Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 46x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 7586x
Lengte: Zeer Lang
Op Kamers - 6
Door Pieter024 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Op Kamers - 5

Deel 6: Weekendje weg (slot)

Het was vrijdagochtend. Het nieuwe studieblok zou de daarop volgende maandag beginnen. Nieuwe vakken, van onbekende docenten. Ik had de boeken die daarvoor nodig waren inmiddels in huis, maar uiteraard nog absoluut geen noodzaak en zin om ze open te slaan. Eerst een weekendje niksen. Mijn ouders waren op vakantie, en die van Jesper waren ook een weekendje weg, dus kwam hij met een idee: "Waarom kom je niet een weekend in mijn ouderlijk huis? We hebben het rijk alleen."
Dat sprak me natuurlijk wel aan. Ik was benieuwd naar het huis waarin hij was opgegroeid, waarvan hij me al verteld had dat het vrijstaand was, en half in een bos stond. En er was een zwembad. Niet dat we daar veel aan zouden hebben; het was immers begin november en behoorlijk koud, maar het feit dat het er was, liet wel zien dat Jesper's ouders het uitstekend voor elkaar hadden.
Het fijnste leek me de privacy die zo'n plek bood, vooral wat seks betreft. Nu ik ten eerste al regelmatig had gehoord wat huisgenoot Gerben allemaal uitspookte, ten tweede Joshua had gehoord wat ik die eerste keer met Jesper deed, ten derde Joshua met Qasim had betrapt, ten vierde andere huisgenoot Job mijn eerste vrijpartij met Joshua had gehoord, en ten vijfde Jesper en ik in de douches bij de tennisbaan ook niet ongehoord waren gebleven, had ik enorm veel zin om er eens een keer zeker van te kunnen zijn dat niemand zou opmerken wat ik met wie dan ook, waar dan ook, uitspookte.
Jesper en ik zaten in mijn kamer toen hij het voorstel deed. Nadat ik enthousiast had gereageerd, vroeg hij voorzichtig: "En zullen we dan gewoon samen daar naartoe gaan, of wil je nog iemand meenemen? Ik vind het allebei prima." Ik snapte natuurlijk op wie hij doelde. Aan de ene kant wilde ik nu wel graag met Jesper zijn, maar daar hadden we nog de hele dag voor. Dus zei ik: "Zullen we vanavond daar naartoe gaan dan? En vandaag zoveel mogelijk samen in bed blijven? Heb wel even zin in een lekker niksig dagje met jou."
Zo gezegd, zo gedaan. We keken een half seizoen van een serie, aten eieren met spek, praatten, knuffelden. Bijna alles in mijn bed. Van seks kwam het niet: we moesten duidelijk allebei even 'bijtanken'. Halverwege de middag klopte ik bij Joshua aan, en vroeg hem of iets te doen had, dit weekend. En zo nee, of hij mee wilde met Jesper en mij. Ook hij was meteen enthousiast.
Zo stapten we direct na het avondeten met z'n drien in de trein.

~~

Het huis van Jesper's ouders was schitterend. Vrijstaand, bomen eromheen, buren waren ver weg, en heel mooi om te zien. Het was gebouwd de jaren '20, zo vertelde Jesper, toen hij een rondleiding gaf. Natuurlijk vond ik zijn eigen jongenskamer het interessantst. Niet dat die nu zo bijzonder was: een gewone slaapkamer met bureau, bed, en posters van sportwagens aan de muur. Maar het was wl de kamer waarin die verschrikkelijk leuke jongen was opgegroeid. Waarin hij een man was geworden. Wellicht zelfs voor het eerst seks had gehad? Dat ging ik hem later nog wel een keer vragen.
Er was ook nog een ruime logeerkamer met een reusachtig bed erin. Dat zouden we vannacht kunnen gebruiken; in elk geval lieten Joshua en ik er onze tassen achter.

