Opwindend.Net
Datum: 19-06-2018
Stemmen: 59x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 4263x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Zes Van Klas 6a - 24
Door Jaakske - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 23

Lucien haalde frisdrank. We zaten met zijn vier naast elkaar op dat grote bed, of wat voor bed door moest gaan. Mijn ogen zagen de lullen van Koen en van Roel. Koen had een lul om ‘U’ tegen te zeggen. Die van Roel mocht ook gezien worden. Midden een bosje pikzwart schaamhaar.
- Hoe vond je het ? wilde Lucien weten.
- Leuk. Je hebt het wel gezien hé !
- Amaai, zo rap, zegde Roel.
- Ja, een hete buk, hé !
- Haha, in Nederland zeggen ze een geile bok….
Nog wat praten. Koen werkte als hulpverpleger in een zorginstelling voor ouderen. Roel studeerde zijn eerste jaar in Kortrijk, communicatie-wetenschappen.
- En jij ? vroeg Roel.
- Master in wiskunde wetenschappen…
Ze vroegen niet of ik al werkte en waar. Zou ik het zeggen dat ik leraar was aan vijfde- en zesdejaars ? Liever niet.

- Gaan we verder ? stelde Lucien voor.
Opnieuw beginnen ? Ik was pompaf.
- Liever niet, zegde ik.
- Nee ?
- Ik weet niet… Ik ben meer dan voldaan.
- Zou je echt niet nog eens een en ander aan kunnen ?
- Nee, liever niet.
- Je hebt er toch van genoten ?
- Ja, ja, hoor, maar… nee liever stoppen.

Ik dacht er over na terwijl ik naar huis reed. In feite was ik een object geweest waarop Koen zich kon oefenen en waar Roel naar kon kijken. Ja, ik had genoten. Doch als speelbal dienen ? Nee, liever niet.

Thuis nam ik een douche. Ik wilde alles van me af spoelen. Het was leuk geweest. Ik was klaar gekomen. Doch, het was niet echt dat wat ik ervan verwacht had. Jaja, ik genoot er van als iemand aan mijn holleke prutste. Ja ik genoot er van als ik onderdanig kon zijn, als iemand me overheerste, en nog beter als er twee of drie aan mijn prutsten. Nu was dat te kunstmatig geweest, te georganiseerd.
Ik trok een trainingspak aan en probeerde nog wat te werken.

Tegen zes uur bakte ik een flinke omelet. In veel boter. Met mijn boterham de pan uit likken. Smullen. Buiten regende het lichtjes.
Wat tv kijken. Zaterdagavond,niet veel te zien dat interessant is. National Geographic. Euro Sports…
Naar bed tegen elf uur. Denken aan wat er gebeurd was bij Lucien.

Zondagochtend wakker om half zeven. Waarom zo vroeg wakker ? Nog even liggen soezen. Er zat een vlieg op het plafond. Hoe is die hier binnen geraakt ?
Uit de veren – leuke uitdrukking. douchen. Aankleden. Naar de bakkerij. Het was behoorlijk fris voor begin september. Aanschuiven. Waarom waren al die mensen zo vroeg uit hun bed ? Twee boterkoeken en twee bruine broodjes. Drie euro. Niet goedkoop.
Thuis. Koffie zetten. Boterboeken beleggen met een laagjes echte boerenboter. Hmmmm…. Wat kan het leven toch heerlijk zijn.
En n u?
Surfen op internet. 101viedoboys… Leuke filmpjes.
Eens kijken op SWB. Spannende verhalen. zoeken naar homoverhalen. Waarom ? Was ik homo ? “Slaaf Lars”. Niet veel zaaks. “Echte liefde”. Geplaatst door een zekere Sjack013. Reeds negen hoofdstukjes. Ik las ze een voor een. Laatste reacties dateerden van drie maand en voordien. Leuk verhaal. Ik genoot er van. Hoe jong was die Sjack ? Vooraan de zestig. Die wist wel een en ander af van hoe je lezers in de ban moest houden.
Nog even kijken.”Mijn opa vertelt”. Mens, lieve deugd, tweehonderd vijfenveertig hoofdstukjes. Blijkbaar afgesloten. Teveel voor deze zondagochtend.

