Opwindend.Net
Datum: 23-05-2018
Stemmen: 44x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 4368x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Arjen And Friends - 5
Door Hwdick - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Arjen And Friends - 4

Waarom ik het deed, dat weet ik nog steeds niet. Maar ik ging zonder af te spreken naar het huis van Arjen. We hadden elkaar een paar dagen niet gezien. Bij de laatste keer had hij me ontmaagd. Het was een enorme ervaring, ik voelde me echt bij hem horen. Of zoals hij het zei, daarna was ik van hem. In de afgelopen dagen heb ik veel nagedacht over wat dit nu betekende. Waren we dan toch niet bi, maar homo. Ik kwam er steeds meer achter dat voor mij het laatste het geval was. Nu miste ik hem, hij had een paar dagen niets van zich laten horen en op school werd ik nog steeds genegeerd. Hij had wel gezegd dat hij veel moest werken, maar dan nog kan er toch wel een appje af, maar hij stond telkens off-line. De twijfel sloeg toe bij mij, betekende dat wat er gebeurd was dan niks, ik had toch ook niet voor niets dat kettinkje gekregen. Verwarring alom.

De broer van Arjen deed open, "he Rick, hoe is het?" hij lijkt veel op Arjen maar twee jaar ouder. "goed dank je, is Arjen thuis?". Hij kijkt me fronsend aan "ja, hij is in zijn kamer, ik zal hem even halen". Even later kwam Arjen de trap af "hoi Rick, hadden we afgesproken?" "nee, maar ik kan je niet bereiken, ik dacht misschien heb je wel zin om samen wat te gaan doen" Hij keek me met een moeilijke blik aan "eh, nou ja, dat kan nu even niet, ik moet zo weer werken, maar vanavond kom ik wel naar jou ok?" Ik moet wat beteuterd hebben gekeken want hij vervolgde met "het komt goed Rick, vanavond ok?" Toen ik weer naar huis liep wist ik niet of ik nu boos of blij moest zijn. Maar ja, die avond zou ik aan Arjen vragen wat er aan de hand is.

Opgelucht deed ik de deur open. Kom binnen zei ik, maar Arjen bleef staan, " Laten we een stukje gaan lopen, het is lekker weer ", ik liep even naar binnen om een jas te pakken. Buiten liepen we naar het park. We spraken niet met elkaar en ik voelde de spanning. "Is er wat aan de hand?" Vroeg ik toen. Hij keek me aan en zei dat we maar even op een bankje moesten gaan zitten. Er was verder niemand in het park, en wij zaten op een bankje bij de vijver. "ik heb eens nagedacht" begon hij, "en ik vind je echt een topgozer, maar ik weet niet of ik wel wat voor jou ben" De angst sloeg mij om het hart. Werd ik nou gedumpt, net nadat ik me helemaal gegeven had. "maar ik dacht dat je het juist fijn vond, ik geloof dat ik niet meer zonder je kan, oh Arjen, doe dit niet" smeekte ik. Maar hij keek me aan met een gevoelloze blik. "ik weet het gewoon niet, ik dacht ook dat wij samen door zouden gaan, maar ik heb een meisje ontmoet waar ik ook veel voor voel, dat is me nog nooit gebeurd" ik wist niet wat ik hoorde. Raakte zelfs een beetje in paniek. Stotterend vertelde ik hem dat ik nog nooit meer voor iemand had gevoeld dan nu voor hem, dat ik zelfs van hem droomde. Betekende ik dan niks voor hem. "weet je Rick, ik heb het gevoel dat het juist altijd van mij moet komen, dat ik je steeds moet overtuigen. Jij neemt nooit het initiatief." Ik zei even niets, ik moest dit verwerken. Was ik te passief? Het was zeker waar dat Arjen meestal met ideeŽn kwam, maar ik heb wilde niet al te gemakkelijk overkomen. "Rick ik moet er gewoon ook nog over nadenken, sorry, ik ben er niet uit" Hij stond op en liet mij verbluft achter op het bankje.

