Opwindend.Net
Datum: 26-06-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 7481x
Lengte: Zeer Lang
Mijn Eerste Job Als Hoer
Door Altijdheetkoppel - Mijn Profiel Pagina

Hoi allemaal. Jullie kennen ons ondertussen al langere tijd en lazen vast ook al tal van onze verhalen. Sommige waarheid, andere deels en deels fantasie.

Het verhaal dat ik jullie nu ga doen is echter volledig waarheidsgetrouw.

Jullie weten al dat ik jaren geleden, Peter als eerste ooit over mijn fantasieën vertelde.

Zo ook over mijn fantasie om eens een keertje als betaalde hoer een klant af te werken.

De gedachte om mij tegen betaling te laten gebruiken door een wildvreemde man en hem mijn lichaam te verhuren om er zijn lusten op bod te vieren, liet me niet los. Veel sterker nog... Telkens ik er aan dacht, moest ik me gewoonweg quasi onmiddellijk klaar vingeren of me klaar maken met één van m'n vibrators... Waar ik op dat moment ook was. Vaak maakte ik me, steeds met het hoer zijn als kern van het verhaal dat zich in mijn hoofd afspeelde, tot wel 6 keer per dag klaar. Het maakte me als nymphomaan... Ik kon niet meer van m'n kut blijven.

Jarenlang liep ik er al mee rond toen ik het aan Peter vertelde.

Peter hielp en helpt me...

Hij begeleidde me van naakt voor de webcam en poseren voor stoute foto's op de gekste plaatsen, naar een bezoek aan een parenclub vol losse handjes, tot aan mijn eerste en bij alle volgende echte trio's met een extra man. Letterlijk nooit wou hij daar iets voor terug. Het waarom en de achterliggende wens mij gelukkig te zien en mij een gedroomd leven cadeau te doen, is onze lezers al meer dan bekend, toch?!

Ondertussen had Peter me al gezegd dat ik naar zijn gevoel klaar was om mijn laatste twee overgebleven fantasieën te realiseren.

Ik kon 'm daar zeker in bijtreden. Ook ik had dat gevoel.

Op de voor Peter zo typisch geworden wijze testte hij dat ook uit tot hij genoeg bevestiging had gezien.

Het was niet veel later dat we opnieuw onze favoriete parenclub bezochten.

We hadden afgesproken met een aantal bevriende koppels en zo zaten we daar lekker samen te keuvelen met een drankje en een dansje.

Zowel Peter als ikzelf hadden ook een koppel opgemerkt die ons wel echt heel vaak bekeken.

Nu zijn wij geen door doorwinterde swingers en ik liet me ook nog nooit eerder door een ander dan mijn eigen Peter neuken in een club.

Niet veel later bleken we gemeenschappelijke vrienden te hebben met het koppel en werden we aan hen voorgesteld.

Willem en Tamara. Hij een wat zwaardere leuke babbelkous en zij een wat stille maar heel erg actieve blondine met een athletisch figuur waarop je een ping-pongballetje kon laten stuiteren. Terwijl we met hem aan de praat waren, liet zij een klant haar bhtje en haar piepkleine slipje uittrekken. Er werd gelachen en gepeld terwijl de man zich in 't midden van de dansvloer op een barkruk zette en Tamara hem stevig begon klaar te pijpen.

Ik had Peter al eerder op de avond opgemerkt dat Tamara helemaal zijn type leek. Het gebeurt niet gauw dat we iemand tegenkomen die hij opwindend vindt en ik begin pas nu zo'n beetje te kunnen inschatten wie er daarvoor in aanmerking komt. Peter had bevestigd dat Tamara idd aardig in de buurt kwam wat dat betreft. Hij houdt niet van blond maar haar vormen... Mja...

Eigenlijk ben ik wat dat betreft verwent en een gelukkige vrouw. Met wat ik al allemaal had mogen beleven, had Peter die hele periode nog niet één keer een ander geneukt. Misschien, zo dacht ik, was het nu maar eens tijd om daar verandering in te brengen.

Willem babbelde ondertussen rustig verder en plots gooide hij er tussen dat zijn echtgenote als gezelschapsdame werkte.

Even later was haar voorstelling op de dansvloer voorbij en kwam ze terug bij ons staan.

Bleek dat ze elk weekeinde een ander haar bhtje liet uittrekken en die dan een pijpbeurt gaf.

Ik was een beetje van m'n stuk en kon m'n ogen niet van haar afhouden. Verdomme, dacht ik. Dit is een echte gezelschapsdame. Een benaming die verbloemde dat ze gewoon de hoer was die ik in m'n fantasieën zo graag wou zijn.

Terwijl Willem tijdens z'n verhaal ondertussen al een hand op mijn billen had gelegd, begon Tamara een gesprek met Peter en ik zag hoe ze beiden mijn richting uitkeken.