We dronken wat in de woonkamer, staand voor de grote ramen die uitkeken op de tuin. Het was al donker, maar in die tuin brandde een rijtje lampen, waardoor we het zwembad konden zien liggen. Daarnaast stond een houten hokje: een sauna! Ik zei: "Jammer dat het te koud is voor dat zwembad."
"Nou," zei Jesper, "het is verwarmd, dus dat valt reuze mee. Nog steeds niet cht warm, maar als je wil.. Bovendien kan opwarmen dus in de sauna. Zin in?" Ik zei meteen volmondig 'ja', waarop Jesper de sauna ging voorbereiden. We zagen hem bezig vanuit de woonkamer. Joshua zei: "Dat ik geen zwembroek bij me heb zal wel geen issue zijn zeker?"
"Hahaha, nee. Ik ook niet. Kom, jij wist toch ook wel van tevoren dat we hier niet als drie brave jongetjes geheel gekleed het hele weekend naast elkaar op de bank gingen zitten?"
Hij grinnikte, en zei: "Ja, inderdaad. Er gaat absoluut seks komen. Heb jij wel eens eerder iets met twee anderen gedaan? Ik nog nooit"
"Ik ook niet. Lijkt me wel geil. We zien wel hoe het loopt."
Tja, hoe zou dat gaan? Ik ging er in elk geval vanuit dat ook Jesper ervoor open stond. Moest ik het initiatief nemen, aangezien ik degen was die het met allebei al had gedaan? Aan de ene kant wist ik dat het er echt wel van zou komen, aan de andere kant was ik toch wat terughoudend. Hoe dan ook zou samen zwemmen een prima begin kunnen zijn.

Na een paar minuten kwam Jesper terug en knipte de zwembadverlichting aan. Hij zei: "Ik heb even gevoeld: het is niet echt warm, maar wat mij betreft lekker. Veel warmer dan de buitenlucht in ieder geval. Zin om te zwemmen nu? En willen jullie dan zwembroeken lenen? Niet echt nodig toch? Ik ga ik ook gewoon in m'n boxer." Hij wachtte in zijn enthousiasme niet eens op antwoord op zijn vragen; liep meteen weer naar buiten, en naast het zwembad kleedde hij zich uit tot aan zijn boxer, nog steeds door ons gadegeslagen vanuit de woonkamer. Joshua zei: "Tjongejonge, wat een body heeft die dude." "Hehe, ja, lekker he? Zullen we hem maar gewoon volgen?"

Zo gezegd, zo gedaan. Terwijl Joshua en ik ons naast het zwembad uitkleedden, Trok Jesper al rustig wat borstcrawl baantjes. Met een schitterende techniek uiteraard, aangezien hij ook aan wedstrijdzwemmen had gedaan. Ik vergaapte me er echter niet te lang aan, want het was veel te koud om bijna naakt stil te staan. Joshua en ik sprongen in het water, dat inderdaad heel aangenaam was. We zwommen wat heen-en-weer, Jesper gaf wat tips om dat beter te doen, en na een tijdje zaten we naast elkaar in het ondiepe gedeelte van het bad met onze rug tegen de kant. Joshua merkte op dat we 'Nederlands' gekleed waren. Het klopte: onder het water was de kleur van onze boxers net te onderscheiden. Rechts van me zat Joshua, in zijn rode boxer. Ik in het midden had een witte aan, en Jesper links van me een blauwe. Grappig toeval. We waren ook op huidskleur gerangschikt, viel me op. Van rechts naar links: donker, blank, en spierwit. En trouwens ook op de maat van onze piemels. Joshua iets kleiner dan gemiddeld, ik wat groter, en daarnaast de zeer zwaar geschapen Jesper.
Het zwemmen had mijn terughoudendheid laten verdwijnen, zo bleek wel uit wat ik daarna deed. Onder water trok ik mijn boxer uit, legde die op de kant, zwom een paar meter van de kant vandaan, draaide me om, en zei: "Kom op, jullie ook. Dit is het weekend van weinig kleren. Althans, wat mij betreft."
"Helemaal mee eens", zei Jesper. Even later belandden zowel zijn blauwe als Joshua's rode boxer naast die van mij. We zwommen weer een paar baantjes, nu dus naakt. Het had iets spannends, maar ik voelde me vooral ontspannen en vrij. Dit ging een heerlijk weekend worden.