Elf uur. Even kijken wat ma in de diepvies verborgen heeft. Klaargemaakt witloof met ham en kaassaus. Ma weet heel goed dat ik dit lust. Hoeveel zaten er in dat aluminiumbakje ? Vijf ! Dat zou smullen worden die middag.

Telefoon. Wie belde er n op die zondagochtend ? Ik nam op.
- Met Bart. Een goeie morgen;
- Hallo Bart, Thierry hier.
- Thierry ?
- Ja, we hebben elkaar ontmoet in Ieper, weet je nog ?
- God, ja zeg. Is al een tijdje geleden.
- Ja.
- Welk goed nieuws ?
-Wel ja, ik zit alleen. Mijn vrouw is met haar ma ergens op bedevaart naar.. hoe heet dat weer ? Malonne. Naar een heilig paterke of zo iets.
- Haha, en jij niet mee ?
- Nee zeg. Ik dacht zo, Bart is een toffe knul. Geen zin in een leuke namiddag ? Wil je niet eens kennis maken met mijn fitnesszolder ?
- Waar ?
- Bij mij hier in Ieper.
- Wij getweeën alleen ?
- Nee… Er komen nog twee gasten.
- Harry en… ?
- Nee. Twee kerels hier uit de buurt.
- Hoe oud zijn ze ?
- Ja, hoe oud…? De een achttien en de andere misschien zeventien of zo iets…
Mijn hart bonsde wat sneller. Achttien… Zeventien…
- Hé, kom je ?
- Ja hoor ! Tegen wanneer ?
- Twee uur ?
- Okido. En waar moet ik zijn ?

Thierry gaf zijn adres, even buiten Ieper. Ik zocht op Google. Een alleenstaand riant huis.

Mijn hamrolletjes opwarmen. Eten. Wat zou de namiddag me brengen ? Die kolos van een Thierry en twee kerels, jonger dan ikzelf. En wat was er dat mij zo snel had doen beslissen, laten ingaan op de uitnodiging ? Mijn drang naar seks ? Mijn drang om me naakt aan anderen te tonen ? Ik kende die twee kerels niet. en toch wilde ik bij hen uit de kleren gaan. Het konden mijn leerlingen zijn. Nee, van mijn leerlingen moest ik af blijven. Hoor je ? Af blijven !
Ik douche. Nee, niet masturberen. Ik trok een kort sportbroekje aan en een trainingspak, dat door kon gaan als sportieve uitgangskledij.. Met de auto richting Ieper. Zenuwachtig. Hop, weg mijn vrije namiddag. Hop, op weg naar het onbekende.
Ieper. Het symbool van de Eerste wereldoorlog. Rond Ieper sneuvelden duizenden en duizenden soldaten, vooral Britten. Die streek houdt me in de ban. hoe dikwijls zou ik er reeds niet per fiets doorheen gereden hebben, de tientallen militaire kerkhoven bezocht. Nu kwam ik voorbij de Frezenberg, met het nieuwe monument, een Keltisch kruis ter herinnering van de honderden Schotten die hier gesneuveld zijn. Het staan er, eenzaam langs die drukke weg. En wat verder het Franse militaire kerkhof Charles de Potyze. Hé, hier had ik nog nooit halt gehouden. Nu ook niet. Hop naar de afspraak.

Een alleenstaand huis, met voortuin en een haag er omheen. Ik parkeerde op de oprit. Er stonden twee fietsen.
Aanbellen. Even wachten.
Thierry deed open. Hij had enkel een kraaknet wit sportbroekje aan. Het stond hem prachtig. Een stevige handdruk van zijn grote hand.
- Hoy, welkom Bart;
- Dank je, Thierry.
- Danny en Kristof zijn al boven.
Ik volgde Thierry naar de zolder. Ik kon mijn ogen niet geloven. Wat stond daar niet allemaal ? Een roeitrainer, een heuse powerbank, een halterbank, een loopbank, een kast met gewichten en allerlei andere voorwerpen die men in een fitness kan gebruiken. En… twee gasten, met enkel een kort sportbroekje aan.
- Is dat jouw speeltuintje ? vroeg ik.
- Ja, geleidelijk meer en meer.
- En je vrouw ?
- Die komt hier ook af en toe spelen, hoor.
- En jij elke dag ?
- Zo mag je het noemen.
Ondertussen bekeek ik ook de twee andere jongens. Twee toffe kerels.
- Hoy !
- Hoy !
Thierry stelde me voor en stelde hen ook aan mij voor.
- Danny, zeventien..
- Bijna. Nog drie maanden.
- Ha, en hier Kristof, achttien.
- Volgende maand.
- Ik, twintig, over twee maanden, zegde ik.
Die twee, dat beloofde ! Danny zag er eerder vijftien uit dan bijna zeventien.
- Heb je een sportbroekje aan ? vroeg Thierry.
- Een boxer.
- Oke, prachtig.
Ik trok mijn kleren uit tot ik nog enkel mijn boxershort aan had. De jongensogen monsterden mijn lichaam.

