Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 24x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 5232x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Heerser Harry - 1
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

HARRY EN RIA

Harry (45) en zijn mokkeltje Ria (42) wonen al lang in dat huis en zijn bekende gezichten in de buurt. Harry overheerst zijn vrouw "het mokkeltje" volledig. Hij heeft een goede baan, kwa geld zit alles dus OK. Hij beschouwt dat mokkeltje klassiek. Ze is een soort algemene huishoudmachine. Wassen, kleding, servies, zichzelf, hem en het huis. Kok ontbijt, warme hap en bediende koffie en drank zoals hij wil en opdracht geeft. Zelf is hij een stevig type en stond zijn mannetje in de boksring. Het mokkeltje is stevig gebouwd maar niets overdreven. Dat ze grote tieten heeft ziet Harry als een voordeel.
AIs hij thuis dan mag ze uitsluitend een warme kamerjas aan hebben van het makkelijk openvallende type die het gewenste uitzicht en directe toegang tot de kut en de rest van haar lijf verstrekt, samen met hakken. Flinke hakken mokkeltje vergeet dat niet. Overdag als hij werkt kan ze eten, doen en laten wat ze wil als ze maar alles gereed heeft en beschikbaar zodra hij thuis is. Doet mokkeltjhe dingen niet goed dan is er straf. Vaak een dag op water en brood in een raamloze kamer van het appartement. Aan de ketting. Slaan deed hij niet hij had dat teveel zelf gekregen en hij wist hoe vernederend dat was. En pijn verdwijnt en voorkomt verder niets. De angsten van een afgesloten kamer en de ketting met uitsluitend een emmer voor behoeftes, daar wist hij alles van. Een mokkeltje vernederen op een prettige manier zo van aanpakken kut en hem erin steken was iets anders dacht hij. ten slotte heeft een mokkel maar een recht, het aanrecht. Regelmatig zet Harry haar op dat aanrecht, grijpt haar dan hard in het kruis en zorgt met de andere hand dat ze niet weg kan komen. Komt haar geilheid goed op en wordt er kutvocht afgescheiden, dan laat Harry de broeken zakken, steekt zijn lul bij haar erin en neukt dat mokkeltje. Meestal heeft hij haar dan al enige uren zitten vingeren dus is mokkeltje bloedgeil en na korte tijd komt ze klaar en klettert haar vocht op de keukenvloer. Daarna is hij lang bezig om voor zichzelf te zorgen. Dat kan lang duren, maar uiteindelijk kwam er wel wat sperma uit het Heersertje. Inwendig moest Ria dan grinneken, want met zijn grote bek, hij kon nooit echt goed klaarkomen.
Ondergeschikt zijn, ze wist eigenlijk niet beter en het beviel haar wel. Ze had De Sade gelezen en met name Justine en wist dus dat het je geil wentelen in het vocht van de baas voor een ondergeschikte het toppunt van genot kan zijn.
Gelukkig kende ze overdag bevredigende relaties. Vrije mannen die vrij wilden blijven maar wel regelmatig aan hun trekken komen. Precies wat Ria nodig had, toch?
Zo kent ze Gerrit, een enorme bouwvakker, die graag af en toe langskomt. Hij neemt haar dan mee in zijn oude auto (het barrel) naar een klein motelletje waar hij een kamer voor enkele uren huurt. Binnen trekt hij haar dan de kleren uit (heel voorzichtig) laat haar zichzelf wat aanraken en opwinden, trekt zelf de kleren uit en begint dan altijd met een stevige bouwvakkersarmen omhelzing waar Ria van kan genietent en likt haar daarna langdurig aan de kut totdat Ria kronkelend een eerste orgasme heeft. Dan een borrel gevolgt door het grote werk. Ria wordt dan overal gekust en stevig op bouwvakkersmanier betast, gaat gloeien van geilheid grijpt hem bij de lul om de aandacht van dat apparaat te vragen drukt de lul haar kut in en laat zich neuken, neuken en nog eens neuken. Alles is stevig aan die man en ze wordt ook stevig aangepakt. Lekker brok, zegt ie dan, grijpt met een hand de volledige bilpartij, klemt de schouders vast met de andere en neukt, ruig en hard. Meestal komt ze van die stoere vent wel drie keer klaar, soms vier keer totdat hij uiteindelijk helemaal los gaat, haar nogmaals stomend klaar maakt haar vol spuit en zelf brullend klaar komt.
Daarna wat rusten, een douche en naar huis waar Ria haar dan wat gekneusde kut kan verzorgen met wat smeerseltjes hetgeen ze ook als een extra traktatie beschouwt.

