Opwindend.Net
Datum: 15-06-2018
Stemmen: 8x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 3083x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Geil - 48 - Hesther - 1
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

In dit eerste deel leren we Hesther een beetje kennen en lezen we hoe zij zoekt naar bevrediging.
Deel 2 gaat over een geslaagde ontmoeting later op diezelfde dag.
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
Die ochtend stak ze de nieuwe dildo in haar kut die ze eerst flink had opgewreven. Gister nog was ze ongesteld geweest en de dagen daarna spookte de geilheid altijd door haar lijf. Ze zette de machine aan op rustig, ging achteroverliggen en liet het trillen haar opwinding verhogen. Het duurde niet lang of ze kon haar onderlichaam en benen niet meer stil houden. Onbeheerste schokken maakten duidelijk dat haar geile lijf aan het genieten was. Ze voelde haar vocht langs de benen lopen en het doorwerken van die machine liet haar niet stoppen. In haar hoofd speelde de fantasy minnaar die ze al jaren had natuurlijk een hoofdrol.
Ze liet de machine rustig doorwerken en droomde van een bezoek aan de sauna. Ze zat alleen in een badkamer vol van dampende stoom en een warmte die haar hele lijf omhulde. Ze realiseert zich dat ze alleen is en ze gaat zichzelf liefkozen. Ze reikt bij zichzelf naar binnen en voelt de siroop van haar lijf. Maar dat heeft ze niet nodig, haar zweet en de stoom over haar hele lijf, buik en benen doorweken haar onderlichaam. Dan merkt ze dat er iemand is bijgekomen. Ze sluit de ogen en gaat languit liggen verborgen onder de handdoek. Ze doet alsof ze slaapt en voelt een hand over haar dijen. Ze wordt zachtjes gemasseert en haar benen wat uit elkaar gedreven. Daardoor komt de klit in al haar glorie open in de warmte van de sauna te staan. Een mond kust haar vulva en klit en een tong dringt bij haar binnen. Haar zweet, kutvocht en haar speeksel, allemaal doorelkaar opgedronken door de onbekende beminnende. De tong gaat in kleine cirkels om de klit, vertrekt en komt weer terug. Volle kussen op de klit doen haar uit elkaar klappen. Ze wil niet schreeuwen en bijt daarom op de handdoek. Dan duwt ze de billen omhoog zodat de tong helemaal in haar is als ze klaar komt.
.
De laatste vijf jaren woonde ze alleen, dat beviel uitstekend. Geen eisen stellende vent, gewoon haar eigen leven zoals zij wenste. Ze had een leuke baan, centen OK dus. Daarvoor was ze jarenlang getrouwd geweest met wat aanvankelijk de droom ridder leek maar die uiteindelijk een rammende rotzak bleek. Het duurde enige jaren voordat de vechtscheiding er was, gelukkig waren de kids toen al het huis uit, en ze zelfstandig kon gaan. Nu was ze een 48, volgens velen is dat een hoogtepunt leeftijd voor vrouwen. Er nog goed uitzien, ervaring, weten wat geil zijn is, bevrediging kennen, zelfstandig en nog in staat optimaal van het leven te genieten. Maar na alle ellende zag Hesther een vent in huis niet zitten. Maar vaak was ze geil en hoe.

Als altijd, kort na haar periode was er die enorme, razende geilheid. Ze zette de dildo op medium en voelde het machine in haar kut tekeer gaan, haar sappen liepen ververst kleverig langs de dijen, met een vinger streek ze wat vocht op en zoog het op. De geilheid nam toe en ze zette de machine op hard. WOW dat ging erop ze wist even niet wat haar overkwam. Alsof haar minnaar in haar explodeerde, maar er kwam geen warme stroom sperma. En de machine reageerde niet op haar lichaam maar hotste gewoon door.
Een hevig orgasme, was het de derde of de vierde keer dat ze die ochtend kwam, liet haar wat kreunen, dwong de spieren van buik en dijen tot ongecontroleerde samentrekkingen, veroorzaakte een bescheiden warme golfstroom en liet haar een kwartiertje liggen. Dildo uit. Nagenieten met vingers in de kut en vulva bestrijkend.