Het werd zo langzamerhand wel wat koud, dus stelde ik voor om de inmiddels hete sauna te bezoeken. En ik zei: "Bovendien is het niet helemaal eerlijk nu. Iedereen heeft mij en Joshua helemaal naakt gezien, zonder maskerend wateroppervlak ertussen, maar Jesper, jij moet je ding ook aan hem laten zien. Dus kom op, uit het water jij." Ik klom er vast uit, en Jesper deed lachend hetzelfde, waarna hij zich omdraaide richting het zwembadbad, waar Joshua nog in stond. De blik in zijn ogen zal ongeveer dezelfde zijn geweest als ik had gehad toen ik Jesper voor het eerst in volle glorie had gezien, toen in mijn kamer. Die blik was geschokt en gulzig tegelijk. En Joshua zei ook ongeveer hetzelfde als ik toen: "Jezus, die is groot zeg." Jesper zei: "Ha, ja, I know, maar het is een beetje koud, dus nu toch wat kleiner dan anders. Kom je ook de sauna in?" Joshua, wat beschaamd: "Ja, is goed.. moet wel eerlijk zeggen.. Ben al een beetje stijf geworden nu." Dat was uiteraard voor niemand een probleem, en een halve minuut later zaten we met z'n drien in de sauna, die eigenlijk verrassend ruim was. Er waren drie banken tegen de muren, lang genoeg om op te liggen. Ik deed dat dan ook, en liet de warmte lekker over me heen komen. Eerst op mij rug, toen op mijn zij met m'n gezicht richting de anderen. Jesper zat op de bank tegenover me. Joshua stond net op, boog over me heen, en fluisterde in mijn oor: "Ik heb zo'n zin in die pik van hem.. Vind je het goed als ik hem pijp?"
"Ja natuurlijk, ga je gang. Lijkt me geil om te zien."
Jesper vroeg: "Hee, boys, waarom fluisteren?"
We gaven geen antwoord. In plaats daarvan ging Joshua op zijn knien op de vloer zitten tussen Jesper's gespreide benen. Ik nam intussen plaats op de bank waar Joshua zojuist nog had gezeten, zodat ik van de zijkant goed kon zien wat er gebeurde. Jesper glimlachte. "O, daar ging het natuurlijk over. Ga je gang. Heb al vaak gefantaseerd over je mond om mijn pik." Joshua kneedde Jesper's bovenbenen, en nam toen diens eikel in zijn mond. Meteen pompte die paal zich vol; klop-klop-klop, met elke hartslag werd hij langer en dikker, tot die enorme knots die ik kende. Joshua likte, zoog, en liet de paal steeds verder in zijn mond verdwenen. Uiteraard niet alle 21 centimeter, maar hij kwam een heel eind. Jesper zei hijgend dat het heerlijk was, en ook Joshua genoot, aangezien zijn pik razendsnel stijf werd. Net als de mijne uiteraard. Het was zo geil om te zien: Jesper's gespierde lijf, zijn gehijg, Joshua's enthousiaste pijpen, die donkere bolle billen van hem.
Ik stond op, ging schuin achter Joshua zitten, en streelde over zijn rug terwijl ik mijn erectie tegen zijn heup drukte. Vervolgens spuugde ik mijn vinger nat en vond daarmee al snel Joshua's gaatje. Voorzichtig masseerde ik in cirkeltjes er vlak omheen. Nog eens nat maken met spuug, en de actie herhalen. Joshua ontspande, en mijn vinger glipte naar binnen. Joshua kreunde met volle mond, terwijl ik hem zachtjes vingerde. Hij werd al vlug soepeler daar beneden, waarschijnlijk ook geholpen door de warme stoom in de ruimte. Ik overwoog of ik hem hier zou neuken, maar werd onderbroken in die gedachte toen Jesper plotseling opstond. Hij drukte met zijn beide handen tegen onze achterhoofden. Duidelijke aanwijzing. Onmiddellijk likten Joshua en ik allebei aan zijn paal. Onze lippen en tongen raakten elkaar ook regelmatig, waardoor het een soort zoenen met elkaar en met die paal tegelijk werd. Het was geil om te doen, maar duurde niet lang. Jesper zei: "Kom, we gaan binnen verder. Het wordt me veel te heet."

