Opwindend.Net
Datum: 23-06-2018
Stemmen: 117x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 19140x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Fijne Seks Door Een Ongelukje - 1
Door Marlies - Zoek naar meer...

Van mín werk fiets ik meestal naar huis, het in een klein half uurtje fietsen en het is best een mooi stukje. Vandaag was ik in een behoorlijk geile bui. Toen vanmorgen de wekker afliep jeukte mijn poes al flink en ik moest mín trouwe vibrator erbij pakken om een beetje verlichting te krijgen. Dat hielp wel iets maar ik wist toen al dat ik een ďheteĒ dag voor de boeg had. Uit voorzorg stopte ik mijn speciale ďfietsdildoĒ diep onder in mín tas, die zou ik waarschijnlijk wel nodig gaan hebben.

De dag verliep zoals verwacht, vaker dan normaal moest ik even naar de WC en dat was niet alleen om te pissen! Toen het tijd was om naar huis te gaan moest ik, natuurlijk, eerst nog even naar de WC. Daar diepte ik mijn dildo uit mín tas. Met een beetje glijmiddel er op schoof hij heel makkelijk naar binnen. De hele 20cm ging naar binnen, en ooohh wat was dat een heerlijk gevoel.

Die dildo heeft een vrij dunne flexibele voet die mooi om mín schaamlippen valt. Wanneer ik op het zadel zit wordt hij heel mooi op zín plek gehouden en tijdens het fietsen beweegt hij heerlijk in mín poes. Na zoín dag als vandaag kom ik tijdens de rit naar huis minstens een keer of 4 klaar. Thuis gaat dan mijn grote elektrische dildo er in om nog een paar donderende orgasmes op te wekken. Aan het einde van de avond ben ik dan uitgeteld en slaap meestal een gat in de dag. Helaas kan dat vandaag niet want het is donderdag en ik moet morgen nog werken.

De rit naar huis verliep zoals gepland en ik was al 2 keer klaar gekomen toen ik op een mooi weg kwam. Ik was wat omgereden omdat ik langer wilde genieten. Het was een vrij smal weggetje met aan 1 kant een kanaal en de andere kant een bagger slootje. Dat slootje lag zeker een meter of 2 lager dan de weg. In het kanaal lagen een paar woonboten langs de kant, daar zou ik misschien wel in willen wonen. Vooral die ene woonboot met een mooie tuin er bij en op het dak een heus terras. Ik was er net voorbij toen er een auto met een behoorlijk vaart de hoek om kwam zetten. Ik kon echt niet verder naar de kant zonder van het talud af te rijden. De auto reed zo dicht langs me dat de spiegel mijn arm raakte. Daardoor verloor ik mijn evenwicht en dook met fiets en al het talud af en kwam op mín rug in de bagger sloot terecht. Toen ik weer op de kant probeerde te klimmen zakte ik diep in de bagger weg en kon er gewoon niet uit komen.

Net voordat ik echt in paniek raakte verscheen er een man die mij uit die stink sloot hielp. Eerst dacht ik dat het de chauffeur was maar het bleek de bewoner van de woonboot te zijn. Hij had alles zien gebeuren en was direct te hulp gekomen. Zwart van de stinkende bagger liep ik achter hem aan naar de woonboot.

Hij stelde zich voor als Hans en vertelde dat dit soort dingen helaas wel vaker gebeurden en dat de bewoners een wattsapp kring hadden gevormd om elkaar te waarschuwen. Hij had de anderen al ingelicht en de gegevens van auto zouden bekend zo zijn. Even later kreeg hij een appje waar alles in stond. Als ik wilde konden ze daarmee zo aangifte doen bij de politie. Maar eerst moest ik me verschonen want zo als ik daar stond had hij me liever niet in huis, dat kon ik wel begrijpen.

Hij leidde me naar de achterkant van de woonboot. Daar had hij een trapje gemaakt wat het water van het kanaal in ging. Dat water zag er vele malen schoner uit en hij vertelde dat hij bijna dagelijks lekker ging zwemmen. Hij raadde mij aan om met mín kleren nog aan het water in te gaan en me daar zo veel mogelijk af te spoelen. Op het achterdek had hij een buiten douche en daar kon ik me dan echt goed wassen. Hij had een badjas voor me zodat mijn kleren direct de wasmachine in konden. Over een uurtje of 2 zou alles weer schoon en droog zijn zodat ik weer fris verder kon.

Ik had geen beter idee en ging het trapje af. Het kanaal water was schoon en verrassend warm, het was wel augustus maar toch. Na veel spoelen had ik het idee dat de bagger wel weg zou zijn en klom weer aan boord.

