Opwindend.Net
Datum: 31-05-2018
Stemmen: 50x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 4108x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Arjen And Frinds - 8
Door Hwdick - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Arjen And Friends - 7

Na een onrustige nacht was ik die ochtend vroeg opgestaan. Ik kon me goed herinneren wat er gebeurd was, maar begreep eigenlijk niet waardoor het zo gelopen was. Dat ik nog steeds met Arjen was gaf me een fijn gevoel, maar ik had er wel veel voor moeten doen. En wat had ik nou toch opgesnoven waardoor het leek dat ik ineens zo supergeil was geworden dat ik mezelf twee keer haad laten neuken. Allemaal vragen waar ik vandaag geen antwoord op zou krijgen van Arjen want die had geappt dat hij vandaag onverwacht moest werken. Misschien morgen. Op deze zaterdag had ik de tijd sowieso nodig om te leren. De volgende week waren de examens. Na een hele dag in de boeken te hebben gezeten besloot ik na het eten even naar buiten te gaan. In de schuur pakte ik mijn fiets en toen ik net de straat uit fietste voelde ik mijn mobiel trillen in mijn zak. Het was een appje van Chris die vroeg of ik wat te doen had. en of ik zin had om samen wat te gaan doen. We spraken af bij de grote eik op het plein bij het park. Chris was er al toen ik aan kwam fietsen. Leuk dat we samen een stukje kunnen fietsen zei hij. Even later reden we op een rustig tempo door de landerijen rondom het dorp. Het was een heerlijke namiddag. Na een halfuurtje zo gefietst te hebben kwamen we aan bij een natuurgebied. Kom we lopen naar de vogelkijkhut stelde Chris voor. De fietsen stalden we bij een hek en we struinden het gebiedje in. "Zeg Chris, " begon ik "ben jij nou het vriendje van Jarno?" "Ja zoiets" zei hij. Ik keek hem vragend aan. Toen ging hij verder "Ik woon hier ook nog niet zo heel lang, in het begin had ik het best moeilijk hier en op school, ik werd veel gepest en was altijd alleen. Toen ik Jarno leerde kennen ging het ineens veel beter. Hij zorgde ervoor dat ik niet meer gepest werd. Ik zorge dat ik veel bij hem in de buurt was. Als hij bijvoorbeeld op vakantie was dan miste ik hem. Maar dan ook echt. Toen hij me ook nog begon te verwennen,, hij wist dat ik geen zakgeld kreeg,, dacht ik dat hij het gewoon zielig voor mij vond. Maar het ging voor mij voelen als verliefdheid. Ik begon steeds meer naar hem te verlangen. Op een dag waren we samen naar het strand en voelden we ons wat uitgelaten, toen heb ik voor het eerst met hem gezoend. En zo ging het steeds verder. Maar Jarno heeft altijd gezegd dat hij niet verliefd op mij was. Hij wilde wel veel met mij doen, maar dus niet echt een relatie aangaan. Eerst was ik wat teleurgesteld, maar al snel merkte ik dat ik toch niet zonder hem kon. Ik leek wel verslaafd aan hem. Maar eigenlijk was ik verslaafd aan sex. Dus koos ik ervoor om dan maar, zoals hij het zegt, zijn sletje te zijn. Vind je dat raar?"