We renden door de tuin het huis binnen, naar de enorme hoekbank,waar Joshua dwars op ging liggen. Jesper ging nog even naar boven 'om iets te pakken', en kwam terug met een flesje glijmiddel. Hij zei: "Dat hebben we vermoedelijk wel nodig, toch? Dat hoop ik in elk geval wel." Hij en ik lieten onze harde pikken vlak boven Joshua's gezicht bungelen, zodat hij verder kon proeven. Echter, opnieuw liet Jesper het niet lang duren. Hij zei: "Ik zal eerlijk zeggen.. eigenlijk wil ik n ding nu het liefst: jullie het zien doen. Het is al zo vaak in mijn fantasie gebeurd, en in het echt natuurlijk ook, maar daar was ik niet bij." Hij wachtte niet op antwoord en ging in de luie stoel aan de andere kant van de zithoek zitten. Vanzelfsprekend had niemand bezwaar. Joshua's kontje was bovendien daarnet al voorbereid. Hij vroeg: "Hoe wil je ons hebben, Jesper?"
Jesper twijfelde geen moment: "Doggy style."
Joshua ging op handen en knien, met zijn handen op de zijleuning zodat Jesper ons en profil kon bekijken. Ik vingerde Joshua nog even met wat glijmiddel, maar voelde dat het niet meer nodig was. Hij was er klaar voor. Dat liet hij ook merken door zijn kont gewillig naar achter te duwen. Ik liet mijn paal door zijn bilspleet glijden, en keek opzij naar Jesper. Die zat nog steeds rustig in de stoel, trok zachtjes aan zijn pik, en zei: "Kom op Tim, doe het. Doe hem. Je ziet toch wel hoe erg die hete boy eraan toe is." Toen ik mijn eikel tegen Joshua's ster duwde zei Jesper: "Ja, nice, ziet er zo geil uit.. Geef hem je paal, Tim." En toen ik Joshua langzaam vulde, hoorde ik: "Fuck wat geil om te zien. Ook hoe jij zo intens geniet van volgestopt worden, Joshua. Je pik is gewoon meteen weer stijf, man." Jesper's commentaar maakte het op de n of andere manier nog veel geiler dan het toch al was. Het door hem bekeken worden voegde echt iets toe. Zodra ik begon te stoten, kreunde Joshua alweer zijn voor mij inmiddels bekende kreunen, en tjonge, wat voelde dat holletje van hem toch strak en heet om mijn paal.
Ik stootte wat harder, en Jesper stond op. Hij ging voor Joshua staan, dus naast de bank, en bood zijn paal aan, waar Joshua natuurlijk graag in mee ging. Hij sabbelde aan de dikke eikel, terwijl ik lekker doorging met neuken. Jesper drukte tegen Joshua's achterhoofd, keek me vervolgens aan, en gaf me een knipoog. Daarna keek hij naar beneden, en zei: "Zeg Joshua, jij hete dicklover, je hoeft m'n pik niet los te laten, maar ik heb drie vragen, en je kunt antwoord geven door wel of niet te knikken met je hoofd. Ten eerste: knik maar als je wil dat Tim je harder neukt." Joshua knikte onmiddellijk. Nice, hoe we samen Joshua domineerden. Ik door zijn kontje te gebruiken, Jesper met zijn eikel in die gulzige mond en met zijn gepraat. Hij ging door: "Knik als je wil dat Tim je daarna helemaal vol spuit met zijn zaad." Joshua knikte weer. Ten slotte de laatste vraag: "Knik maar als je daarna gewoon wil blijven zitten, en dan door mj doorgepaald wil worden."
Die tekst was teveel voor me. Terwijl Joshua weer knikte, hield ik het niet meer. Ik boog over Joshua heen, beet zachtjes in zijn schouderblad, stootte nog n keer zo diep mogelijk in hem, en ontlaadde. Toen ik terug trok, liep er zaad langs Joshua's been. Hij bleef gewoon zitten, en hijgde: "Damn, dat was goed, jongens. Ik kwam al bijna." Jesper antwoordde: "Mooi zo. Maar dus nog niet klaar. Tim's zaad is vast prima glijmiddel." De manier waarop Jesper alle touwtjes in handen nam, en Joshua het gewillig liet gebeuren, was ongelooflijk heet. Ik liep nu naar Joshua's voorkant, en ging op mijn knien op de vloer zitten, zodat mijn gezicht vlakbij dat van Joshua was. Ik gaf hem een zoen en zei: "Je vond mij al best groot voelen in je, toch? Nou, hou je dan nu maar even goed vast." Hij glimlachte. Jesper had intussen mijn plaats achter onze bottom ingenomen, en sloeg met zijn erectieeen paar keer tegen die bolle bruine billen aan. Klap, klap, klap. Jesper zei: "Misschien kun je aan Tim vertellen wat je voelt, en waar je zin in hebt. Zoals je weet houdt hij wel van een beetje dirty talk." Joshua antwoordde dat hij dat zou proberen.

