Opwindend.Net
Datum: 22-05-2018
Stemmen: 38x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 4355x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Online Gamen - 5
Door Marijn - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Online Gamen - 4

Bart nam, zoals zijn reputatie het voorspelde, het initiatief en greep zowel mij als Nick in het kruis. Zo jongens, hier zit wat lekkers klaar, zij hij en hij kneep in onze ballen. Ik voelde meteen wat bloed naar beneden stromen. Kleine Marijn werd al wakker. Ik dacht meteen ook aan Nick. Ik had hem nog niet verder ontdekt dan zijn tong en lippen en was erg benieuwd naar zijn lichaam en uiteraard de inhoud van zijn broek. Daar zou ik wel snel achter komen. Bart leidde ons naar boven, terwijl we mekaar alle drie beurt om beurt kusten. Bart was opvallend minder druk dan de vorige keren en Nick was even sensueel als de dag ervoor. Dat belooft, dacht ik. Na onze kustocht door de gang kwamen we in Barts slaapkamer aan. Er stond een kingsize bed, zeker groot genoeg voor drie geile kerels. Aangezien Bart geen shirt meer aanhad, kon ik enkel Nick uitkleden. Ik trok zijn T-shirt uit en nam even tijd om zijn lijf te bekijken. Slank, aan de witte kant, maar duidelijk strak afgetekende vormen. Minder zwaar gespierd dan Bart, maar zeer zeker fit. En perfect haarloos. Ik wreef over zijn borst en buik, alles voelde glad en geil aan. Prachtig. Ik maakte hem daarop attent en hij maakte me erg jaloers door te zeggen dat hij gewoon natuurlijk onbehaard was. Ook Bart nam zijn deel en trok mijn shirt uit. Ik mag ook niet klagen over mijn lichaam, maar ik vond Bart en Nick er allebei beter uit zien. Ik had dus het meeste geluk.

Ondertussen bevonden we ons samen op het bed, wrijvend, kussend, geilend over elkanders lijf. Ik was vooral fan van de geile roze tepels van Nick, die al zeer snel stijf stonden. Nog altijd perfect en heel uitnodigend was de treasure trail haarlijn die van Barts navel richting zijn verborgen schat liep. Nick had dit niet, maar zijn schat wou ik ook maar al te graag ontdekken. Zelf had ik ook een klein haarlijntje, maar lang niet zo perfect als Bart. Al had ik wel de indruk dat ze allebei mijn schat wilden ontdekken. Deze keer was het Nick die daarin initiatief nam. Hij daalde al kussend af van mijn gezicht, langs mijn nek en schouders tot aan mijn borst, buik, likje over mijn navel tot aan mijn broeksrand. Hij gleed met zijn tong langs de rand en slaagde er zelfs in om met zijn tong onder de elastiek van mijn boxer het topje van mijn inmiddels harde eikel aan te raken. Ik kreunde en dat was voor hem de bevestiging om verder te gaan. Hij trok mijn broek uit en ik lag enkel nog met een strakke felgekleurde boxer op het bed, alle vormen duidelijk zichtbaar. Ziet er goed uit, Marijn, zei Nick. Bart nam ondertussen de broek van Nick voor zijn rekening, dus om de strijd eerlijk te laten lopen, ontdeed ik Bart van zijn broek. Hij had echter geen ondergoed aan en ik keek dus meteen op zijn stijve lul aan. Wat had hij toch een geil exemplaar. Bart duwde ostentatief op mijn hoofd, dus ik nam zijn mooie zaadpaal in mijn mond. Ik begon weer met zijn voorhuid te spelen, maar deze keer terwijl hij in mijn mond warm en vochtig gehouden werd. Bart scheen te genieten en legde zich languit op bed met zn armen achter zn hoofd, klaar om bediend te worden. Ik greep Nick bij zn arm en gebood hem in stilte om mee te doen. Bart kreunde van genot toen hij twee monden en twee tongen aan zijn lid voelden. Al snel vonden we enkele duidelijk bevredigende pijpmanoeuvres. Zelf vond ik het erg geil om met Nick te tongzoenen terwijl de lul van Bart zich ergens tussen onze lippen bevond. Het werd zo een hele strijd om elkaar te bereiken en Bart was daar een profiterende rol in weggelegd.

