Opwindend.Net
Datum: 17-06-2018
Stemmen: 64x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 13012x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Toy Boy - 2
Door Harry - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Toevallige Toy Boy

Och zei ze, laten we vandaag bloot lopen het is per slot van rekening zondag.

Ik zou naar de hockey gaan, zei ik, m地 neef speelt en het zou een belangrijke wedstrijd worden volgens hem.

Kom op, zei ze, wat is belangrijker dan jouw lust en genot.

Ze ontdeed zich van haar baby dol, pelste me volledig uit en aaide m地 jonge heer. Die bij deze ongewone situatie weer z地 mannetje zou kunnen staan.

Jij denkt alleen maar aan neuken, zei ze lachend. Ze leunde tegen het keuken aanrecht. Ik leunde tegen de keukenkast, op een meter van haar.

Wil jij en spiegelei, vroeg ze.

Ze peulde met haar vingers aan haar rechter tepel die meten een hoedje kreeg.

We krijgen zon vandaag, zei ze, en je hebt beloofd mee te neuken in de tuin. En weet je wat ik vraag Erna, m地 buurvrouw op de lunch vanmiddag. Ik wil dat je die verleid en verbruikt, zei ze.

Ja maar ik ben jouw vriendje, zei ik;

Voor genot ja maar nog niet verliefd, zei ze, daar moet je eerst meer presteren.

Als daar is, zei ik met een vraagteken.

Als daar zijn, grasmaaien, winkelen, auto痴 wassen, koken en ga zo maar door.

Amaai, zei ik, heeft jouw buurvrouw personeel ?

Ja, zei ze, ze neukt ze allemaal, dus waarom zou ze jou niet neuken.

Kom schat, een grapje, ze is meer lesbisch dan hetero, een keurige madam, maar ik wil je wel eens op haar zetten. Ik wil de perverse voyeur zijn in die liefdes of lust scene.

Ze zette een stap voorwaarts en puntte haar kut tegen m地 penis. Ze nam mij deel en masseerde haar liezen ermee.

Ik zou weer kunnen, zei ze, je bent toch een lekker ventje. We tongden mekaar en zij bleef verder masseren. Ik stak m地 vinger naar haar kruis en nam tussen mijn wijsvinger en duim haar klit. Ik moet zeggen het beroerde haar en ik dacht maak haar aan en daarna af. Wat ik ook deed.

Ik bewaarde m地 koelde en wou toekijken hoe zij dit ervoer. Geniaal was haar reactie.

We bleven tongen en ik bespeelde met m地 vingers haar gevoeligste instrumenten met name haar klitje en tepels. Ik voelde haar trillen op haar benen, haar lijf dichter komen en krommen, haar adem werd sneller en daar ging ze, bij het eerste stuwende signaal zette ze zich op het aanrecht, opende haar benen.

Godverdomme Ruud, beffen jong, likken. Ze schoof achteruit, steunde op haar ellebogen en liet alles weggevallen. Ze squirte me onder drie vier keer achter mekaar. Dan liet ze zich neer op de witte koude marmer en bleef liggen. Haar snelle adem en hartslag verraden me dat ze nog in leven was.

God wat ben jij zalig, zei ze.

Ik beheerste me en bedelde niet om een compensatie. Ik liet haar bekomen van de lust die ze zichzelf had aangedaan en zette het vuur op en nam de eitjes uit de koelkast.

Wil jij er een of twee vroeg ik haar.

Ik wil jouw twee eitjes in m地 mond, zei ze.

Kom doe normaal, zei ik en deed verder.

Terwijl de eitjes opsteven in de pan, likte ik haar geilvocht van de witte marmer en veegde het restant met de keukenrol.

Lekker, zei ik.

Ik dek de tafel op het terras of hier, vroeg ik.

Ik wil met m地 hele lijf in de zon, zei ze, Dus op het terras.

We dekten de tafel, bakten de eitjes en zetten ons over mekaar. De zon scheen net op het terras. Liesbeth koesterde zich in de eerste zonnestralen en ik genoot van haar lijf, Haar prachtige hang tieten, haar volumineuze kont en niet de vergeten een prachtige kop.

Lippen om te zoenen en om de ganse dag aan m地 stengel te hebben. Vijftigduizend kussen aan m地 lijn. Je zou voor minder een stijve krijgen.

Onder het ontbijt door masseerde ze met haar voetje m地 ballen en wreef ze over m地 buis die schreeuwde om een orgasme.