En dat lukte hem uitstekend. De minuten daarna was hij de enige van ons drien die sprak, tussen zijn kreunen door. Af en toe vertrok zijn gezicht; eerst van pijn, daarna al snel van genot. Af en toe gaf ik hem een zoen. Maar zoals gezegd was hij dus de enige die wat zei: "Lekker hoor, zo'n pik tegen mijn billen, maar wil hem nu wel in me voelen. Ahh, shit, dikke eikel.. Maar het is gelukkig heel nat daar.. Ah fok, hij rekt me zo ver uit.. Ga dieper..Wil weer gevuld worden. O wow, zo enorm.. Hij houdt stil.. Het doet geen pijn meer. Alleen maar lekker. Wil stoten voelen nu.."
Opeens werd Joshua een stuk naar voren geduwd door de eerste harde stoot. Hij kreunde luid, en het was fantastisch om van zo dichtbij het genot op zijn gezicht te zien toen er meer stoten volgden. ik keek even omhoog naar Jesper. Zijn gezicht was rood aangelopen, alle spieren in zijn machtige torso aangespannen, hij hijgde zwaar, en ramde steeds harder in Joshua's holletje.
Opeens kreunde Joshua: "Ik kom bijna.. Ja.. Ga door.. Naai me klaar!" Ik handelde snel: ging naast de bank op de vloer zitten, wurmde mijn hoofd op de zitting onder Joshua's buik, pakte diens kloppende pik vast, en richtte. Ik trok er niet eens echt aan, want dat was nergens voor nodig: na een paar seconden spoot hij luid kreunend zijn zaad. Het lukte me om het meeste ervan op te vangen in mijn mond. Ik slikte.
Vervolgens zei Jesper: "Damn, that's hot.. Ik kom bijna!" Razendsnel draaide Joshua zich op zijn rug, met de woorden: "Spuit m'n face onder." Jesper bracht zijn pik vlakbij Joshua's gezicht, rukte eraan, maar ik duwde zijn hand weg. Ik wilde dit doen. Ik rukte stevig aan die grote staaf, kuste de brede borst van de eigenaar van diezelfde staaf, en toen was het al snel gebeurd. Dikke sloten heet zaad kwamen terecht op Joshua's wangen, kin, lippen, en ook wat in zijn mond. Het droop er langzaam vanaf, terwijl we ontspanden. Deels met mijn tong en deels met mijn vingers maakte ik Joshua's gezicht schoon.

Vervolgens zaten we een tijdje uitgeput naast elkaar op de bank. Ik in het midden. Ik zei: "Fokking hell, wat was dat geil." De jongens naast me knikten slechts.
Even later lagen we met z'n drien in het kingsize bed van de logeerkamer. Jesper en Joshua vielen bijna onmiddellijk in slaap. Ik lag nog wat te mijmeren. Voor dit weekend had ik me verheugd op vrijpartijen, maar wat er nu allemaal was gebeurd had al mijn verwachtingen overtroffen. Die twee jongens die nu lagen te slapen waren zo leuk, zo lekker, en zo geil. En we hadden morgen nog een hele dag, dus dit was vast nog niet alles. Al zou dat waarschijnlijk niet de volgende ochtend zijn; ik voelde dat ik nog even moest herstellen.

~~

Toen ik wakker werd, lag Joshua's arm losjes op mijn schouder. Hij was in diepe slaap. Jesper was nergens te bekennen, maar de geluiden vanuit de keuken makten me duidelijk dat hij met het ontbijt bezig was. Op het nachtkastje naast me zag ik een handdoek, die er de vorige avond nog niet had gelegen. Eerst dus maar even wc en douche bezoeken. In de ruime badkamer waste ik de slaap- en seksgeuren van me af, trok een schone boxershort en een T-shirt aan, keek nog even in de logeerkamer om te constateren dat Joshua nog steeds in dromenland verkeerde, en liep de trap af, naar de keuken.
Jesper, met alleen een veelkleurige boxershort aan, zei: "Ah, goedemorgen! Goede timing: ik wilde net een ei gaan bakken. Dat worden er dus twee. Joshua slaapt nog, zeker?"
"Ja, dat doet hij thuis ook graag. Veel en tot laat slapen. Dus aangezien het nu pas negen uur is, zal dat nog wel even duren, denk ik."
Jesper ging met zijn rug naar me toe bezig met het bakken van eieren. ik liep naar hem toe, legde mijn handen tegen zijn zij, en drukte me tegen die brede rug. Ik kuste zijn nek. Hij was lekker warm. Ik leunde een beetje tegen zijn zachte huid, en voelde de harde spieren die eronder lagen. En hij rook naar zeep; had dus blijkbaar ook al gedoucht. Ik vroeg: "Was je al lang wakker?"
"Neu, drie kwartier of zo, denk ik. Maar ik ben niet zo'n uitslaper in het algemeen."
"Ik ook niet. Dat komt mooi uit."
"Zeker als we nog veel nachten samen gaan doorbrengen is dat handig, inderdaad."
Hij draaide zijn hoofd half om, zodat ik hem een zoen kon geven.

