Opwindend.Net
Datum: 15-06-2018
Stemmen: 49x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 6872x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Van Hetero Tot Sissy - 4
Door Sissyboy - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Van Hetero Tot Sissy - 3

Weken ging het zo door. Zo eens in de 2 weken moest ik langskomen en neukte daddy me op alle mogelijke manieren. Op vrijdagavond kreeg ik bericht: "Ben je thuis?", waarop ik bevestigde. Ik zat lekker ontspannen op de bank te Netflixen. Zoals afgesproken, diende ik ten alle tijden naakt te zijn, dus trok snel mij kleren uit. Nog geen 10 min later werd er aangebeld. Hij kwam binnen of het de normaalste zaak van de wereld was. Keek om zich heen en plofte op de bank. Ik moest op de grond naast hem zitten. "Ik heb wat voor je meegenomen slet. Hier trek aan". Ik keek in het tasje en er zat een kleine bikini in met een bloemetjes afdruk. Ik deed wat me werd gevraagd. Het paste redelijk goed. Het broekje was klein maar bedekte alles net en ook het topje paste prima. Ik moest een paar rondjes draaien in de kamer. Daddy keek kritisch, maar keurde me uiteindelijk goed.

Uiteindelijk moest ik gaan poseren op de bank, waarna er verschillende foto's werden genomen in uitdagende standjes. Ik zag dat hij er geil van werd, waardoor ook mijn pik uit mijn bikini broekje groeide. Hij kwam voor me staan, knoopte zijn broek los en drukte direct zijn pik diep in mijn huig. "Goed zo sletje, pijp pappa maar goed". Ik was inmiddels redelijk gewend geraakt aan de omvang van zijn pik en pijpte zo diep ik kon. Het miste zijn uitwerking niet. Binnen de kortste keren spoot hij zijn volle ballen leeg in mijn mond. Ik kon het nog maar net binnenhouden en slikte alles gewillig in. Hij trok zijn broek omhoog en maakte aanstalten om te gaan. "Houd je telefoon in de gate vanavond, morgen het echte werk" en hij liep de deur uit.

Enigszins teleurgesteld dat dit het was en nog volledig geil keek ik mezelf aan in de spiegel. Ik zag eruit als een pubermeisje in m'n bikini. "Wat een geile slet ben je toch", zei ik zachtjes in mezelf.

Later die avond kreeg ik een foto doorgestuurd via WhatsApp. Het was een print screen van Bullchat met een profielnaam 'Sissy21 4 use'. Ik liep snel naar mijn computer en logde snel in op Bullchat onder een algemene naam. Daar lag ik dan, in bikini op de bank, de stress, spanning en opwinding schoten door me heen. Iedereen kon me zien. Maar toen ik de tekst zag stokte mijn adem: "Sissy aangeboden voor gebruik, morgen Nieuwe Meer te A'dam 13 uur. Stats; 171/65/16. Exacte locatie volgt".

Mijn hart bonkte in mijn keel. Ik was zo ongelofelijk geil geworden dat mijn pik keihard omhoog stond. Ik raakte 'm aan en dat was al genoeg om spuitend klaar te komen.

Niet veel later kwam er weer een bericht binnen: "Je bent populair slet. Zorg dat je morgen om 12 uur bij 't Nieuwe Meer bent in bikini".

Ik was al vroeg wakker, mijn gedachte gingen terug naar gisteravond. Ik keek naar de stoel in mijn slaapkamer waar de bikini netjes overheen hing. Direct gleed er weer een enorme geilheid door mijn lijf. Zoals de vorige keer had ik een normale short en shirt aangetrokken over mijn "badkleding" en zo fietste ik naar de afgesproken plek. Ik had de locatie opgezocht en het verbaasde me allang niet dat het een homo ontmoetingsplek was.

