Opwindend.Net
Datum: 03-06-2018
Stemmen: 33x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 5032x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Nieuw In De Sportschool - 10
Door Adidasboy - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 8

Het is alweer een tijd geleden dat ik vertelde over de ontmaagding van Danny en dat Jerry vaak doordeweeks weg was wegens zijn studie. Daar is nu dan enige verandering in gekomen omdat Jerry weer helemaal bij mij thuis is. In de tij dat Jerry zo vaak weg was had ik het geluk dat Danny mij vaak gezelschap hield. Na zijn ontmaagding hebben we elkaar verder dieper leren kennen en zodoende heb ik nog het ťťn en ander te vertellen hoe Danny's eerste ervaring was om mij te verwennen.

Nu Jerry weer terug is hebben we vaak triootjes en dat is ook best gezellig. We genieten er alle drie van en het is leuk om te zien hoe Danny zich steeds meer ontplooit. Het was kort na zijn ontmaagding dat hij zelf ook wilde vrijen en voor het eerst wilde hij een gunstig moment uitkiezen. Het gaf Jerry en mij niet met wie hij dan als eerste wilde vrijen en lieten dat dan maar aan hem over. Het is dan ook eerlijk gezegd een hele stap voor hem om actief zelf te penetreren. Vanwege zijn wens kwam het er op neer dat hij mij uitkoos en dat vond ik een hele eer.

Zodoende bezocht hij mij en binnengekomen kleedde hij zich uit zijn trainingspak.We knuffelden elkaar en liepen door naar het grote bed waar we op gingen liggen Danny had voor de gelegenheid vanavond een lichtblauw shirt en een klein wit glanzend Puma broekje aangetrokken. Onder zijn broekje zag ik duidelijk een donkerblauwe tanga dat lekker strak over zijn klokkenspel zat. Zachtjes streelde ik over zijn bovenbeen naar boven om onder het broekje zijn tanga te strelen. De opwinding groeide al en zijn duidelijk voelbare stevige rand van zijn eikel liet er geen gras over groeien. Zijn kontje voelde lekker glad en strak en ik kreeg een lekker lange tongzoen van hem. In mijn ruime zwarte Adidas met de witte streepjes begon het ook te jeuken.
Danny draaide zich op zijn rug en ik ging met mijn ellebogen steunend over hem liggen en liet me langzaam naar beneden zakken. Mijn groeiende bobbel voelde zijn strakke bobbel en de opwinding begon te stijgen.
Met zijn armen om mij heen trok Danny mij dichter en steviger naar zich toe en begon mij heerlijk te strelen.

Met meer nadruk streelde en masseerde hij mijn billen en met name mijn bilnaad mocht op zijn strelende vingers rekenen. Het wond mij op en ik verwachtte dat Danny mijn sterretje nog eens extra aandacht gaf. Lang hoefde ik niet te wachten en gleed zijn hand mijn broekje in. Mijn sterretje werd met de nodige aandacht gevoeld en ik begon weer zachtjes over zijn bobbel heen en weer te rijden. Danny was duidelijk toen hij onverbloemd te kennen gaf dat hij mij wilde berijden. Ik ging van hem af en vleide me naast hem neer. Ik zag de duidelijke uitwerking heerlijk strak in zijn broekje zitten en streelde het zichtbare profiel van zijn eikel en de volle erectie. Hij ging op zijn knieŽn zitten zodat ik zijn broekje kon strippen. Hij ontdeed mij van mijn Adidas en wist dat zijn moment gekomen was.

Hij stripte zich uit zijn tanga en ik gaf hem het condoom. Fluks had hij hem afgerold en vroeg mij om op mijn rug te gaan liggen. Graag voldeed ik aan zijn verzoek en hij kroop naar me toe. Hij zag er stoer uit zo van onderaf gezien. Heel lief vroeg hij of ik ook extra glijmiddel had en of ik dat nodig vond. Omdat Jerry en ik nooit nog eens extra glijmiddel gebruikten bij het door ons gebruikte condoom dat van zichzelf al extra glijmiddel heeft vond ik dat ook niet zo nodig. Ik heb het juist wel bij Danny's ontmaagding gebruikt omdat mijn erectie nogal groot is en zijn strakke kontje voor het eerst een stevige jongeheer te voelen kreeg. Daarom geen extra en dat vond ik ook weer prettig. Zodoende zou ik Danny natuurlijker voelen inglijden bij zijn penetreren. Het is dat het condoom een reservoir heeft dat je ziet dat Danny een condoom om heeft. Het voorgevormde condoom zit als gegoten om de strakke rand van zijn eikel en de gladde schacht tot aan zijn ballen. Ik krom mijn rug een beetje en sla mijn benen naar achteren voor een goed uitzicht voor Danny.

Als hij naar mij toe gekropen is laat hij zijn erectie eerste door mijn bilnaad glijden. Zijn gladde gesmeerde erectie voelt prettig en dan is zijn moment daar: Zachtjes zet hij zijn eikel tegen mijn sterretje en begint wat door te drukken. Ik ontspan me en voel zijn eikel zich door mijn sluitspier boren. Langzaam maar zeker glijd zijn volle lengte in mijn kanaal naar binnen en voel me heerlijk. Zijn stevige rand geeft me een fantastisch gevoel. Jerry's eikel gaat geleidelijker over in zijn schacht en het verschil is duidelijk voelbaar bij het op en neer pompen. Ik span mijn sluitspieren wat strakker aan en voel daardoor nog intenser de bewegingen van Danny. Hij geniet duidelijk zichtbaar en het voelt lekker aan om hem steeds sneller heen en weer te voelen gaan. Het geeft ons allebei veel voldoening dat alles zo lekker voelt en alles zo gladjes verloopt. Het extra glijmiddel dat normaal al op het condoom is voelt voor mij dus als voldoende. Danny geeft aan dat hij het ook als prettig ervaart dat ik mijn ervaring inzet met het van tijd tot tijd extra aanspannen van mijn sluitspieren.

