon gelopen heb maar voel met geweldig. Ceasar trekt zich zijn lul uit de kont van Charlotte en hij valt op de bank neer. Zo blijven we een paar minuten zitten. Charlotte is de eerste die opstaat en mijn lul floept uit haar kut samen met een mix van haar vocht en mijn sperma. Ze loopt naar het toilet terwijl ze haar kleding pakt. Ceasar kijkt mij met een grijns aan en we geven elkaar een high five. “Dit moeten er vaker doen” zegt hij en ik knik ook.

Het duurt even en dan komt Charlotte weer terug. Ze heeft zich aangekleed en gaat op de stoel zitten en kijkt ons aan. “Dat was een heerlijke ervaring mannen. Ik heb ervan genoten en jullie hebben waargemaakt wat jullie zeiden. Ik was er ook aan toe moet ik eerlijk zeggen dus dank”. “Moeten we een taxi voor je bellen”, vraag ik in de wetenschap dat ze niet wil blijven. “Dat is lief van je, dus graag” antwoord ze. “Als jullie het niet erg vinden dan ga Ik douchen en daarna slapen”, zegt Ceasar “dus doe wat jullie niet laten kunnen”.

Ik kleed me aan, geef Ceasar een hand en een schouderknuffel en loop met Charlotte naar buiten. Daar haal ik een taxi aan, laat haar instappen en geef de chauffeur vijftig euro voor het ritje naar haar huis niet wetende waar dat is. Ze draait het raampje open en pakt mijn hand nog een keer en zegt “Dank voor alles” en dan rijdt de taxi weg naar een voor mij onbekende bestemming. Ik loop tevreden en bevredigd naar de tram, op weg naar huis. Ik heb zin om te slapen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5681x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8239x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11990x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4241x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9759x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11223x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10944x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10915x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4054x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6657x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3324x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3378x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8018x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5069x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net