Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 41x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 6890x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Ontgroening In De Mannenwereld! - 2
Door Bottom Maastricht - Zoek naar meer...

Hallo allemaal, dit verhaal is het vervolg op mijn ontgroening in de mannenwereld. Ook dit verhaal is echt gebeurd en speelt zich vlak voor kerst af.

Veel plezier,

Na een goed gevoel over gehouden te hebben aan onze eerste date wilde ik graag nog een keer afspreken. Gelukkig was dit gevoel wederzijds. Nico en ik hadden contact gehouden via whats app en hadden besloten om nog geen week later weer af te spreken.

Hij zou mij op zaterdagmiddag om 12uur ophalen op het centraal station, en van daar uit zouden richting zijn appartement gaan.

Ik had me op vrijdag avond al helemaal voorbereid. Zodat ik zaterdag snel klaar zou zijn. Ik had me gespoeld, geschoren en gewassen. Nu was het alleen nog maar wachtten.

En eindelijk was het zover, zaterdagmiddag 12uur precies stond ik klaar op centraal, te wachtte op Nico. Met enige zenuwen zag ik hoe er een witte Renault het parkeerterrein op kwam rijden. Ik liep er snel naartoe en stapte gauw in.

We groette elkaar met alleen maar met een knuffel, omdat we niet wilde dat iemand ook maar iets af zou weten van onze afspraakjes.

In de auto was het lekker warm en hing een aangename geur. Onderweg naar Nico zijn appartement zat hij af en toe voorzichtig aan me met een hand. Hierdoor ontstond bij mij al een kleine bobbel in mijn broek. Gelukkig waren we vrij snel bij zijn flatgebouw aangekomen en liepen we naar binnen.

In de lift nam Nico mij geheel onverwacht vol op de bek, zijn tong worstelde door mijn mond en zijn handen gleden over mijn hele lichaam. Maar nog voordat ik de kans kreeg om hem terug te zoenen trok hij zich terug en ging gewoon naast me staan. Verbaasd keek ik hem aan toen ik zag dat de lift was blijven steken op de 2de etage en er een oudere dame bij kwam staan. Ik voelde me betrapt en kreeg een rood hoofd. Gelukkig was de 3e etage onze eindhalte en liepen we gauw richting zijn appartement.

Nico stopte de sleutel in de deur en vlak voordat hij open deed keek hij me aan en moestte we allebei lachen van de zenuwen.

Eenmaal binnen liet ik mij op de grote hoekbank vallen en liet een grote zucht van opluchting.

Nico kwam met twee glazen drinken naast me zitten en knoopte een gesprek aan.

We hadden het over van alles en nog wat.

Maar dit duurde niet lang want Nico zijn handen al niet van mij af houden en we raakte al snel uitgepraat.

Ik knoopte zijn riem los om vervolgens zijn broek open te maken. Nico stond op en deed zijn broek en onderbroek uit, en ging met zijn benen wijd onderuit gezakt op de bank zitten. Ik nam plaats tussen zijn benen en greep zijn nog slappe lul vast. Met een hand om zijn ballen liet ik zijn lul mijn mond in glijden. Mijn tong gleed over zijn eikel heen en ik voelde hoe zijn lul harder en harder werd.

Eenmaal op volle sterkte twijfelde ik geen moment en liet ik zijn lul helemaal naar binnen glijden. Met mijn tong likte ik zijn voorvocht eraf. En ik liet hem weer terug mijn keel in glijden. Ik stopte zijn lul zo diep mogelijk naar binnen totdat ik zijn eikel in mijn strot voelde duwen. Met tranen in mijn ogen herhaalde ik dit een aantal keer. Er kwam veel voorvocht en kwijl vrij en ik hoorde Nico goedkeurend kreunen. Ik likte al het voorvocht op om het vervolgens gemengd met een hoop spuug te gebruiken om zijn lul weer diep naar binnen te werken.

Na enkele minuten mijn best te hebben gedaan, wilde wij allebei meer. We stonden op en gingen richting slaapkamer. Onderweg ontdeden we ons van onze kleren.

Op de slaapkamer ging ik op mijn knieŽn op bed zitten en Nico kwam achter me zitten. Hij pakte mijn billen stevig vast en begon met een vinger over mijn sterretje heen te gaan.

Hij spuugde nog een keer op zijn vinger en ik voelde hoe hij hem langzaam naar binnen probeerde te duwen. Hij rekte mijn gaatje voorzichtig op en stopte er een tweede vinger bij. Mijn gaatje werd steeds meer opgerekt totdat hij er drie vingers in kreeg.

Hij liet ze er langzaam uitglijden en het enigste wat ik er uit kreeg was een kreun. Nico likte nog eens aan mijn gaatje om het goed nat te maken en spuugde een flinke klodder op zijn lul. Ben je er klaar voor zei die en mijn kreun was duidelijk genoeg voor hem.