Tijdens het ontbijt zeiden we niet veel. Ik voelde me heerlijk. Lekker geslapen, een goed ontbijt, en met ideaal gezelschap. Die lieve Jesper, die zich als een uitstekende gastheer gedroeg, maar vooral: bij wie ik me meer op mijn gemak voelde dan bij wie anders dan ook. Dat we elkaar mochten was eigenlijk al vanaf de eerste ontmoeting duidelijk geweest, maar nu was onze verhouding zoveel meer geworden. We hadden een paar gedeelde interesses, hetzelfde gevoel voor humor, voelden elkaar steeds beter aan, en zonder dat hij het expliciet had uitgesproken wist ik toch zeker dat ook hij genoot van mijn gezelschap.
Na het ontbijt vroeg ik: "Had je al eens eerder seks gehad in dit huis?"
"Jazeker. Maar nog nooit in de sauna of op de bank, zoals gisteren."
"In je eigen kamer dus, neem ik aan?"
"Yup. Drie keer: een keer met een meisje, en twee keer met die jongen die ik kende van de zwemclub."
"Zin om er vier van te maken?" Hij keek me grinnikend aan. Ik streelde door zijn korte rode haar. Hij stond op uit zijn stoel om het flesje glijmiddel te pakken dat nog op de bank lag..

~~

Het ging in Jesper's jongenskamer allemaal als vanzelf. We hoefden nauwelijks iets te zeggen; we voelden aan elkaar wat we wilden. Totaal anders dus dan die ene keer in mijn studentenkamer, toen we er een grapje van hadden gemaakt om overdreven expliciet en vaak aan elkaar te vertellen waar we zin in hadden. Nu was dat nergens voor nodig. We zoenden, streelden, kregen allebei een keiharde erectie, en de weinige kledingstukken die we aan hadden gehad verdwenen terwijl we vrijend op het eenpersoons bed belandden. We lagen op onze zij met onze gezichten naar elkaar toe. We waren botergeil, maar het bleef op de n of andere manier toch tamelijk kalm; rustig genoten we van elkaar. Toen een hand van Jesper in mijn bilspleet terechtkwam, duwde ik onwillekeurig mijn kont naar achter. Mijn lichaam vertelde zo wat het verlangde; daar had ik mijn stem niet voor nodig. Jesper pakte glijmiddel, en terwijl we verder zoenden, masseerde hij mijn gaatje. Op het moment dat zijn wijsvinger bij me binnendrong, las ik 'Lamborghini Murcielago' op een poster van een lichtgroene lage auto, die ik als leek niet zonder die tekst had kunnen identificeren. Gelukkig wist Jesper niet alleen van auto's, maar ook van het bevredigen van een mannenkont. Hij deed het opnieuw heel goed, een zacht kreunen veroorzakend bij mij. Dat kwam niet alleen van het vingeren, maar ook van het contact met de rest van zijn lijf.