Ook ik geniet volledig van zijn inspanning: Danny's stevige erectie die zich voor het eerst te gast voelt in mijn kanaal. Hij doet het heel ontspannen en het valt me op dat het niet een aarzelende beginneling blijkt te zijn. Het is voor hem ook een bijzonder moment waar hij zich naar toe gewerkt heeft. Langzaam laat hij zich uit mij glijden terwijl ik me stevig aanspan. Heerlijk voelt de rand zijn terugtrekkende eikel. Eenmaal buiten mijn kont gekomen glimt zijn erectie als de spreekwoordelijke hondenkul in de maneschijn. We geven elkaar een heerlijk lange tongzoen en Danny wil mij op z'n hondjes nemen.

Ik ga er voor op mijn knieŽn en even later voel ik zijn erectie opnieuw door mijn bilnaad glijden voordat hij aan zijn tweede ronde begint. Het glijmiddel heeft mijn kontje wel doorgesmeerd zodat Danny's penetratie soepel gaat. Het tempo wordt ook nu weer langzaam opgebouwd en even langzaam ga ik in zijn tempo mee. Hoe sneller hij gaat, des te strakker span ik me aan om het genot voor ons beiden op te voeren. Danny heeft het kennelijk in de gaten en het voelt heerlijk aan om zijn stevige jongeheer dieper in me te voelen. Mijn erectie mag er intussen ook zijn en mijn ballen voelen aardig opgezwollen in een strakker aanvoelende zak. Het is de vraag wie het eerste klaarkomt; hij of ik ! Danny heeft me stevig bij mijn heupen beet en stoot in een lekker tempo diep door. Hij vertraagt zijn tempo bij het terugtrekken en stoot lekker snel door. Hij heeft de smeek goed te pakken. Zijn ademhaling wordt wat zwaarder en zijn kreunen dieper. Hij voelt de opwinding stijgen en ik kan kennelijk alleen maar afwachten. Ik span mijn spieren extra strak aan om hem maximaal te voelen,

Hij moet mijn strakke aanspannen wel voelen en ik wacht zijn actie wel af. Na een laatste terugtrekking laat hij zijn volle stevigheid langzaam in me zakken totdat hij er tot zijn ballen in me zit. Een diepe kreun ontlaad zich en ik voel de volle lengte van zijn erectie in me door trillen. Op dat moment spuit hij zich met volle kracht in me leeg. Wat ik bij onze eerste kennismaking in zijn broekje voelde; wat ik later vol zag spuiten; wat ik later proefde voel ik nu diep in mijn kontje: een orgasme op volle kracht! Het stevige kreunen wordt zachter en Danny heeft alles gegeven. Nog even houd ik zijn stevigheid vast en langzaam ontspan ik. Nog stevig trekt hij zich uit me terug en houd de rand van het condoom goed vast. Het bewijs van ultradun en supersterk heeft zich weer bewezen. Lege ballen, maar een indrukwekkend gevuld condoom zijn het resultaat.

De opwinding is nog niet helemaal over. Danny ziet mijn erectie en mijn druipende eikel. Hij aarzelt geen moment en ik ontvang een heerlijke pijpbeurt. Ook dat duurt niet al te lang en al snel kom ik klaar in zijn mond. Zonder aarzeling slikt hij heel mijn lading in. We gaan ons douchen en als we elkaar hebben afgedroogd kleden we ons weer aan in onze broekjes. Heerlijk relaxed ploffen we op de bank neer en slaan elkaars armen om elkaar heen. Ik complimenteer hem met zijn actie en ik hoop dat Jerry hem binnenkort ook gaat voelen.

Zoals gezegd is Jerry weer helemaal bij me terug en zijn we met z'n drieŽn lekker actief bij mij thuis. Gezellig spelen met elkaar in onze Adidas, Puma, Hummel en andere glanzende sportbroekjes. Echt nieuw in de sportschool gaat nu niet meer op. We hebben onze eigen sportschool hier thuis met drie actieve leden. De contributie is dat we om de beurt condooms halen zodat we geen tekort aan sportattributen hebben. Wie weet laten we nog eens iets van ons horen als er positieve reacties binnenkomen. Iedereen bedankt voor het volgen van ons avontuur en het stemmen.

Het Adidas Puma en Hummel trio ! !

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Nieuw In De Sportschool - 11


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 2445x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2168x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 7744x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 7187x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4356x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1762x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.8
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2870x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 4995x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 2990x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
:: Centerparcs - 10Door: Naaktposeren
Gelezen: 3642x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Milking, Onderzoek, Orgasme
11-03
8.7
:: Zwart - 2Door: Kevin-K
Gelezen: 6746x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Homo, Pijp, Aftrek
11-03
8.8
:: De Vriend Van Mijn ZusDoor: Handballertje
Gelezen: 10732x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.7
:: Jongens Hormonen - 51Door: Jaakske
Gelezen: 2082x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
08-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net