Thierry gaf wat uitleg over de toestellen. Ik koos voor de roeibank. Danny hield het bij de halterbank en Kristof nam de powerbank. Thierry hielp elk van ons.
Zo’n roeibank, dat was voor mij een hele belevenis. Lastiger dan ik dacht. Even rusten. Kijken naar de anderen. Dat was ook puffen en blazen, zo te zien.
Ik keek naar Kristof op de powerbank. Hij lag op zijn rug, zijn benen half omhoog. En… doorheen zijn veel te korte broekspijpje zag ik zijn piemel naar buiten piepen. Mijn ogen bleven er ene ogenblik op gefixeerd staan. Dan naar de jonge Danny kijken. Nee zeg ! Echt ! Ook zijn pietje stak zijn kopje uit het broekje.

Het duurde niet lang of de twee jongens hielden het ook even voor bekeken. We zaten gedrieën uit te blazen.
- Amaai zeg, klaagde Kristof, en dit voor een zondagnamiddag.

- Misschien wat leukers ? vroeg Thierry.
- Hoe bedoel je ? vroeg ik.
- Wel, gewoonlijk oefenen we hier zoals god ons geschapen heeft. In ons blootste blootje.
Oeps… die twee kerels naakt zien.
- Wat denk je ?
- O… voor mij geen probleem hoor, antwoordde ik. Jongens onder elkaar hé…
- Oké ? vroeg Thierry aan de twee jongens.
Ze knikten;
Sportbroekjes en boxers af. Gevieren in ons blootje. Zij bekeken mij. Mijn ogen bekeken hen. Ze mochten gezien worden. Ik had al hun halfnaakte atletische body’s gezien. Nu zag ik ook hun lullen. Kristof had een grote penis, dik gevormd en een ferme ballenzak waaraan twee mooie eitjes vorm gaven. Danny had een eerder kleine penis. Nu ja, hij was ook de jongste van ons vier. Zijn penis groeide tot kwart over twee. Die van wij werd kogelhard.

Nog wat fitnessen. Niet voor lang. Nee, zo in mijn blootste blootje, nee, het vlotte niet. Voortdurend probeerde ik de anderen te zien. Voortdurend zochten mijn ogen of ze geen piemel konden vinden.