Juist toen ik wilde zeggen dat ik verder wilde gaan, pakte Jesper mijn schouders vast en legde me op mijn rug. Het enige aanwezige kussen hoefde niet onder mijn hoofd te liggen; het was nu veel nuttiger onder mijn onderrug. Ik vouwde mijn benen om Jesper heen, en trok hem over me heen. We zoenden weer. Van die volle lippen zou ik nooit genoeg krijgen. Hetzelfde gold natuurlijk voor zijn grote lijf op me, en zijn paal, die ik nu tegen de onderkant van mijn balzak voelde. Jesper wilde overeind gaan zitten, maar ik hield hem tegen met mijn arm op zijn rug. Mijn andere hand frommelde ik tussen ons, langs mijn pik naar beneden en begeleidde Jesper's paal ermee naar mijn ster.
We keken elkaar aan, gezichten enkele centimeters uit elkaar, toen hij m'n gaatje heel langzaam uitrekte met zijn dikke eikel en vervolgens dieper in me drong. Natuurlijk kende ik dat gevoel, maar het was anders nu. Het was alsof we n werden door die beweging; alsof we samensmolten. Ik voelde op een gegeven moment wel een pijnscheut, waarop hij even stilhield, met zijn hand door mijn haar streek, en vervolgens weer door duwde. Ik kneedde zijn dikke bovenarm, hij kuste mijn hals, kin, wang, neus. En keek me weer aandachtig aan. Ik knikte.
Dat was het signaal. Langzaam begon Jesper te bewegen. Ik sloeg een arm om hem heen, kraste mijn nagels een beetje in zijn rug. Steeds verdween zijn staaf voor ongeveer de helft uit mijn gaatje, dan weer duwde hij. Het puur fysieke gevoel daar beneden was weer overdonderend. Het totaal gevuld worden door zo ontzettend veel keihard mannenvlees bleef fantastisch. Ik kreunde iedere keer.
En toch.. Dat fysieke gevoel had ik de vorige keer ook gehad toen Jesper me heerlijk had genomen in mijn Nijmeegse kamer, maar vanochtend voelde anders dan toen. Nu was het net zo geil, maar zoveel intiemer. Misschien wel omdat Jesper nu over me heen gebogen was, en ik de hele tijd veel van zijn lijf voelde, en de passie in zijn helblauwe ogen zag. Of was het zo dat hij zo dicht bij bleef, omdat ook hij voelde dat dit niet een gewone neukbeurt was, maar een soort verzegeling van onze relatie?
Jesper stootte ietsje sneller nu, zijn handen naast mijn hoofd op het matras. Hij keek me nog steeds geconcentreerd aan met zijn blauwe kijkers. Eindelijk zei ik weer iets, tussen kreunen door, en uit de grond van mijn hart: "Je.. Voelt precies aan.. Wat ik wil.."
Jesper hield heel even stil, zijn pik half uit me. Zijn gezicht was inmiddels knalrood aangelopen, toen hij hijgde: "Omdat ik van je hou."
Misschien had ik willen nadenken over die woorden, die zoveel betekenden. Maar ik kreeg er de tijd niet voor. Jesper stootte zijn machtige staaf hard en diep in me, en nog eens, en nog eens, zodat ik alleen maar kon kreunen van genot, en hem omhelzen. Zoenend neukte hij door, telkens mijn g-spot toucherend. Doordat onze gezichten zo dicht bij elkaar waren bleef het intiem, maar toch voelde ik net als eerder weer dat gevoel over me heen komen van de onderdanige, die zich liet palen door de dominante. Het lukte me tussen kussen door een antwoord te geven op zijn woorden. Ik kreunde: "Ik ook van jou." Het was de eerste keer in mijn leven dat ik dat vol overtuiging tegen iemand had gezegd. Jesper antwoordde met een zoen in mijn hals, en met meer keiharde stoten. Mijn reactie: "Ben er bijna.. Paal me klaar..
Zo liet ik me weer gewillig pakken door hem, en genoot daar z van, dat ik na nog wat diepe stoten luid kreunend klaar kwam. Mijn sperma kwam op onze beide buiken terecht. Niet lang daarna sloeg Jesper zijn beide armen om mijn hals. Hij liet zich op me zakken, begroef zijn gezicht in mijn hals, en kwam ook. Alwr in me. Geil was dat. Al had ik het waarschijnlijk net zo geil gevonden om zijn zaad op m'n billen, borst, gezicht, of waar dan ook te ontvangen. Daar moesten we de komende tijd maar eens lekker mee gaan experimenteren, bedacht ik terwijl Jesper's orgasme weg ebde. Hij gaf me nog een natte zoen, voordat hij zijn paal uit me liet glijden.

We keken door een kiertje de logeerkamer in. Nog steeds lag Joshua te slapen. Nadat we de deur hadden gesloten, fluisterde ik: "Heeft hij nu wat gemist? Of is het wel goed dat hij nog sliep?"
"Wat mij betreft het tweede. Het was gisteren heel geil met hem, maar ik moet eerlijk zeggen.. Hier had ik hem niet bij willen hebben."
Dat was ook exact mijn gedachte. Dit was van Jesper en mij, en van niemand anders.

~

Later die dag zaten we met z'n drien op de bank tv te kijken, toen Joshua vrij plotseling opstond, tegenover ons ging staan, en een kleine toespraak hield: "Jongens, jullie moeten me wat vertellen. Wat is er vannacht of vanmorgen gebeurd? Jullie zijn allebei zo anders dan gisteren. Ik vind het heel leuk hoor. Het leek me altijd al logisch dat jullie cht samen zouden zijn. Jullie passen gewoon. Dat hele verhaal van 'We vinden elkaar wel leuk maar we zien wel en zijn niet exclusief' was en is een beetje laf. Maarja, ik heb er ook goed van geprofiteerd, dus mij hoor je niet klagen. Maar kom op, what happened?"