Tamara bleek overtuigd bi te zijn en had Peter gevraagd hoe dat bij mij zat. Hij antwoordde naar waarheid dat ik niet echt actief bib was maar dat ik zoals Tamara al eerder had kunnen zien toen een goeie vriendin van ons me had gebefd, best wel van een vrouwentong en -hand kon genieten in een samenspel.

Of ze mocht proberen want ze wou niemand een gevoel geven dat ze er een beetje toe verplicht werd.

Peter zei dat ze maar eens moest proberen en als een tijger, met een bloedgeile indringende blik in haar ogen, was ze op me af komen sluipen en begon ze aftastend met me kussen. Ik voelde haar tong speels in mijn mond dringen en ze kuste me zwoel en speels terwijl haar handen over mijn borsten gleden.

Willem en Peter stonden beide aan een andere kant naast me.

Willem liet een hand strelend over mijn rug gaan en streelde ook mijn billen die nu open zaten doordat Tamara zich er had tussengezet. De wereld dreef om mij heen weg en ik werd opgeslorpt in een geile mist. Ik werd met de seconde geiler en toen ook Peter mij en Tamara begon te strelen en haar tepels like en zoog, voelde ik mijn handen naar beneden glijden in de shorts van de mannen. Hmmmm... Ik had nu in elke had een pik en begon ze te kneden en te rukken. De mannen kreunden geil en Tamara liet zich tussen mijn benen geknield op de grond zakken. Ze keek me nog even aan als om toestemming te vragen. Mijn blik was blijkbaar genoeg als bevestiging. Toen zakte ze voorover en begon op een zalige wijze mijn natte kut te likken. Heerlijk hoe haar tong met mijn clit speelde. Mmmmm...

Binnen de kortste keren had ik het niet meer. Oooo... Wat genoot ik. Dat er al gauw een aantal kijklustigen om ons heen stonden, was pas achteraf tot mij doorgedrongen.

Het was Willem die plots zei: "Komop... Zullen we dit maar verder zetten ergens op een van de bedden? Dat is toch veel comfortabeler, niet?"

Wat nog nooit eerder gebeurde, gebeurde vandaag dus wel. Ik had het zelf niet eens door. Maar waar ik normaal letterlijk ALLES, volgens mijn afspraak met Peter, eerst met hem doorpraatte, deed ik dat nu niet. Spontaan zei ik ok, stapte van m'n krukje en stapte achter Willem aan. Daarna volgde Tamara en dan een compleet verwonderde Peter die het rijtje afsloot.

Achteraf had ik totaal niet gemerkt dat nu alles anders liep dan normaal. Ik was er, zonder er verder over na te denken, gewoon vanuit gegaan dat alles ook voor mijn schat in orde was.

Willem leidde ons naar een open ruimte met wat een enorm bed leek. We trokken alle resterende stukken textiel uit, legden wat handdoekjes neer op een aantal strategische plaatsen om dadelijk niet de hele voel vuil te maken. En belangrijker... Om onszelf te beschermen tegen wat eventuele voorgangers hier achter lieten!

Ik voelde me ontzettend geil en ook een beetje dubbel, een beetje gezonde jaloezie...

Dat ikzelf met een andere man en Peter seks had, was ik ondertussen al wel gewend.

Maar om Peter bezig te zien met een andere vrouw, en mogelijk voor het allereerst sinds we opnieuw een paar werden, tot het einde... Dat was nieuw. Het was best slikken. Maar ik gunde 't hem. Het moest... Het zou me ook een beetje mijn schuldgevoel verzachten. De schat stond mij al mijn fantasieën toe en had heel die tijd niet eens bijna een andere vrouw geneukt.

Ik dacht dat Tamara wel z'n type was en dat 't nu wel eens kon gaan gebeuren.

Deze gedachten schoten me door mijn van geilheid beneveld geest terwijl we op het bed ons spel van eerder hernamen.

Al snel lagen Willem en ik in een 69 en terwijl ik zijn dikke harde pik in en uit mijn mond pompte, befte hij mijn al vreselijk natte kut op een wilde maar zalige manier. Ik genoot en raakte steeds verder van de wereld terwijl Peter en Tamara op ons toekeken.

Peter liet zich nu ook pijpen door de zeer ervaren Tamara en streelde zacht door haar haren.

Ik had niet gemerkt dat Peter eigenlijk niet echt zo'n vreselijke zin had in Tamara en zich gewoon liet meedrijven op de stroom. Hij vertelde achteraf dat alhoewel Tamara idd echt een mooi figuur heeft, hij er toch niet écht zin in kreeg met haar te spelen. Ondertussen hadden Willen en ik al vaak van positie gewisseld, terwijl mijn schat erop had toegekeken. Hij vertelde achteraf dat hij maar pas een beetje hard was geworden door mij en Willem aan de gang te zien.

