Opwindend.Net
Datum: 21-05-2018
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 5470x
Lengte: Lang
Online Lezers: 1
Werkelijke Fantasie - 2
Door Anthony64 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 1

Het volgende verhaal gebeurde een week nadat ik mijn eerste bezoek bij Bart had gehad. Hij vroeg me om na een lesdag mee te gaan naar de homokroeg. Ik wilde wel en zo gebeurde het dat ik op een doordeweekse dag gezellig met Bart aan een tafeltje zat omringt door mannen die geil en gulzig naar ons keken. Was zelf wat verrast door de, zeg maar “brutale”manier, waarop ze keken en knipoogden, maar ook vulgaire opmerkingen maakten. Aan de andere kant maakte het me ook wel geil. Bart had er dikke lol om en nadat we beide 2 biertjes op hadden, bleek dat we er steeds meer de humor van konden inzien. Toch was het een stille bruine jongen die aan de andere kant van het café zat die steeds mijn aandacht trok. Hij was niet zoals Arwin, aziatisch, maar duidelijk afrikaanse roots. Hij had kort kroes haar en een mooi rond gezicht en keek wat treurig vond ik. Maar vond hem wel erg mooi. In mijn fantasie had ik wel eens gedacht hoe het zou zijn met een voor mij “echte”donkere man te vrijen.

Terwijl Bart wat zat te flirten met een oudere kerel, val ik totaal niet op, kreeg de donkere man steeds meer aandacht voor mij, hij glimlachte en maakte duidelijk dat we wel wat meer interesse hadden dan alleen daar zo zitten. Uiteindelijk zei ik tegen Bart dat ik even bij iemand anders ging zitten, maar Bart had geen aandacht voor me en alleen voor de oudere man de geil hem betastte. Ik liep naar het tafeltje van de donkere man en vroeg of ik bij hem mocht komen zitten. Hij reageerde direct door vriendelijk te knikken. Woon je hier in de stad vroeg ik hem; ja en en jij ook, nee ik woon in een dorp, 15 minuten met de trein verderop.

Kom je hier vaak, vroeg hij, ik lachte een beetje en zei wat verlegen, dit is pas de 2e keer, mijn schoolkameraad heeft me hier mee naartoe genomen. Ok, dus nog erg jong en onervaren. Ik ben 18 en jij. Ik ben al 30. Ok, ik heet Anton en gaf hem een hand. Ik ben Roy en kom hier wel vaker maar vraag me steeds meer af waarom. Hoe bedoel je vroeg ik. Wel er zijn niet veel gekleurde mannen of jongens hier en ik val als ik eerlijk ben op blanke jongens of mannen. Maar de aandacht voor een gekleurde man is niet erg groot. Ik glimlachte, toch val je wel op en vind ik je wel leuk om te zien zei ik zacht. Hij lachte, gelukkig dan maar. Heb je wel eens met een volwassen man sex gehad ? Ik knikte ja, een paar keer, weet al van mijn 14e eigenlijk dat ik homo ben. Na een poosje zo te hebben zitten praten vroeg hij of ik zin had om samen wat te gaan eten. Ik heb daar geen geld voor zei ik zacht. Geen punt als ik je trakteer, lachte hij toen of misschien vind je het leuk als ik voor je kook bij mij thuis, dat laatste zei hij met een schuin oog naar mij kijkend, ik denk vooral om te zien hoe ik reageerde. Gelukkig kon hij niet zien wat ik dacht, misschien kon mijn fantasie wel werkelijkheid worden. Ok, vind je het leuk om te koken, vroeg ik. Ja ik kook graag, kan ik ook eten wat ik zelf lekker vind namelijk.

En zo kwam het dat ik een halfuurtje later bij een wild vreemde zwarte man op de bank zat. Ik had nog geprobeerd Bart te zeggen dat ik weg ging, maar die was in geen velden of wege te bekennen en tot slot ben ik maar met Roy meegegaan. Hij had een mooi appartement op de 3e verdieping van een flatgebouw, waar wel een lift in zat. In de lift vond hij het al wel leuk me even aan te raken over mijn billen en ik kreeg gelijk spontaan een harde pik. Ik glimlachte naïef en stopte uit gewoonte het puntje van mijn tong tussen mijn lippen. Ik vind je geil joh, stamelde hij, hahahaha, ik jou ook lachte ik. Het was maar een kort ritje en toen de deur open ging waren we weer beide netjes op afstand. Maar goed ook want toen de deur open ging stond er een oudere man te wachten om in de lift te gaan. Zijn appartement was netjes opgeruimd en hij vroeg gelijk of ik wat wilde drinken. Nadat we beide iets te drinken hadden en ons op zijn grote bank hadden laten vallen viel er even een stilzwijgen. Toen vroeg hij; weet je wat je fijn vind met het vrijen, ben je top of bottom of misschien wel beide, hij grijnste me aan in afwachting van mijn antwoord. Op de mij zo ondeugende manier van kijken antwoordde ik, wat zou je willen, wat ben jij, hij lachte weer en zei zonder omhaal, ik ben duidelijk “beide”. Ik keek nu heel serieus en zei, daar sluit ik me dan bij aan, ook “beide”.