Eenmaal netjes op tijd aangekomen stond daddy al te wachten. Ik moest me uitkleden, waarna hij mijn halsband om deed. Mijn kleding had ik netjes in een rugzakje gedaan en samen liepen we naar een afgelegen plek. Een grote zware man en met een aangelijnde jonge twink in bikini. Hij legde een laken neer. Op hetzelfde moment kwam er een eerste man langs. Hij keek wat ongemakkelijk om zich heen, maar toen hij mij zag veranderde zijn blik. Hij kwam op ons af. "Ah onze eerste gast", zei daddy.

Hij pakte zijn camera. Ik moest op mijn knieŽn gaan zitten. "Ga je goed voor onze gast zorgen?" Ik knikte: "Ja daddy, ik zal zijn sletje zijn om u te dienen".

Daar zat ik dan, op m'n knieŽn in bikini met de pik van een wildvreemde in mijn mond.

Daddy was ondertussen met de man te praten over me alsof ik een voorwerp was. Ik zoog gewillig door, terwijl soms de lijn werd aangehaald als ik niet snel genoeg ging. Ineens stond er nog een man naast, deze was al naakt en behoorlijk groot. Er verschenen meer mannen en voor ik er erg in had stonden er volgens mij wel 6 of 7 man om me heen.

De eerste handen gleden mijn broekje in. Pikken sloegen tegen mijn gezicht aan. Groot, dik, klein, alle formaten waren aanwezig en een ding was duidelijk. Ze waren hier allemaal voor deze slet. Ik voelde dat mijn kutje werd bewerkt met glijmiddel. Een dikke vinger schoot mijn kut in. Ondertussen pijpte ik een man of 3 tegelijk. Een van de mannen, op leeftijd met een kleine pik, kwam al vroeg klaar. Zijn zaad slikte ik snel door, want direct diende de volgende zich alweer aan. Een afgetrainde vent, met een enorme geaderde pik. Gulzig pijpte ik hem.

Mijn kutje was inmiddels behoorlijk opgerekt. Een jonge knul ging liggen en trok me bovenop hem. Hij trok mijn slip opzij en duwde zijn pik direct diep naar binnen. In plaats van op zijn pik te rijden, begon hij me heel heftig te neuken. Ik wist even niet waar ik het zoeken moest en moest me vasthouden aan een van de mannen. Die me vervolgens in mijn gezicht sloeg en zei dat ik verder moest pijpen. Hij neukte door en spoot zijn condoom vol, trok me van zich af en liep direct weg. Een dikke man diende zich aan. "Op je knieŽn!" Hij trok mijn slip half naar beneden en ook hij liet er geen gras over groeien. Hij ramde zijn erectie mijn kont in. Ik hoorde het vlees van zijn heupen en buik om mijn kont kletsen. "Lekker strak sletje ben je". Hij pakte mijn heupen stevig vast om extra kracht te zetten. Ik werd aan mijn haren getrokken. "Mond open!" Ik werd vol in mijn mond gespoten, het zaad droop langs mijn kin. Ik kreunde hard en hoorde mezelf zeggen hoe geil ik was. "Neuk me, verkracht me!" De dikke achter me kwam nu ook klaar, met zijn volle gewicht drukte hij me naar de grond. Ik voelde me weerloos. Hij schold me uit voor goedkope hoer en ik bevestigde dat ik dat was.