Mijn schat lag dichter bij de condooms en dus vroegen we hem om er even eentje door te geven. Hmmmm... Dadelijk zou ik Willem's dikke pik ik mijn hongerige kut gaan krijgen. Ik hunkerde er nu wel echt naar om geneukt te worden.

Na wat rommelen met dat condoom, was het eindelijk zover. Ik klom bovenop 'm en schoof m'n kut hongerig over zijn dikke staaf. Ik kermde van genot.

Ik keek even naar Peter die me liefhebbend toelachte en liet me daarna volledig gaan. Ik bereed Willem als een amazone.

Naast ons zag ik dat de rollen nu omgekeerd waren. Peter lag met z'n gezicht tegen de kut van Tamara en naar wat ik van haar gezicht kon aflezen, genoot ze van 't betere likwerk dat mijn ventje levert. Peter vertelde achteraf dat hij het beter had gevonden om de rollen om te draaien en haar te verwennen. Ze had uiteindelijk zo haar best gedaan en was zo begrijpend geweest terwijl zijn pik steeds maar weer afwisselend hard en slap was geworden.

De realiteit was dat hij enkel hard bleef wanneer hij naar mij en Willem kon kijken.

Willem had mij ondertussen wild als een beest op mijn rug gegooid en neukte mij hard en woest. Jongens wat had hij een energie!!! Ik was nog nooit zo onwaarschijnlijk woest en hard geneukt! Nooit!

Een half uur en tal van houdingen later had Willem 2 condooms in mij gevuld bij de meest ruige neukpartij die ik had ondergaan.

Mijn schat lag nog steeds wat te spelen met Tamara toen ik 'm zei dat Willem en ik alvast gingen douchen.

We stonden nog niet lang onder de douche toen ook de beide anderen verschenen.

Na het douchen, bestelden we wat te drinken en zetten ons ergens in alle rust in een hoekje om een praatje te slaan.

Tamara legde uit hoe ze ertoe gekomen was om als gezelschapsdame te gaan werken en hoe Willem haar er van aanvang af in had gesteund.

Ze werkte in een rendez-voushuis en gaf daarom een flink stuk van haar inkomsten af voor de kosten. Op mijn vraag of ze klanten kon weigeren als die haar niet bevielen, legde ze uit dat dat moeilijk was en dat natuurlijk niet met de regelmaat van de klok kon gebeuren. Maar als 't echt niet ging omdat ze te dronken, te vies, te agressief waren, dan kon het wel.

En toen overviel ze me met...

'Jij zou bij ons niet alleen onmiddellijk mögen beginnen maar zou al vanaf de aanvang de meest populaire dame in onze zaak zijn. Je bent superaantrekkelijk én je ben volledig natuurlijk. DAT hebben de klanten heel erg graag. Je zou je benen niet meer kunnen sluiten bij ons. Zal ik je volgende maandag even voorstellen aan de eigenares. Dan kan je al ineens een dagje proefdraaien en als 't je op 't eind van je dienst bevallen heeft, kan je zeker als vaste komen werken en heb je de 't al ineens siirgebeten en je eerste 6 klantjes gehad!?'

Het overviel me en tegelijk wond het me onwaarschijnlijk erg op. Ik ging er op en vertelde dat ik inderdaad maandag een vrije dag had en best wel een keer met haar wilde meegaan, de boel verkennen, de eigenares van de zaak ontmoeten en... God ja... Jaaaaaaa... Ook al ineens mijn dijen spreiden en me door klanten laten neuken. Net zoal sik het in mijn fantasie had beleefd.

Ik keek Peter aan en die keek lachend terug met een 'Tja als je zeker bent... Maar wat ga je doen wanneer de mannen je niet bevallen? Ik denk niet dat het iets voor jou is om zomaar iedereen tussen je dijen te laten, toch!?'

Tamara merkte op dat ik daar niet bang van hoefde te zijn. Ik zou zo een aanwinst voor de zaak zijn dat de eigenares me vast wel zou toestaan even een kijkje te nemen wanneer een man in de salon wachtte, alvorens we ons samen zouden gaan voorstellen. Indien hij dan niets voor mij zou zijn, zou ik me dan gewoon niet mee gaan voorstellen. Dat was vast wel bespreekbaar.

Tja... Dat zou alles wel veel makkelijker maken, zo dacht ik.

Maar wilde ik dat wel. Een deel van mijn fantasie was toch ook dat ik verplicht werd als hoer mijn dijen te spreiden voor elke man die me werd gegeven?

Hoe dan ook... We wisselden gegevens uit en Willem en Tamara zouden morgenavond bij ons op bezoek komen. Zo had ik even bedenktijd.

Die avond amuseerden we ons gewoon verder met de vrienden tot de zaak sloot 😄

Zoals steeds wanneer ik stevig geneukt ben, zat ik ook nu vol energie en ook nu nam mijn Peter me nog een keer stevig :-)

Na een nachtje slapen, werden we al vroeg en opgewonden wakker. Na opnieuw een stevige beurt van Peter was ik klaar voor de dag.