Onder het regiem van Harry, is er een strakke dag indeling. Op werkdagen: ontbijt 07.00 uur, 18.00 uur borrel en 30 minuten later warme hap. Daarna besteldt hij "van de kaart" zoals hij het noemt en had dat mokkeltje maar te leveren. In de week ends en op vrije dagen verschuift het ontbijt naar 09.00 uur en kwam er een (warme) lunch bij.
Ze waren beiden in veel verschillende tehuizen opgegroeid en dachten dat het zo normaal was.

Ze hebben makkelijk afneembare vloerbedekking, banken en stoelen in de huiskamer dan kunnen resten van kwijl, sperma, mokkelvocht, kots en drank makkelijk verwijderd worden.

Wat Harry graag doet in de avonduren is een borrel drinkend naar de TV kijken en ondertussen het mokkeltje vingeren. Haar warm houden noemt hij dat. Wat ze overdag echt had uitgespookt, daar had hij geen idee van. Hij vingerde dan lang door en dat zij dan regelmatig schokkend en steunend klaar kwam hoorde er gewoon bij. In de avond werd ze later stevig geneukt, hij kon er soms niet genoeg van krijgen want dan was hij geprikkeld door een film of iets op zijn werk en reageerde hij af op het mokkeltje via het erin rammen van zijn paal. Wat dat betreft komt ze niks tekort, maar emotioneel was de relatie een ramp. Dat merkte ze via de gesprekken met buurvrouwen en artikeltjes in "vrouwenbladen" en aan haar vriendjes.

Af en toe komt er in de ochtend een leuke postjongen langs. Een keer vangt ze hem op - ze was op volle oorlogssterkte, make up OK, kapsel OK kleding minmaal dus OK en enorme hakken dus OK. Deed de deur open en vraagt of hij deze gleuf ook wil bedienen? Blozend - mevrouw wat is dit? Ze trekt hem binnen, doet de deur dicht en zegt in ben Ria en jij Geilman. Je gaat me nu neuken zoals je nog nooit geneukt heb en wel nu hier in de gang, grof graag. Grof, soms was ze daar echt aan toe. Geilman was snel van begrip, trok haar slipje aan stukken en stak meteen een hand in haar kut. Jurk uit snol anders maak ik dat dure stuk kapot. Daar gaat ze dan in uitsluitend haar BH-tje en hakken wordt ze op de grond van de gang gelegd. Hij laat zijn broek zakken, dringt bij haar binnen en begint te neuken. Wat bedoeld ze met grof, dacht hij ondertussen. Die hand in die kut, zo plompverloren was toch wel zoiets? Hij steekt een vinger in haar poepertje ondertussen stevig doorneukend. Gelukkig had zijn vrouw hem die nacht flink van katoen gegeven en kon hij zich wat inhouden. Ria gaat steeds harder en geiler steunen en kreunen. Oh die vinger, grof en zo geil. Ook de harde grond van de gang voorkwam een geriefelijke vrijpartij. Ze werd gewoon hard bewoond en gebruikt, zoals ze op dat die morgen wilde. Nadat ze klaar was gekomen voelde ze hem spuiten. Hij stond op en ging zich in de badkamer wat wassen. Kwam terug, sloeg Ria hard op de billen, dijen en kut en ging verder zijn wijk doen.
Rillend zet Ria wat koffie. Met een cognac want dat is nodig.

Een twee weken later, Ria had weer vreselijk last van haar ochtend geilheid, deed ze weer open voor de postbode. Hij had een collega meegenomen. Alleen gekleed in de openvallende kamerjas en hakjes. Weer een groffe mevrouw? Geilman 1&2 komenr binnen, ze sluit de deur, wordt op de trap gelegd en bekeken, ziet dat ze de schoenen en broeken uittrekken en wat een imponerend geslacht gereed staat voor toeslaan. Haar benen worden gegrepen en langs de nr 2 heupen gelegd zodat ze alleen met haar schouders nog op de trap rust en hem moet omklemmen met haar benen om vallen te voorkomen, ze wordt gepenetreerd, voelt haar schaamlippen en kut open gaan drijfnat van de opwinding en ze wordt hard geneukt met een geile vinger in haar poepgat. Het duurt niet lang of ze komt spetterend klaar. Hij ook. Nr2 wast zich wat, trekt de kleren weer aan en verdwijnt Ria zo ongeveer voor pampus in wat sperma en kutvocht plekken op de trap achterlatend. Nu gaar nr 1 zijn gang en Ria raakt geheel in trance. Haar wereld beperkt zich nu tot haar kut en zijn lul en het ritmiese werk dat plaats heeft. Gelukkig is ze nog drijfnat en is de smering dus in voldoende mate aanwezig. Enkele keren komt ze klaar, met een kwak of wat spuitend - uiteindelijk nr1 ook. Die wast zich wat en vertrekt. Ria ligt voor een uur bijna bewusteloos in de gang voordat ze weer de kracht vindt voor wat koffie en cognac. Ze voelt zich gebroken en weet dat de avond zeker vingerend zal moeten worden doorgewerkt. Door al dat vingeren van De Heerser en haar onvoldoende vervulde behoeftes is ze vrijwel altijd geil, heel erg geil.