Rusten. Wat praten. Mijn ogen verlustigden zich aan die mooie atletische lichamen van Danny en van Kristof. Vooral aan die leuke penisje van Danny.
- Doe jij aan sport ? vroeg Kristof.
- Soms, wat zwemmen. Geen competitie. Soms ook wat handbal en volleybal.
- Danny en ik zijn lid van een turnclub. Nee ook geen echte competitie zoals op tv te zien is, nee, gewoon turnen.
Zo te zien, kon ik best geloven dat ze zeer lenig waren.
- Ja, Danny is super lenig.
Hij keek zijn kameraad aan.
- Toon eens, Danny, nodigde hij uit.
Danny ging op zijn rug liggen, trok zijn benen omhoog, wrong zijn armen tussen zijn romp en zijn dijen, plooide zij benen verder ze tot zijn knieën naast zijn hoofd lagen en drukte dan zijn benen met zijn armen naar beneden. Danny lag helemaal opgerold. Wat een zicht ! Zijn holleke helemaal open en bloot, zijn zakje er boven met twee kleine knolletjes er in en zijn piemel tot tegen zijn eigen mond.
- Ja, en zo pijpt hij zichzelf elke dag, lachte Thierry.
- Kan dat ? vroeg ik.
- Natuurlijk, antwoordde Kristof.
En tot Danny
- Hé, kleine, toon eens !
- Ja, drong Thierry aan.
Ik keek vol bewondering tot hoe Danny zijn twee armen langs zijn lichaam sloeg, zijn bekken wat omhoog drukte, zijn handen op zijn ronde billen legde, met twee vingers zijn eigen anusoog opentrok, zijn hoofd een beetje oprichtte, zijn lippen over zijn eigen lul schoof, en zichzelf pijpte. Daarbij bewoog hij zijn hoofd wat naar voren en zijn bekken wat omhoog, ritmisch, zodat zijn eigen penis in tussen zijn eigen lippen in en uit schoof. Hoe was dat mogelijk ! Machtig ! Prachtig om te zien hoe Danny zichzelf pijpte. Plots werd hij vuurrood in zijn gezicht, schudde zijn hele lichaam op en neer, bewoog hij heftiger, kletste met zijn handen op zijn eigen billen. hij spoot zijn zaad in zijn eigen gelaat. Twee, drie, vier stralen sneeuwwit sperma dat over zijn neus en wangen en mond leekte.
Danny bleef nog enkele ogenblikken zo liggen, half opgerold. Zijn gezicht straalde genot uit. Zijn piemel verloor zijn stijfheid, viel slap op Danny’s buik. Mijn ogen keken vooral naar dat vlezige ballenzakje, waarin die twee knolletjes uitpuilden.
Danny ontwarde zijn eigen lichaamsknoop. Thierry reikte hem ene handdoek aan zodat hij zijn gezicht droog kon deppen.
- Kun je dat ook ? vroeg Danny aan mij.
- God, nee zeg.. zo lenig ben ik nu ook weer niet.
- Leuk hoor…
- Spuit je soms in je eigen mond ?
- Soms, ja.

Ik had vol bewondering staan toe kijken, en had een erectie om ‘u’ tegen te zeggen. Thierry wees er naar.
- Hé, Bart, blijkbaar geniet je daar van ?
- Ja… leuk om te zien.
- Bij Harry lag je ook zo…
- Ja, jij duwde mijn benen naar beneden.
- En je genoot er van ?
- Amaai, ja zeg.
- Wil je nog eens genieten ?
Ik stond daar met een keiharde lul, die op en neer wipte op het ritme van mijn hartslag. Kon ik ‘neen’ zeggen ?
- Zeg, Bart, mogen wee jou eens laten genieten zoals je nog nooit genoten hebt ?
Mijn hart sloeg een maat sneller.
- Ja ?
- Als je dat wil…
- En je bent graag weerloos ?
- Hoe ?
- Ja, je hebt dat toch gezegd daar bij Harry, toen die schrijlings over je heen stond en jij je niet kon verweren.
- God, ja ! Ja…
- Mogen we eens ?

Ai, Thierry wilde me doen genieten terwijl ik weerloos was. Weerloos… Daar hield ik van. Doch wat zou er gebeuren ? Wie zou me neuken of pijpen of… ?
- Niet te hard ?
- Nee hoor…
- Oke… Ja…