Gespreksonderwerp van de dag was natuurlijk het voorstel van Tamara.

Mijn Peter zou natuurlijk mijn Peter niet zijn wanneer hij niet al lang een volledig uitgewerkte versie van mijn toekomstige part-time job als hoer in zijn hoofd had. Al lang had hij alle pro's en contra's, alle modaliteiten, het hoe, waar en waarom, de tekst voor een advertentie enz, uitgewerkt.

Mijn ideale man had natuurlijk een veel beter idee, veiliger voor mij, financieel veel interessanter, waarbij ik de mannen kon uitkiezen die me echt volledig aanstonden en met garantie op volledige privacy.

Hij legde mij zijn idee voor als volgt...

We zouden een advertentie plaatsen op een heel gekende site die we hier niet bij naam gaan noemen. Deze advertentie, gekoppeld aan een profiel en met een tekst die zou uitleggen dat ik dit enkel deed om mijn fantasie waar te maken, dat enkel enkele sterk geselecteerde mannen waarvan ik eerst een duidelijke en herkenbare foto had ontvangen, samen met leeftijd, gewicht en lengte én met een duidelijke voorstelling, in aanmerking kwamen om mij eventueel te komen bezoeken én dat ik geen pro was zoals de anderen op de site dat wel zijn.

Enkel de mannen waarbij ik een klik had zouden mij ontmoeten.

We zouden hen op locatie ontvangen met onze gloednieuwe motorhome als speelkamertje. Zo bleef ieders privacy gegarandeerd en konden we hotels vermijden.

Ik zou ook nooit aan huis gaan of afwijken van ons plan.

Zo zou Peter de mannen de eerste keer dat ze langskwamen eerst even kunnen ontmoeten en spreken om te zien welk vlees we in de kuip hadden. Daarna zou hij ons alleen laten en een wandelingetje gaan doen in de buurt.

Nog een voordeel van de motorhome was dat er geen kosten waren en ik mijn verdienste volledig voor mezelf had.

Alles klonk gewoonweg perfect.

Dus toen die avond Willem en Tamara bij ons op bezoek kwamen, legden we uit dat we hen dankbaar waren voor het voorstel en vooral om me het laatste zetje 't geven maar dat we 't anders zouden gaan aanpakken.

Toen we hadden uitgelegd hoe we 't gingen regelen, zagen ook zei er totaal geen gaten in en vonden ze 't een schitterend idee.

Nadat dat achter de rug was en we een bubbeltjes dronken... Tja... Wat hoe zal ik 't zeggen...

Peter speelde met Tamara maar neukte haar wederom niet. En Willem... Die neukte drie condooms vol terwijl hij me bijna door de zetel en de muur bonkte van geile lust. Ik was de geilste vrouw die hij ooit had geneukt, zo zei hij tot groot jolijt van Tamara 🙄

Nodeloos te stellen dat we daarna nooit meer seks met hen hebben gehad :-/

Maar wat ik al gekregen had, konden ze toch al niet meer afpakken hahaha...

Nu hadden we al wel afgesproken hoe we 't zouden gaan regelen. Nu het ook nog eens echt "doen".

Peter toog al snel aan het werk en regelde een prachtige advertentietekst, regelde een profiel op de eerdervermelde site en vroeg me dan om op de "plaatsen"-knop te komen drukken. Hij vond dat het aan mij was om de beslissende stap te zetten of ook niet.

Mentaal was ik al helemaal klaar en dus zonder aarzelen... "Verzenden" en onmiddellijk daarna de bevestiging dat het profiel actief en de advertentie met bijhorende foto's geplaatst was! God... Hoe mijn hart toen bonsde... Hoe een gevoel van wat heb ik nu gedaan, gelijktijdig met een gevoel van extreme geile opwinding mij overspoelde...!!!

Daags nadat 's avonds de advertentie on-line was gegaan, kreeg ik al het ene na het andere telefoontje. Ik herinner me nog heel goed hoe onwaarschijnlijk geil ik me voelde toen ik voor 't eerst opnam met "Hallo...met Cindy". Ik had daartoe een ander toestel met een nieuw nummer gekregen. Het KON dus ook niet anders dan dat het een potentiële klant zou zijn. En ja hoor...