Bij haar ochtend koffie, na een douche, zat ze weer te piekeren. Zonder een echte beurt ging het niet langer. Een buurman had ze al eens geprobeerd, maar die kwam de volgende dag meteen terug en had het over vastigheid. Eruit met die vent dus. Toen ze een keer met een jongen van 18 stond te praten, een heerlijke lange gozer, kwam zijn moeder erbij staan. Haar werd duidelijk gemaakt dat er een groot schandaal zou zijn als die lieve jongen onrustig zou worden gemaakt. Weer kwam bij haar naar boven het zich laten betalen. Een zakelijke transactie, hier is mijn lijf, betaal en neuk me en ga daarna weg. Hoer? Ja maar welke vrouw is dat niet tot op zekere hoogte? En je moet toch overleven in deze wereld? Wat haar tot op dat moment had afgeschrikt waren de berichten over knettergekke types

Later die dag liep ze in de stad wat te shoppen en merkte dat ze best aandacht van de mannen kreeg. Nou was ze erop gekleed. kort rokje, lange benen op flinke hakken in schitterende panty, strak bloesje dat de tieten goed verpakt in een prima BH uitstekend profileerde, make up en kapsel OK en een keurig tasje dat bij haar rokje en schoenen kleurde..
Het zonnige weer deed de rest: een fleurig, kleurrijk langslopend dametje.
Op een terrasje bestelde ze een koude witte wijn en een tam watertje, ook ijskoud. Ze mengde wat van het water met de wijn en dronk tot haar genoegen. De rest van het water was om de dorst te lessen.
Een tafel verder was een heer gaan zitten die een halve lieter bier nam en haar belangstellend bekeek, dat voelde ze gewoon. Hij stond op en kwam op haar af. Als U niets van mij wilt weten, zeg het en ik ben weg. Maar mag ik U vragen wat het bij U kost? Ze begreep dat hij een bod op haar lichaam uit wilde brengen. Wat bedoel je precies? Nou pijpen en neuken. Ze dacht, niet goedkoop zijn meid en zei 500 per uur, vooruit betalen en de kamer ook vooruit en alles met. Hij zei prima en kwam bij haar zitten. Na de drankjes - hij kon ook mooi haar wijn betalen - zei ze kom mee en liep naar een zeer bescheiden maar schoon hotel even verderop. In de gang betaalde hij haar en nam de kamer.
Ze maakte zijn stropdas en riem los, de rest kan je zelf jongen en trok haar rok, panty en bloese uit. Zo daagde ze hem uit en hij liet het condoom opzetten. Daarna was er een pijp beurt met de erbij behorende massage van zijn schaamstreek en ballen. Een tevreden geknor kwm uit de vent
Ze zette een nieuw condoom op, trok haar slipje uit en ging op het hoerenbed liggen. Hij bekeek haar, zijn penis groeide nog wat, ze voelde hem op zich komen en werd gepenetreerd, eindelijk vulling liet zich een beetje gaan, speelde het kreunende en steunende en klaarkomende vrouwtje. Spelen ten dele, want het was best prettig iets levends in zich te voelen. Maar een zakelijk transactie blijft een zakelijke transactie, daar moet je je hoofd bijhouden. Ze voelde dat hij kwam, hoorde zijn schreeuw, riep iets terug en deed alsof ze ook kwam. Die party is over schatje. Hij stond op, ze deed het condoom af en waste de vent met een washandje en werkte hem de deur uit. Tijd voor haar eigen hoer-na douche waarbij speciaal de vulva, klit en het binnenwerk aandacht van het water kregen. Onder die douche kwam ze echt klaar, tot haar genoegen. Van en voor zichzelf, ze was er aan toe.
Terug in de stad, op een ander terras dacht ze, nou snel verdiend, maar leuk? Wel zakelijk.
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
In deel 2 tref je een geslaagde ontmoeting aan van Hesther met Jack Daniels.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geil - 48 - Hesther - 2


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 6216x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 5826x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1030x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 5085x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 3771x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.2
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1246x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 10848x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 17030x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 4951x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.7
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6731x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6340x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4957x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 11280x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.3
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 8264x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.5
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 2182x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net