Een film waar Ria en Harry beiden van genieten is Belle du jour - het stuk van overdag - waarin een rijke zich vervelende vrouw overdag een baantje als hoer in een bordeel gaat doen, ter ontspanning. Het brengt Ria op een ondeugende gedachte.
Ze stelt voor dat ze zoiets ook ging doen. Extra poen is nooit weg, het kan hem geen moer schelen wat ze overdag doet als alles maar "klaar" is en ze voor hem beschikbaar. Ze kan de ervaringen met hem delen en hun sex leven verbeteren, toch?
Harry denkt er twee dagen over na. Dat ze ging aanrommelen kon hem niks schelen, daar waren oa condooms voor. Wel hoopte hij op interessante verhalen van haar belevenissen in het bordeel. Hij bespreekt het met een bevriende bordeel houder en vertelt haar de baan te hebben gevonden. Dagelijks moet ze van 10.00 tot 16.00 uur beschikbaar zijn in de straat huis nrxx. De kledingeisen, voor haar opgeschreven waren duidelijk. Het geld loopt via hem, zij de sloerie moet het met het huishoudgeld blijven doen en gewoon werken. De volgende maandag moet ze beginnen, ze moet rekening houden met flexibele eind tijden. Er is gelukkig nog gelegenheid wat speciale kleren in te kopen daar voor is ze ook een adres verstrekt.
Gedurende het week end vooraf gaand aan haar eerste werkdag krijgt ze ongewoon veel aandacht van Harry. Ze moet zelfs een bloemetje voor zichzelf kopen terwijl hij met haar mee is wat boodschappen te doen. Weer thuis roept hij alles uit mokkel en begint haar voor de zoveelste keer al die dag te neuken. Omdat hij ondertussen precies weet wat ze lekker vindt komt ze vaak klaar.
Ze wil altijd hard en grof aangepakt worden. Zo had ze dat destijds geleerd - rijk mannetje kwam in tehuis langs om meisjes in te werken - en was het normaal gaan beschouwen. Dus voor ze het wist zaten er vingers in haar kut en werden haar tieten fijn geknepen. Grommend geeft ze dan toe, gaat op de rug liggen, opent de benen en de kut en laat zich nemen. Haar kut vocht - altijd ruim voor handen - was het glijmiddel en het snuivende gebrom van Harry haar opwinder. Haar lijf werd strak gespannen tot de explosie van de ontlading verlichting brengt. Daarna komt hij dan verwoestender dan daarvoor zijn paal in haar kut rammend over haar heen, kwam ze soms gillend weer en daarna, met moeite hij. Vandaag zaten ze naakt op de bank en trekt hij haar op zijn schoot (nog nooit gebeurt) vingerend en tieten knijpend. Ze voeldt zijn enorme paal tegen haar buikrusten en hij geeft het mokkeltje opdracht rustig te gaan trekken. Twee concentratie vereisende taken, moeilijk voor Ria. Gelukkig komt ze klaar en loopt haar vocht over zijn vingers en komt hij even tot rust. Nu kon ze die paal alle aandacht geven. Dat beviel hem wel. Na enige tijd loopt zijn sperma over haar tieten. Daar geniet Harry van.

Die zondag mag ze zelfs de kamerjas niet aan, blijven de gordijnen dicht en wordt ze vrijwel voortdurend gevingerd en regelmatig geneukt. Als het geslacht van Harry niet gewillig is neemt hij een monsterlijke dildo en ramt haar daarmee klaar. In de middag is Ria dus in een leeggelopen droog geschuurde teef verandert. Vaseline doet veel, maar geen wonderen ontdekt ze. Medelijden komt in het woordenboek van Harry niet voor.

Gelukkig krijgt hij een drukke week en ging wat vroeg slapen. Hij zou zelfs op maandag en dinsdag moeten overwerken. Zij ook? Mokkeltje was ook aan slapen toe. De volgende ochtend zorgde ze voor de was van de lakens en handdoeken, maakte de bank schoon, nam een uitvoerige douche, een hap eten en maakte zichzelf gereed voor de eerste werkdag. Condooms, wat extra slipjes en goedkope panties, een geur spray en een pepperspray alsmede een voorraad tempo's en paracetamol zaten in haar hoeren tas.

Op naar de job Ria dacht ze. Geil van nieuwsgierigheid en voorpret.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heerser Harry - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5692x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 8261x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 12002x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4242x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9768x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11229x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10950x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10925x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4056x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6664x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3324x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3378x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 8018x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5070x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6919x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net