Zullen we een spelletje spelen, zei ze. Ik bel nu Erna om haar uit te nodigen voor de lunch om 1 uur. We zwemmen wat, ik zet de tafel klaar en maak een slaatje met wat zalm, lekkere champagne of wijn, we zien wel. Ik verleid haar en dan kom jij ten tonele en bent verbaasd of kwaad over wat je ziet. En dan zien we wel hoe het feest verloopt. Kom we leggen ons aan de pool. Ze taffelt haar hakjes weer aan en ik volg haar de tuin in naar het water.

Een dubbel zonnen bed met een kap. Lekker om je intimiteit af te schermen.

Ik haal een gin tonic, zei ze, ik haal er twee, zei ze. Ik keek haar na, Ze was golvend en elegant tegelijk, haar heupen, haar benen en als ze weerkeerde haar lekkere borsten en geschoren kut.

Goddelijk aanzicht. Prachtig om buiten mezelf te gaan.

We vleiden ons op het bed en nikten aan de gin.

Hallo, Erna, belde zij, lekker weer vandaag om e zwemmen en te vrijen, ik heb van vannacht al zo地 zin naar jou.

Je had moeten bellen, ik had niets aan de hand en ik mis je ook ontzettend. Zei Erna, en ook zo地 lust om jou lekker te beffen en je te rimmen in je lekker poepgaatje.

Zullen we 鳬n uur zeggen, kom maar door de tuin, dan kan he tin je blootje, zei Liesbeth.

Ik stelde me verdekt op in de tuin, Erna, zo bleek was altijd stipt. Ik zette me op de bank uit het zicht. Stipt om een uur kwam een dame over het achter grasveld, volledig naakt en met twee flessen champagne. Erna was ik denk rond de vijftig, vijfenvijftig, slank, groot met kort blond haar, een mooie erotische kop, een C cup en op hakjes.

Het struikgewas en het lover langs de padjes maakt me geil schat, zei ze.

Erna zette de flessen op de vloer en omhelsde Liesbeth, kusjes op de wang en dan meteen in de bek. En begonnen direct met het bevoelen van elkaars genitalin. Smakelijk.

Erna was een lekker wijf, gespierd en nam zo te zien het initiatief. Ze kropen beiden op het zonnebed en deden de kap naar beneden.

Het werd de tijd van optreden. Ik liep naar het zonnebed en riep, zal ik je insmeren schat.

Erna deed de kap naar boven, liesbeth lag in al haar vormen al getaleerd met haar benen open.

Waar kom jij uit, vroeg ze, en zo te zien was jij al bezig met insmeren. Je piemel staat al in houding.

Liesbeth kwam overeind en stelde me voor, deed het verhaal van gisteren avond.

Nu je der toch bent, kan je ons beiden insmeren maar zullen we beginnen bij jou. Jij hebt het het meeste nodig, je bent een echte bleekscheet.

Ik haal de glazen en de olie, zei Liesbeth.

Ben jij hier alleen om te neuken of blijf jij hier wat, vroeg ze. Met jouw gerief mag je door het bos ook eens bij mij langskomen. Ik ben ook neukbaar.

Het was een mooie vrouw, nogal direct maar dat mocht. Ik ben de onderlegger van Liesbeth, zei Erna. Ze heeft me al verteld van jullie escapades. Zei ik.

Zij is verdomd een lekker wijf, zei ze. Ik denk zij is de laatste tijd niet onder de man geweest en ik ben danig verbaasd, zei ze.

Je ziet er me, zover ik je kan taxeren in je naaktheid, een keurige vent uit, een beetje jonger, maar dat mag.

liesbeth kwam met drie champagne glazen. Ze deden hun muiltjes uit en legden ons op het bed.

Nogal klein voor drie, dacht ik en zei het. Liesbeth schonk de glazen in. Ze slokt een geut en sproeide de inhoud bij het zoen in m地 mond. Ze kon van m地 lijf niet blijven, frulde met haar vinger tussen het velletje en m地 eikel wat me onmiddellijk zou laten schieten. Maar ik controleerde me. Doe me teen plezier ruud, doe het bij mij, in m地 aars, koude champagne.

Ik vulde m地 mond met champagne, zij zette zich op de knien en liesbeth opende met beide handen haar aars. Groot en klaar om te ontvangen. Ik spoot met een snelheid de vocht door haar aars schacht. Wat ze zo te horen lekker vond.