De man klonk heel aangenaam aan de telefoon. Ik legde hem ook uit dat ik geen pro was zoals de vele anderen en dat het voor mij om ging mijn fantasie om me door een vreemde man tegen betaling als hoer te laten neuken, waar te maken. Hij legde uit dat hij het verhaal in de advertentie gelezen had en me net daarom ook contacteerde. Het verhaal sprak hem heel erg aan en hij complimenteerde ook Peter omdat hij me zo geheel belangeloos toestond dat ik mijn fantasie waar maakte. Hij vond het bijzonder sterk van hem en bewonderde onze samenhorigheid, onze band en het geloof in onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. HIJ had het begrepen en nadat ik ook wat meer over hem te horen had gekregen, maakten we ook al onmiddellijk een afspraak voor de volgende dag. Ik legde hem voorwaarden en tarieven uit en dat was allemaal prima. We zouden dan met onze nieuwe motorhome naar een afgesproken plek rijden en hem daar ontmoeten. Peter zou 'm opvangen en even een praatje met hem slaan om te zien welk vlees we in de kuip hadden en zich er van vergewissen dat ik veilig zou zijn wanneer hij ons alleen liet in de motorhome.

Die dag kreeg ik nog minstens 30 telefoontjes. Daaruit maakte ik nog een afspraak voor twee dagen later. Ook met hem spraken we een plek en tijdstip en de voorwaarden en tarieven door en die man wou me gelijk voor 2 uur en stelde al dadelijk de vraag of ik ook squirte.

De andere telefoontjes wees ik allen af. Ik was en ben heel erg selectief en van alle telefoontjes, mails en WhatsAppberichten, komen er slechts 0,2% tot bij mij.

Wel is het zo...dat ze zo goed als allemaal steeds maar blijven terugkomen. Een mooi compliment wel...

Terug naar het moment dat we de parking aan de afgesproken plaats optreden. Ik met onze auto en Peter met de motorhome. Zo kon Peter in de auto plaatsnemen terwijl ik mijn eerste klant zou gaan verwennen.

Ik was al gekleed in een sletterig kleedje zonder slipje en met hoge hakken toen ik bij hem instapte. Dadelijk na aankomst begonnen we samen de gordijntjes allemaal te sluiten. Het bed hadden we al gedekt met een vurig rood laken en bijhorende kussens. Peter had ook een enorme hoeveelheid rode handdoekjes, gastendoekje en washandjes gekocht en georganiseerd klaargelegd. Hij had ook een enorme vracht Durex XL Comfort condooms voorzien omdat die groot en klein passen.

Ik was volledig voorzien van alles en was er mijn schat enorm dankbaar voor.

Eens klaar, viel er een stilte. We keken elkaar aan en met een "ben je heel zeker" vielen we elkaar in de armen. Peter bevestigde nog een keer dat hij er ok mee was. Het was al zovele jaren mijn fantasie en hij liet me nog een keer met een stevige knuffel horen dat hij het me echt heel erg gunde. Op zijn vraag of IK er klaar voor was en zeker was, antwoordde ik eerlijk dat ik er zeker van was dat ik ermee door wou gaan maar of ik er klaar voor was. Ik zei naar volle eerlijkheid dat ik het superspannend vond, bloedgeil was maar ook een beetje bang zoals bij alles wat je een eerste keer gaat doen. En natuurlijk bleef mijn vrees dat ik Peter ermee zou kwetsen me door een andere man te laten neuken zonder dat hij er bij was en zag wat er met me gebeurde. Hij werd zo vreselijk buitengesloten terwijl hij net de gulle gever was en ik hem zo vreselijk graag zie. Dat voelde me moeilijk aan.

Gelukkig kon hij me rustig stemmen met de woorden dat hij daarbuiten zou wachten zodat ik me echt helemaal in alle veiligheid kon en mocht laten gaan en hij zou genieten van de gedachte dat IK eindelijk mijn fantasie zou kunnen waarmaken.

DAT was zijn grote plezier. Dat hij me kon gunnen wat niemand anders me ooit zou hebben gegund.

Met een "OK,...(diepe zucht)... Dan ga ik buiten op 'X' wachten. Veel geluk... Geniet er zo dadelijk van hé schat... Ik hou van je..." keek hij me nog een keer verliefd in de ogen, kuste me innig en stapte de camper uit.

Even later verscheen een man die zich netjes voorstelde als 'X' en ik hoorde hoe Peter inderdaad een gesprek met hem voerde.

Enkele minuten later hoorde ik hoe Peter de deur van de camper openden en 'X' binnen liet met de woorden... "Veel plezier hé jullie beiden. Geniet er van. Schat laat je maar volledig gaan hoor. Ik zie je graag. Ik wacht in de auto en hou de parking een beetje in de gaten."

Eens alleen in de camper, maakten we kennis en rekenden we eerst af. Toen ik het geld aannam, stroomde de geilheid door me heen. Mijn kut begon dadelijk te tintelen. Het gebeurde nu echt. Dit was werkelijkheid. Ik was net betaald om mijn benen te spreiden en mijn kut en mond ten dienste te stellen van een opgewonden man die mij onder normale omstandigheden nooit zou kunnen krijgen. Nu voelde ik zijn handen al snel over me heen glijden. We kusten geil en onze tongen verstrengelden zich terwijl ik voelde hoe mijn kleedje omhoog werd geschoven. Ooooooooo... Ik voelde vreemde handen over mijn naakte kont glijden. Ik bood me hier nu echt als hoer aan een wildvreemde man aan! Ik was eindelijk aan 't "werken"!