Ik had met verbazing naar zijn verhaal geluisterd, getroffen door de gelijkenis met mijn ervaring met Arjen. Het was nu wel heel duidelijk dat ik in dezelfde situatie was als Chris. Het sletje van Arjen. "Als ik dat raar zou vinden dan vond ik mezelf ook raar" zei ik. Chris knikte, "ja dat dacht ik al". "en hoe zit het dan met de andere jongens, Ben, Tom en Simon?" vroeg ik benieuwd. "Dat zijn gewoon vrienden, die doen niks met elkaar of zo, ten minste niet dat ik weet." Hij haalde zijn schouders op terwijl hij het zei. "Maar ze doen wel mee aan dat stripspelletje." "Alleen maar omdat ze het spannend vinden in de keet bepalen Arjen en Jarno wat er gebeurd. Zij zijn ermee begonnen. De jongens vinden het wel spannend en kunnen gratis drinken. Als er een niet meedoet dan wordt die niet meer geaccepteerd." Ik keek hem aan "Ja dat is ook nog wat, dat bier, wie betaald dat dan?". Hij keek me aan met een blik van onbegrip dat ik dat niet wist "Dat krijgen we van Ome Frits, dat is de man waarvoor Arjen en Jarno soms werken, net als vandaag. Het is iets in de horeca of zo, in iieder geval zet Ome Frits regelmatig een traytje bij de keet.". Verrast door wat ik allemaal hoorde liep ik een tijdje zwijgend met Chris op. "Weet je" zei ik, "Ik heb nooit gevraagd wat voor werk Arjen doet. Maar ik had wel het idee dat hij een aardig centje verdiende." Chris zei dat hij dat ook dacht en dat hij Jarno er wel eens naar gevraagd had, maar die was daar nogal vaag over gebleven, ja dat het iets in de horeca was. "Toen ik vroeg of ik er ook niet kon werken zei hij dat hij dat niet wist en dat ik sowieso 18 moest zijn. Dus vraag ik het volgende maand weer" We liepen inmiddel bij het bos, en we namen een zandpaadje. "Dus je wordt volgende maand 18, dat is toevallig, ik ook" We spraken er verder over en toen bleek dat we zelfs op de zelfde dag jarig waren. "Wat leuk Rick, we kunnen het wel samen vieren," Daarover zouden we het later nog over hebben.

In de vogelkijkhut was het donker en aangenaam koel. "Dus Jarno is nu ook werken zeker?" Chris bevestigde het "Maar dat vond ik niet erg, ik wilde toch graag even met jou oraten. Want ik wil je laten weten dat ik het heel tof vind dat jij nu ook bij ons groepje hoort. Kan ik er ook eens met iemand over praten. En ik vind je echt een knappe jongen" Hij pakt mijn hand beet. Ik was verrast maar ook gevleid door zijn opmerking en ik wilde zeggen dat ik hem ook mooi vond, maar voordat ik de kans kreeg duwde hij zijn mond op de mijne. Zijn tong drong in mijn mond en hij omhelsde me. Hij zoende echt lekker en ik deed meteen mee. Na een tijdje zo van elkaar genoten te hebben, zei hij "Wij lijken toch veel op elkaar Rick, we lijken wel broertjes" Ik moest even nadenken, hoe moest ik hiermee omgaan, wat zou Arjen hiervan vinden. Moest ik Chris afpoeieren, maar ik had het net wel heel erg lekker gevonden, en ja hij had wel gelijk we leken ook veel op elkaar. "Maar dan wel twee geile broertje" Ik flapte het er zomaar uit en begon weer met hem te zoenen. Het was duidelijk dat Chris heel blij was met mijn reactie, hij glunderde "Nou, Rick, nu onze knullen er niet zijn om te verwennen moeten we elkaar maar verwennen, vind je niet" Voor ik het goed door had was mijn broek al los en zakte Chris door zijn knieŽn. Gulzig nam hij mijn lul in zijn mond die daarin hard begon te worden. Hij pijote me zo lekker, het was goed te merken dat hij veel ervaring had al. Ik genoot van zijn kwarme natte mond en toen zijn handen naar mijn billen gingen en met mijn sterretje begon te spelen hapte ik naar adem. Oh wat was dat kekker, zijn vinger ging door mijn sluitspier en ik kon het niet houden, ik kwam kreunend klaar. Hij liet mijn lul uit zijn mond gaan zodat mijn sperma op de grond kwam. Hij kwam weer voor me staan. "Jeetje Chris wat was dat lekker" "Ja dat merkte ik, maar je hebt ook een kekkere pik man, en wat een zalig kontje" Ik bloiode even en dacht wat moet ik nou doen, verwacht hij nu ook dat ik hem pijp. Maar hij liet daarvan niets merken. Hij trok zelfs mijn broek op en zei dat we maar weer eens terug moesten gaan.

