Opwindend.Net
Datum: 22-06-2018
Stemmen: 107x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 10843x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Buurman Komt Van Geile Buurjongen!
Door Arthur - Zoek naar meer...

Ik was 17 en had een vriendin gehad maar was er wel zeker van dat ik homo was. Ik zag mijn buurman die een gezin had wel eens kijken naar me. Hij had een redelijk mooie vrouw en 2 dochters en een zoon van mijn leeftijd. Op een dag zat ik op een webcamsite voor gays waarop je elkaar kon zien. Ik trok me en je kan wisselen waarmee je praat. Ik zag opeens de buurman en hij zag mijn gezicht niet. Ik schrok eerst maar ik had mijn lul uit mij broek. Hij zag dus alleen mijn harde lul want ik was mezelf aan het trekken. Ik wou wel even kijken wat die wou en hoe ver die wou gaan.

Hij vroeg of ik geil was en het lekker vond wat ik deed. Ik zei ja en vroeg of hij er wel hard van werd. Hij zei ja en ik zei laat maar zien. Hij vroeg hoe oud ik was en zei mijn echte leeftijd. Hij zei ook dat die een zoon had van die leeftijd en zei dat hij 56 was. Ik vroeg of die mij te jong vond, maar hij zei dat ik zijn zoon niet was. Hij trok zijn broek omlaag en hij had wel een grote lul. Ik zei trek er maar aan en ik trok me ook. Hij zei dat die wel eens fantaseerde over sex met een man. Ik zei of dat die jong niet erg vond. Hij zei dat ik een geile jongen was en we trokken allebei onszelf klaar. Het sperma droop langs mijn lul en ik bukte en hij zag me. Hij zei dat die me gezien had en of ik niet wou langskomen.

Ik wou wel, maar vroeg hem of hij er wat voor over had. Ik bedoelde eigenlijk geen geld, maar hij zei 200 euro en dan zeg je tegen niemand wat. Hij zei dat die alleen was thuis omdat de rest naar een verjaardag was maar hij had gezegt dat die hoofdpijn had. Volgens mij was die bang dat ik hem zou verklikken. Ik dacht dat is mooi verdiend en waste me eerst en ging naar de deur. Voordat ik aanbelde deed hij open en trok me naar binnen.

Ik wou de kamer inlopen en zag dat de gordijnnen al dicht waren. Hij trok me omlaag en ik schrok en zag dat die zijn broek liet zakken. Ik zag zijn halfharde lul en hij schoof die in mijn mond. Ik pijpte voor de tweede keer, maar voor het eerst zo een grote lul en zo een oude man. Hij zei dat het voor het eerst was en of ik ervan genoot. Ik knikte terwijl ik hem pijpte en hij duwde zijn lul af en toe zo diep dat ik bijna kokhalsde. Hij trok me omhoog en opende mijn broek en begon mij ook te trekken. Mijn lul was zo een 15 cm, maar die van hem wel 19 en veel dikker. Hij vroeg of we elkaar konden pijpen. Ik had er wel zin in en hij nam mijn lul in zijn mond wat zo geil voelde en ik nam zijn grote lul weer in mijn mond. Ik hield het niet lang en kwam keihard klaar. Hij slikte alles door en trok er nog even aan om zelfs de laatste sperma druppels eraf te likken. Hij stootte zijn lul steeds dieper in mijn mond en ik kokhalsde bijna tot ik zijn warme stralen sperma door mijn keel voelde glijden. Hij hijgde terwijl die zei dat ik een geil tienermannetje was.

Hij lag naast me en hij vroeg of ik ervan genoten had. Ik zei ja buurman. Ik keek hem met een glimlach aan en zei dat het ons geheimpje zou zijn. Hij keek naar mijn lul en trok eraan. Ik werd weer hard en hij begon mijn kontje te likken. Hij zei:"Geen haar en zo strak". Ik was 1.70 en had nog niet echt veel lichaamshaar behalve onder mijn oksels. Hij stak zijn tong in mijn kontgaatje en daarna een vinger. Hij vroeg of die me mocht neuken waarop ik ja knikte. Ik voelde zijn hem zijn grote lul tegen mijn kontgaatje drukken. Langzaam gleed die erin en het deed pijn. Ik vroeg of die wou stoppen wat die niet deed, maar steeds dieper ging. Het deed eerst een beetje pijn, maar werd minder. Hij hijgde terwijl die zei dat het voor het eerst was dat die een 17 jarige jongen neukte. Ik kreunde en zei dat dit ook voor het eerst was en ook zo een oudere man. Hij ging zitten en zei dat ik op hem moest zitten. Ik keek hem aan en zakte omlaag en voelde zijn lul in mijn kontje gaan. Hij keek me aan terwijl ik op en neer ging en trok aan mijn lul. Ik hijgde en hij vroeg of ik ervan genoot. Ik zei ja dat het lekker was. Hij zei: "Ik ga je strakke kontje volspuiten". Ik zei:" Kom klaar in me". Hij was aan me lul aan het trekken toen voelde ik hem komen. Door zijn lul die ik voelde schokken in mijn kontje en zijn trekken kwam ik ook klaar. Zo lekker was het dat nadat hij zijn lul uit mijn kontgaatje terugtrok en ik wat zaad eruit voelde druipen. Ik zag wat zaad nog op zijn lul wat hij mij eraf liet likken. Hij zei:"Maak maar even schoon met je geile tienermondje".

Later hebben we nog wat dingen beleefd, maar als jullie hiervan genieten kunnen jullie dat later lezen.

Zoek naar meer verhalen van Arthur...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Zwart - 4Door: Kevin-K
Gelezen: 2926x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Eikel, Pijpen, Zaad
20-03
9.1
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 10Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2274x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Eerste Keer
19-03
8.9
:: Even De Hond... - 2Door: Jean
Gelezen: 4209x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-03
8.2
:: De Zes Van Klas 6a - 63Door: Jaakske
Gelezen: 1309x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
19-03
9.2
:: Boyjim - 3Door: BoyJim
Gelezen: 4125x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Daddy
18-03
8.6
:: Jongens Hormonen - 52Door: Jaakske
Gelezen: 2362x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
15-03
8.5
:: Een Paydate Met ElgarDoor: Nico
Gelezen: 5580x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Pijpen, Trekken, Zoenen
14-03
8.7
:: De Leukste LeerlingDoor: Erik42
Gelezen: 8733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-03
8.7
:: Even De Hond... - 1Door: Jean
Gelezen: 9075x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
14-03
8.4
:: Zwart - 3Door: Kevin-K
Gelezen: 5306x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Sperma, Homo, Video, Gamen
14-03
9.0
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 9Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 2052x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.7
:: DaniŽl En Zijn Vrienden - 8Door: MarcoMaanzaad
Gelezen: 3095x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Rimmen, Neuken, Trio
14-03
8.6
:: Bijbaantje - 4Door: Niels
Gelezen: 5237x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Extreem, Gangbang
12-03
8.3
:: De Kickboxer - 14Door: Jordy20
Gelezen: 3175x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Homo
12-03
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1989x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-03
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net