Hans had een handdoek en een badjas klaar gelegd en de deur gesloten. Het achterdek was niet te zien vanaf de weg en op het kanaal was ook niemand te zien. Zonder gÍne kleedde ik me uit en deed mijn kleren in een emmer die klaar stond. De douche was heerlijk en Hans had een lekker zeepje klaar gelegd. Er was wel een probleempje, die fiets dildo zat nog op zijn plaats en ik had moeite om hem binnen te houden zonder slipje. Ik trok hem er even uit om alles goed schoon te spoelen want daar wilde ik zeker geen stinkende bagger hebben.

Omdat ik er nergens mee heen kon schoof ik hem na de grondige schoonmaak beurt weer in mín poes. Dat was zoín geil iets dat ik niets anders kon doen dan me er langzaam maar grondig mee te neuken. Na verloop van een paar minuten was ik zo ver dat ik de dildo met verve in en uit pompte en omdat ik niet meer op mín benen kon blijven staan zakte ik tegen de muur onderuit. Met mín benen wijd pompte ik de dildo steeds sneller in en uit mín poes.

Blijkbaar was ik nogal rumoerig geweest want opeens verscheen het bezorgde gezicht van Hans in de deuropening. Hij vroeg of er iets aan de hand was en of ik zeker wist dat ik niet gewond was of zo. Pas toen zag hij wat er aan de hand was. Zijn gezicht kleurde vuurrood en hij stamelde verontschuldigingen terwijl hij de deur sloot.

Daar zat ik dan. Mijn poes jeukte nog steeds, nee zelfs nog erger. Dat Hans mij zo bezig had gezien maakte mij eerlijk gezegd behoorlijk geil. Wat moest ik nu doen? Ik spoelde het zweet nog even weg en droogde me af. De dildo schoof ik weer op zín plek en ik trok de badjas aan. Wat zou ik tegen Hans zeggen en wat zou hij doen? Vragen, vragen, vragen.

Een beetje verlegen ging ik de kamer in waar Hans aan tafel zat. Hij had een pot thee gezet en zonder een woord te zeggen bood me een kop aan. Zonder woorden zaten we tegenover elkaar en nipte aan de hete thee. Het was Hans die als eerste iets zei, hij vertelde dat mín kleren in de wasmachine zaten en dat hij zich een beetje schaamde dat hij zo maar de douche was binnen gegaan.

Hij hoefde zich nergens voor te schamen, ik was een beetje onvoorzichtig geweest en hij was juist heel alert geweest. Wat als ik wel gewond was geweest en flauw was gevallen of nog erger? Nee hij had juist heel goed gehandeld en ik moest hem mijn verontschuldigingen aanbieden.

Zo zaten we nog een poosje zonder iets te zeggen tegenover elkaar. Opeens stond ik op en ging naast de tafel staan. Ik weet niet waarom maar ik kon niet anders. Mijn badjas viel op de grond en naakt stond ik naast de tafel. Ik sloot mijn ogen en wachtte op wat komen ging.

Het duurde even maar toen voelde ik heel voorzichtig vingers over mijn tietjes. Ze zijn niet groot, net aan 80B, maar ze zijn heel gevoelig. De zachte aanraking zorgde er voor dat mín tepeltjes stijf werden en mooi recht op gingen staan. Heel voorzichtig masseerde Hans mijn tietjes en ik begon er echt van te genieten.

Na een poosje gleed er 1 hand naar mijn buik en heel voorzichtig bewoog hij naar mijn intiemste plekje. De dildo zat er nog steeds in en ik durfde mijn benen niet uit elkaar te zetten want dan zou hij er uit glijden. Hans bleef verder gaan en na een klein poosje voelde ik zijn vingers op mín klit. Hij begon over mín klit te wrijven waardoor ik heel snel geiler werd. Al na een paar minuten liep het geil uit mín kut en ik kon mín benen niet meer bij elkaar houden. De dildo kwam naar buiten en Hans ving hem op voordat hij er helemaal uit gleed. Hij legde hem op tafel en verbrak de stilte door mij te vragen of hij er iets anders voor in de plaats mocht stoppen. Ik kon alleen maar knikken waarop Hans mij op pakte en op de bank legde. Hij spreidde mijn benen en kwam met zín mond naar mijn kutje. Voorzichtig begon hij te likken en beet af en toe plagerig op mín klit. Ik werd heter en heter en kwam al na een paar minuten klaar. Hans ging door en maakte mij alleen maar geiler. Toen hij zijn vinger naar binnen schoof ging ik haast door het plafond. Ik kwam haast constant klaar en hoopte dat hij nooit zou ophouden. Toen ik bijna uitgeput was vroeg hij me of hij me mocht neuken. Weer kon ik alleen knikken waarop Hans opstond en zijn broek liet zakken. Hij stapte er uit en kwam met zijn enorme lul naar me toe. Ook hij was geil want de neukstaaf stond als een stevige paal voor uit.

