Opwindend.Net
Datum: 12-07-2018
Stemmen: 88x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 15177x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Mijn Man En Zijn Maten
Door Sofie25 - Zoek naar meer...

Ik stel mezelf even voor. Ik ben Sofie, een 25 jarige vrouw. Mijn man, Bart, is met zijn 32 jaar ietsje ouder dan mij. We hebben een erg spannend seksleven, maar soms wil mijn man het net iets meer kinky aandoen. In dit verhaal vertel ik wat we onlangs gedaan hebben.

Het was weer een erg warme zomerdag begin juli dit jaar. Ik lag zowat halfnaakt in de tuin te zonnen, te genieten van het warme weer. Ik had eigenlijk enkel een slipje aan, want ik wilde dat heel mijn lichaam egaal bruin werd. Het warme weer maakte me eigenlijk wel wat geil. Ik voelde de warme zonnestralen immers over mijn borsten en langs mijn dijen stralen en begon wat te zweten. Ik smeerde me dus voor de zekerheid in met zonnecrème. Eerst smeerde ik mijn gezicht in, want dit verbrandt toch wel snel. Daarna begon ik zachtjes mijn borstjes te masseren. Ook mijn dijen en kontje konden niet ontbreken, ik moest mezelf beschermen tegen de zon. Zo lag ik daar dan, halfnaakt en bloedgeil.

Mijn man zat weer op café met zijn vrienden. Het was een belangrijke voetbalmatch en hij wou deze absoluut zien. Ik had daar geen probleem mee, ben ik lekker even alleen dacht ik. Maar ik dacht verkeerd. Plots hoorde ik dat er werd aangebeld. Ik schrok hevig en dacht na wie het kon zijn. Snel deed ik mijn BH aan en keek door het raam. Toen ik zag dat het mijn man was, was ik opgelucht en deed open. Mijn man was verrast me halfnaakt te zien, en een glimlach toverde zich op zijn gezicht. ‘Hoi schat’, zei hij, ‘we hebben ons bedacht, we wilden graag hier naar de voetbal kijken’. Hmm, oké dacht ik. Daar gaat mijn rust dacht ik. Voordat ik nog maar kon protesteren, kwamen zijn vrienden één voor één met de auto aan. Met zen drieën waren ze: mijn man en nog twee vrienden van hem: Dries en Sven. Ze waren ongeveer even oud als mijn man en zagen er best goed uit. Ze leken allemaal blij mij te zien, misschien omdat ik hier in bikini stond. ‘Kom maar binnen’, zei ik verlegen. De mannen gingen in de zetel zitten en zetten tv op om de match verder te kijken. ‘Nog altijd 0-0’ zei Sven. ‘Wat willen jullie drinken?’, vroeg ik. Iedereen wilde een pintje. Ik draaide me om om dit te gaan halen en merkte in de spiegel dat iedereen mijn kontje nakeek. Dit maakte me geil en ik vond het best prettig.

In de keuken maakte ik alles klaar voor de mannen: 3 pintjes, chips en nootjes. Terwijl keken zij verder naar de match. Soms hoorde ik de commentator en soms het publiek door de muren heen. Maar ik probeerde te luisteren naar het gesprek tussen mijn man en zijn vrienden. Ik hoorde mijn naam. ‘Knappe vrouw heb jij’, hoorde ik Sven zeggen. ‘Ja, lekker kontje en tieten, gelukzak’, gaf Dries toe. Mijn man lachte en zei dat ik in bed ook een lekkere hoer was. ‘Weet je wat’, zei mijn man. ‘Omdat jullie mijn beste maten zijn, wil ik haar met jullie wel delen’, zei hij. Ik wist niet wat ik hoorde. Mijn man wil mij gewoon delen met zijn maten! Heel mijn lichaam tintelde. Het hoorde niet, maar mijn tepels werden harder en mijn kutje nat. Ik besloot te doen alsof ik niets gehoord had. ‘Hoi, hier jullie pintjes mannen’, zei ik en ik legde me in de zetel naast hen.

