Opwindend.Net
Datum: 31-05-2018
Stemmen: 62x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 6766x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Laatste Dagen Samen In De Klas - 2
Door Mitch1999 - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 1

Hallo allemaal, ik zei dat het volgende deel snel komt, dus hier is het. Waarschijnlijk gaat dit verhaal mijn leven inhalen dus uiteindelijk ga ik wat minder frequent schrijven. Geniet:)

Ik stond in de wc, iemands warme handen tegen mij aangedrukt. Ik voelde de hitte van zijn lijf tegen die van mij. De tijd tussen dat hij zijn handen voor mijn ogen deed en vroeg "Raad eens wie?" was waarschijnlijk een halve seconden maar het voelde als een eeuwigheid. Ik dacht na 'Wie is dit? Wat wil hij? Moet ik iets doen'. Ik dacht dat het een retorische vraag was maar dat was het niet want hij haalde zijn handen niet voor mijn ogen weg.

Ik herkende de stem wel. Ik was net iets te lang stil. Hij vroeg "en"?. Hij begon ook een beetje tegen mij aan te duwen met zijn lijf en ik voelde zijn harde lul tegen mijn ronde kont. Toen wist ik het weer. Ik had zelfs gister nog met hem gepraat.

"Sam, jij bent het toch?" vroeg ik terwijl ik me omdraaiden. En inderdaad zag ik Sam voor me staan. "Waarom vroeg je of..." voordat ik mijn zin kon afmaken werd ik een hokje ingeduwd en voor ik iets kon zeggen werd ik gezoend. Ik was zo geschokt maar nadat ik snapte wat er gebeurde zoende ik hem terug. Ook al dacht ik dat ik iemand binnen hoorde komen, het boeide mij op dat moment niks. Ik begon hem te strelen. Hij had een heel gespierde rug en echt een super lekkere kont. Ik kneep er een paar keer in maar mocht nog niet onder zijn onderbroek voelen. Ik kon ook zijn pik tegen mijn eigen pik aanvoelen. We bleven in dat hoekje zoenen tot we allebei duizelig en bezweet waren. Het voelde op school al aan als 100 graden maar door die zoen werd het voor mij 10x zo erg of goed ligt eraan hoe je het wilt bekijken.

Het enige wat hij zei was "Mijn huis, nu, alleen thuis." Ik zoende hem nog een keer en daarna liepen we snel naar de fietsen. We waren allebei nog een beetje in trans dus er werd de eerste paar minuten niet gesproken tot uiteindelijk ik vroeg, "Waarom wilde je opeens afspreken? Nou we hadden gister op bull gepraat en nadat ik je gezicht zag wist ik niet wat ik moest doen. Niemand weet dat ik dit soms doe en dat wil ik graag houden. Bijna iedereen weet van jou toch al dat je bi bent dus voor jou maakt het niks uit."

Ik zat erover na te denken. De meeste wisten inderdaad dat ik bi was maar Sam had de reputatie van de meest hetero jongen op school. Niet omdat hij iets had tegen homos maar hoe hij zich gedroeg. Een echte joch. Om te horen dat hij het met jongens deed en belangrijker dat ik goed genoeg was voor hem maakte mij alleen maar geiler.

We kwamen bij zijn huis aan, we zetten onze fietsen weg en ik zag dat hij niet goed wist wat hij wilde doen. Hij probeerde mij wat drinken aan te bieden maar dit keer was ik degene die hem onderbrak in het midden van zijn zin. Ik duwde hem tegen mij aan en we begonnen weer te zoenen.

Na een zoen die voor mij veel te vroeg eindigden gooide hij mij op de bank en kwam bovenop mij zitten. Hij vroeg me: "Wil je mijn sletje zijn?" Ik zei ja en gelijk deed hij een van zijn grote handen tegen mijn mond. "Als je mijn sletje wil zijn mag je niet zomaar praten. Je praat alleen wanneer ik je toestemming geeft. En je spreekt me aan met daddy."

Oke, dit was nieuw maar het wond me toch op. Bij bijna iedereen anders had ik nu al nee gezegd maar omdat Sam was wie hij was en ik alleen dit kende van hem werd ik er toch extreem geil van.

"Oke sletje, heb je zin om naar boven te gaan?" Het enige wat ik nog kon doen was ja knikken. Hij doreg me naar boven in zijn twee gespierde armen en legde mij rustig op het bed. "Als je braaf bent behandeld Daddy je goed snap je? Maar als je dat niet bent geeft Daddy je billenkoek begrepen?" Ik was helemaal stijf en was hier klaar voor. "Jaaa" schreeuwde ik bijna. Sam scheurde bijna de kleren van mijn lijf en spankte mijn ass 3 keer redelijk hard. "Je was niet braaf sletje, je noemde me geen Daddy, zeg sorry Daddy." Ik zei sorry en toen gaf hij me een kus niet uit lust maar liefde. Hij gaf me een knipoog en trok ook zijn kleren uit.

Hij gaf me nog een kus en toen begon de pret pas echt.

Het volgende deel is pure sex en aan het einde een opbouw voor de volgende dag. Waarschijnlijk stuur ik het morgen in. Laat me vooral weten wat je ervan vond.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Laatste Dagen Samen In De Klas - 3

Zoek naar meer verhalen van Mitch1999...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 337x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.5
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1761x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3387x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1116x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3795x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5396x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8425x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8605x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4684x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3032x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5138x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3099x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1967x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net