Zonder mij of zijn lul met de hand aan te raken kwam hij steeds dichter naar mijn kutje. Toen zijn eikel mijn schaamlippen raakten ging er een stroomstootje door me heen en ik wilde niets liever dan dat die lul zo snel mogelijk zo diep mogelijk naar binnen zou schuiven. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten want ik voelde die heerlijke lul naar binnen komen. Alleen daardoor kwam ik al klaar en stroomde mijn sappen naar buiten. Als een paling in een emmer snot zo glad was alles en die lul schoof zonder enige moeite helemaal tot de wortel naar binnen.

Hans neukte me langzaam maar met stevige stoten. Bij elke slag kwam zijn lul bijna helemaal naar buiten en ging weer helemaal naar binnen. Hoe lang het geduurd heeft weet ik niet maar ik bleef klaar komen. Uiteindelijk voelde ik dat Hans een enorme kwak zaad bij me naar binnen spoot en kwam ik voor de laatste keer klaar. Hij kwam naast me op de bank zitten en streelde me over heel mín lichaam. Zo zijn we beide in slaap gevallen.

Het was al ruim avond toen ik wakker werd van de stem van Hans. Hij vertelde me dat mín kleren schoon en droog waren en dat het al laat was. Loom stond ik op en vroeg of ik me nog een keer mocht douchen. Door al die lichaamsbeweging was ik behoorlijk gaan zweten en om zo in mín schone kleren te stappen vond ik niet zoín goed idee. Hij vond dat natuurlijk goed en stelde voor om samen te douchen. We hebben elkaar ingezeept en we konden het niet tegenhouden, we hebben weer even geneukt in de douche. Gek genoeg kwam Hans al vrij snel klaar en toen ik zijn kwak in me voelde spuiten kwam ik ook weer klaar. Toen was het voor ons beide afgelopen.

Ik heb me aangekleed en vroeg Hans of hij een fiets voor me te leen had. Mijn fiets lag nog in de sloot en zou ik later wel op komen halen. Hans nam me mee naar buiten en daar stond mijn fiets. Hij lag alleen met het voorwiel in het water en dat had Hans al voor me schoongespoten. Ik kuste hem en vroeg of hij het komende weekend wat om handen had. Hij had zaterdagmiddag wel wat tijd, en zondag eigenlijk de hele dag wel. Ik knipoogde naar hem en stapte op de fiets.

Met een heerlijk gevoel reed ik naar huis om plotseling te bedenken dat mijn fiets dildo nog bij Hans lag. Ach dat geeft niets, die neem ik zondag wel mee.

Groeten, Marlies.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fijne Seks Door Een Ongelukje - 2

Zoek naar meer verhalen van Marlies...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Ochtend Door: Rednas
Gelezen: 3454x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-03
8.5
:: Een Dikke VriendschapDoor: Rudolf
Gelezen: 3713x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dik, Trio, Lesbisch
22-03
9.1
:: Huisvrouwen In De Buurt - 7Door: Black-Drent
Gelezen: 2569x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Trio, Anaal, Klaarkomen, Geil, Rimmen
22-03
8.6
:: Gechanteerd Door Frans LeraresDoor: Sex Addict
Gelezen: 8871x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Lerares, Handboeien, Pijpen, Ontmaagd,
21-03
8.7
:: Ex Lerares Door: Ton
Gelezen: 8078x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-03
7.8
:: Femdom Autobiografie - 9Door: M
Gelezen: 1235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Chastity, Cb, Strapon, Anaal, Zweep, Bdsm
21-03
7.2
:: Ze Viel Me Meteen OpDoor: Realhot
Gelezen: 6180x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Massage, Oraal, Bodyshot, Doggystyle, Facial
21-03
9.0
:: Een Zonnige DagDoor: Nelis
Gelezen: 4189x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf
20-03
7.2
:: Meet Me In The Dark - 3Door: Longone
Gelezen: 1380x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.2
:: Zijn Eerste Blanke PoesjeDoor: Simone
Gelezen: 11341x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Interraciaal, Pijpen, Beffen
20-03
8.8
:: Ondeugende Buurvrouw - 1Door: MrGhost
Gelezen: 17333x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.4
:: Geocachen ThuisDoor: Betsy
Gelezen: 5106x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verwennen En Genieten
20-03
8.7
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 6918x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 2Door: Rednas
Gelezen: 6427x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Beffen, Neuken
19-03
8.6
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 4981x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net