Thierry liet me op mijn rug liggen op de halterbank. Mijn penis rees als een sequoia de hoogte in. Thierry haalde iets uit een kast. Een bondageset bestaande uit twee lederen polsboeien en enkelboeien, tegen elkaar vast. Danny en Kristof hielpen die boeien rond mijn enkels en polsen vast te maken. Zo zaten mijn polsen tegen mijn enkels aan elkaar en lag ik met mijn benen in de lucht. Thierry maakte de boeien vast aan een riem van de bank en trok die naar achteren. Op die manier lag ik half opgerold, mijn benen over mijn lichaam, mijn kont helemaal bloot, beschikbaar door de jongens. Leuk dat ze mij zo konden zien. Echt, daar genoot ik van. Onwillekeurig dacht ik er aan dat zijn mijn leerlingen konden zijn. En dat ik, hun leraar, volledig aan hun grillen onderworpen was.
Danny en Kristof bekeken me. Blijkbaar genoten ze er ook van mij daar zo te zien liggen. Hun handen betastten me. Mijn billen, mijn dijen, mijn buik, mijn borst. Een hand voelde aan mijn zakje. Ik kromp in elkaar. Ik spoot.
- Godfert, hij schiet al !
- Nee zeg, zo vlug ?
Die hand nam mijn balletjes vast.
- Nee, nee… Oôôô… Néééééé
Een andere hand omklemde mijn spuiter.
- Nee… Oôôôô… Néééééé….
Sperma gulpte op mijn borst, tot tegen mijn hals. Ik duwde mijn bekken omhoog. Ik probeerde mijn handen los te wrikken. Lukte niet. Ik schudde helemaal. Danny en Kristof lachten. Thierry ook.
- Nee… Stôôôôpppp….
Een hand kneedde mijn ballen. Een andere hand omklemde mijn lul, sleurde de voorhuid naar achteren, kneep in mijn eikel.
Ik viel stil. Mijn lul werd een lulleke, slap. Ik voelde niet eens meer dat handen me overal betastten, ook aan mij ballen en aan mijn anusgaatje. Ik was uitgespoten, uitgemolken. Ik zweefde. Ergens waar enkel genot en vreugde heerste. Ik verroerde niet meer.

Ze maakten me niet los. Nee. Ze glimlachten me aan.
- Hij kan zeker nog eens, zegde Thierry.
- Ja ? vroeg Kristof.
- Ik denk het.
- Mag ik hem neuken ? vroeg Kristof.
- Zeker !
Thierry beslsite. Ik zegde niets.
Kristof kwam voor mij staan. Zijn vingers trokken mijn anusgaatje open. Hij boog voorover. Zijn eikel plaatste hij tegen mijn holleke.
- Aaahhhh….
Kristof boorde zijn speer bij mij naar binnen. Hij wipte op en neer, op en neer, op en neer. Sneller en sneller. Mijn lichaam wipte als het ware mee. Thierry en Danny klapten in hun handen op het ritme van Kristofs gehotsn.
- Hu…Hu…Hu…Hu…Hu..Hu..Hu-hu-hu-hu
Steeds sneller en sneller en heftiger. Heel mijn lichama schudde mee. Ik sloeg mijn hoofd heen en weer. Mijn armen trokken mijn benen nog dichter bij mij.
Kristof liep hoog rood aan in zijn gelaat. Ik voelde hoe zijn lul in mijn lichaam opzwol.
- Aaahhhhh….
Kristof spoot zijn lading bij mij naar binnen.
Kristof ging rechtop staan. Er leekten nog twee druppels sperma uit zijn leuter.
- Whaw ! zuchtte Kristof.
Zijn handen kletsten op mijn gespannen billen.
Ik onderging. Ik was weerloos. Dat hitste me op. Weerloos zijn. Ondergaan. Weten dat anderen me de baas waren, dat anderen me zo zagen liggen.
Door al dit schudden en door dat fantastische gevoel in mijn anus, mijn penis was weer stijf geworden. Danny merkte het.
- Hé, hij heeft weeral een stijve !
- Misschien spuit hij nog wel eens…

Thierry maakte mijn enkels en polsen los. Ik viel languit op de halterbank. Mijn penis stond opnieuw helemaal rechtop. Danny knielde tussen mijn benen. Danny’s lippen gleden over mijn lul. Danny’s lippen schuurden over mijn lul, zijn tong draaide rondjes omheen mijn eikel.
- Aaahhh…
Danny’s handen omknelden mijn ballen, trokken er aan.
- Aaahhhh…
Ik spoot voor de tweede keer.
- Miljaard zeg, zo snel !

We zaten op de toestellen. Wat praten. Ik uitgespoten, leeggezogen.
We voelden nog eens aan elkaar. Mijn ogen keken zich bijna blind op die leuke lullen.
Tegen half zes vertrok ik.
- Tot ?
- Ja, wanneer nog eens ?
Was me dat een namiddag geweest. Leuke gasten leren kennen. Jonger dan ikzelf was. Niet veel gewerkt in het weekend.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Zes Van Klas 6a - 25


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 1546x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: Daniël En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 1972x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 3716x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1197x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 3917x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2317x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5469x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8548x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 8792x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 4978x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: Daniël En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2009x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: Daniël En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3057x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5168x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3130x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1983x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net