Ok, heerlijk, wil je mijn appartement verder even zien, vroeg hij, vroeg mezelf wel af waarom hij van onderwerp veranderde maar zei ja natuurlijk. Hij stond op en ik volgde hem naar de keuken. Ook hier was het een schoon geheel en netjes opgeruimd, het viel direct op. Maar nu begreep ik ook waarom hij deze verandering in onderwerp voorstelde. Hij pakte me vast en begon me te zoenen. Zijn volle lippen omsloten mijn mond en zijn tong drong zich naar binnen. Ik drukte mezelf tegen hem aan en tongde terug. Tegelijk voelde ik zijn harde pik tegen mijn lichaam aan drukken. Ook mijn staaf had inmiddels een andere gedaante ondergaan en ik voelde in eens dat zijn hand dat even was gaan waarnemen. Hij masseerde me met een tederheid die alles alleen maar erger maakte. Ik was echt niet klein, maar hij was zeker een kop groter. Ik voelde de kracht van zijn armen en de strakheid van zijn lichaam.

Hij tilde me op alsof ik een klein kind was en liep met me naar zijn slaapkamer, zette me daar neer en begon me uit te kleden, ook deed hij tussendoor steeds zelf een kledingstuk uit en zag toen dat hij geen ondergoed aan had onder zijn bovenbroek maar dat die broek gevoerd was met een andere stof die, zoals ik later voelde erg zacht was. Met dat hij zijn broek uittrok kwam en pracht van een zwarte staaf naar buiten die wild tegen zijn buik klapte. Ondertussen had hij mij naakt en droeg ik alleen nog maar mijn strakke slip waar mijn staaf al bovenuit stak. Hij deed geen moeite mijn slip uit te trekken maar begon wel teder en met gevoel voor romantiek mijn puntje te pijpen en met zijn grote tong te bewerken. Zelf droeg hij alleen nog een t-shirt maar ik kon zien dat zijn body prachtig gespierd was en dat hij zich zeer goed in conditie hield. Toen ik na enige omwenteling zijn heerlijke staaf in mijn mond nam kreunde ik van genot, wat een heerlijke eikel en zo hard, kon nog maar aan een ding denken dat deze heerlijke staaf mij zou nemen. In dit standje 69 bleven we de nodige tijd doorgaan, toen draaide hij zich om en zei zachtjes; ik wil je heerlijk neuken maar je bent nog niet gespoeld zullen we dat eerst doen. Ja goed, lijkt me lekker als je me neukt. We bleven nog even samen vrijen en tegen elkaar oprijden, hetgeen bij mij bijne het spuiten deed beginnen. We rusten wat uit en toen naar de douche. Hij had net als Arwin een kleine sproeier die op de douchslang kon en hij bracht me een handdoek. Ik verzorgde mijzelf en trok een ruime joggingbroek aan die hij ook had gegeven. Daarna ging hij zelf aan de gang terwijl ik wat in een van zijn tijdschriften ging zitten lezen. Toen hij de douche uitkwam was hij gehuld in een licht grijze badjas, maar die het zicht op zijn staaf duidelijk open liet. Hij liep naar me toe en ging pontivicaal voor me staan zodat ik zijn heerlijk harde staaf direct in mijn mond kon nemen. Het was duidelijk, hij was geil en wilde direct weer verder. Gulzig bewerkte ik zijn heerlijk zwarte pik en zoog er aan alsof ik al het zaad er nu al uit wilde zuigen. Hij duwde me zachtjes om en trok mijn jogging broek uit. Terwijl hij zijn kamerjas afschudde dook hij tussen mijn benen en begon mij te zuigen aan pik en ballen. Maar al snel vond hij de weg naar mijn hunkerend sterretje. Zijn tong was, zoals ik al eerder zei, groot en ik voelde hem diep in mijn jongenskutje steken. Ik voelde aan zijn bewegingen dat hij hitsiger werd naarmate mijn sterretje verder open ging door zijn speeksel en grote tong. Met zijn sterke mannenhanden tilde hij mijn benen op en legde ze in zijn nek. Wat er toen gebeurde tarte elke verwachting;