Ik besefte dat ik nu officieel een echte hoer was geworden.

Mijn klant was een aardig stuk kleiner dan ik en met die hakken... Ik trok eerst mijn hakjes maar eens uit. Terwijl ik zo voorovergebogen stond voelde ik zijn hand nu ook voor 't eerst acherlangs over mijn, op een streepje na, gladde natte kut glijden.

Mijn hart sloeg weer even over... Was ik dit? Deed ik dit echt?

Ik liet hem lekker even begaan en richtte me dan terug op om hem nu te helpen zijn broek los te maken. Mijn hand ging al dadelijk over de bobbel in zijn kruis...

Hmmmm een vreemde man die hier bloedgeil van me was. Zalig le gedachte.

Ik hielp 'm verder uitkleden en leidde hem dan naar de lavabo die we in de toiletruimte hebben om hem daar even een intieme wasbeurt te geven. Ik had van Tamara begrepen dat alle pro's dat doen en zo zou ik het dus ook doen. Ik vond dat dat er gewoon bijhoorde ook al waren ze kraaknet en net vanonder de douche. Het geeft je de mogelijkheid om elkaar toch al even te verkennen. Later zou ik het mijn ijsbrekertje gaan noemen.

Hmmmm wat stond hij hier heerlijk hard voor me...

Eveneens voor de goeie vorm waste ik even mijn steeds perfect propere kut zodat mijn klant kon zien dat ik ook een keurige vrouw was.

Daarna legden we ons op het bed. Ik had al me al voorbereid door een aantal condooms op het tablet naast het bed klaar te leggen. Ook had ik een alarm ingesteld op mijn handy om ons te waarschuwen wanneer het uur voorbij zou zijn.

Nu begon het echte werk.

Ik streelde X over zijn ganse lichaam terwijl ik over hem heen ging hangen. Met mijn borsten schuurde ik over zijn harde pik.

Ik had al gezien dat hij lang niet zo zwaar geschapen was als mijn Peter. Deze pik zou ik probleemloos baas kunnen, dacht ik. Met mijn borsten over hem heen schurend, bewoog ik me verder naar boven tot ik hem recht in de ogen kon kijken. Mijn mond zocht de zijne en we begonnen elkaar compleet opgehitst te tongzoenen.

Wat er allemaal door me heen ging op dat moment,... geilheid, schuldgevoel tegenover Peter, of dit wel kon en mocht,... Maar ik krabbelde niet meer terug. Neen... Ik zou doorgaan.

Me helemaal geven en laten gebruiken door een man die me normaal niet zou kunnen krijgen... Mijn milf hoerenkut geven aan nog niet eens de 10 man ooit in mijn leven omdat hij daarvoor betaalde. De gedachte dat mijn fantasie hier nu aan 't uitkomen was, had me zo geil gemaakt.

Ik merkte ook dat ik nog meer opgewonden werd toen ik voelde dat ik een zekere macht had over deze man. Hij was zo geil dat ik op dit ogenblik alles met hem had kunnen doen.

Ik liet één hand over zijn pik en ballen glijden en begon hem zachtjes te rukken. Hij kreunde het uit van wellust. Ik kreunde hem tegemoet en maakte hem nog geiler. Zijn hand zocht mijn kut en ik spreidde gehoorzaam mijn dijen om hem gemakkelijker toegang te geven. Dit uur was ik van hem. Mijn hoerenkut was aan hem verhuurt. Hij mocht ze gebruiken zoals hij het wou.

Met een geile blik in zijn ogen nam ik een condoom en haalde 'm uit de verpakking. Geil zuchtend op het handwerk dat hij op mijn kut verrichte, rolde ik het condoom over zijn kloppende pik af. Daarna liet ik mijn hoofd naar zijn kruis zakken en met mijn ogen nog steeds in de zijne geboord, stak ik uitdagend mijn tong uit... Daar ging ik. Voor 't eerst likte ik een vreemde man zijn ballen als hoer. En even later hapte ik zijn pik in mijn mond en pijpte ik voor 't eerst als hoer een wildvreemde pik.

En zal ik jullie eens wat vertellen... Het voelde fantastisch aan. Het was werk. Ik wilde zo graag dat het werk was. Want DAT was mijn kick. God wat gaf dit me een kick!

Slurpend en kreunend, liet ik me volledig gaan op zijn pik terwijl hij zo furieus mijn kut vingerde dat ik al heel snel lag te squirten en te brullen van genot.

Gelukkig had Peter ons daar ook op voorbereid en een vochtafstotend onderlaken over het matras getrokken. Anders waren te gevolgen van mijn sproeipartij onmogelijk nog te overzien.