Ik voelde zijn natte eikel tegen mijn sterretje aan, en Nico begon druk te zetten. Zijn eikel gleed naar binnen, steeds een stukje verder. Ik vooelde een lichte pijn maar genoot er enorm van. Toen zijn er helemaal inzat liet hij hem er weer langzaam uit glijden om hem er vervolgens weer diep naar binnen te werken. Dit herhaalde hij een aantal keer totdat mijn gaatje helemaal gewend was.

Zo zei Nico. Nu gaan we echt beginnen. Hij werd minder voorzichtig en voerde het tempo flink op. Ik genoot van iedere stoot meer en Nico kreunde steeds harder. Ik voelde zijn ballen tegen mij aan kletsen en kreunde het uit.

Ik genoot van iedere seconde totdat Nico zich uit me trok en mij beval om op mijn rug te gaan liggen. Ik deed bij benen de lucht in voelde hoe zijn lul weer binnendrong. Ik voelde me echt een sletje en Nico stootte in de houding nog wat dieper. Ik had ook niet lang nodig of mijn ademhaling werd steeds heftiger. Nico merkte dit en bleef op dit tempo doorgaan. Nog zonder mijn lul aan te hoeven raken spoot ik al mijn zaad over mezelf heen. Ik kreunde luid en voelde me nu ook echt gebruikt. Ik wilde mezelf helemaal aan Nico geven en zei vertelde hem dat hij in me klaar mocht komen. Dat liet Nico zich geen twee keer zeggen en stootte nog dieper. Veel dieper ging niet meer hij zat tot aan zijn ballen tegen mijn gaatje, en ik kneep met mijn handen stevig in het dekbedovertrek.

Ook Nico begon heftig te kreunen en kon ieder moment klaar komen. Nog twee keer stoten helemaal tot aan het einde en hij brulde het uit. Ik voelde hoe zijn zaad diep in mij spoot, het was warm en veel en Nico ging nog heel langzaam door totdat zijn lul slapper werd en uit mijn kontje gleed.

Ik likte zijn slappr lul schoon en ondertussen druppelde het zaad uit mijn gaatje. Nico ving het meeste op en smeerde het weer op zijn slappe lul zodat ik het eraf kon likken. Toen alles schoon was lagen we nog even naast elkaar uitgeput na te genieten.

Daarna hebben we ons zelf schoon gemaakt en aangekleed. Toen we klaar waren heeft Nico mij weer afgezet op centraal station. We bedankte elkaar en tot de volgende keer.

Met een voldaan en gebruikt gevoel ging ik naar huis denkend aan onze date.

Dit was het verhaal, bedankt voor lezen ik hoop dat jullie hebben genoten. Voor vragen kunnen jullie mij altijd een mailtje sturen.

-xxx- jos

Zoek naar meer verhalen van Bottom Maastricht...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: VriendenweekendDoor: Guus1
Gelezen: 2400x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vrienden, Coming-out, Pijpen, Vakantie
21-06
8.5
:: De Zes Van Klas 6a - 24Door: Jaakske
Gelezen: 2296x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-06
8.5
:: Verassings OrgyDoor: Speedo Lover
Gelezen: 6848x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Orgy, Blinddoek
18-06
7.9
:: Eerst Douchen - 3Door: Hwdick
Gelezen: 3110x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Trekken, Gehoorzaamheid
18-06
7.8
:: Arjen And Friends - 11Door: Hwdick
Gelezen: 1781x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dominantie
18-06
8.5
:: Nieuw In De Sportschool - 11Door: Adidasboy
Gelezen: 2706x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Trio
17-06
8.7
:: Lars En Mark - 12 (Slot)Door: Jelmer
Gelezen: 3396x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk
16-06
9.3
:: Quint's Liefde - 6Door: Quint97
Gelezen: 1838x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
16-06
8.9
:: Laatste Dagen Samen... - 4Door: Mitch1999
Gelezen: 3084x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Anale Sex
15-06
8.5
:: Van Hetero Tot Sissy - 4Door: Sissyboy
Gelezen: 3938x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernedering, Pijpen, Neuken, Slet
15-06
8.4
:: Jongens Hormonen - 13Door: Jaakske
Gelezen: 2688x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-06
8.9
:: Quint's Liefde - 5Door: Quint97
Gelezen: 2640x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle
15-06
9.0
:: Als Sletje Gebruikt - 3Door: Dirk
Gelezen: 4407x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
7.7
:: Mijn VoetballertjeDoor: Bart2
Gelezen: 9545x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Voetbal, Homo, Werk
14-06
7.9
:: Mijn Geile VaderDoor: GekkeGeilerd
Gelezen: 7587x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.6
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net