Jesper en ik waren even stil. Joshua had de spijker op zijn kop geslagen. Had ik niet al veel eerder kunnen weten dat het 'Jesper-en-Tim' zou worden? Nouja, misschien hadden we allebei de twijfels wel een beetje nodig gehad; zo fout was dat toch niet? Het kost gewoon wat tijd om tot zulke belangrijke realisaties te komen.
Jesper zei wat ik ook al dacht: "Je hebt helemaal gelijk." Vervolgens begonnen we samen te vertellen wat er die morgen was gebeurd. In samenvatting, dus zonder al te veel details. Blijkbaar voelden we allebei dat die details alln voor ons twee waren. Als herinnering aan die ene ochtend waarop we een stel werden.
Echter, we kwamen niet ver met het verhaal. Joshua onderbrak ons met: "Ja, ik weet het eigenlijk al vanaf het moment dat jullie de trap weer op kwamen. Ik werd toen net wakker, en heb later even bij de deur staan luisteren. En daarna natuurlijk gedaan alsof ik nog sliep, toen jullie kwamen kijken. En het spijt me niet eens, hahaha!"

~~

"Ok, ik vraag het nog n keer: vind je dit cht niet vervelend? Ik namelijk wel een beetje. Alsof we het weekend half hebben verpest voor jou." Ik vroeg het aan Joshua, terwijl we op het station stonden, met zijn tas. Hij zou terug naar Nijmegen gaan, een dag eerder dan oorspronkelijk de bedoeling was geweest. Hij was zelf die middag met dat idee gekomen. Hij vond dat hij Jesper en mij moest verlaten. "Nu zijn jullie een stel. Ga daar maar een dagje met z'n tween van genieten. Ik zie jullie wel weer in Nijmegen komende week." Bovendien had hij ook wel zin in een avondje alleen, zo zei hij. Dat laatste leek me een beetje een nepargument, maar de rest klonk logisch voor me. Al voelde het vreemd; we zouden ten slotte oorspronkelijk dit hele weekend met z'n drien doorbrengen.
Voor de gezelligheid was ik nog even met Joshua mee naar de trein gelopen, en dubbelcheckte dus nog eens zijn keuze. Hij antwoordde: "Jahaa, cht prima. Ik vond het superleuk daar, maar ik hoor daar nu even niet bij. Which is totally fine. Je mag me maandag of zo precies vertellen hoe het was en wat jullie hebben gedaan. Maar dan ook cht in detail. Alright? Voel je je dan niet meer schuldig?"
"Haha, ja, nog steeds, maar prima. Goede deal."
De trein kwam aanrijden. We gaven elkaar een hand, en daarna een warme knuffel. Joshua zei zacht: "Geniet ervan. Jullie zijn ontzettend leuk samen."

Ik had een raar gevoel in mijn buik toen ik terug naar Jesper's huis slenterde. Wat licht in mijn hoofd ook. Ik had toch niks bijzonders gegeten? Dat leek me niet. Ik dacht aan Jesper, die nu waarschijnlijk languit op de bank lag te wachten. Het gevoel in mijn buik en hoofd werd erger. Ik dwong mezelf te denken aan de universitaire vakken die komende week zouden beginnen. Daar verdween het gevoel van. Vervolgens dwaalden mijn gedachten weer af naar Jesper; ik zag in mijn gedachten zijn rood aangelopen gezicht voor me, zoals ik dat die ochtend vlak bij me had gezien toen hij me neukte. Onmiddellijk was daar het gevoel weer. Toen wist ik het heleml zeker: verschrikkelijk verliefd.

EINDE

~~

Hopelijk heb je plezier beleefd aan dit verhaal. Het is voor nu even mijn laatste. Ik heb ten eerste niet zoveel inspiratie, maar vooral ten tweede: ik schrijf nu vooral verhalen over bekende mannen. Die zal ik hier niet plaatsen. Dat heb ik namelijk eerder gedaan (over twee voetballers), en dat konden velen niet waarderen. Het mocht niet over bestaande jongens gaan. Daar heb ik wel een mening over, maar als mensen er aanstoot aan nemen, even goede vrienden.

Mocht je ideen hebben voor een nieuw verhaal dat wl plaatsbaar is, of sowieso willen reageren.. verhalenverteller024@gmail.com

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Mijn Geile Vader - 2Door: GekkeGeilerd
Gelezen: 1884x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vader
22-07
8.3
:: Truckers Gang-bangDoor: Bear4761
Gelezen: 1537x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-07
8.3
:: Geile Jongen Door: Geillejongwn
Gelezen: 1487x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Op School En Broer
21-07
6.6
:: Bi Op OntdekkingstochtDoor: Bear4761
Gelezen: 1325x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
8.6
:: Arjen And Friends - 13Door: Hwdick
Gelezen: 1495x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
8.5
:: Jongens Hormonen - 18Door: Jaakske
Gelezen: 1265x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
20-07
8.5
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 8367x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 6886x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 5949x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.1
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 8764x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 4195x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 4234x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 7362x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3806x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1473x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 400