Achteraf kon ik me echt niet meer herinneren hoe lang ik X had liggen pijpen voor hij me woest op mijn rug duwde en tussen mijn dijen koop. Ik spreidde mijn dijen zelf zo gewillig dat ik er van schrok. Ik wou nu echt zo graag mijn eerste klant in mijn kut voelen. 'Mmmmmmmm' ...kreunde ik. 'Kom maar. Neuk me maar lekker schat.'

Ik voelde zijn eikel tussen mijn énorme kutlippen duwen en wrijven en Ooooooooo Jaaaaaaahhhhh... Daar duwde hij zijn pik diep in me. Hij gleed moeiteloos in me, zo geil en nat als ik was. Ik trok mijn knieën zo hoog mogelijk op en plaatste mijn handen in mijn knieholtes. Zo voelde ik zijn pik lekker diep.

Blijkbaar had ook X daar niks op tegen want hij ging dadelijk als een woesteling op mij inbeuken.

Ik trok zijn hoofd naar me toe en opnieuw gingen we kreunend aan het tongzoenen.

Ik dacht op dat moment zeker niet voor 't eerst sinds dit spel begonnen was aan Peter en hoe hij daarbuiten wachte.

Maar ik herinner me heel goed dat op het moment dat X zijn pik in me duwde en me begon te neuken, mijn gedachten bij Peter waren en hoe het voor hem moest voelen om daarbuiten de motorhome te zien schudden en het zachtjes piepende geluid van de vering te moeten aanhoren terwijl zijn vrouwtje zich daarbinnen als hoer door een vreemde vent liet afnaaien.

Het was anders dan met mijn eigen Peter. Ik beleefde nu de fantasie die ik al jaren meesleepte niet alleen fysiek maar ook in mijn hoofd. Het steeds duidelijkere besef dat ik mijn eigen gekreun niet meer onder controle had, me hier gewillig met gespreide dijen liet neuken door een vreemde man, en dat ik zelfs als ik het had gewild, niet had KUNNEN tegenhouden dat ik zo vreselijk nat werd... Dat alles maakte dat ik de confrontatie met mezelf nu wel moest aangaan en niet anders kon dan toegeven dat dit alles mij vreselijk opwond. Ik was zonet een echte hoer geworden. Een hoer!!! En het maakte we waanzinnig geil!!!

Ik genoot ervan. Hoe kon dit toch? Ik genoooottttt ervan !!!

Mijn kut sidderde van genot onder de grommende pik stoten van deze man. Aanzienlijk kleiner geschapen dan mijn eigen Peter, beduidend minder fysiek aantrekkelijk dan mijn Peter, een beduidend minder goede minaar dan mijn schat,... En toch...

Toch liet hij me zo genieten.

Hij trok z'n pik terug uit mijn natte kut en duwde zijn gezicht in mijn wachtende neukgat.

Het prikken van zijn stoppelbaard op mijn gevoelig kutlippen, zijn tong op mijn clit, de manier waarop hij mijn grote kutlippen telkens opzoog... Wat een genot toch... Wat geil wat geil WAT GEIL... Ik bleef maar hangen op het randje van een daverend orgasme...

Geruime tijd later vroeg X me om me om te draaien. Hij wilde me doggy style nemen.

Al bij aanvang had hij me toevertrouwd dat hij zo geil van me was dat hij bang was te snel klaar te gaan komen. Ik had 'm gezegd dat hij best meermaals bij me mocht klaarkomen hoor.

Na een eerste keer duurde het, gezien zijn leeftijd (zo zei hij zelf), altijd een flinke tijd voor hij terug een stijve kon hebben. Daarom zou hij gewoon opletten dat hij 't nog even kon uitstellen.

Eigenlijk kreeg ik hiermee een heel mooi compliment van hem.

Ik zette me gewillig op handen en knieën en zei 'm "Kom... Neuk je maar eens lekker klaar in Cindy... Toe maar... Je hebt een lekkere pik..."

Met zijn pik nog steeds bikkelhard van geile spanning, drukte hij zich opnieuw in me.

Kreunend, met een schepje erbovenop, liet ik 'm merken hoe geil ik was. Ik ging ook tegenstoten... Hij hield even in en vroeg me of ik 't ok vond wanneer hij over mijn kont en rug zou klaarkomen.

"Ja hoor... Natuurlik mag dat. Spuit je zaad maar lekker over mijn grote kont," zo sprak ik 'm met supergeil stem toe.

Hij neukte me nu lekker furieus. Dit was waar ik zo naar verlangde. Ik wilde zo graag dat hij geen rekening hield met zijn hoer. Hij moest aan zichzelf denken en mij gebruiken voor zijn genot! Dat is waar ik voor diende.

Een paar minuten later trok hij zijn pik uit mij terug en rukte het condoom van z'n pik.