Hoe geil ik het pijpen van Bart vond, even benieuwd was ik naar de jongeheer van Nick. Ik nam het initiatief even over en legde Nick op zn rug om hem even te gaan ontdekken. Hij stond prachtig in zijn blauwe Calvin Klein slip (ik had best een zwak voor slips) en er was duidelijk een paal in zichtbaar. Na even wat ondeugend geplaag door zijn lul met mn mond vast te nemen door het stof heen, trok ik zn slip uit en zag ik eindelijk zijn gerief. Hij had een lekkere penis, die gelijkaardig aan zijn gestalte was. Erg lang, maar nogal smal. 21 bij 3,5 4 centimeter hoorde ik later van Nick. Hij had ook een leuke kromming naar links en was hij lekker onbesneden. Zoals verwacht was zijn schaamhaar overal volledig weggeschoren. Ik kreeg er meteen het water van in mn mond. Ook Bart sprak met complimenten over zijn lange leuter. Terwijl ik niet aarzelde om Nick te verwennen, trok Bart ondertussen mijn boxer uit. Voor we het wisten lagen we mekaar alle drie in een cirkeltje te pijpen. Ik aan Nick zn lul en Bart aan de mijne voelde ik verschillende indrukken tegelijk, ik was echt botergeil en kreeg er geen genoeg van. Op en neer zuigend aan die lange fluit voelde ik Bart met zn tong aan mijn dikke eikel spelen. Ik wist met zekerheid dat ik al heel wat voorvocht geproduceerd moest hebben. Ik zakte af naar de strakke ballen van Nick (die overigens niet heel groot waren) en speelde zo met mijn tong lekker met zijn haarloze balzak. Hier kon ik ook een glimp opvangen van zijn roze gaatje, waar ik natuurlijk al snel met mijn tong langs gleed. Er zou geneukt worden vandaag, ik moest en zou in die ster stoten.

Ik hoorde hoe ook Bart verwend werd door Nick en vroeg om plaatsen te wisselen, want ik was benieuwd naar zijn kunsten. Nick nam de wacht aan mijn staaf over van Bart en ik kreeg Bart zn paal weer voor mijn neus. Die was al lekker natgepijpt door Nick, dus hij schoof lekker binnen, met mn neus tot aan zn schaamhaar zo diep. Dat vond hij blijkbaar heerlijk, want hij kreunde erg hard. Mijn handen bespeelden ondertussen zijn ballen en ik deed mijn uiterste best om hem te doen genieten. Ondertussen had Nick zijn pijpkunsten op mijn paal losgelaten en ik moet zeggen, ik kan nog steeds mijn favoriet niet kiezen tussen Bart en hem. Ze waren absoluut aan mekaar gewaagd, waar Bart erg goed was in de combinatie handwerk-zuigwerk, verdiende Nick de medaille voor het gebruiken van zijn tong. Ook hij vond de weg naar mijn gaatje en al snel voelde ik wat spanning opbouwen in mijn ballen en zaadleiders. Gestimuleerd door zowel te pijpen als gepijpt te worden spoot ik mijn zaad diep in Nick zn keel. Ik kwam als eerste klaar, maar dat was duidelijk de druppel die ook Bart en Nick ook deed klaarkomen. We proefden al snel allemaal zaad en dat was supergeil. We richtten ons op en kusten elkaar, waardoor we al snel een cocktail van drie verschillende soorten sperma proefden. Ik was nog steeds stijf daardoor.