Maar liefst 4 tot 5 keer doopte hij zijn enorme eikel in mijn kutje en trok weer terug, ik kreunde van genot. Toen hij de 6e keer weer in me wilde, kon ik niets anders kreunend zeggen Neuk me, neuk me ik hou het niet meer, stoot diep in me, kom in me. Met dat ik dat had gezegd voelde ik hem in me stoten, in een keer zat hij er in, eerst weer even kort die hevige pijn maar direct het heerlijke gevoel van gevuld te worden. Gelijk dat hij er helemaal in zat stopte hij met bewegen en zei rustig; even kalm, wil nog niet spuiten, dan is het zo snel voorbij en ik vind je zo heerlijk. Oh, Anton wat ben je lekker, zou je wel iedere dag willen neuken, ben zo vaak geil en rukken is dan maar behelpen. Hij bleef zo in me steken en kuste ver voor over gebogen mijn tepels en mijn mond. Ik vind het ook fijn Roy en je bent zo lief voor me, het voelt zo lekker. Langzaam kwam hij weer opgang en het leek of hij steeds groter werd en me steeds dieper vulde. Toen kon hij het toch niet meer houden, zijn pompen werd heftiger en met een kreet; ik kom, het komt……. spoot hij al zijn zaad in me. Ik spande met opzet mijn sluitspier stevig aan om al het zaad naar buiten te persen. Hij kwam nu volledig op me liggen terwijl zijn heerlijkheid uit me gleed. Hij keek me aan en zoende me. Wat was hij mooi en lief. Na zo een poosje gelegen te hebben, draaide hij volledig op zijn zijn rug en keek me uitdagend aan; zo van, nu jij. Ik schoof op zijn borst en begon aan zijn tepels te zuigen, gleed langzaam naar beneden en na zijn navel, kwam ik bij zijn half slappe staaf. Vrij snel draaide hij zich om en ik keek naar twee heerlijke kadetten mooi donkerbruin gebakken.

Mijn tong was minder groot maar snel ging hij op zijn knieën en handen staan en bood zich aan als een loops teefje. Als door een magneet aangetrokken dook ik tissen die heerlijke billen en likte zijn ster. Het was heerlijk en mijn paal was keihard. Nadat ik hem zo een poosje goed had gerimt en hij drijfnat was bracht ook ik mijn eikel in stelling en duwde direct naar binnen.

Ik bleef even wachten om te zien of hij reageerde, maar dat was niet meer dan, lekker stoot maar heerlijk verder. Ik stootte als een keeshondje op een zwarte labrador en kon vrij tekeer gaan. Na, ik denk 5 minuten, spoot ik alles wat in mijn ballen zat van de laatste 3 dagen.

Toen ik het gevoel had dat het laatste eruit was trok ik terug om nog een keer naar binnen te schuiven maar nu in mijn eigen teruglopend zaad. Dat gaf altijd zo’n heerlijk gevoel, zo ook nu weer. Roy draaide zich om en zoog mijn nog steeds enigszins harde staaf schoon.

Jongenszaad is zo lekker en nog steeds veilig zei hij, ook al begreep ik toen niet zo goed wat hij bedoelde. Nadat we nog een poosje lekker dicht tegen elkaar aan hadden gelegen en wat kletsetn over zaken die ons zelf aan gingen, zei hij ; je mag nog wel even douchen als je wil of zullen we samen douchen. Ik stemde gelijk voor het laatste. Onder de douche genoten we van het elkaar wassen met veel sop en dicht tegen elkaar aan. Onze palen stonden in no time weer hard en we speelden heerlijk met elkaar. Het leuke van deze volgorde is dat je niet meer zo nodig hoeft te spuiten terwijl het wel heerlijk geil maakt. Nadat we zo een halfuurtje bezig waren geweest, droogden we ons af en kleedde ik mij weer aan. Roy deed zijn kamerjas weer aan en nestelde zich op de bank. Zo en nu de inwendige mens sprak hij kwasie serieus. Wat vind je lekker om te eten. Lust eigenlijk erg veel, antwoordde ik. Dan ga ik aan de gang want hoe laat moet je thuis zijn het is inmiddels 8 uur. Ik schrok me wild, mag ik even bellen stamelde ik, kon amper uit mijn woorden komen. Ja is goed daar is de telefoon. Ik draaide snel het nummer van thuis en wachtte. Het was mijn moeder die opnam, ongerust klonk haar stem, en ik wist niet hoe snel ik moest zeggen dat ik het was. Ze reageerde gelijk met een enorme zucht en vertelde hoe ongerust ze was en dat zij en mijn vader bijna hadden besloten naar de politie te gaan. Ik heb bij een vriend gegeten hier in de stad en kom straks naar huis ok.

De opluchting daar was groot. Toen ik neer legde voelde ik me weer net zo schuldig als toen ik belde dat ik bij een vriendje bleef slapen vanwege de sneeuwval, maar bij Patrick bleef.

Roy had inmiddels wat te eten gemaakt en dat kon hij goed. Daarna bracht hij me met zijn kleine auto naar het station en was ik rond een uur of 10 thuis.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Werkelijke Fantasie - 3


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2460x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2169x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5049x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7748x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4357x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2991x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6747x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10733x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net