Kom zei Liesbeth, het is hier toch te eng. Ruud je hebt me beloofd me op het gras te neuken.

Ik haal ijsemmer voor de champagne en handdoeken. En verdween.

Ik zat op de rand van het bed. Erna kwam voor me op haar knien zitten en begon me te pijpen.

Erna doe het niet, ik moet zodra liesbeth terug is, haar neuken.

Ik wil je piet in mij voelen, zei ze en zette zich dwars op mij, liet haar kut zakken over m地 paal en bekte me. Ik dacht aan het lijk op de stroom, ik had dat leren gebruiken als ik masturbeerde en niet meteen wou klaarkomen. Ik liet haar enkele keren pompen, controleerde de kadans door m地 handen op haar heupen te houden en daar ging ze. Vol overgave, kop achterover, kut in alle posities, en nog een keer, ze zoog m地 penis vacum en duwde haar tong in m地 muil die ik afzoog alsof ik een mannenlid zou pijpen. Inmiddels was Liesbeth terug met haar boodschappen.

Zei niets, aaide Erna痴 rug en reet, waarin ze haar vinger stak. Dat geilde Erna danig op, maar niet alleen Erna. Met haar hand graaide Liesbeth m地 ballen en dat gaf me een boost.

Ook bij het masturberen liet ik dikwijls m地 ballen schuiven over m地 bureau en kon ik m地 zaad niet meer controleren. Ik liet me gaan nog na twee keer pompen spoot m地 zaad in haar kut, ik denk hoog in haar kut. Ze ging als de duivels tekeer, ze bleef me na m地 ejaculatie verder afrijden tot ie slap kwam te staan. Ze ging van me af en zoog nog even de vlokken die in de buis zaten nog af.

We liepen Liesbeth achterna die een zeil, champagne en de ijsemmer droeg,

Het was bijna afgesproken, zei ze.

Jouw hand over m地 testikels was de dooddoener, dan werd het onhoudbaar. En je vriendin wist van geen ophouden, schaamlippen nijpen bij het enteren en lossen bij het uitgaan.

Och geen nood schat ik heb van m地 man nog blauwe pilletjes liggen, ik ga er meteen om.

Ik liep naast liesbeth en ik voelde de hand van Erna over m地 reet naar m地 vaderschap reiken.

We legde het zeil een stuk in de schaduw, een stuk zon. Erna legde zich in de zon, uitnodigend met de benen open en een kop vol goesting en lust. Liesbeth liep nogmaals he thuis in achter de pilletjes aan.

Wil je me nog even beffen, vroeg Erna, ik ben meteen klaar. Zeker klaar tegen Liesbeth terug is.

Ik zie haar te graag om haar te vernederen, wat ik daarnet met jou deed was verkeerd maar ik had zoveel lust. Ik wou en zou klaarkomen en veel en zo is dit nu ook.

Ik zetten me op de knien, de zon op m地 rug, opende met m地 tong haar schaamlippen en likte haar kut tot ze schuimde en haar klit opgezwollen kwam. Ze kromde haar rug, spande haar buik en stak m地 duim in haar kut en m地 wijsvinger in haar ster en neep die naar mekaar toe terwijl ik haar clito bleef likken en tussen m地 lippen vasthield.

Ze stak haar hand in haar mond om te beletten dat ze zou roepen bij de ejaculatie.

En ejaculeren deed ze, drie vier keer na mekaar. Prachtig vond ik.

ik legde me naast haar, had veel zin om haar kommetje uit te likken maar daar was Liesbeth al.

Liesbeth met pilletjes en een strapon. Oh lekker zie Erna.

Hier zei Liesbeth, naam er maar 鳬n want ik wil ook zo snel mogelijk over je heen gaan.

Ik werd door de dames in geolied, met veel zorg voor m地 genitalin, m地 reet inclusief de randjes en de rest van m地 corpus. Ik werd regelmatig gebekt door de dames.

Dan was het de beurt aan Liesbeth. M地 hand beefde voor zoveel schoonheid. Maar schoonheid is zeer persoonlijk, ik kan een flinke stijve krijgen van grote melktieten, brede heupen en een manie voor benen en schoentjes maar dat is gelukkig voor anderen anders.

We maakten er beiden werk van, lieten haar tepel zwart worden en groot en haar kut schuimen dat ze niet wist waar kruipen van lust.

Ik zei dat ik lust had om haar te beffen, en op het gazon. Ze legde zich voluit op het gazon.