Die nacht heb ik haast niet geslapen, kreeg het niet uit mijn hoofd. Wat moest ik nu doen? Uiteindelijk besloot ik dat ik me niet zomaar opzij liet zetten. Ik moest wat doen. Die dag op school moest ik in actie komen. Het was tijdens wiskunde, ik was de klas uit gegaan om naar het toilet te gaan, met een appje vroeg ik of Arjen ook naar het toilet kwam. Gelukkig zei hij dat hij zou komen. Ik ging een van de hokjes in en trok mijn broek en shirt uit. In spanning wachtte ik af. Toen hoorde ik de deur open gaan, het was even stil, toen hoorde ik de stem van Arjen "Rick?" ik duwde de deur van mijn hokje een stukje open en fluisterde dat ik daar was. Hij duwde de deur verder open en zag mijn daar naakt voor hem staan. Verbaast keek hij naar me, ik trok hem naar binnen en deed de deur dicht. We stonden dichtbij elkaar en ik duwde mijn mond op de zijne, ik voelde eerst een beetje tegenstribbelen maar dat duurde niet lang. Mijn hand ging naar zijn kruis, en ik voelde dat hij reageerde. Zijn lul was al hard.. Ik ging op de toiletpot zitten, trok hem wat naar me toe en maakte zijn riem los, ik keek omhoog en zag dat Arjen een beetje spottende blik had, maar hij zei niets en liet me mijn gang gaan. zijn harde pik was heet en toen ik zijn eikel in mijn mond nam hoorde ik een klein zuchtje. Met mijn hoofd maakte ik neukbewegingen, zijn natte lul schoof in en uit mijn mond. We hoorden dat de deur open werd gedaan, er moest iemand binnen zijn. Ik stopte met pijpen maar Arjen duwde mijn hoofd terug, ik moest doorgaan. De persoon stond kennelijk bij een plasbak, we hoorden zijn straal in het water kletteren. Ik kreeg de pik van Arjen steeds dieper in mijn mond en moest me inhouden om niet te kokhalzen. Gelukkig hoorden we dat er werd doorgetrokken en dat de deur weer open ging. We waren weer samen. Arjen begon nu een beetje te kreunen en ik merkte dat hij klaar ging komen. Ineens haalde hij zijn lul uit me en begon direct te spuiten. Zijn zaad kwam in mijn gezicht, drie stralen kreeg ik. Toen duwde hij zijn lul weer naar me toe en ik likte hem schoon. Ik keek omhoog aan en hij ging met een vinger door zijn sperma op mijn gezicht en bracht zijn vinger naar mijn mond, ik nam de vinger in mijn mond en zoog er even op. Arjen trok zijn broek op, deed de deur van het hokje open en zonder wat te zeggen verdween hij. Na mezelf met papier een beetje schoon te gebben geveegd kleedde ik mezelf aan en ging ook het hokjes uit. Bij de wasbak gooide ik wat water in mijn gezicht en even later meldde ik me weer bij de klas.

In de bus naar huis merkte ik dat de vrienden van Arjen me vreemd aankeken en opvallend met elkaar fluisterden. Toen ik langs een van hen liep om uit te stappen leek het net of dat hij expres even langs mijn billen streelde. Ik deed of ik het niet had gemerkt en stapte uit. Thuis ging ik meteen naar mijn kamer. Even later werd ik gebeld, het was Arjen. "hoi Rick, heb je vanavond wat te doen?" Mijn hart maakte een sprongetje "nee nog niet" zei ik. "het wordt tijd dat ik je aan mijn vrienden voor stel, we zijn vanavond in de keet, als je zin hebt haal ik je om half acht op, ok?" Ik dacht even na en zei dat ik dat leuk vond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Arjen And Friends - 6

Zoek naar meer verhalen van Hwdick...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1300x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1930x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3634x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1180x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2314x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5449x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8518x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8749x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4908x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2000x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3053x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5161x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3124x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1977x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net