Onderweg vertelde hij dat ik er eens over na moest denken om mijn schaamhaar weg te scheren "Ik weet zeker dat Arjen dat ook geil vind" Omdat ik dat nog nooit gedaan had zei ik dat ik niet wist hoe dat aan te pakken, het klinkt ook een beetje eng. "Ik wil je wel helpen" zei Chris. Toen we op de fietsen zaten en naar huis reden vroeg ik hoe we dat dan zouden doen. "Heb je vanavond wat te doen?" vroeg Chris. Ik zei dat ik niks op de planning had, Arjen verwachtte ik niet meer te zien vandaag. "Kom om half negen naar mijn huis, mijn pa gaat vanavond weg, dus ik ben alleen thuis" Dat was afgesproken.

Ik belde aan bij het huis van Chris. Hij deed open en had alleen een slip en een badjas aan. Meteen gaf hij me een zoen "kom binnen". We dronken eerst wat en toen bracht hij me naar de badkamer. Ik deed mijn broek uit en mijn boxer, en Chris had al een schaartje in zijn hand "eerst wat korter maken." Als een bedreven kapper begon hij te knippen en even later was ik getrimd. "Is het zo niet genoeg?" zei ik nog, maar hij had de scheerschuim al op zijn hand. Hij smeerde de zijdezachte creme op mijn schaamstreek en mijn zak, tot mijn verbazing ook in mijn bilspleet. "Ja daar moet je ook glad zijn" Een beetje gespannen zag ik hem met een scheermesje naar mijn lul gaan. Ik verwachtte dat her pijn zou doen, maar hij deed het super voorzichtig, eerst de voor en onderkant, en toen moest ik omdraaien en bukken. Met zachte hand werd mijn jongenskutje glad geschoren. Het voelde best een beetje vreemd. "Zo nu al je kleren uit, dan ga je jezelf even afspoelen onder de douche." Hij zette de kraan al open en ik stapte onder de warme straal. Chris deed zijn badjas en slip ook uit en kwam bij me staan. Met zijn handen veegde hij de schuimresten weg en nam de douchekop van de haak. Hij bespoot de geschoren delen en ging daarna bij wijze van controle er nog even met zijn handen langs. "Mijn god Rick, wat heb jij een lekker kontje" Met zijn vingers bleef hij mijn sterretje masseren wat mij erg geil maakte. Ik zag zijn lul stijf worden en pakte die vast. We keken elkaar aan en we wisten wat er ging gebeuren. Hij zou ne gaan neuken en op dat moment wilde ik ook niet anders. "Wat zijn we toch geile sletjes he" zei Chris. Ik knikte en draaide mijn kont naar hem toe. Ik bood mezelf aan hem aan, Hij trok mijn billen wat uit elkaar en ik voelde hoe hij in me kwam, heel voorzichtig steeds een stukje dieper tot hij er helemaal in was. Met ritmische stoten begon hij me te neuken. "Ja lekker hoor zo een kaal kontje" Zei Chris hijgerig. En hij stuurde met zijn heupen zijn lul soeoel in en uit me. Het duurde niet lang voordat hij begon te kreunen en schokken. "Ohhh jaaa" hoorde ik en hij spoot mijn darmen vol met zijn zaad. Het was wel erg veel. We zoenden nog even en ik voelde hoe zijn sperma uit mijn holletje stroomde.

We droogden ons af en kleden ons weer aan. Beneden dronken we nog wat. Bij het afscheid bedankte ik hem "Waarvoor?" zei hij. "Dat mag je zelf bepalen" zei ik. Op weg naar huis voelde ik dat er nog steeds af en toe wat zaad in mijn boxer kwam.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Arjen And Frinds - 9

Zoek naar meer verhalen van Hwdick...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 114x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1723x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3352x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1098x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3781x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5391x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8406x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8591x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4621x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5133x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3095x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1966x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net