Het gras maakt me geiler, zei ze. Haar lijf was een monument. IK zette me op de knien voor haar, begon met het openingsritueel, likte haar spleet, voosde haar tepels, harde tepels, ging met m地 tong in de schacht die breed en sappig was. Legde dan m地 hand onder haar kont en duwde zachte en attent m地 duim in haar reet. Ze had me te kennen gegeven van een voorkeur voor zachte lijfelijke seks. Plots voelde ik Erna die m地 aars breed maakte en champagne door m地 reet stuwde, ze had de strapon om en plantte die behendig in m地 ster. Prostaatmassage. Maar deed toch nog pijn. Ze hield zich recht met haar linkerhand op m地 rug en met haar rechter masseerde ze m地 paal tot een teken van leven en stijfheid. Zo kwam de volmaakte machine op gang. Liesbeth onderging hetzelfde lot als Erna daarnet. Erna was zo geil dat de stam van de strapon haar schaambeen masseerde en lekker klaarkwam. Daarna werd de neukmachine ontmanteld en legden we ons op het zeil in de zon. We zouden Erna in olin in horizontale toestand. We waren gul met de olie zodat we ons erin konden wentelen.

We dronken wat en Liesbeth bekommerde zich om m地 erectie die er aankwam.

Kom zei ze, neuken zoals adam en eva tussen de struiken. Ze legde zich op iets hor gras, pijpt me en masseerde m地 testikels en liet zich neuken. Zacht in en uit en m地 eikel zwol en raakte de randen van haar schacht. Erna kwam en deed facesitting op Liesbeth. Haar brede kut liet zich tongen, zij bekommerde zich om de tieten van Liesbeth. Liesbeth痴 tong wandelde van de reet naar de kut tot een onnoemelijk genot van Erna. We namen onze tijd, slow motion fuck. Erna bekte mij, ik aaide haar tieten. Ook weer de trein die op gang kwam en waar geen stop op stond. We dreven mekaar zeiknat, zwelgden elkaars sappen en ejaculeerden naar believen.

Vanzelfsprekend hielden de dames van multi orgasmes en hield ik m地 warme vlokken tot het laatste. Kutten krompen in mekaar tongen werden afgezogen. Het was een geile mechaniek.

Moe maar voldaan vielen we alle drie in slaap tot avondkilte ons wekte.

Beste lezeressen en lezers, kan of wil iemand van jullie mij het vervolg aangeven ?

Hou een leuke dag.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Toy Boy - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Bouwmarkt - 3Door: Herby
Gelezen: 5516x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen,
15-02
8.9
:: Ongewild Pijpen Voor Geld Door: Lisa-brabant
Gelezen: 7979x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Lesbisch, Klaarkomen, Hoer, Betaald
15-02
8.7
:: Buurt HulpDoor: Travestiet
Gelezen: 11874x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen,
14-02
8.5
:: Sanne - 23Door: Westy
Gelezen: 4211x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vakantie, Familie, Trio
13-02
9.3
:: Mijn Stoute VrouwtjeDoor: Johan
Gelezen: 9694x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-02
7.7
:: Sex Met Mijn Nieuwe ManagerDoor: Dannoo
Gelezen: 11165x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tepels, Borsten, Geil, Kontje, Neuken, Pijpen
13-02
8.3
:: Bouwmarkt - 2Door: Herby
Gelezen: 10817x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Eerste Keer,
13-02
8.6
:: VerjaardagDoor: Tittyman
Gelezen: 10867x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-02
9.0
:: Elfie, Exhibitioniste - 3Door: Johnnie
Gelezen: 4032x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Exhibitionisme, Familie
13-02
9.0
:: Mijn Man Geeft Mij Aan RicoDoor: GeileSaar
Gelezen: 6636x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-02
8.4
:: Verboden Vruchten #15:...Door: Kas41
Gelezen: 3307x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Anaal, Pijpen, Beffen, Groepseks
12-02
9.3
:: Een Ode Aan AmandaDoor: Nate
Gelezen: 3368x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Romantiek, Passie, Liefde
12-02
8.6
:: De Tandartsassistente - 4Door: De Wandelaar
Gelezen: 7997x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
12-02
9.0
:: Spannende Middag Met RozaDoor: XKrisx
Gelezen: 5059x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tongen, Pijpen, Aftrekken, String, Orgasme, Sperma
12-02
7.9
:: VrouwenondergoedDoor: Marc
Gelezen: 6916x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geilen, Slipje, Masturberen
11-02
8.3
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net