Even afspoelen, stelde Bart voor en even later stonden we met zn drien in zijn grote inloopdouche. Ik was duidelijk niet de enige zonder erectieverlies, want ook Nick zn twintiger stond nog lekker overeind. Die van Bart hing wel naar beneden, maar nog duidelijk dik en met bloed gevuld. We spoelden ons af, inspecteerden elkaars lijven, kusten, enzovoort, alsof het klaarkomen gewoon een onderdeel in plaats van een eindmeet was geweest. En dat bleef ook zo, want na het afdrogen bevonden we ons al snel terug kussend in de slaapkamer. Tijd voor meer actie?, vroeg Bart. Geil!, antwoordde ik. Ik neuk wel uitsluitend top, zei Bart. Bottom, antwoordde Nick. Ik ben zelf versa, dus dat maakte het best gemakkelijk.

Hoewel Nick zich geout had als bottom, nam hij wel initiatief om mijn gaatje te bevochtigen. Ik zat op mijn handen en knien en Nick zat achter me. Het was dus duidelijk dat ik ook geneukt zou worden, door Bart natuurlijk, want Nick zou uiteraard bottomen. Teamwork, dacht ik bij mezelf. Nick deed de voorbereiding, Bart zou het echte werk leveren. Maar ook Bart was duidelijk te vinden voor een rimjob en likte daarom Nick alvast nat. Het moest best een grappig zicht geweest zijn, met zn drien op zn hondjes mekaars gaatje likken. Ik had de beste positie, ik moest gewoon genieten. Ik verlangde al naar een pik in me, maar dat moest nog even wachten. Bart viste glijmiddel uit zn nachtkastje en legde ook alvast condooms klaar. Hij had zich al reeds in positie gezet en ik voelde het koude glijmiddel op mijn gaatje. Niet veel later werd dat gevoel overstemd door het gevoel van een vinger die zijn weg vond in mijn kontje. Ik werd gevingerd door misschien wel de geilste adonis die ik kende. Ik kreunde zacht en stak mijn kontje lekker omhoog, klaar om verwend te worden. Nick was intussen op zijn rug met zn achtersteven in mijn richting komen liggen. Hij had duidelijk ook zin in wat assplay, dus ik zorgde daarvoor. Ik stond nog steeds op zn hondjes, dus ik kon slechts n hand gebruiken om met zijn gaatje te spelen. Al bij al lukte dat aardig en al snel kon ik twee vingers inbrengen. Bart had goed werk geleverd, want het was al lekker vochtig. Nicks gaatje voelde lekker strak. Ook Bart was ondertussen enkele stappen verder en ging al vlot in en uit mijn kontje met drie vingers. Tot plots een eikel tegen mijn gaatje. Ik had zelfs niet doorgehad dat Bart een condoom had omgedaan. Alles ging plotseling erg snel en voor ik het wist zat de hele paal van Bart in mijn kontje. Het voelde verschrikkelijk geil aan en eigenlijk voelde ik geen enkele pijn. Nick en Bart hadden me perfect voorbereid. Bart begon langzaam te stoten, terwijl ik nu echt hard begon te kreunen. Wauw Bart, dit voelt zalig, bracht ik uit. Ik had even geen aandacht meer voor Nick en genoot enkele minuten van Barts neukwerk. Hij was duidelijk ervaren, want hij bouwde het mooi op.