De fitte man ging nu liggen. Ik kreeg geen tijd om bij te komen en werd op hem gehezen. Daddy kwam boven me staan met zijn camera en vroeg hoe ik me voelde. "Als een goedkope hoer meneer", antwoorde ik. Hoewel mijn kutje aardig uitgerekt was, was het formaat van de fitte blonde hengst toch nog van een ander niveau. Ik reed op zijn pik, steeds dieper en dieper, totdat hij helemaal in me zit. Het feit dat hij geen condoom om had maakte me al helemaal niet meer uit. Er kwamen twee mannen omheen staan waarvan er een me vaag bekend voor kwam. Ik hoorde daddy op de achtergrond lachen en praten met een andere man. In mijn ooghoek zag ik dat hij erbij kwam. Hij knielde aan de achterkant, sloeg me op mijn kont. "Zo slet, nu ga je echt eens wat beleven". Ik voelde zijn erectie tegen mijn kutje aan drukken. Dit was echt te veel! De andere lachten en langzaam drukte ook daddy zijn lul naar binnen. Als een automatisme wilde ik naar voren, maar daddy had mijn heupen stevig vast en trok me naar zich toe. Zijn pik gleed steeds verder naar binnen, mijn kut was helemaal uitgezet. De mannen eromheen keken, lachte en maakte me uit voor van alles en nog wat. Samen voerde ze het tempo op. Het was ongelofelijk dat ik nu 2 enorme lullen in mijn kutje had zitten. Het voelde pijnlijk aan, maar tegelijkertijd heel geil. Ik riep dat ze me moesten verkrachten en dat ik een geile hoer was. Daddy trok mijn halsband naar achteren en ik ademde zwaar. Alles werd een waas. De mannen om me heen zag ik alleen nog vaag. Ik weet niet hoe lang het geduurd heeft maar een van de mannen die ernaast stond spoot vol over mijn gezicht. Daddy begon zwaar te ademen, ik voelde zijn eikel zwellen net voordat hij mijn kut volspoot. Als een kettingreactie kwam nu ook de fitte klaar. Daddy trok zich terug. Het zaad droop uit mijn kut. De laatste man die erbij stond hield het ook niet meer en spoot ook mijn gezicht vol. Mijn lichaam was bedekt met zaad. Ik moest het sperma wat uit mijn kont was gelopen oplikken van het kleed. Het was een totale vernedering.

Een van de mannen nam nog een paar foto's en liep weg. Daddy had inmiddels de camera weer in de hand genomen. "We kunnen gaan slet". Maar je kleren mogen pas aan als je bij je fiets bent." Ik pakte mijn rugzak, trok mijn broekje aan. Ik stond te trillen op m'n benen. Mijn bikini top zat onder het sperma en er liep nog zaad uit mijn kont langs m'n benen. Van daddy moest ik alles laten zitten en nog steeds aangelijnd liepen we naar de fiets. De mannen die door het park liepen keken naar me. Sommige met geilheid, andere vol walging. Daddy filmde gewoon door. Een man kwam brutaal voor me staan. "Zit" zei hij. Daddy trok in de riem en ik gehoorzaamde als een hond. Hij vond me te vies voor een pijpbeurt, dus hij trok zich voormijn gezicht af en spoot een paar dikke klodders in mijn gezicht. Een aantal mannen stonden zich af te trekken op dit tafereel. De vernedering was compleet.

Uiteindelijk bereikte ik mijn fiets. Ik trok mijn T-shirt en short aan en fietste richting huis. Met m'n shirt had ik het meeste zaad van m'n gezicht geveegd en ondanks dat alles plakte had ik het gevoel dat ik redelijk over straat kon. Mijn kont voelde beurs, mijn lichaam tintelde waardoor het even duurde voor ik thuis aan kwam.

Eenmaal aangekomen stapte ik direct onder de douch. Ik waste mezelf en trok me naar een heerlijk hoogtepunt. Daarna plofte ik neer op bed. Mijn hele lichaam tintelde nog steeds. Ik lag even bij te komen toen er een bericht binnen kwam: "Bedankt buurman haha", gevolgd door 3 foto's met zijn pik in mijn mond. "We zien elkaar snel!" Maar ik was te moe om erover in te kunnen zitten en viel in een diepe slaap.

Zoek naar meer verhalen van Sissyboy...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 106x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1722x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
9.0
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3352x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1098x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3781x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2294x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5391x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8405x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8589x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4619x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1977x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5133x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3095x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1966x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net