Opwindend.Net
Datum: 16-05-2018
Stemmen: 35x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 4047x
Lengte: Kort
Mijn Eerste Ervaring - 3
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Ervaring - 2

Twee weken hadden we geen tijd om elkaar te zien, maar toen kwam ik er op een fijne manier achter dat Arwin wel meer ervaring had dan ik. En was het de tweede keer sex al direct een trio. Mobiel bestond nog niet en telefoon was niet voor een ieder gezin mogelijk. Dus wachtte

Hij me op uit school en vroeg of ik zin had samen wat te gaan fietsen naar een vriend die hij kende. Ik voelde de spanning al wel en bracht snel mijn schooltas thuis en ging met hem mee.

We reden op een rustig gangetje naar een boerderij niet ver buiten het dorp. Het was er stil en nadat we onze fietsen tegen de schuur hadden gezet, liepen we naar een andere schuur. Arwin riep een keer en ja hoor daar kwam een jongen van ik denk een jaar of 17/18 in een overal onze kant op lopen. Hij zag er leuk uit en had een lief gezicht. Met dat hij ons zag wreef hij over zijn kruis en vroeg of we mee gingen. We liepen naar een derde schuur en binnen rook het naar hooi. Was ook niet zo vreemd want overal waar je keek lag hooi opgestapeld. We klommen een ladder op en kwamen zo op de hooizolder. We waren amper boven of Arwin begon ook over de overal van de boerenjongen te wrijven, Harm heette hij. Achteraf hoorde ik dat het bleek dat hij 16 was en dat hij al wel vaker met Arwin seks had. Harm had veel interesse in mij en begon over mijn kruis te wrijven. Ik werd snel hard en zag dat ook Harm een harde in zijn overal had. Toen Arwin hem open maakte bleek hij alleen zijn ondergoed er onderaan te hebben en al snel was duidelijk dat zijn paal een flinke omvang had. Harm had inmiddels mijn broek open gemaakt en hijgte zwaar, terwijl Arwin zijn overal verder uittrok.

Harm had mijn staaf al te pakken en nam hem in zijn mond, terwijl Arwin de enorme staaf van Harm begon te pijpen. Nu was alleen Arwin nog niet ontbloot. Snel werkte ik me naar zijn kruis toe en haalde hem uit zijn broek en sjorde zijn broek omlaag. Het moet een prachtig gezicht zijn geweest, ik pijpte Arwin, Arwin Harm en Harm mij. We hadden alleen onze broeken omlaag en dus weinig bewegings vrijheid. Nu deden we eerst onze broeken uit en gelijk begon Harm mijn jongens kontje te likken, ik voelde zijn tong over mijn billen en aan mijn sterretje, met een vinger ging hij erin en vervolgens voelde ik dat hij speeksel op mijn ster spugde. Arwin stond nu op zijn knieŽn voor me en met zijn paal in mijn mond en ineens voelde ik de eikel van Harm tegen mijn sterretje, een paar keer er zachtjes in en uit en toen net als 2 weken eerder bij Arwin een hevige pijn omdat Harm doorstootte. Ik liet gelijk de pik van Arwin los en trok naar vooren, maar Arwin hield me vaste en duwde me terug, weer die enorme paal van Harm erin. De pijn was nu minder en Harm begon rustig te stootten. Zachtjes fluisterde hij ; je sterretje is nog krap, maar zo lekker. Met iedere stoot werd de pijn minder en na 5 minuten begon ik het zelfs lekker te vinden. Arwin had me nog steeds vast en ik begon zijn paal weer te zuigen. Ondertussen was Harm aan mijn paal gaan rukken en zo kon het gebeuren dat we ongeveer alledrie op het zelfde moment klaar kwamen. Harm kwam als eerste; een enorme lading zaad spoot in mijn jongenskutje en Harm kreunde zachtjes, lekker, lekker, wil vaker zo. Met dat ik hem voelde spuiten spoot Arwin zijn lading in mijn mond en spoot ik in het hooi. We gingen nog even door, de pik van Harm bleef hard, en daarna trokken we onze broeken weer aan en namen afscheid van elkaar. Terug op de fiets vroeg Arwin of ik het fijn had gevonden, dan konden we wel vaker samen seks hebben, maar ik wil ook lekker alleen samen wanneer de situatie zich voor doet. Ik beaamde dat ik het heerlijk had gevonden en Harm de volgende keer wel eens wilde pijpen. Arwin glimlachte, geen punt hij was erg geil op je. Maar ik ook op jou hoor, dus snel weer samen vrijen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
:: Mijn Ervaringen Met MannenDoor: Gerard
Gelezen: 6517x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Gay, Rukken, Rimmen, Pijpen, Neuken
07-05
8.8
:: BandenwisselDoor: Onderdanig
Gelezen: 6230x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bandenwissel Garage
06-05
7.4
:: SportschoolDoor: Hemel
Gelezen: 6074x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Interraciaal, Nigeria, Bbc
08-05
8.4
:: In De SchuldenDoor: Hanz68
Gelezen: 7207x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-05
8.1
:: Het Avontuur Van Sam - 2Door: Basje
Gelezen: 6323x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
04-05
8.2
:: Mijn Eerste Ervaring - 1Door: Anthony64
Gelezen: 6211x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Indo, Logeren, Slapen
14-05
8.2
:: De Zes Van Klas 6A - 17Door: Jaakske
Gelezen: 3187x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-05
8.9
:: Mijn Eerste Ervaring - 2Door: Anthony64
Gelezen: 4421x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.6
:: Three Day WeekendDoor: BOB
Gelezen: 5196x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.9
:: Een Donker Bezoek - 1Door: Schrijvendestudent
Gelezen: 7129x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Afrika, Groot, Zwart, Bbc, Ruig
09-05
7.9
:: Mijn Jonge BurjongenDoor: Ray7306
Gelezen: 16030x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen Trekken Neuken Jong
04-03
8.0
:: Luuk, Verlangen Naar...Door: Thomas Dijk
Gelezen: 4976x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
08-05
8.3
:: Jongens Hormonen - 6Door: Jaakske
Gelezen: 4798x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
28-04
8.8
:: De Zes Van Klas 6A - 19Door: Jaakske
Gelezen: 2744x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-05
9.0
:: Vinny En Agnes In De BiosDoor: Gerard
Gelezen: 5988x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-09
7.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net