H, we zijn wel een trio aan het doen he, riep Nick. Terug met mijn voetjes op de grond (of beter: handen en knien op bed), bracht ik mijn aandacht ook weer bij Nick. Terwijl ik steeds steviger geneukt werd (ik hoorde ook het geile geluid van Barts onderbuik tegen mijn billen), gaf ik Nick nog het laatste vingerwerk mee. Daarna liet ik Bart even uit me glijden en deed ik zelf een condoom om. Het was tijd om Nicks geile kont te penetreren. Daar had ik best zin in. Ik ging op mijn rug liggen en wenkte Nick om bovenop te komen zitten. Ik vond dat de gemakkelijkste manier om te starten, dan kon Nick zelf bepalen hoe snel het moest gaan. Nick smeerde nog wat glijmiddel aan mijn beenharde lul en richtte hem op. Hij kwam op zn knien naar me toe zitten, zijn lange lul wees mijn richting uit. Met dit geile zicht voor mij zocht hij met het topje van mn lul zijn gaatje en ging in n keer over mijn hele 18 cm zitten! Geen enkele aarzeling te bespeuren begon hij me te berijden. Hij had duidelijk geen probleem met bottomen. Terwijl Nick aardig op en neer ging en mn paal lekker in en uit zijn kontje schoven, nam Bart Nicks lul in zn mond. Hij zat dus met zn hoofd tussen mij en Nick in en ik kon vanop de eerste rij volgen hoe Nick gepijpt werd. Ik was getuige van een supergeil schouwspel vlak voor mijn neus.

Na enige tijd werd het duidelijk dat Bart weer wou neuken. Treintje?, vroeg Nick? Hij ging op handen en knien zitten en ik nam positie achter hem en Bart ging achter mij zitten. Met een verse lading glijmiddel penetreerde ik Nick nu langs achter en door zijn heupen vast te pakken kon ik hem stevig en diep palen. Niet veel later deed Bart hetzelfde bij mij en ik zat nu gespietst tussen Bart en Nick in. Ik was rijdend bereden aan het worden. Met zijn eikel tikte Bart steeds mijn prostaat aan en het duurde dan ook maar enkele minuten weer voor ik met luid geroep klaarkwam. Ik was opnieuw de eerste. Was ik dan zo onervaren? Ik bleef nog even stijf en kon nog doorneuken, dus ik vroeg Bart om even uit mijn kontje te schuiven (dat gevoel was niet meer aangenaam) en ik neukte Nick nu even zo hard ik kon. Dat was immers waar ik zo naar verlangd had. En ja hoor, het lukte me om Nick als stotend even later ook luidkeels te doen spuiten. Hij produceerde betrekkelijk veel zaad voor een tweede lozing. Geil, geiler geilst!

Nu was het voor mij wel even genoeg geweest, maar Bart was nog niet klaargekomen. Kan je nog een lading aan Nickske?, vroeg Bart. Kom maar op!, zei Nick en hij ging op zn rug liggen. Bart trok netjes een nieuw condoom aan en schoof met groot gemak naar binnen. Ik had immers al de weg gebaand. Ik nam plaats als toeschouwer, want hoewel ik volledig leeggewerkt was, was ik nog steeds geil. Bart nam Nicks benen vast, legde ze over zijn schouders en neukte Nick bijna net zo hard als ik. En Nick leek maar te blijven genieten. Wat kon die jongen veel ontvangen zeg. Bij elke stoot kon ik Barts gespierde kontje lekker zien samentrekken. Dit beeld nam ik zorgvuldig in me op. Dit was met voorsprong de geilste sekspartij die ik ooit had meegemaakt. Bart zette de kers op de sekstaart door zijn lul net op tijd uit Nick te halen, het condoom af te werpen en zijn geile zaadfontein over Nick te spuiten. Ik had wel kunnen applaudisseren, zo geil was het. We douchten nog een keertje samen (Nick was cht volledig ondergespoten) en sloten de dag (het was ondertussen reeds avond) door samen nog gezellig een hapje te eten en nog wat te kletsen. Niet alleen waren het bloedgeile mannen, ze waren allebei ook heel erg sympathiek en leuk in omgang. Die dag kon dus niet meer stuk. Nooit meer. Wauw, wat zou ik goed slapen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.7
:: Danil En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1734x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3361x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1103x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3787x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5392x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8596x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4645x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Danil En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Danil En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5134x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3098x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1967x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net