Opwindend.Net
Datum: 31-05-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 6269x
Lengte: Gemiddeld
Laatste Dagen Samen In De Klas - 2
Door Mitch1999 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 1

Hallo allemaal, ik zei dat het volgende deel snel komt, dus hier is het. Waarschijnlijk gaat dit verhaal mijn leven inhalen dus uiteindelijk ga ik wat minder frequent schrijven. Geniet:)

Ik stond in de wc, iemands warme handen tegen mij aangedrukt. Ik voelde de hitte van zijn lijf tegen die van mij. De tijd tussen dat hij zijn handen voor mijn ogen deed en vroeg "Raad eens wie?" was waarschijnlijk een halve seconden maar het voelde als een eeuwigheid. Ik dacht na 'Wie is dit? Wat wil hij? Moet ik iets doen'. Ik dacht dat het een retorische vraag was maar dat was het niet want hij haalde zijn handen niet voor mijn ogen weg.

Ik herkende de stem wel. Ik was net iets te lang stil. Hij vroeg "en"?. Hij begon ook een beetje tegen mij aan te duwen met zijn lijf en ik voelde zijn harde lul tegen mijn ronde kont. Toen wist ik het weer. Ik had zelfs gister nog met hem gepraat.

"Sam, jij bent het toch?" vroeg ik terwijl ik me omdraaiden. En inderdaad zag ik Sam voor me staan. "Waarom vroeg je of..." voordat ik mijn zin kon afmaken werd ik een hokje ingeduwd en voor ik iets kon zeggen werd ik gezoend. Ik was zo geschokt maar nadat ik snapte wat er gebeurde zoende ik hem terug. Ook al dacht ik dat ik iemand binnen hoorde komen, het boeide mij op dat moment niks. Ik begon hem te strelen. Hij had een heel gespierde rug en echt een super lekkere kont. Ik kneep er een paar keer in maar mocht nog niet onder zijn onderbroek voelen. Ik kon ook zijn pik tegen mijn eigen pik aanvoelen. We bleven in dat hoekje zoenen tot we allebei duizelig en bezweet waren. Het voelde op school al aan als 100 graden maar door die zoen werd het voor mij 10x zo erg of goed ligt eraan hoe je het wilt bekijken.

Het enige wat hij zei was "Mijn huis, nu, alleen thuis." Ik zoende hem nog een keer en daarna liepen we snel naar de fietsen. We waren allebei nog een beetje in trans dus er werd de eerste paar minuten niet gesproken tot uiteindelijk ik vroeg, "Waarom wilde je opeens afspreken? Nou we hadden gister op bull gepraat en nadat ik je gezicht zag wist ik niet wat ik moest doen. Niemand weet dat ik dit soms doe en dat wil ik graag houden. Bijna iedereen weet van jou toch al dat je bi bent dus voor jou maakt het niks uit."

Ik zat erover na te denken. De meeste wisten inderdaad dat ik bi was maar Sam had de reputatie van de meest hetero jongen op school. Niet omdat hij iets had tegen homos maar hoe hij zich gedroeg. Een echte joch. Om te horen dat hij het met jongens deed en belangrijker dat ik goed genoeg was voor hem maakte mij alleen maar geiler.

We kwamen bij zijn huis aan, we zetten onze fietsen weg en ik zag dat hij niet goed wist wat hij wilde doen. Hij probeerde mij wat drinken aan te bieden maar dit keer was ik degene die hem onderbrak in het midden van zijn zin. Ik duwde hem tegen mij aan en we begonnen weer te zoenen.

Na een zoen die voor mij veel te vroeg eindigden gooide hij mij op de bank en kwam bovenop mij zitten. Hij vroeg me: "Wil je mijn sletje zijn?" Ik zei ja en gelijk deed hij een van zijn grote handen tegen mijn mond. "Als je mijn sletje wil zijn mag je niet zomaar praten. Je praat alleen wanneer ik je toestemming geeft. En je spreekt me aan met daddy."

Oke, dit was nieuw maar het wond me toch op. Bij bijna iedereen anders had ik nu al nee gezegd maar omdat Sam was wie hij was en ik alleen dit kende van hem werd ik er toch extreem geil van.

"Oke sletje, heb je zin om naar boven te gaan?" Het enige wat ik nog kon doen was ja knikken. Hij doreg me naar boven in zijn twee gespierde armen en legde mij rustig op het bed. "Als je braaf bent behandeld Daddy je goed snap je? Maar als je dat niet bent geeft Daddy je billenkoek begrepen?" Ik was helemaal stijf en was hier klaar voor. "Jaaa" schreeuwde ik bijna. Sam scheurde bijna de kleren van mijn lijf en spankte mijn ass 3 keer redelijk hard. "Je was niet braaf sletje, je noemde me geen Daddy, zeg sorry Daddy." Ik zei sorry en toen gaf hij me een kus niet uit lust maar liefde. Hij gaf me een knipoog en trok ook zijn kleren uit.

Hij gaf me nog een kus en toen begon de pret pas echt.

Het volgende deel is pure sex en aan het einde een opbouw voor de volgende dag. Waarschijnlijk stuur ik het morgen in. Laat me vooral weten wat je ervan vond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 3

Zoek naar meer verhalen van Mitch1999...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Tijdens EngelsDoor: Jonas2000
Gelezen: 5109x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
7.6
:: Gestrand In BarcelonaDoor: Thomas In Barcelona
Gelezen: 4222x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijpen, Neuken, Reis, Tongen, Pik, Lul, Kontje, Anaal
18-07
9.0
:: Eerste Gayervaring Draait...Door: Pietje
Gelezen: 3614x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Gay, Groep, Gangbang,
18-07
8.2
:: Samen ThuisDoor: Stijn
Gelezen: 6940x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Tieners
17-07
7.9
:: Mijn Vaders Vriend - 6Door: Nick
Gelezen: 3115x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.8
:: Mijn Vaders Vriend - 5Door: Nick
Gelezen: 3329x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
17-07
8.7
:: Mijn Vaders Vriend - 4Door: Nick
Gelezen: 5813x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.6
:: Een Nieuw GrijsDoor: Gene Limburg
Gelezen: 3139x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-07
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 28Door: Jaakske
Gelezen: 1202x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
17-07
8.5
:: Mijn Eerste Ervaring - 7Door: Anthony64
Gelezen: 2467x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.3
:: Een Heerlijke BuurmanDoor: Anthony64
Gelezen: 5868x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-07
8.4
:: Broertje - 5Door: Hwdick
Gelezen: 4864x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.5
:: Slaaf Van Het Station - 2Door: HornySlaveTommy
Gelezen: 3668x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.0
:: Gebruikt Op Vakantie...Door: Willem
Gelezen: 6335x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Neger, Negerlul, Zwart, Vakantie, Zaadslet, Homo, Naaktstrand
15-07
7.8
:: De Verleidelijke VillaDoor: HornySlaveTommy
Gelezen: 4562x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.0
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 532