De match viel wat stil en ik merkte dat de mannen stiekem naar mij keken. De spanning werd steeds groter. Ik merkte dat er een grote bobbel in de broek zat van mijn man. Ook zijn vrienden hun piemel werd groter. Plots stond mijn man op, stapte naar me toe en dwong me hem te pijpen. Hij deed zijn broek open en stootte zijn grote lul in mijn mondje op en neer. Zijn vrienden keken met open mond toe. Zij werden ook geil, deden hun broek open en begonnen zich af te trekken. ‘Lekker sletje van mij’, zei hij. ‘Ze doet dat goed’, zeiden Dries en Sven in koor. ‘Wacht maar af’, lachte mijn man. Hij stapte naar de kast waar allerlei seksspullen in lagen. Hij nam een blinddoek, handboeien en glijmiddel. Hij blinddoekte me en de vrienden bonden mij aan handen en voeten vast. Ze legden me in de zetel, ik kon geen kant meer op. Eén voor één duwden ze hun lul in mijn mond… en ik wist niet wie ik aan het pijpen was. Ik stond geil en mijn kutje werd nog natter. Plots voelde ik mijn broekje naar beneden gaan. Een grote mannenlul schoof steeds dieper mijn natte kutje in, terwijl ik een andere lul in mijn mond had. De mannen kreunden van genot en zeiden zowel lieve als stoute dingen. ‘Lekker sletje’, ‘Ja, diep in je mondje’… klonk het. Mijn man leidde alles in goede banen. ‘Komaan schatje, toon wat je kan aan mijn vrienden’. Hij nam mijn hoofd vast en duwde het over de lul van zijn maat Dries. Ik kon hem niet zien, maar hoorde hem hijgen en praten. Sven zat terwijl in mijn kutje. Dries kon het niet meer aan en spoot mijn gezichtje vol sperma. Toen hij voldaan was, keek hij verder naar de match. Terwijl neukte Sven verder. Ook hij hield het niet lang meer vol en spoot mijn kutje vol warme sperma. Tot slot vond mijn vriend dit zo geil dat hij mijn hele lichaam onderspoot. Zo lag ik daar, onder het zaad van mijn man en zijn maten. De mannen zaten nog na te praten over wat een lekker hoertje ik was en keken verder naar de match. Ik ging in bad en dacht na over deze geile ervaring. Misschien word ik nu wel een gedeelde slet van mijn man en zijn maten? Het idee maakte me geil en ik speelde nog wat verder in de badkamer.


Zoek naar meer verhalen van Sofie25...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: E-dating; Sandra En... - 1Door: Robeteros
Gelezen: 3055x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Rollenspel, Massage, Beffen En Squirten
18-03
8.8
:: Bijzonder Verzoek - 1Door: Rednas
Gelezen: 5735x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Geocachen: Een Bijzondere DoosDoor: Anneke
Gelezen: 6389x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ziek, Onverwacht En Vreemd
17-03
8.7
:: Aliens Onder Ons - 23Door: Travestiet
Gelezen: 1865x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verjaardag Sex, Trio, Pijpen, Massage
17-03
9.1
:: A Unique Selling...Door: Samantha
Gelezen: 11031x
Reacties: 17
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onenightstand
17-03
9.1
:: In De Val... - 2Door: Sex Addict
Gelezen: 6217x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gechanteerd, Meesteres, Nichtjes, Slaafje
17-03
7.9
:: De Dochter Van De BaasDoor: X PAT X
Gelezen: 13180x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-03
8.4
:: Boodschappen DoenDoor: Dano30
Gelezen: 11791x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Moeder, Dochter, Milf, Tiener, Pijpen, Beffen, Toekijken
16-03
8.9
:: In De Val... - 1Door: Sex Addict
Gelezen: 12003x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vastgebonden, Nichtjes, Doen Durven Of De Waarheid, Ontmaagd, Sex Slaaf,
16-03
7.7
:: Geocachen: Een Mooie HobbyDoor: Anneke
Gelezen: 8784x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Ziek, Op Zoek Naar
15-03
8.8
:: Gigolo Voor De Vriendinnen - 6Door: Waterman
Gelezen: 7110x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
:: Paula, De Nymfomane...Door: Johnnie
Gelezen: 10457x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
15-03
9.2
:: Buurvrouw Anne - 3Door: Dano30
Gelezen: 15608x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Anaal,
14-03
8.9
:: A Unique Selling... - 1Door: Samantha
Gelezen: 9649x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Onenightstand, Beffen, Buitenland
14-03
8.7
:: Mama EmmaDoor: Dano30
Gelezen: 19034x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Moeder, Pijpen, Hetero, Stiekem
13-03
8.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net