Met m'n kont en m'n pas geneukte kut in de lucht gestoken, keek ik over mijn schouder toe hoe hij nog een paar rukken aan z'n pik deed en toen met een van genot vertrokken gezicht en een luid grommen, klaarkwam en z'n dikke zaad in klodders over mijn rug en kont spoot. Ik voelde zijn warme zaad op mijn huid terecht komen. Dat maakte me nog geiler dan ik al was en Peter zou me onmiddellijk nadat de klant weg was, hier ter plaatse een opnieuw een stevige beurt moeten geven om me terug te kalmeren!

Ik voelde me trots. Ik had het eindelijk echt gedaan. Ik was betaald. Ik had mijn eerste € 200 echt verdient. Ik was ook trots omdat ik zeker wist dat mijn klant tevreden was en genoten had.

Nadat X zijn adem een beetje had hervonden, hielp ik 'm z'n pik een beetje schoon te vegen. Hij op zijn beurt veegde dan weer lachend het zaad van m'n rug en kont.

Met een diepe zucht van voldoening liet hij zich achterover op het bed vallen. "Pffffff... Cindy wat ben jij lekker zeg" zei hij.

"Mij zie je zeker snel terug. En dan wil ik je ook graag in je kontje neuken als ik mag?"

"Natuurlijk mag je dat" reageerde ik. "Ik ben daar nog niet zo bedreven in maar met een beetje voorbereiding en zolang je maar een beetje rustig begint, mag je heel zeker in mijn kont neuken. Graag zelfs. En nu... Zal ik je eens een lekkere massage geven voor de tijd die we nog hebben?"

"Hmmmmmm... Ja... Graag zelfs" kwam het antwoord.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik nam wat massageolie en wreef zijn hele lichaam ermee in, daarbij zijn pik natuurlijk niet vergetend.

Pratend over het werk, het leven, genietend van de massage en de rust, brachten we de resterende tijd nog verder door.

Helemaal voldaan en ontspannen, kleedde X zich terug aan en tongzoende me tot afscheid. Voor hij de motorhome uitstapte, zei hij nog... "Ik hoop dat jij 't ook lekker vond? Ik bel je één van de komende dagen om af te spreken voor volgende week. En zoals gezegd... Dan zou ik je heel graag in je kontje neuken, goed? Bedankt voor de lekkere beurt. Je bent echt zalig."

"Jij bedankt" zei ik. "Ik hoor je wel voor volgende week en dan zal ik voorbereid zijn om je lekkere pik in mijn kontje te nemen, hoor! Lekker... Ik kijk er al naar uit!"

En daar ging hij. De deur van de motorhome viel achter hem terug dicht en ik bleef alleen achter met mijn gedachten, een natte geneukte hoerenkut en... mijn eerste met mijn kut verdiende € 200. Hmmmmmm... Zalig. En nu een beurt van mijn schat. En snel.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Het HuissletjeDoor: Avontuurtjesvaneenstudent
Gelezen: 2150x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-11
9.3
:: Natte Droom Of Niet?Door: Realhot
Gelezen: 854x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Vakantie, Hardcore, Spanning
19-11
9.6
:: De Kickboxer - 2Door: Jordy20
Gelezen: 768x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Verliefdheid
19-11
9.5
:: Geilste Meisje Van De Klas - 2Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 856x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-11
8.1
:: Mijn GolfjeDoor: CamperVan
Gelezen: 3009x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
19-11
8.9
:: De Parel Van São Tomé - 1Door: Quasi
Gelezen: 1299x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Afrikaanse, Beffen, Neuken
18-11
8.9
:: Stoute Meid... Meester...Door: Kitkat
Gelezen: 3923x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meid, Meester, Gluren
18-11
7.7
:: Sandra En Haar Moeder - 5Door: Johnnie
Gelezen: 2859x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-11
9.0
:: Mijn Geile Vader - 5Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 1546x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Docent, Droom, Geil, Sperma, Beste Vader Ooit
17-11
6.7
:: Geile Evelien - 29Door: Barteljoris
Gelezen: 826x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Trio, Spuitend Klaarkomen
17-11
9.3
:: De SportschoolDoor: Tim Hendriks
Gelezen: 1674x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
17-11
5.4
:: Avonturen Met De... - 2Door: Tobias
Gelezen: 1676x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Buurvrouw, Pijpen, Seks, Trio
17-11
9.3
:: Eerste Neger Lul - 2Door: RobinHood
Gelezen: 2748x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neger, Dikke Lul, Orgasme, Anaal
16-11
9.1
:: Geilste Meisje Van De Klas - 1Door: RC.Amsterdam
Gelezen: 2480x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-11
8.6
:: Jessy, Haar Dildo...Door: Freddie.26
Gelezen: 1056x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Jong, Dildo, Anaal, Slank, Werkelijkheid, Fantasie
16-11
7.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 726